Twillight

Idag har det varit en ganska lugn dag, sov till tolv, åkte in till stan och shoppade på Apoteket och nu bakades det Äppelpaj, en sådär lagom lördag i Göteborg. Igår såg jag den nu så populära filmen "Twillight", måste erkänna att jag också blev helt kär i den, men älsklingen tyckte inte om den, inte hans typ a film antar jag. Nu ska jag mysa vidare, ha en fin kväll allihopa!


By my side

Hemma nu, ska dra mig igen om nån timme. Ska bli mysigt att åka till Göteborg, känns som att det var längesedan vi hade en "våran typiska helg". Sen blir det konsert på måndag med, ska bli jättekul, ska se ett band som heter Edguy. De är egentligen inte min typ av musik, men vi går mest för förbandets skull, där en av Olofs kompisar har blivit medlem. Ser vi fram imot:)

Har varit en fruktansvärt onödig dag i skolan egentligen, vi har inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Satt bara och snackade skit, som sedan fortsatte i kafeterian där vi åt semlor och sen gick jag och Malin en promenad och pratade massa. Vi kom iallafall fram till vad vi skulle göra i vårt projektarbete i programmeringen, ett drinkrecept- register,med betyg och annat. Kan bli hur bra so helst!

Sitter nu och lyssnar på 3 Dorrs Down, de är absolut ett av mina favoritband, love them!

Dagens Me




Morning

Hmmm, bloggen verkar inte riktigt frisk idag och det smittar nog för min systers blogg så likadan ut. Om en timme ska jag iallafall gå till skolan och sen i eftermiddag kanske jag ska åka till Göteborg. Weeeii, jag tycker det är underbart! Att man snart efter 3 år ändå kan längta så otroligt mycket och bara le når man tänker på honom.

Nu är mamma och papa i London med min London-syster. Lite avundsjuk faktiskt, tänk vad mysigt attsitta på ett cafe och mumsa i sig scones med massa marmelad och dricka te. Men nån dag ska jag åka och hälsa på, svårt att veta när med pengar och tid och allt det där.

See you later!


Underbara skor

Jag vill ha skor, skor och åter skor. Jag har aldrig varit så in-to skor innan, men jag har en liten vilja som är att bära högklackat mer. Man känner sig så fin då (om man inte vrickar fötterna då förstås). Hittade de här på Halens.se:

 



Första kanske inte är så..men de andra två åhh, jag vill virra omkring i dess till våren.





Pretty words

Jag har varit duktig. Jag har städat lite, jag har tvättat mestadels av dagen, jag har städat iordning min gadrob och bytt sängkläder. Nu är jag trött, man kan få ryck att bara börja städa, man drar ut allt på golvet just för att man har tänkt rensa och sånt, sedan når man en vis punkt och då är det inget kul längre, så då slänger man in allt igen, bara lite finare. skulle gått och handlat idag med, men jag ooorkar inte, får ta det imon efter skolan istället. Uhh, jag är så totalseg och pluggat har jag inte heller gjort...



Det är nu man saknar att ha två små yrvärder som springer runt ens fötter...

...nynnar samma sång...

Jag tvättar, vet inte när det hände sist men tvättkorgen var tung tung tung, så lite har det samlats på sig. Så otoligt skönt med en ledig dag idag, visst har har så jag kan plugga men det är inget jag måste "ha" gjort förtillfället vilket känns underbart. Dagens ska alltså gå i slapphetens tecken, ska dock försöka rensa igenom min gardrob. Jag har så otroligt mycket jag inte använder, kanske man skulle ta hjälp av tradera?! Vet dock inte riktigt hundra hur man gör, får se. För det känns verkligen som jag behöver rensa och köpa in nytt snyggt, coolt och chict istället, kanske med lite inspiration av mina nya skor...

Har även funderat över min peircing och tänker nog faktiskt göra den, hade någonstans i bakhuvudet tänkt i helgen, men nu har jag fått en liten irriterande röd prick just där jag ska ha den. Så nu skjuts planen upp och genomförs när huden är läkt, kanske till Alla härtans helgen?



Jag vill ha vår! Sitter och lyssnar på Veronica Maggio, hon är helt underbar och man känner somriga känslor genom låtarna, mysigt!


Semla

Vad har gjort ikväll? slappat framför datorn (som vanligt), ätit en torr semla, kollat på Top Model, Made in sweden och Dirty Sexy Money och så har jag bloggat såklart. Det är massa skoj och det blir lätt ett tidsfördriv när man inte har annat för sig.



Föresten var det någon som såg en dokumentär om ammning igår? Var en kvinna som ammade sina två döttrar när de var typ 5 eller 6 år, känns lite weird att ett barn fortfarande ammar när de kan prata och säga "nu är jag mätt mamma". Fanns ju även en kvinna som kände en sexuell upphetsning när hon ammade andras barn, något skumt!

Nu ska jag snart nana, natti!

The shoe

Här har vi dem:





Nice, huh? Nu är jag redo för våren, nya outfits och allt där till, nu kan jag promenera med stil.

Parteeeyy

Låååång dag idag eller ganska iallfall. Efter sista föreläsningen, så gick jag som av en händelse in på DinSko och där var "de fina skorna", så jag impuls köpte dem bara sådär, för ordinarie pris med. Detta händer inte alltför ofta, just för att jag har en tendens att bli lite småsnål, men dessa förtjänade jag!! Ska lägga up de på bild lite senare.

Fick en massa trevliga bilder idag från Malins fest (tror det var den 17 eller nått). Haha, att tjejer kan posa så mycket, blev inte de snyggaste bilderna, men kul är de och det finns 300st. Här är ett utplock:

 



  



Man får väl bjuda på sig eller hur?! Sjukt kul hade vi, kanske det syns också:) Nu ska jag slappa lite, prova mina skor och äta semla. Skrives later.

Fjong

JAG VILL INTE! Jag har såå ont i magen (ni vet girls), känns lite som om jag borde vara sängligande idag, men jag har seminarie som jag inte vet om det är obligatoriskt eller inte. Det är det förmodligen och missa det och behöva göra om det, nee tror inte det. Idag börjar en ny kurs med "Informationsbeteende- social interaktion och co-design" låter kul eller hur? Så jag hoppas min mage ska hålla sams med mig, för det blir en lång dag!

Detta är verkligen jättesnyggt, den har inte synts så tydligt innan:



Kom fram nu när jag hade tvätatt håret. Det kan bli så ibland när frisören tunnar håret, har varit med om det innan nån gång, men inte så här, det är verkligen den enda snutten med. Mycket tjusigt!

ToooBig

Jag fryser som en gris, jag vet inte varför, börjar inte bli sjuk hoppas jag??! (varför använder man ett sånt uttryck? En gris fryser väl inte mer än andra?!) Måste ta tag i att göra lite uppgifter dag så jag på papper så fint kan ta med dem tll seminariumet imon, jobbigt.

Både på vägen ner och hem från skolan så har jag hört konstiga fågel läten, tror det var från en blåmes..Hur många vet hur en sån låter egentlien, men iallafall så låter den wierd.

Var inne på GinaTricot med, innan jag gick hem, tröjan var alldeles för stor (som vanligt), provade även ett par sjukt coola röda byxor på rean för 99 spänn, men de var också för stora..så ingen shopping idag, men jag har mina pengar över så jag är inte ledsen alls.

The 80-tal

Rekord! Gårdagens besökare då, jag blir så glad:) Usch, idag ringde och ringde och ringde klockan och det var väldigt motigt att ta sig upp...But you got to do what you have to do. Blir lite föreläsning idag och lite plugg i skolan (så att man verkligen gör någonting) och sedan, om jag tycker att jag har varit duktig, så ska jag gå in till GinaTricot ochköpa en tröja jag såg igår när jag och Malin gick runt i stan. Vi sa det med att det är ju nästan 80-tals stilen som är back. stora tröjor med leggins, färglada mysiga färger och jag tror faktiskt att jag har sett att benvärmarna har kommit (någonstans). Jag gillar det! Fina våriga färger, bekvämt, mysigt och sött, me like.



Nu foks, får nog Emelie sätta lite fart.

Have a gooooood day!

Bonde söker fru - bröllop

Nu har jag sett bröllopet, kanske lite fjantigt ibland men jag tyckte ändå att det var fint, med sången och allt. Tänk när man gör något sånt stort...är ju självklart inte nu, men tänk när. Man hör ofta att tjejen säger "åh, jag har drömt om mitt bröllop sedan jag avr 10 år" det har inte jag gjort...alls. Men jag är alldeles säker på att det komer bli hur underbart som helst, när det nu kan tänkas hända i framtiden.

Uhh, känner värken smyga sig på nu, i svanket och i magen, jag hatar denna tiden i månaden!! Vill inte, vill inte!

Tänkte på det innan idag när jag gick hem,jag fyller ju snart 22! Alltså 21 känns ju ganska litet ändå och 22 känns lite mer men ändå som ett mellanting. Tänk sen när man fyller 23...det känns lite faktiskt. Retade min ganne som ska fylla 24 om två månader, hehe jag sa att han är ju snart 25, han är ju typ 30, hehe då blev han lite nojig haha.

En helt annan sak, när jag handlade tidigare idag så stog det en gubbe bakom mig i kön, som visslade. Det var lite creepy. Ni vet när ett mord just ska ske och de kommer en sådan där belåten vissling, på en sådan där självbelåten melodi...Jag trodde jag skulle bli galen. Inget mord skedde på ICA men jag fick melodin i huvudet och nynnade den nästan hela vägen hem. Dumma gubbe.




Ostrukturerad

Mmm, det är gott med mat! Har ju inte ätit sedan frukost, dåligt med så sant. Usch, jag gör allt annat än vad jag borde nu. Jag gå ner till Malin, jag lagar mat (i och för sig behövligt), jag bloggar, jag skriver kommentarer, jag ska om en timme gå in till min granne och kolla "Bonde söker frus Bröllop" och äta våfflor. Gah! Men lite kul måste man ju ha imellanåt. Blir lite stresad över de övningsuppgifter man ska ha gjort tills på onsdag dock...

Jag funderar på att beställa piercingtid till helgen...Jag är verkligen sugen på att göra en i ögonbrynet. För det är snyggt! Det behöver inte se groteskt ut och det behöver inte se "för mycket" ut, det är ju bara ett smycket liksom. Ah, får tänka lite.

Phu, kollade precis om de hade lagt upp ett nytt avsnitt av The City och det har inte kommit något..än. För om det hade gjort det...Bye bye programmering!

Får sätta lite fart nu:)

Dagens Me

Nu ska jag gå om 45 minuter typ. Vet ni hur många gånger de spelar The Killers "human" på MTV på en morgon? Det är massor iallafall, men den är ju bra, så varför verkar det som jag klagar?!

Dagens jag


Feeling lite virrig, vet inte riktigt vad jag ska skriva..Ni får iallafall ha en underbarste av dagar, så får vi hoppas att jag har fått igång hjärncellerna tills senare.

Sleep all day

Äter nu upp mitt sista knäckebröd, jag måste verkligen handla.. och tvätta för den delen. Jag har sovit massa gott och drömt konstigt för "ovanligheternas skull". Skulle sett X-men 2 igår men jag bara slökollade, Jag har liksom inte den ron i kroppen att bara sätta mig och kolla på en film, då måste jag göra nått undertiden, vilket oftast medför att jag koncentrerar mig på det istället, eller så måste jag ha sällskap.  Jag vet inte riktigt vad denna dagen kommer innehålla, det blir en föreläsning iallafall...

New hair

Sitter och sjunger med i Jason Mraz låtar, han är så bra! Jag gillar Sportify! Låten "I'm yours" vet ni hur gammal den är? Jag fick den och hörde den första gången när jag var på Öland precis efter studenten, vilket är för (Haha, kommer inte riktigt ihåg när det var) men jag hörde den nått år innan den blev så känd i somras.

När jag åkte till falkenberg idag så satt jag mitt imot en liten kille som blev jätteavundsjuk på mina röda skor "jag vill också ha sånna mamma" han var typ 2år, lite kul.

Tänkte nu visa:

Före:


Efter:






Blev nöjd, älskar färgen. Nu ska man bara bli vän med frisyren, brukar ju ta ett tag, men vi ska nog kunna bli sams. Jag gillade hur jag hade det innan med, men det var helt omöjligt att "få till det" och det var väldigt få dagar som var bra hårdagar.

Kaos

Jag har ju inget hår kvar! Märkte det när jag tvättade det imorse, det är kort och tunt och skönt och lätthantligt (ganska), för en gång skull. Hade velat visa bild på på mn frisyr, men förnärvarande är den lite kaos, så det får vänta. Känner lite press på mig, när det gäller programmeringen, så jag får nog sätta mig med boken nu och stryka under lite, ska även äta digistive (det ända som liknar bröd, som finns tillgängligt hemma) och kolla på repris av Top Model. Bra kombo!

Körslaget vs Keane

Har suttit och kollat Körslaget med mina föräldrar (måste ju passa på när man är hemma), representanten för Borås åkte ut, buhu...Ska bli skönt att åka hem imon, måste få igång plugget känner jag och komma igång med vardagen.

Imorgon bli det att besöka farfar (hade velat göra det oftare) och sedan ta tåget till Falkenberg för att sedan få skjuts till Göteborg och sen buss till Borås. Hehe, här sparar vi inte in med transportmedel, det är kollektivt iallafall.

När jag var i stan igår så fick jag syn på ett par jeans på GinaTricot, ett par blekta med slitningar (hål), sjukt snygga! Nu ångrar jag mig, att jag inte ens provade dem och de finns inte på webbshopen, jag håller tummarna för att de finns i Borås.


Keane - Spiralling



Say when

Våfflor, är det inte nått av det bästa som finns? Dagen har gått i ett sedan nio imorse. Började med att jag trött släpade mig till frisören och klippte mig lite kortare och färgade håret i två färger. (Bild kommer soon) Blev super nöjd med färgen, typ chokladbrun med rödaktiga kilar och sedan toppades det och klipptes upp. Jag vet inte hur många ton spray och dylikt jag har i håret nu, jag hatar när det är så hårt och stelt...Men efter besöket, åkte vi direkt till Gekås. Köpte lite nödvändigheter och lite mer onödigt, som godis och chpis och sånt. Och nu är jag hemma och har spisat hemmagjorda våfflor. Imorgon så ska jag duscha (allt spray och vax, ska bort, bort, gone) packas och sedan åker jag till Göteborg för att sedan åka hem till Borås. Ojojoj, späckad helg eller vaddå? Jag lever i en kappsäck.


Vill ha imon!

Åhh, jag är uttråkad! Men ska snart gå iallafall och hämta olof, sen kommer det lite släkt hem hit och sedan ska vi äta tacoooos, mums! Imorgon ska jag klippa mig och färga mig, ska bli intressant att se hur det kommer att bli. Känns lite som om jag snackat mycket om det här i bloggen men jag gör alltid så av ett sånt besök, en stor grej liksom. Kommer antagligen inte bli så ofantligt utmärkande,,,Men kul är det och skönt ska det bli att bli av med ett dussin hårstrån.

Bye

Ångest

Tills nu har jag nästan enbart sprungit runt i affärer, har shoppat lite, men nu börjar få ångest för att jag handlar haha. Nu ska jag iallafall äta, sen plugga lite och sedan gå och möta upp älsklingen på stationen.


Ready to go...soon

Duschad, påklädd, osminkad (än sålänge) och jag har även en opackad väska. Har alltså lite att göra innan jag berger mig. Ska resa flera timmar idag, tåget är helt okej, men bussen är seg. Blir nämnligen åksjuk direkt om jag läser på bussen, men om jag åker tåg så är det inga problem alls, så jag gillar tåg bättre.

Bara en lite avikare. Köpte ju t-shirts från GinaTricot för nån dag sedan. Jag älskar dem, men de är i XS och de är jättepösiga! Känns ju bara som man blir mindre och mindre men jag har ingen aning varför. Det är också en anledning till att jag verkligen mste köpa byxor, mina har blivit förstora...

Nä, nu får jag allt packa.



T-shirt från GinaTricot
Byxor från BikBok
Skor från Din Sko

Let dreams be dreams

Konstiga drömmar. Det är många som inte ens vet vad de drömt om när de vaknar, men jag kommer ofta ihåg mina. Inatt, så drömde jag att Kissie bodde i min korridor, men vi hade aldrig pratat med varandra på "riktigt". På nått konstigt vänster hade hon mitt nr och ringde mig och bjöd in mig till hennes utställning och Barbiedockor, som skulle äga rum vid Korsvägen i Göteborg. Andra dömmen var att jag och älsklingen skulle göra marängswiss och därför sprang han "inom" Gekås och skulle köpa ingridienser och jag tjurade nog lite för att jag inte fick följa med in. Skumma?

God Morgon på er!

GodnigHt

Ja foks, nu ska jag stäna av datorn. Har kommit på hur mycket jag sitter här på min stol med strålningen i ansiktet, idag har det praktiskt varit hela dan, förutom när jag snackat med Malin och laga mat, but that's it. Inge bra egentligen. Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv. Natti!

Top model

Nu har jag noppat ögonbrynen. Det är en av de alla saker som jag verkligen drar mig in i det sista att göra, hur tråkigt är det inte liksom?! Men nu är det done och såhär väl noppade har de nog inte varit på länge. Jag har rätt ljusa så jag ser inte så noga omde har "utväxt" eller inte, men i vissa ljus, särskillt när man ligger i tandläkarstolen med lampan i facet, då syns det.

Blir att strunta i föreläsningen imon och åka tidigare till Halmstad istället, tågbiljetter har beställts nu. ska bli mysigt att åka hem och så kommer pojkvännen senare på fredagen.

Ikväll blir det slappt (som det förövrigt alltid är), blir lite mat och Top model...helt lagom!




We cry

Var är morgoninlägget tänker ni, ja..gick upp sent och sen har jag suttit med prorammeringen och snackat skit med min fina granne våningen under, om förhållande trubbel.

Jag har haft så konstiga drömmar i natt, inte för att jag kan berätta om dem, för ni vet, man har dem  huvudet, men man kan inte "få" ut dem. Imorgon ska jag åka till Halmstad, men jag vet inte riktigt när..har föreläsning 14-16 och jag vet inte om det är värt att hoppa den, man missar ju så mycket. Men jag kommer till Halmstad så sent då..tar ju ändå några timmar och det blir en del väntan. Får nog fundra lite på detta. Förstår ni att en biljett från Göteborg till Halmstad kostar 189 spänn?! Helt sjukt vad priserna har höjts.


Röda ska det va!

Mätt och belåten. Har inte så mycket att förtälja..föreläsningen var bra, övningsuppgifterna var inte så värst svåra och imon blir det att jobba hemmifrån och datanörda sig. Fyndade även ett par skor idag, ett par röda. Hon i kassan sa uppreande gånger att "det var ett väldigt bra pris på dessa". Tänkte inte mer på det, när jag kom hem så såg jag den ursprungliga prislappen, 680 spänn! Jag köpte de för 99:-, snacka om fynd!





Semlor

Uppe med tuppen idag, vaknade för en halvtime sedan och jag är för ovanligheternas skull pigg. Hoppas det inte är ett sådant jag-är-pigg-nu-men-kollapsar-om-några-timmar. Föreläsning idag och "intro vid datorn", ska gå igenom prog.programmet, vilket kan vara bra, för jag satt lite med det igår och det gick vä inte det bästa, men heey det var första gången. Ska även kolla en snabbis i stan på skor,tvätta och laga mat utifrån ett recept i Buffe. En ganska bra dag tror jag allt.

Jag vill ha helg och jag vill ha det nu! Vill träffa min syster och göra alla andra roligheter som jag ska hitta på.

Har sett att det börjar komma semlor, jag gillar semlor, har aldrig gjort det så innan men förra året så verkligen krängde jag och pojkvännen dessa gräddklädda bullar. Att det har gått ett år! Helt sjukt vad tiden går! För ett år sedan så visste jag redan vilken utbildning jag skulle söka in på i april, jag läste en photoshopkurs och jobbade så lite som jag kunde, så att jag kunde tillbringa min tid i Göteborg. Är så glad över att allt blev som det blev, att jag behövde läsa upp lite och tenta upp (inte just för den saken) men om jag inte gjort det så hade jag inte varit där jag är nu. Och jag trivs så himla bra där jag är nu!


Shopping and C#

Skön dag idag. Haft lite föreläsning, lite shopping (som jag såå förtjänade, kommer mera jag lovar) och nu ska jag försöka ge mig på programmeringsprogramet. Har ingen aning hur det kommer gå, verkar vara mycket som man ska och kommer göra, men läraren verkar förklara bra så jag håller tummarna. Här nedan är dagens inhandling..byxornas färg är dock inte helt korekt, de är ganska mycket blåare.

 


Byxor från H&M
T-shirtar från GinaTricot

Haircut

Idag börjar jag inte förren klockan 13, så därför nnade jag mig lite extra timmar att sova. Jag vaknade egentligen, klarvaken, 5.30 men kände att det var lite väl tidigt. Man får pengar idag!! Mest logiskt ska det ju komma på fredag, men ibland får man njuta av att det inte alltid blir som man tror. Det blir kanske en liten runda på stan efter skolan idag, är lite kär i några t-shirts på Gina Tricot som jag ska kolla upp och jag ska prova jeans på H&M, så jag kan se vad jag har för storlek. Detta för att jag senare ska beställa massa reajeans från hemsidan.

Jag håller nog på att bli förkyld, känner mig svullen i halsen och ni vet om man känner nedanför örat, så ömmar det med. Buhu, vill inte bli/vara sjuk!

Ser fram imot helgen, då får jag träffa min Londonsyster, som jag inte träffat på evigheter, jag ska shoppa rea i Halmstad, jag ska klippa mig och jag ska till Gekås.  På tal om klippningen så har jag också beslutsångest som många andra (om man läser bloggar) om hur jag ska göra med håret. Jag funderar på att bli rödnett, fast inte så knallig utan mörkare. Kanske inte det vanligaste, men det hade varit kul att göra något sådant, en färgklick liksom. Men jag vet inte..ohhh vad jag velar, men det gör jag alltid när jag ska till frisörn. Jag vill liksom altid komma ut som en ny människa liksom, om ni förstår, Går man till frisören så kan man likaväl göra nått som syns. Här är lite olika, från åren. Från svart till brunt, till blond...

   
 
 
 

You found me

Igår var det en mycket trevlig kväll med massa bål, vin, skratt, allsång till "Bag in a box" och dansmoves. Jag var även en av de lyckliga som fick en invate till Sportify av min kompis kompis. Mycket snällt! Åhh, vad kul det var! Är rätt tung i huvudet idag dock och bakis i magen, men man överlever. Imorgon drar det igång med programmering, kan ju bli intressant...

Kollade lite på BikBok's nya kollektion, tycker lite att de har blivit bättre än vad de var innan. Ska gå inom där tänkte jag, nästa vecka när jag är i Halmstad, de brukar ju ha en ganska bra rea. Men varför har de inte en webbshop?? Hittade iallafall lite godbitar:

 

 





Love the Fray

The Fray ska släppa ett nytt album!! Weeeii, I'm happy, I Iike! Sådär skön musik som ska spelas på hög volym i mp3n nu till våren när jag promenerar ner till skolan. Sitter nu i Göteborg och slappar, imorgon blir det Parteey och jag känner mig laddad, det ska bli massa kul!

Och om någon undrade och inte har uppmärksammat det så hade jag min sista redovisning idag och det gick bra tyckte jag. Var ju en grupp som skulle opponera på min grupp med, men de hade sånna där fjantiga kommentarer som att vi hade lite stavfel och att vi hade nån sidnummer..Har man inte mer att anmärka på så måste man ju ha en backup eller hur? Så på måndag börjar den omtalade Programmeringen och det är bland annat det som firas imon med fest (med viss ironi).

The Fray- Syndicate



5 ring och massa bank

Blev en ganska lång dag igår ialafall, stakars älsklingen som fick sitta här hemma alldeles själv...men idag ska jag inte stanna i skolan mer än vad jag behöver, för idag har vi endast redovisning. Som jag hoppas kommer gå bra, börjar bli nervös...Hade svårt att somna igår med, men sen när jag intagit dvala, några timmar efter sådär så riinger min mobil för fullt och det bankar på min dörr. Min kära granne. Sen hade jag jättesvårt att somna om.

Senare idag bär det av till Göteborg pch imorgon är det Parteeyy!!

Nu ska jag göra mig redo.


Time

Nu ska jag promenera ner till skolan om 20 minuter, vill egentlgen bara lägga mig i min säng och gosa ner mig med älsklingen men det får jag göra senare idag. Så idag ska det opponeras och förberedas en "säljande" presentation, undrar vad de menar med säljande egentligen. Jag får en bild framför mig med ljud och blixtrar..ja och så vidare, vi kommer nog ta fram ett mer sansat förslag. Ser nu att tiden börjar rulla iväg, see you later!!


One to go

Redovisning done! Himla skönt, nu är det bara en kvar och lite opponering. Så idag har det inte varit såå plågsam. Har inhadlat programmeringsboken idag med till nästa vecka. Ska bli ganska intressant faktiskt, hoppas man förstår någonting, jag hoppas, hoppas hoppas..finns ju de som går tredje året nu och de har fprtfarnade inte klarat den. så hur ägt hade det inte varit?!!

Nu ska jag umgås med my boyfriend som är på besök:)

Pågång

Igår lämnades det in..det stooora arbetet, men vi hade lite krångel i sista sekunden, såklart. Färgpatronerna tog slut, papper tog slut, så vi fick springa rint för en annan skrivare. Sedan fungerade inte häftapparaten och våra tabeller blev dubbla, ja, det var lite kaosartat men vi fick in det. Vi märkte även att de arbete vi lämnade in i slutet av förra veckan (när det spenderades 14 timmar i skolan) hade ett ofrärdigt stycke, det slutade mitt i...typiskt, men läraren är lite flummig så vi kan ju hoppas hon inte ser det. Idag är det redovisning, känns ganska bra, ska bli skönt att ha det över. Sen är det bara redovisning på fredag med, sen är denna j*vla läsperioden över.

Åhh, idag komer älsklingen med! Det kommer absolut vara höjdpunkten på min dag, längtar!!

Ringde frisören igår med, fick tid nästa lördag. Vet inte vad jag ska göra men jag måste göra något, jag älskar att gå till frisören. Så den helgen kommer bli en bra helg, jag får träffa min London-syster, jag får en ny frisyr och färg och jag ska åka på vist till Gekås.ja, det kommer bli en bra helg.

Denna helgen kommer inte vara så dum heller, fest hos Malin i Göteborg på lördag. Mycket trevligt!

Finns inget bättre än att ha saker att se fram emot:)


Raindrops

Vet inte vad jag ska skriva riktigt denna morgon, för att, att jag ska till skolan är ju inget nytt, att jag är trött och min enda request för tillfället är att få ha en sovmorgon är inte heller sådär nytt och unikt, Men idag ska skitarbetet in eller det har varit ganska kul men det ska bli så ofantligt skönt att bli av med det.  Har inte så mycket att förtälja å jag bjuder på en söt sång, illustrationerna är helt underbara!

Raindrops- Regina Spektor




"Don't you know
that I belong
arm in arm with you Baby?"

Vad ska jag göra?

Japp, fyra timmars tenta idag..vet inte hur det gick, men det vet jag ju akdrig, men jag hoppas verkligen att jag klarar den. Sedan blev det yttligare flera timmar i skolan då vi arbetade med arbetet, som för övrigt ska in imon, skönt!! Sedan är det bara två redovisningar och en opponering. Guud, det har verkligen varit mycket denna läsperioden, känns som man inte gjort mycket annat än att bara varit i skolan. Hoppas verklgen på att det blir lite lungnare sen, man får ju hoppas men jag tror knappast det.

Imorgon ska jag ringa min frisör och verkligen hålla tummarna för att hon har tid för mig när jag åker hem nästa helg, måste verkligen göra nått åt mitt hår, men jag vet inte vad. Vill färga och klippa, men hur ska jag färga? och hur ska jag klippa? Jag velar mellan att ha kvar det långt, medans jag samtiigt funderar på att klippa det.. Är ju så skönt när det är kort, jag vet hur jag blir när jag har långt och jag har drömt om långt- långt hår länge nu, men har inte riktigt tålamodet. Ahhh, vet inte vad jag ska göra...

Hur störande är det att inte "enter-funktionen" fungerar på mitt msn?!

Det märks att man går på IT, nu kan vi messa in, så får vi vårat schema i mobilen..

Stressinlägg

Damn it! Min snooze fungerar bra (förutom att man måste trycka på avsluta-knappen istället för på den står snooze, logiskt?) Senslutar den efter tre gånger, måste ändra. Sitter här och kastar i mig en macka och te, Malin komer nämnlgen om en kvart eler så..

Jag undrar vilka idioter det är som spelar hårdrock mitt i natten och dessutom "drar" stolar..på en sändag?? Hade iallafall jättesvårt att sova för detta oväsen.

Äh, nu får jag sätta fart!

I want to shop

Har jag pluggat ordentligt idag? Nej, det har jag inte, har varit så ofantligt trött och seg och jag känner att det är nu jag börjar bli pigg. Det får gå som det går imon, jag tänker inte stressa upp mig för det iallafall..Så istället för att plugga så klickar jag runt på nätet och kollar reor och att jag vill ha ha ha. Måste uppdatera min gardrob eller jag vill, jag vill ha nya skor med klackar, jag vill ha en ny frisyr, jag vill ha min piercing och jag vill ha den 14 oktober.

Dessa godingar vill jag äga:

   




Ja det är bara några av dem, de tre först är från ONLY.se och de andra två från H&M...Nä nu får det nog bli sängen så man orkar ta sig upp imon. God natt!

Tvätt vs Plugg

Uppe tidigt eller jag gick upp för en timme sedan, skulle tvätta men orkar inte, får bli i veckan istället..dessutom var det något sille som fortfarande hade kvar allt i tvättrummet och det plus lördag så kommer det nog inte tas bort på några timmar. Men det gör mig inte så mycket, är ju så tråkigt att tvätta ändå. Så nu har jag ätit mina pannkakor som frukost och ska nog sätta fart med plugget och skriva ner saker på mitt "fuskpapper", ja precis man får ha med sig ett sånt plus boken, lite snällt sådär men om jag klarar den, det vet jag inte..Men jag bryr mig inte så himlans mycket just för att det har varit så otroligt mycket med annat och då menar jag arbeten. Så vi får se.

Igår såg jag ut såhär:



Och detta är dagens slappejag:



Ha en mysig förmiddag allihopa!

Fixat bloggdesign

Nu har jag fixat en bloggdesign åt min syster, blev ganska bra faktiskt. Om ni vill se Zaras så klicka här. Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Borde ju tentaplgga men orkar inte, har nog varit i skolan allt för många timmar känner jag, så vi får väl se hur det går. Nu ska jag msna med min andra syster, natti!

Lycklig

Jag vill bara att vecka 3 ska vara över, så att man kan sova på helgen åtminstånde... Var och kollade lite skor igår och det är ganska billigt med rean, så det blir nog nått par iallafall. Hinner nog dock inte in idag.

Funderar på att önska mig en färg&klippning i födelsedagspresent, man kanske skulle bli blond? Jag vill göra nått galet, är så fruktansvärt trött på det jag har nu.

Sen ska jag skriva en sak så man sååå sällan uttalar sig om..Jag är lycklig! Jag är lycklig för mycket men speciellt för att jag har min undebara pojkvän. Jag tror han är unik och jag är så glad för att det just är jag som har honom. Haha, vad tramsigt det blev nu, men det får det bli, för det är så jag känner in this moment.

Kate Nash - Birds


Let's Dance with panncakes

Jag är sååå trött! 14 timmar igår och 6 idag och dessutom så blir det skolvisit imon med. Jag är helt slut! Så ikväll blir det lugna gatan med pannkakor tror jag, kanske så ska man ta en koll på Let's dance också. Måste ju lite kolla in Blondinbella och Kitty liksom:) Nä nu ska det stekas pannkakor (tur man har en snäll granne man kan låna ägg av).


14 timmar

Igår var jag i skolan i 14 timmar.14 timmar!! Satt med ett grupparbete från 10 till 24, kan ju meddela att det inte var så mycket folk i skolan vid den tiden. men nu är det nya tag (pust!) ska snart ner till skolan igen...kul...kul...ska ha möte och ska plugga vidare på det andra arbetet. Ska nog (idag iallafall) kolla skor..ja, det får bli min höjdpunkt.

Feels like a goood day

Morron foks! Är faktiskt uppe lite i tid idag, brukar snooza på mobilen, men då blir snoozen nästa morgon istället,(förstod inte varför) men jag kom på hur man gjorde idag, så nu snoozade den var 3 minut och då är du nästan tvungen att gå upp. Idag vankas skolarbete, har ju deadline imon, osäker dock om vi klarar att skrapa ihop de där 25 sidorna...Tänkte kanske också besöka Wedins halva reapriset idag, kanske kan man  få med sig ett par student-budget-jätte-mycket-rea-på skor hem?!

Jag funderar på att klippa håret kort. Hur kort vet jag inte, men jag är såå trött på att fixa det på morgonen, okar ju inte och så blir det uppsatt, inge kul alls..Det är kul med förändringar och det var längesedan jag gjorde en. När jag jobbade heltid innan så sprang jag till frisören varanan månad och klippte och färgade, men det har jag ju inte riktigt råd med nu. Jag är också fruktansvärt sugen på att pierca mig i ögonbrynet. Jag förstår inte riktigt vad folk har imot den placeringen, jag tycker det är jättesnyggt och det hela är ju hur man bär upp den. Jag gllar peircingar överlag och har själv en mouche, men när man säger att man vill peirca sig så får man aldrig riktigt tillbaka den positiva feedbacken som jag ger andra som funderar på det...men det är väl så det är bara.

 

 


Här är några smycken från http://www.crazy-factory.com Inte så hemska eller hur?

Slappekväll

Så nu har jag faktiskt varit lite duktig och knåpat ihop en ritning på en databas, det ni! Har också gjort min första LCHF meal, vet inte om jag ska följa det stenhårt men det är lite kul iallafall, så det blev tacoköttfärsomelett med svamp och till det avocado och en klick cremefariche ört.



Ser visst lite slamigt ut, men gott var det, det kan jag faktiskt garantera. Så nu ska jag ta och slappa lite och kolla på Top Model. Bye!

Skonojja

Jag vill ha nya skor!! Jag hittar bara fler och fler som jag vill ha och så sitter jag och drömmer mig bort till hur snyggt det hade varit till det och till våren och så vidare. Var inne på CHICY.se, åhh de har så mycket fint, hittade bland annat dessa:







Vill ha, men får nog vänta lite, men sen ska jag nog införskaffa nått tjusigt till fossingarna iallafall...

Hej Mitt Vinterland

Det är så otroligt fint och vakert ute nu, klarblå himmel och träden är snötäckta, då blir man glad eller iallafall så blir jag på strålande humör när det är fint väder. Man blir ju inget annat än deprimerad av gråa trista regn moln..Så idag ska jag njuta:) Idag ska det också plugas till tenta, skrivas ihop intervjer och ritas databaser. Mmm, ska nog handla också...



Jag är sämst på att stänga min frys eller dörren vill inte sammarbeta med mig, så igårkväll så upptäckte jag att jag glömt stänga den...igen...Så här såg det ut i min kära frys då:


Rena vinterlandet där inne med...

Next top Model

Äntligen hemma! Idag har vi iallafall fått saker gjorda känns det som, men har ändå saker att göra. Så imon blir det att jobba hemmifrån och plugga tenta, som jag inte börjat med än...

Det snöar ute, brrr det är såå kallt, men imorse var det fint. Då var det klart och fåglarna kvittrade som de brukar göra på våren ni vet. Super mysig känsla, men jag tror att det dröjer dock innan våren intar Borås tyvärr. Och i och för sig, så gillar jag inte våren, eller jag gillar den men jag har pollenallergi så det är ingen hitt direkt.

Så ikväll ska jag ta det lungt och om jag inte missminner mig så börjar en ny säsong av Top Model, weeii!


Up Up and away

Jag är trött, jag vill sova, jag vil inte göra skolaarbete, meen jag måste. Nu har jag typ lite bråttom, måste gå och göra mig iordning strax, annars blir det väldigt stressigt. Idag blir det skola och sen måste jag handla med, kanske borde plugga på tentan med, den är ju faktisktpå måndag..Usch, vad jag känner att detta inlägget var meningslöst, inget vettigt alls haha. Ikväll ska jag även snacka med min finaste syster i London, det se jag massa fram imot. Vad ska ni göra idag?


Prosit av potatis

Jag förstår inte vad det är men vaje gång jag skalar potats så blir jag så kliig i näsan så att jag vet inte...så jag går runt och nyser ett par dussin gånger och sen är det okej. Men bara när jag skalar dem, annars känner jag inte av nått, humm...För en stund sedan snackade jag med min syster över MSN och webcam, hon är nämnligen i London. Det är så kul och se henne, lite avundsjuk faktiskt...


Mos med ört

Helt amazing! Jag har idag fått mer unika läsare än vad jag någonsin haft tror jag,. weeiii, keep it up! Idag har jag varit i skolan, men har inte gjort mycket till ansträngning för det. Men det är skönt att det börjar dr igång nu, så man har något att göra om dagarna. Snart börjar ju också nya kurser, bla. programmering, den som alla fasar för..jag hoppas på att sätta mig med programmet och bara "men detta var ju lätt", men tror inte att det händer, men man ska ju ha tur nångång.

Ska prova att göra mos med creme fraiche sen, tror ni på det? Läste nått recept någonstans att man kunde ha i det med smaken örter, kan nog bli mumsigt. Man får ju försöka variera sin studentmat, annars blir det ju gärna pasta. Men det är jag så trött på nu, så istället kör jag på "nyupptäckta" couscous.

Egopic


Ankelboot

Uppe ganska tidigt, lite ovanligt sådär efter att fått sova länge i flera, flera dagar i rad. Ska ner till skolan om nån timme och göra lite nytta, ska bli ganska skönt när allt börjar dra igång. Men vecka 3, nästa vecka, hade jag gärna hoppat dock, men jag längtar så in i tills den är över. Känner mig på ganska bra humör idag jag får väl hppas det håller i sig:)

Jag vill SHOPPA, vet ni hur länge sedan jag shoppade på riktigt?? Jag vill ha nya jeans, min har blivit för stora, (har tunnat av..av någon konstig anledning), jag vill ha ankelboots och massvis av coola t.shirts. Jag vill, jag vill, jag vill...


Survive

Uhh, jag är seg. Har jag varit hela dan, gillar inte att vara det.. Märkte också att imon om en vecka så har jag tenta och imon om en månad så fyller jag år, guu vad gamal jag ska bli. I eftermiddag har jag kollat greys och gjort soppa, inte världens sämsta, eller hur?


Imon blir det plugg i skolan och inte så mycket mer, kanske lite inhandling, är såå tråkigt att lägga pengarna på bara, men man måste ju överleva.

*The City*

Älskar du The Hills? Jag smög runt lite bland olika bloggar och fann The City, helt underbart!! Denna handlar om Whitney Port (från The Hills) som åker till New York för att göra modekarriär..jag bara gillar dessa serier. Kanske för att man får drömma sig bort och nyfiket kolla in hur de lever sina händelserika liv och jag undrar om man faktiskt inte är lite avundsjuk? Om ni vill kolla in serien så finns den HERE


GuitarHero slash SingStar

Igår var det vinkväll med Malin. Vi drack Black tower, spelade TP, som gick sådär, man måste ju typ vara historielärare, geografifantast eller inbiten bibliotikarie och sportfåne, för att gå igenom spelet smärtfritt. Mina svaga punkter var ju absolut sport och geografi-frågorna..Sen blev det också lite Guitar Hero, vilket kan vara lite svårt att spela med vin i kroppen och lite lite Singstar. Jag gllar inte singstar, jag är inte en tjej som gör det, GuitarHero är ju mycket bättre, men nån sång blev det iallafall. Idag blir det lungt, inget flängande fram och tillbaka som det känns ibland, som om man bodde i en resväska typ..Nä idag blir det slapperier och det med basta!

Vinkväll

Är tillbaka i Borås, såå skönt att det var avklarat eller iallafall hälften, men då har man iallafall gjort sin del..Snart ska jag ner till Malin, då vi ska äta, dricka vin och ha det mysigt. Har ni föresten sett på "are you smarter than a fifth grader?" jag hade aldrig medverkat i ett sånt program, de ungarna är ju såå smarta eller så är bara de vuxna korkade, jag hade iallafall inte utsatt mig för något sådant. Ha en fin lördag!!







Brr it's cold in here

Idag har jag gått upp jättetidigt! Jag tog bussen 7.50 till Göteborg, det ni..vad gör man inte för skolarbete liksom? Men det känns lite så att behöva gå upp såå tidigt en lördag medans vissa gruppmedlemmar inte engagerar sig alls, men men..Så här sitter jag i älsklingens lägenhet som dessutom är iskall, 10 grader är det här inne. Han är nämnligen i Falkenberg och då är det ju onödigt att ha på elementen, brrr it's cold! Så nu ska jag vänta tills Malin hör av sig, ska bli skönt att få intervjuerna gjorda, hoppas bara de inte tar för lång tid..

Friday

Vad hände med morgoninläggen liksom?? De återupptas nog när skolan börjar igen ska ni se. Nu i förmddags har jag varit ochhandlat lite smått och gott, hade ju inget hemma alls, fick äta knäckebröd och vatten till frukost, fancy eller hur? Snart ska jag laga min goa köttfärssås med creme fraiche och idag ska det även pluggas en del, för imon bär det av till GBG igen...för att göra intervjuer til ett grupparbete som ska vara inne om en vecka. Bye so long

First day

Första dan på det nya året och det känns väldigt bra med ett nytt fräscht år. Igår firades nyår med fest och trerätters, det var väldans trevligt, men innan vi kom dit så trodde nog vi båda två att det skulle vara mer folk som skulle komma, men det slutade med några stycken och jag som ensam tjej. Suprise, suprise, men jag är van och jag hade mycket trevligt, det är inte så illa att vara ensam så faktiskt. Jag känner mig förv'äntansfull till det nya året och jag vill att det ska hända massa kul saker...Känner för att förnya mig lite, vet inte riktigt hur men det kommer jag väl på såsmåningom. Blev lite dåligt med bilder igår med, inga slipsar runt huvuderna och inga sånger på stolarna, inte som det brukar bli iallafall...





Äppelkaka var efterätten, men det blev jobbigt när plåtarna skulle in i ugnen, alla har tydligen inte lika stora ugnar..Hoppas ni också har haft en bra nyår med massa fina fyverkerier och annat.

RSS 2.0