3 Doors Down

Har en ny singel! Eller som jag upptäckte, så är den tydligen släppt redan i oktober på youtube, men vad gör det, jag hittade den nu;D Jag älskar dem, längtar till albumet kommer, men tydligen ska de släppa fler singlar men skivan ska inte släppas förrens i maj? Konstigt, måste vara något där som inte stämmer, vill ju ha den nu! Jag vet inte många som gillar dem alltså, det är jag och min kompis som jag vet, som har alla albumen och vi har varit på konsert med dem med. Men sedan verkar de vara jätte kända i Amerika, inte så konstigt kanske de kommer ju därifrån. Iallafall så heter den Citizen soliders, den verkar vara soundtracket till Halo 3 med.

413692-12

Kontrollanter

Idag var jag verkligen glad över att jag hade mitt fina regionen runt-kort, när kontrollanterna besökte min spårvagn. De ser stora och farliga ut i deras mäktiga uniformer, men blev förvånad över hur trevliga de var. I och för sig så har de väl ingen anledning till att inte vara det.

Har precis kommit tillbaka från Borås, dagens lektion handlade om färgjusteringar, vilka jag redan visste hur de fungerade och hur man gör med dem, men vad gör man inte för den "sociala känslan". Så idag har jag spenderat ungefär tre timmar med kollektiv trafik och lärt mig saker jag redan vet, bra va? Nu ska det bara bli mys och te, så detta får bli min uppdatering för idag.

Hej då

Chips i huvudet, nya modet kanske?

Idag, har varit en dag med mycket att göra och med mycket konstiga och roliga diskussioner, såsom att vi kanske framtiden har inopererade chips i huvudet för att vi ska kunna samla på oss mera informaton. Detta samtals ämne kom upp genom att jag och en kille snackade rymdserier och därmed framtid. Men även att vissa studerande går på Alzimers medicin för att lättare vara mottagliga för informaton, skumma grejer. Men nu är jag typ helt slut...Ser fram imot klockan åtta då efterlängtade och mycket omtalade Gossip Girl och sedan blir det I huvudet på Gynning. Bra tre kvart kvar;) Imorgon drar jag till GBG och sedan vidare till Borås för andra gången, ska bli skoj och massa mysigt att träffa älsklingen! Och om en vecka fyller jag år "BIG SMILEY"

Pony play?

Ser ni på femman? Det är ju skit skumt, tjejer som vill bli ponnys och låter deras killar mata och rida på dem. Men gillar man det så gör man väl det antar jag, men jag tycker det verkar märkligt.

Hur har min dag varit idag då? Jo, jag har haft fullt upp och haft massor av plagg att trycka, så det har flytit på bra, faktiskt. Det är skönt när det gör det, finns inge tristare än när man inte har något och göra och bara går runt i cirklar. Imorgon blir det inventering, igen, räkning utav massa tejp och murar redskap blir det nog, skoj skoj, eller NOT! Men goa pengar som fattiga jag behöver.

Jag kanske har skaffat mig en tränings kompanjon också, kan bli kul, jympa runt med personer i alla dess olika åldrar....Nej, men det kan nog bli bra med det, ska bara klura ut vilket kort jag ska köpa, sen ska jag sätta igång...Eller det har jag faktiskt sagt förr, men denna gången kanske jag håller det.

                                                                    413692-11

Nästan 21

Nu är jag hemma i Halmstad. Imorgon blir det jobb, på tisdag blir det jobb och sedan drar jag upp till Göteborg igen och kursen fortsätter. Ska bli intressant, för förra gången var det bara en introduktion och i och med att jag redan känner till Photoshop så kände jag redan till det han tog upp. Men en uppfriskning av minnet är ju aldrig fel, särskilt inte för min del;). 

På tisdag om en vecka fyller jag 21, känns som det inte alls var längesedan man längtade till 20 årsdagen, tiden går för fort ibland och ibland vill man bara ha den där "knäpp" funktionen, så är man där man vill. Vad ska man göra när man är 21 då? Nu får jag ju göra typ allt, man blir väl antagligen bara en aningen äldre och vuxnare. Men jag har fått för mig att åldrana 21, 22 och 23 är ganska softa att vara i, du är fortfarande ung, men ändå vuxen, samtidigt...äh, jag vet inte, men jag ser nog iallafall fram imot att bli ett år äldre:D. (som om jag har något val eller superkraften att stanna tiden) Nej, jag ser fram imot min födelsedag! Annars har det inte hänt så mycket idag faktiskt och jag har inte något att klaga på, eller påpeka för tillfället, så detta får bli allt för idag.

Bye Bye

Tråkigt men egentligen helt okej

Ahhh, nu måste jag skriva om allt, hela texten bara försvann.

Jag har tråkigt, jätte tråkigt. Älsklingen är på sittning och jag kan inte finna något kul att hitta på, Egentligen orkar jag inte göra något men något hade varit trevligt. Var iallafall i stan idag med, köpte sådant som jag egntligen inte behövde, men jag måse köpte de ändå, you know. Så för tillfället sitter jag och slö kollar på Harry Potter, vilket i sig är ganska mysigt.

413692-10


Yo

Morgon igen då ja, trött trött, japp I am. Vad ska Emelie göra idag då? Jag ska nog gå till stan och kolla rea lite tror jag, halva rea priset kan man ju inte ignorera;) Kan ju handla nu så man bukrar upp för det fortsatta nya året, haha ja just det. Aha, hittade just en 20% rabatt på reapriset- kupong, på HM, nice. så det får nog bli mitt mission idag tror jag bestämt.

Jag hade en så skum dröm i morse, precis efter Olof hade gått. Jag drömde att jag ringde honom och sa att någon var i hallen och prasslade med några nycklar. Jag var jätte rädd och trodde verkligen att det var någon där, men sedan utmynnade drömmen till något annat. När jag vaknade minndes jag ingenting, men sedan efter en liten stund kom känslan tillbaka. Kusligt. Men med tanke på hur "stor" denna ettan är så att detta skulle inträffa, är rätt omöjligt. Dessutom så kan man aldrig riktigt beskriva sin dröm på ett bra, förståligt sätt. Du har det i huvudet, men att skriva ner det utan att det ska låta som en massa blaj, är inte det lättaste.

Här är det jag yckades skapa fram i lillustrator. Kanske inget att hurra för, men det var typ andra gången jag arbetade i programet. Fungerade inte, vet inte varför, ska undersöka detta.

image9

          

God morgon den 25 januari

Eller  jag har faktiskt varit upp ett tag nu, sitter och lyssnar på John Mayer och leker i photoshop, men för er som precis vaknat God Morgon! Jag skriver egentligen inte mn blogg för att den ska bli mest aktiv och att bli känd genom den eller iallafall så folk ska veta vem jag är. Men samtidigt har man ju hela tiden i bakhuvudet, "ja, idag hade jag fem unika besökare, YES!" så blir man jätte glad för det iallafall och igår hade jag nio unika, NIO, det går framåt:D Då blir man glad! Så ja, det är kul att folk kikar in hos en, så fortsätt gärna med det.

Satt och funderade på vad man skulle hitta på, på Alla Hjärtans Dag...Man hade ju velat mysa till det lite extra sådär, måste fundera mer på det där tror jag bestämt. Jag har för mig att jag och min kompis, när vi var singlar, kräktes lite över när det var alla hjärtans dag och att vi inte hade den att dela med någon. Nu har vi båda någon, men man vet inte vad man ska hitta på iallafall, men i och för sig har man ju närheten iallafall och någon som älskar en tillbaka. (får man väl innerligt hoppas;) )

Vad ska man annars hitta på en dag som denna? Kanske leka ännu mer i photoshop och installera illustrator på min dator så jag bli grym på att göra illustrationer med, min förhoppning är att bli det iallafall, inget fel med att drömma. Slö kolla serier kanske....Jaja, det blir iallafall mys när älsklingen kommer hem och pågrund av att han är ganska bakis idag av allt rödvin så blir det nog en slappekväll, villket jag inte har ett dugg imot!

Här kommer en bild på en paprika med en konstig grön knorr på, en bild från mitt fönster på Lilla Torg och en bild på Mig. (Alla är Photoshop redigerade)


image7

413692-6

image8

En lugn kväll

Ikväll ska det inte göras mycket, lite lek med photoshop och allmänt mys, tror jag. Älsklingen är ute på hans enga äventyr ikväll så det får väl bli att vara extra tjejig. Som till exempel dricka massvis med te, gräva ner sig i Solo och Cosmo och kanske slö titta på romantisk kärlekskomedi. Nu börjar iallafall någon dokumentär om unga mammor och klockan 21.00 så är det smyg premiär på 2900 Happiness på kanal 3, kanske är värt att kolla upp..


413692-5

Hallå i lingonskogen!

Igår var jag på introduktion till en kurs som jag ska gå. Jag var inte helt överfylld av förväntnings känslor när jag lämnade skolan men jag tror den kan bli intressant. Jag ska bli så jälvla grym på photoshop:D Igår handlade det mest om teori också, de följande lektionerna ska nästan endast handla om praktiska saker som man sedan själv får laborera med. Vilket är roligare! Men det var spännande att få komma ut på äventyr litegranna. Så igår övervann jag faktiskt många "Saker som gör Emelie nervös och stressad"

- Ta både regionaltåg med västtrafikspendeltåg till Göteborg och till Borås
- Köpa " Åka med det mesta-kort" och sedan använda det på tåget till och från Borås, Ingen biljett där inte
- Vara i en stad som jag varit i en gång innan, hitta vägen (världens sämsta lokalsinne)
- Sedan hitta salen i högskolans byggnader

Ja, det var några av bestigningarna, kanske inte så märkvärdiga för många men det var ett litet steg för mig;)


Hallå i vinter/senhöst eller början till våren vädret

Sitter nu i älsklingens lägenhet och jag börjar nu bli lite nervös. Ska vara där fem men är redan stressad över att åka dit (väldigt hispig, när det gäller biljetter och tider osv), men jag tror att jag faktiskt har allt i kontroll, ska bli kul! På väg till lägenheten så i spårvagnen, sitter en liten kille och spyr i en påse som hans mamma håller i, rakt framför massa människor. Nej, men det sänder ju inte ut signaler "kräksjukan" ? Jag menar i och med att hon var beredd med påsen så måste hon ju vetat om det, stakas kille, men ajabaja mamman som åker med kollektivtrafik med sin son med den mycket smittsama vinterkräksjukan! Inte snällt!

Serie till spel

Nu har Grey's anantomy gått ett steg längre, kanske lite väl långt?

http://www.gameloft.com/minisites/greysanatomy/

Radiopratare på P3

Sitter nu och lyssnar på P3, där sitter tjejen som är radiopratare och berättar att hon blivit dumpad förra veckan och hur hon har försökt få sin före detta pojkvän att ta tillbaka henne. Hon sitter och snackar med  ångest i rösten och det låter precis som om hon kan börja gråta när som helst. Hon beskriver hur hennes tänkta myshelg inte blev så mysig utan istället ensam och bedrövlig. Kanske är det bra terapi? Att veta att flera flera tusen människor nu sitter och lyssnar på henne och på hur ledsen hon är, kanske får hon medömkan på det sättet? Och för killen som gjorde slut med henne sitter kanske på sitt jobb och har arbetspolare som vet att hans före detta tjej är just radiopratare på P3?

Ahh, blir galen, nu ringer hon upp sin killkompis och frågar hur hon ska göra...Nu bestämmer de att om de fortfarande är hopplösa om fem år så ska de bli ihop istället...Ska inte radioprogram vara lite mer uppmuntrande? Kan förså att det är jobbigt att bli dumpad, absolut, men ryck upp dig tjejen!

image4
God morgon!

Jag ser så otroligt mycket fram imot onsdag, att få göra något eget, att få upptäcka något och även lära sig något. Men jag kommer nog vara ett nervvrak när jag sitter på bussen till den nya staden, i och med att jag är den fegisen som jag är, men jag längtar! Hoppas bara att kursen är bra med, stog inte så mycket om den men jag förmodar att den har med photoshop att göra, annars har jag ingen aning. Men men det är typ 40 antagna så lite bra är den nog.

Dagens äventyr

Idag åkte jag och älsklingen ut på äventyr, till Borås, av alla ställen. Det blev en snabb visit, skulle bara se var jag ska hålla till på onsdag, när jag ska börja min kurs. Till min lättnad så var det inte alls krångligt att ta sig till högskolan från centralen, så ett grubbel mindre:) högst 6 min! Annars har det inte hänt mycket...Imorgon så blir det hemresa till Halmstad för att sedan jobba många timmar på tisdag och återresa på onsdag. Kommer bli en spännande onsdag!

Tack älsklingen för att du följde med din fegis till flickvän till Borås;)

Hoppas du är gladare nu Hannah!

Tatuering, det är fina saker

Idag träffade jag Hannah, som var trevligt, vi har inte setts så mycket under ett år, pga olika saker, men nu känns allt bra, det känns som vi, på något sätt alltid kommer hänga ihop...på något sätt. Vi åt på kinaresturang och sedan följde jag med henne till tatueringsstudion. Hon tatuerade in en svala, den blev jättesnygg och stilen på tatoon passade henne jättebra. Man blir så sugen, jag ska göra en men vet inte riktigt säkert vad än, så jag vill inte boka tid innan jag vet vad jag ska tatuera in på min kropp som kommer finnas kvar, forever. Vänte tiden är cirka ett halvår, så kanske man borde...äh, verkar lite osäker än, eller hur? Men någon gång så:) Nu ska jag iallafall snart åka upp till min älskling, måste packa.

Tack för idag Hannah!

Kan inte, men måste köpa...

Jag vet inte hur mycket jag har handlat för den förra lönen men det handlar om tusenlappar, som jag självklart egentligen skulle sparat. Nu har man lite ångest, när kassan börja tömmas och när man vet att man verkligen måste lägga sina pengar på tågresor och räkningar...Inte världens roligaste, men jag är ju inte den första som känner såhär, det är väl mer eller mindre ett fenomen, iallafall bland tjejer. Tråkigt, men vad gör man inte för att kunna åka till sin underbara pojkvän och för att kunna studera? Man gör mycket!

Nu börjar snart vardagen igen

Japp, så är det alla skolorna har eller ska starta och jobbet börjar komma igång ordentligt. Jag saknar faktiskt vardagen litegranna, särskilt när man är i Göteborg. Nästa vecka iallafall så ska jag själv börja skolan så smått, är jätte nervös, det blir en ny upplevelse som jag har upplevt med den var för yngre, nu är det högskolan som gäller. Ser fram imot det!

Charlie är iallafall bättre nu vilket glädjer en, han är ju ens lilla-söta-hund-som-alltid-är-glad-och-alltid-ställer-upp-som-en-hund-brukar-göra...De är mindre komplicerade än människor, det räcker med att kolla dem i ögonen, när de tittar tillbaka på dig, så ger de dig en viftning på svansen och man påstår sig tro att de fattar, även om man inte sagt ett ord. Jag gillar mina hundar!

Hallå en fredagkväll

Idag har varit en slapp dag (en sådan dag som jag vanligen har), jag har varit nere och strosat lite på stan, lekt lite i illustrator, som för övrigt är super kul och tagit hand om en av våra två hundar som är lite sjuk. Man blir ju så öm i hjärtat när man ser sin fyrbenta älskling halta runt och knappt kunna röra sig pga att han rygg strular...hoppas det går över.

413692-3

Här är Charlie

Jag gillar inte regn...

...här i staden regnar det, blåser och är kallt. Det är sådant där väder som är det ultimata mysvärdret, då man ska sitta inne och höra på regnet medan man kollar film, spelar tv spel eller det högsta på mysfaktorn vara med sin älskling. Kunde tyvärr inte åka till honom idag, så nu ses vi inte förrens på tisdag och det är lite trist, saknar ju honom redan!

Var hos frisören idag med och jag blev väldigt nöjd, så här blev det..

Lite ljusare och lite mera lugg

Hej Hej

Idag har det varit en ganska så stillsam dag. Gick upp vid tio, åt en snabb frukost och rusade till jobbet tolv. Hade en lugn eftermiddag och slutade fyra, en rätt så hyfsad dag eller hur? Imorgon ska jag gå till frisören, jag gillar verkligen att gå till frisören, jag gillar förändringen som man gör. Om någon vecka ska jag också börja läsa en kvällskurs i Borås som heter Digital Bildbehandling, det ska bli så kul att få göra någonting och att få komma iväg lite, få lite nya uppfattningar liksom.

På denna sida kan du själv designa dina egna armband eller halsband med olika små söta berlocker.
www.petitebylovelinks.se

12 timmars arbete

Började jobba sju i morse och kom hem sju ikväll, har inventerat. Sjukt tråkigt men det ger goa pengar iallfall och man blir glad när man har överlevt det:D. Min övriga arbetsdag började ganska segt med att jag hade hemlängtan redan vid elva, eftermiddagen blev bättre. Då var jag på bättre humör och gick runt och nynnade i butiken istället. Min uppgift på mitt arbete är att trycka kläder med olika företags namnloggor, en ganska skön uppgift, du sköter ditt liksom, som ditt egna lilla revir. Idag gjorde jag något som jag aldrig gjort förut, jag tryckte bebisjackor eller iallfall en minsta-storleken-på-ett-barn-som-går-på-dagis-jacka. En liten söt varsel jacka fick varsin logga fasttryck på båda armarna. Om detta är rätt vet jag inte, det var pappans företagslogga som dottern skulle bära på dagis. Visst kan det finnas en charm i att allt är i miniatyr men ska barnet redan på dagis behöva bli en skyltdocka? Jag tycker inte det.

Fast food nation?

image2


Såg den filmen för någon dag sedan och trodde att den skulle vara mycket bättre än vad den var. På utsidan stog det att den skulle vara rolig och så vidare, men det var den inte alls, inga dramatiska händelser (som var värda att minnas), konstig handling och bara en och en halv timme slöseri. De hade till och med tryckt in en hel del kändisar band annat Bruce Willis, Avril Lavigne och Wilmer Valderrama (Fez i That's 70s show) men den blev inget bra ändå, så rekommenderas inte.  

Annars har det varit en mysig helg där man inte gjort mycket till anträngning, sådana helger behöver man ibland! Idag bär det iallfall av till Gekås, vilket ska bli trevligt, vem vill liksom inte ta upp kampen med att slåss med kundvagnar eller slåss om varor som man inte behöver? 


                                                                                                 


Någorlunda layout iallfall

Nu har jag fixat lite med layouten, ser inte så proffsig ut men den ser betydligt bättre ut nu när man har snokat runt och ändrat lite bland htlm-koderna. Men utseendet på sidan ska förbättras, det lovar jag. Vissas bloggsidor är så himla snyggt gjorda med alla färger, detaljer och scrapboocking-aktiga objekt, man blir ju lite avundsjuk, men jag ska allt lära mig, jag med. Undrar om alla siter och pysslar med sina sidor och lägger ner sina själar i dem eller om de anlitar någon?

Varför inte starta morgonen med att starta en blogg?

Så har även jag skaffat en blogg. Att blogga känns så inne på något vis, men jag kan tycka det är en rätt så rolig grej att göra. Man kan smyga in och kika på andras liv och deras vardag och man gör ju inte intrång utan man bjuds in, vilket är ganska trevligt, särskilt om ens egna vardag för tillfället inte har så mycket att ge. Många av de som bloggar, särskilt tjejer, har modebloggar där de visar upp sina fina outfits med olika valda poser. Detta tycker nog visa är ganska löjligt men de som gör det och även jag tycker faktiskt det är lite kul att kolla runt och se på. (kanske en tjejgrej?) Man kan få inspiration samtidigt man kan kommentera och så vidare. Så vad mitt bloggande kommer att leda till, återstår bara attt se... 

RSS 2.0