It's not my time

Har bara haft 3 timmar föreläsning idag och jag är ändå superseg! Får nog kanske börja träna lite så att jag kommer på topp...Annars har det inte hänt alls mycket idag och mycket mer kommer det nog inte bli.

Jag blir aldrig nöjd med min layout på bloggen, så kanske jag sätter mig och gör en ny, jag vet ungefär hur jag vill ha den...

Later!!

Rubrikfantasi

Uppe tidigt! Jag ska inte vara i skolan på flera timmar, men det är ändå skönt att gå upp lite tidigare och bara slöa. Det var dock mindre mysigt när jag vaknade, mina ögon kändes nämnligen helt svullna. Måste ta tag i och köpa ögondrops!!

Vad händer idag då? Det börjar en ny kurs för min del, Projektledning. Tror att antingen är den intressant eller så kommer den bara vara en kurs som man vill ha över och förbi.

Men förstå att det är faktiskt inte så långt kvar till sommaren ändå, vad ska man hitta på då? Jag ska nog spendera större delen i Halmstad och jag ska försöka umgås så mycket som möljligt med älsklingen, man får ju kompensera för resten av året liksom.

Snart påsk, men inget lov för min del...men blir nog ett besök i Halmstad iallafall, vill ju träffa London-systern som jag inte träffat på väldigt länge.



Nu ska jag hoppa in i dushen!

Samson

Sitter och kollar igenom gamla bilder, vilken nostalgi! Åhh, vad jag vill ha långt hår igen, jag ska kämpa, så till hösten borde det vara som jag vill ha det. Hittade denna bilden:



Jag gillar den verkligen! Måste ha varit 17 eller 18 på denna bilden. Då hade jag svart hår, livet kretsade mycket runt Lord of the rings, Jackass och musik. Jag hängde mycket i Laholm, där jag och fina Hannah snackade om killar och hon söng och spelade gitarr. Denna spelades ofta i högtalarna:



Då var inte denna låten känd, det blev den flera år efteråt och då i fel version. Äkta ska det vara! Samtidigt som jag kan längt tillbaks, så trivs jag verkligen där jag är nu, det enda som saknas är att jag inte träffar dig lika ofta...

Mitt bidrag

Jag är lite seg, kanske är det för att jag inte har gjort så mycket vettigt idag. Vet inte rikigt vad jag ska göra nu, blev lite tomt när älsklingen åkte hem...

Jag ska iallafall vara med i Malins Tävling så jag har knåpat ihop en outfit med det fina armbandet:



Outfiten är från Polyvore.com och fina armbandet från Marmalaid. En vår-gå-på-stan-chick outfit som jag hade gjort mycket för att bära. Good luck to me!

Be my babe

Åhh, jag känner mig sådär mysigt utvilad efter förra veckans stress med allt vad skola heter och helgens party. Idag blir en extra dag att bara tänka på ingenting och morgon sätter det igång igen, ska bli lite kul att se vad de nya kurserna går ut på. Ser dock inte fram imot att lägga pengar på kurslitteratur...Jag fick ett förslag igår eller som jag själv har tänkt på länge..att börja träna med Malin, jag vet bara inte hur jag ska få ihop pengarna till det, Nej, jag får ta en rikigt funderare på detta!



Vad ska ni hitta på idag?

Pop

Lite av ett lugn har ändå infunnit sig nu, ett sånt där lugn när du vet att du inte har något du egentligen skulle ha gjort. För det finns ju två olika sätt av: SLAPPA. Den första är när du slappar fastän du vet att du både har tentor och arbeten som ska lämnas in, men du gör inget. Sedan finns den som jag redan skrivt, att du faktiskt inte har något. Idag kommer älsklingen på besök och imorgon har jag ingenting, sjukt skönt!!

Igår var jag lite rastlös så då gjorde jag detta ihopplocket på den alltid så roliga sidan Polyvore.com


Very nice!!

That's what my life is all about

Jag är trött! Det slog till i eftermiddags och det blir nog en tidig sänggång ikväll. Skulle egentligen åkt till Göteborg i dag och gått på födelsedagskalas med älsklingen, bland annat så hade jag fått festa med ett sjukt bra band. Men slö, seg och trött som jag har varit idag och för den delen bakis, så orkade jag inte. Jag ångrar lite nu att jag inte åkte ändå, men jag får hoppas det kommer fler tillfällen.

Här är de:



God natt!


Party last night

Igår hade jag tenta och usch vad jag fick stressa ner till skolan. Det blev ju inte bättre heller när jag såg en massa snö ute, men jag hann och det är så skönt att tentorna är över! Så efter en lång vecka så blev det party hemma hos moi. Var inte tänkt först, men det blev väldigt lyckat. Efter att ha druckit massa vin så gick vi ner till Swing där Mr Vain var och väl inne dansade vi som galningar. Jag ringde även danska Nordeabanken av någon anledning...


Här var grundandet


Me och fina Malin


La gangstah gang

Nu är jag lite bakis och funderar på att ta en promenad till Coop och köpa gottis.

Klock*anskap

Damn it!!! Det är inte bra när jag nu helt omedvetet stänger av alarmet och att inte snoozen fortsätter. Skulle ju upp tidigt och duscha och läsa igenom tentan, men nu måste jag gå om en 45 min. Skit!

Önska mig lycka till...

One to go

Är massa trött i huvudet, men nu har jag iallafall bara en tenta kvar. Vet inte hur det gick på programmeringstentan, men man har försökt och mer kan man inte göra. Så nu ska jag försöka memorera fakta till morgondagens tenta i informationsbeteende.

Efter tentan, så blev det lite shopping, tyckte att jag kunde unna mig det:



Allt kommer från H.M, det är där min studentkassa befinner sig. Blev ett linne, ett par gråa och ett par rosa-aktiga byxor (198 kr styck, mycket prisvärt) och en gul t-shirt på rean. Så nu är jag glad! Och nu måste jag verkligen börja läsa!!

Fields of gold

Gäsp! Nu har jag gått upp, trodde först att klockan var en timme längre fram än den var, så då blev det lite panik. Känner mig trött i hela kroppen, jag jar ont  halsen och mina ögon har börjat klia, har ju tenta idag, har tenta imon och det är fest imon med, vill inte vara sjuk.

Gårkvällen var inte den bästa, det var väldigt längesedan jag var på så dåligt humör. Anledningar:
  • Datorn var segare än vanligt
  • Firefox krånglade och internet ville inte funka
  • MSN kastade ut mig hela tiden
  • Jag hade ett dumt litet småbråk
  • Och jag hade inget plugggodis överhuvudtaget

Vet inte inte alls hur det kommer gå idag, om jag på nått konstigt vänster klarar den så är det ett under, Samtidigt som jag vill gå ner och göra ett försök, så känner jag att så lite som jag övat inför denna så skulle jag nog egentligen fokusera på den imon istället.

 



Jag saknar verkligen Halmstad ibland...


Vill inte, orkar inte..

Jag vill ha en ny dator!!! Blir så otroligt trött!

Idag borde jag ha pluggat men än vad jag har gjort..vet att tentan imon inte har den bästa statestiken på folk som klara den, men jag är fruktansvärt omotiverad. Denna läsperioden har bara varit alltför slapp (från min sida) inge bra...Så istället för att göra det jag egentlgen ska så har jag handlat, suttit vid datorn och färgat håret.



Nej, nu måste jag fortsätta...

Moneeeey

Prooosit!! Pollen som är påväg kanske??!!

Är trött men måste upp, måste plugga, börjar få ångest...

Men jag är lite glad med eller jätteglad, jag har fått reda på vad jag får tillbaka från skatten och det var otroligt mycket mer än vad jag ens hoppats på. så om alla uppgifter stämmer så är min sommar räddad!

Om en stund ska jag promenera till Coop och köpa hårfärg och kanske ska man lyxa till det och köpa pålägg med? Man får ju ändå pengar idag. Sedan blir det att memorera koder och allt det där, varför pluggar man aldrig så mycket som man borde? Imon får vi ha med oss boken iallafall, men jag känner på mig att många med mig ändå kommer sitta som frågetecken..


Can't say no

Sitter och slö tittar på "Den rätte för Rosing", fast att jag egentlgen inte vet om det är bra eller inte..

Jag har inte gjort mycket ikväll fastän jag borde, men jag orkar inte stressa upp mig. Imorgon får det bli skärpning på plugget och så ska jag nog färga håret. Men i vilken färg är frågan...sugen på röd-aktikgt eller iallafall mörkare.


Njut av låten


Snö blir sol som återigen blir snö

Vilken morgon. Först var det supersegt att gå upp, duschar och på något konstigt sätt glömmer jag att tvätta ur balsamet ur luggen. Så med fet lugg tar jag på mig och går till skolan, det snöade lite men jag tänkte att det inte var så farligt. Några meter utanför dörren blir det snöstorm, jag har inget paraply och får ta bussen.  Hatar att ta bussen, så otroligt onödiga pengar...Men nu är redovisningen gjord, vilket är skönt, så bara två tentor to go..




Vill ni föresten läsa skolbloggen så hittar ni den HÄR!

Little bit

Usch, jag vill verkligen bara ligga i sängen idag...men jag måste tll skolan för att redovisa på ett seminarim, får ångest. Sen blir det hem och plugga, plugga, plugga...åhhh, vil inte! Bara jag får redovisningen förbi...egentligen har jag inget att vara nervös över men det är bara jag som skrämmer upp mig själv. Har läst igenom det nu dock och det tar typ 1 minut, så det är bog ingen fara. Men man blir ju så uppstressad av sig själv hela tiden, helt i onödan.

Föresten så ligger det snö på taken...

Idag vill jag bara inte...

Kom och dansa

Hemma från skolan. Nu är iallafall två arbeten inlämnade, så nu återstår redovisning imon och tenta på tordag och fredag. Känns något stressigt, men får ta det som det kommer...finns ju något som heter omtentor...

"Allt som var värt att ha i huvudet stoppade vi i huvudet och tryckte sen på spara" - Navid modiri (Hisingen luktar gräs)

Nu ska jag nog laga mat, sedan plugga och göra talkort till vad jag ska säga imon och senare ikväll blir det "Ballar av stål".

"

Trötter

Jag trött...om en timme ungefär ska jag dra mig ner till bussen och åka till Borås och göra klart et av projekten. Ska bli skönt, hoppas bara att det inte blir panik mot slutet.

(När jag kommer till Borås ska jag köpa en glass som jag ska mumsa på. Ni vet hur det är, ibland vill man bara ha glass. Jag tror jag är sugen på någon glass med choklad, en Magnum eller en Nogger kanske. VIlken är eran favorit? ) - inlägg från pojkvännen som tyckte att han kunde hjälpa till med inlägget.

Solen skiner och jag undrar hur det ser ut i Borås, man blir ju inte väst förvånad om det skulle vara snö på marken...


See you lateeer!


Tidsfördriv

Vill ha!! Gå in och puzzla ihop din egna outfit: polyvore.com


TUR-MÄssa + ikea

Idag har jag varit ute hela dan. Kl 10 åkte jag med Malin och hennes pojkvän, för att besöka TUR-mässan i Göteborg. En trevlig mässa med massa massa folk, musik, lisebergskaniner, tonvis med kataloger och vi fick till och med en varsin ballong.


Jag och Malin (jag får "låna" bilden)


Sedan bar det av till IKEA som var lite svår navigerat men väl där så kollade vi in massa fina inredningsprylar. Nu tillslut sitter jag i Göteborg hos pojkännen och myser. Imorgon blir det skola igen och ett av projekten ska in, som inte ens är klart...

Borås högskola

Hittade denna:



Lite kul

Måste plugga

Skulle egentligen gått upp tidigare, men blev istället halv tolv. Gillar inte att gå upp så sent...

Idag ska det pluggas, blev lite uppskrämd igår av en som går andra året. Han sa att C# kursen är den viktigaste på hela programet och om man inte klarar den så kan man inte läsa vissa kurser som följer och då får man inte ut sin riktiga examen...så nu SKA jag plugga..

Ikväll blir det nog Robinson, ska ni se det?


Beautiful one

Idag har varit en bra dag och lite saker har ändå blivit gjorda. solhar vi också fått njuta av, men det är ändå ganska kallt...

Kvällen ska nog spenderas till plugg, har för närvarande tre gamla programmeringstentor uppe, vill så gärna klara den! Om man ser till "statistiken" så ser det inte så ljust ut, 90% failade förra året...men jag försöker, jag ska försöka.

Sitter och lyssnar på Poets of the fall. De har en jättefin låt, vet inte riktigt varför men jag tänker på farmor när jag hör den och lyssnar till texten..miss you!




"The struggle she's seen this spring, when nothing comes dancing,
Paying a handsome fee and still she smiles at me

And I can't take it, no I can't help to wonder...

Why do we sacrifice the beautiful ones?
How do you break a heart of gold?
Why do we sacrifice our beautiful souls?"

Keep on dreaming

Morron! Nattsömnen har varit god och nu sitter jag här, för ovanligheternas skull och äter mackor. Ska vara nere i skolan vid 11. Vi blevföresten klara med vårat program i programmeringen igår, vårat fina Drinkregister..skönt att det är färdigt.

Det är ganska otroligt vad vädret har för effekt egentligen, känns som så många bara piggnar till nu när det är sol och jag själv blir jätteglad över den.

Vad ska man göra i helgen då? Plugga?! Borde, men om jag känner mig själv så kommer det bli nästa vecka nån dag innan, kanske inte världens smartaste..


Ha en härlig dag i solen!

Balansera mera

Nu har jag gjort lite knäböj på balansbrädan, inte det lättaste kan jag meddela. Att stå och balansera och kolla på lyxfällan är en väldigt bra kombo.

Här en en ganska fin bild tycker jag på mig och Malin på inflyttningsfest för ungefär en månad sedan. Roligt var det!


agoodtshirt.com

TIPS!

agoodtshirt.com kan man köpa väldigt fina tröjor och bodys.

De säljer t-shirts till förmån för bland annat BRIS, Djurens rätt, och Kvinna till kvinna. Köp en t-shirt eller body för 250:- och 150:- går direkt till den organisation som du vill stödja. Grundarna är Kira Carlsson och Christian Linse, de jobbar helt ideelt.


Gå in och kika, de är snygga och du gör något bra!

Solsken I like

Men hallå! Vad jag mår bra idag (förutom lite värk i magen), solen skiner och jag känner mig allmänt glad. Hade fått för mig att sist jag använde mina solglasögon så tappade jag de och trampade på de. Så påväg hem från skolan så gick jag inom H.M och köpte ett par. När jag nu kommer hem så ligger de hela och utan repor i hyllan...måste vara paret innan de jag tänkte på. Nu kan jag vara dubbelt så mcket i solen iallafall och det kan vara en fördel att ha solglasögon nu när pollen kommer, så kan man dölja sina getingstuckna ögon.



När jag kom hem kollade jag posten och hittade ett väldigt gulligt brev som ligger i mitt postfack. Det var från min finaste Hannah, som hade skrivit brev och skickat ett jättefint halsband till mig. Tihi, blev såå glad!! Tack bästaste vännen!


Nu ska jag gå ut och sätta mig på balkongen och njuta lite.

...

Känner mig lite småstressad, ska vara färdig om 45 min och jag har precis kommit ur duschen och nu äter jag mina morgonmackor. Hinner inte nu...

Ha en bra dag!

Snart anatomy

45 minuter till Grey's. För en stunds sedan såg jag sista avsnittet av "The City" , lite synd att det är slut men snart så börjar 5:e säsongen av The Hills så jag klarar mig nog. Imorgon blir det sista handledningsmötet för programmeringen..jag vill faktiskt bara ha den kursen gjord. Fast den har inte varit så jobbig egentligen, det är väl mer jag som har varit lat men ändå. Får se hur man klarar tentan sen med, blir ju spännande..eller inte.


Love you sweetie

Butterfly effect

Det är så otroligt fint väder i Borås idag, det är ju nästan varmt. Har precis sutit och kollat färdigt på filmen The butterfly effect 2, såå bra, höll ju nästan på att fälla en tår i slutet, lite sorgligt. Annars mår jag ganska bra, värken har gett med sig en aning och snart så ska jag sätta mig och skriva lite om vad co-design innebär.


Magont

Usch, jag har så ont i magen, den här tiden på månaden eller dessa dar så vill inte jag vara tjej...jag har förtvivlat letat efter värltabletter med men hittar inga alls, damn it!! Hoppas bara att det går över så att jag kan gå ner, annars blir det att jobba hemifrån..uhh gillar inte det!

Har iallafall sovit gott och det är så svårt att gå upp på morgonen ibalnd, men om jag ser mot fönstret så kan jag se blått genom persiennen och så nu blev jag lite gladare...och ligger man då också kvar i sängen och ser att det är sol ute då blir allt mycket lättare.



Men jag vill fortfarande bara gå och lägga mig igen och dra täcket över mig...

Solsken

Idag har det varit väldigt fint och sådär vårvarmt väder, har dock tagit min första allergitablett idag..det är nog påväg känner jag i mitt ena öga.  Dagen har annars varit ganska seg, tvättar nu, jag borde verkligen göra det oftare, har ju en del kläder..men ändå vill jag ha massa nya.

Beställde lite kläder från H.M idag:

 

Och så beställde jag en tröja till som jag inte hittar alls nu på webbshopen...lila byxor kan ju bli lite spännande, we like färgklickar!

Nu blir det sött te och tv!

You got me

Jag såg på Seinfeld igår, det gör jag alltid på kvällen och det är den serien so jag somnar till. Igår var Peter Stormare med, måste säga att det var lite skumt att se honom i serien, passade inte riktigt ihop. För övrigt brukar jag somna ganska lätt, men igår tog det flera timmar att somna efter Seinfeld...kanske det var alla godisägg som jag åt igårkväll?

Sitter nu och äter min musli medans jag lyssnar på Eskobar, vaknade upp med en av deras låtar i huvudet.






Idag ska det pluggas, tvättas och handlas..kul va?

Febrig

Jag känner mig febrig, har inte tid med att vara febrig nu..jag har ont i magen med. Har suttit och krängt i mig massa påskäggs godisar, mindre bra.

Dagen har varit bra iallfall och jag har köpt min balansbräda, lite träning ska den nog ge hoppas jag. Finns ju övningar och sånt man kan göra, men jag ska nog först fokusera på att faktiskt kunna stå på den..Har även skrivit mitt första blogginlägg för skolan, lite spännande sådär, men jag fick ju hjärnsläpp, vad ska man skriva om egentligen?! Vil ni kolla in den så finns den här.


Ännu en måndag

Morgon sunshines! Jag är trött...men är ganska glad ändå. Vid 11 ska jag vara nere i skolan och då blir det lite plugg och så. Varför vänta man alltid in i sista sekunden att göra något?! Om jag tänker efter så har jag massvis att göra nu, usch vad jobbigt. Denna läsperropd har jag verkligen varit slö, visst jag har gjort saker men jag kunde ha gjort de bättre och mer, skärpning!

Vet inte vad som händer mer idag, så mer updates later!


I miss my dogs!

Veckans Blogg...

...it's me! Jag har blivit utvald till veckans blogg av Johanna, mycket oväntat måste jag säga, men otroligt kul!!

Så nu har jag ändrat lite header, igen..blir ju aldrig nörjd, men nu är den iallafall okej. Jag har haft en mysig helg i Göteborg och nu blir det tråkigt nog snart vardag igen. Paniken börjar komma nu med tentor och projektarbeten, usch vill inte tänka på det...

Män som hatar...

Morron! Igår var vi på bio "Män som hatar kinnor" , den var verkligen bra! Och jag håller nog med en av kommentarerna nedan, att den är en av de bästa svenska film jag har sett. Gå och se den!



Missade ju Melodifestivalen igår, Malena som vann..jag har inte ens hört hennes låt och att Caroline af Ugglas kom tvåa??!! Jag förstår inte, det fanns ju mycket bättre låtar, men man kan väl egentligen alltid undra hur svenska folket röstar, hur de egentligen tänker..

Nu ska jag äta frukost och vid tre drar jag back home till Borås, see ya!

Weird

Vaknat än? Det har jag, men jag har sovit sådär, lite störande att jag inte kan sova på den sidan med min percing (min favoritsida) men jag antar att jag få stå ut med det och skylla mig själv...men I Love It så det gör inte så mycket, jag lever med det!

Igår kollade vi på en film som hette "Role Models", den var jättekul, så jag rekommenderar den varmt.



Igår träffade vi även en person som jag inte har sett på evigheter känns det som, men i och för sig är det inte så konstigt...men det var lite weird. Idag ska vi in till stan och glo lite, sedan dra till Ikea, försöker komma på något jag saknar i min "stora" lägenhet...och ikväll blir det bio.

Nu är jag i GBG

Nu sitter jag i Göteborg och är mätt efter kamben och potatissallad. Idag har Jag och Malin gjort massa med vårat program och har inte alls mycket kvar, känns bra. Börjar dock allvarligt få panik för andra projektarbetet och de tentor som kommer...Helgen blir lugn med mys idag och IKEA/ bio imon. Funderar lite på om man skulle gå på Way Out West i år, hade varit kul men vet inte riktigt vad biljetterna kostar...

Gjorde äen en ny design till min syster igår Check it out!

Losing you

Trött, trött, trött...man blir inte heller piggare av att kolla ut genom fönstret. Igår kändes det som vår när man gick ner till skolan, fåglarna kvittrade til och med, men sen kom snön och nu är det helt snötäckt överallt, boring! ska försöka packa nu innan skolan med, så kanske jag kan åka med Malin direkt til Göteborg.

Usch, igårkväll bubblade det upp massa grubblerier..inga allvarliga så, men lite hur jag har levt och hur jag har strävat efter saker men aldrig riktigt nått de. Men det jag kan säga är att, jag älskar den situatonen jag lever i nu och det var längesedan jag kände mig så bekväm i vardagssituationen. Djupt eller hur?! Ja, jag har många tankar och jag tänker på allt och lite till.

Har inget med mina tankar att göra, men jag gillar mitt nyfunna band.


Stel

Det har varit en ganska lugn dag idag, är helt slut i axlarna..sitter ju vid datorn hela dagarna. Kanske man borde börja träna *Host, host*. Var faktiskt och kollade på en sån balansbräda idag, sjukt sugen..som en tjej sa i kommentarena "stå på den och glo film" låter ganska nice faktiskt. Annars har jag programmerat, hämtat ut mitt pass (som jag ser sjukt ledsen ut på) och inte gjort så mycket mer. Imorgon bär det nog av till Göteborg, jag hoppas på att vi kan gå på bio och se "Män som hatar kvinnor", tror den är bra fast jag inte läst boken.



Var ju tvungen att testa självutlösaren, blir ju gärna posebilder annars. Märkte det nu när jag ska välja ut en bild på mig till studentbloggen, jag har ju inga spontana nästan (förutom massa festbilder), men jag hittade en som en kompis tog när vi var och åt cheescake i sommras, den blir bra.

Trodde det var Anna Skipper idag, har det slutat?

Te-älskare

Gick upp för ett tag sedan och jag tror att det var den bra sidan jag vaknade på eller tror..det känns så. Jag har drömt massa konstigt igen och jag drömde om min Londonsyster som snart kommer hem, saknar henne. Igår så satt jag konstant vid datorn hela dan och försökte mig på att trixa med vårat program, men jag fick inte ens igång det...

Annars idag så ska jag till skolan, sitta och pugga med min grupp och sedan....ska jag ordna lite för bloggandet för skolan. Jag ska nämnligen vara en av ca10st som ska blogga om mitt liv som student och sådär, så nya studenter kan följa mig som möjligtvis väljer den utbildningen jag läser. Spännande!

Sitter med min andra kopp te nu, rätt duktigt..klockan är inte ens 8, jag älskar te! Det är min morgondrog, här dricks det inte uppiggande kaffe och såndant, te ska det vara gärna sött med mjölk..



Have a good day!


Seeg

Jag har sutit och programmerat precis hela dan, känner att mina axlar börjar ta stryk nu...har fått lite att fungera i programmet, men vissa saker bara, ahhh..blir ju galen. Men det är väl ganska vanligt när man bestämmer sig (måste) lära sig att just programmera.

Dagen har varit lugn och jag har fått reda på att det inte blir någon resa till London...trist som bara den....jag hade verkligen sett fram imot den, men ingeting att sura för, får slösa pengar här istället..som varför inte...

 

...dessa godingar som kommer från Gina Tricot.

Spend a little time

Jag vill inte vakna egentligen. Har legat i 2 timmar och tryckt på snooze var 5 minut...jag är så ruskigt trött, var faktiskt längesedan jag var så här zombielik. Jag tror jag har drömt intensiva drömmar, mycket hände, jag ville flytta och sånt, sedan kom jag på i drömmen att jag kanske hade drömt händelsen (drömt i drömmen) utmattande! Idag ska jag plugga i skolan, hämta ut mitt pass och kanske kolla in en sån här:


En balansbräda. Ska vara jättebra träning och det är väldigt kul med, men får se jag och träning går ju inte riktigt ihop, men en sån här vill jag ha. Nu ska jag snart dra mig in i duschen, men jag vill inte...vill hellre sitta här och leka i photoshop och dricka te hela dan.

Vad ska ni hitta på?

want to shop

Jag har länge undrat hur man tar bilder från Gina Tricot, men nu såg jag att de har en fiffig liten bloggknapp...good för dem att de inser att det faktiskt är superbra reklam att lägga ut kläderna på bloggar........Nehe, nu ville det inte fungera, men de har massa fint iallafall.

Nu ska nog krypa ner i sängen och kolla tv.

See ya



Heartbeat

Nu är jag seg i huvudet. Jag sitter så fruktansvärt mycket framför datorn, timmarna bara rinner iväg...men får snart blir lite paus, med te + macka och tv, kanske ska man kolla hur det går för Rosing och hennes kärlekssökande. Vet inte direkt om jag tycker programmet är så jätebra, men man slipper tänka...



Men jag är sjukt nöjd med min nya header iallafall!


Ännu förändring

Så blev det ännu en ny design, denna känns bra, lite "hårt" med svart bakgrudsfärg bara, men den är ju snyggast nästan så..Lite svårt att bestämma utseendet när man sitter i Photoshoop, finns så otroligt mcket kul man kan göra. Har suttit och pillat med designen nästan hela dan, så nu ska jag äta och sedan ska jag försöka mig på att konstruera en sökmetod i vårt C#-program. avancerat va?!


Design

Ny design. Är inte rktigt nöjd än, men jag tror jag kommer på det...

Next plane home

Tänkte att jag sätter klockan på 6 så får jag se om jag orkar gå upp, klockan blev 7, 8, 9 och nu sitter jag här, fin fint med sovmorgon. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ut och promenera vill jag, plugga borde jag och nu snart ska jag äta frukost á la äggamacka. Jag ska försöka mig på en ny design också, men jag vet inte alls vilka färger eller så jag vill ha...så det kan nog ta lite tid.

Måste bara visa min provisoriska lampa i badrummet, den vanliga har nämnligen slutat fungera...



...en skrivbordslampa, snyggt va?!  Nu ska jag äta frukost och kolla runt på bloggar. GodMorgon!

Minipizzor

Hemma nu från en lång skoldag, är något seg i huvudet får jag nog medge. Gårdagen var super mysig då älsklingen kom på besök, vi kollade på Wipeout och gjorde minipizzor som blev sjukt goda. Programmet wipeout var sjukt kul men inte rikigt vad man hade tänkt sig, de hade ju speciella kommentatorer kan man säga.

 
I skolan var det mycket snack om festen i fredags och jag tycker lite synd om de som inte var med och inte kunde vara med i snacket. men alla höll med om att det blev lite väl mycket, men kul hade vi!


Nu ska jag snart laga mat och sedan ska jag sätta mig och kolla nya avsnittet av Merlin. Jag ska nog också försöka mig på en ny design, har lärt mig massa nya knep nu av Malin.

Rån gillar vi

Har precis varit och handlat, fy vilket väder det är! Snöregn, hatar! Nu har jag köpt massa godsaker att ha på pizzorna iallafall och så köpte jag rån, hur längesedan var det inte man åt det?! Jag åt det väldigt mycket när jag var mindre, när farmor levde, så att äta det nu är lite av en myskänsla.


Har även fixat ett EU-försäkringskort idag, mitt hade nämnligen gått ut och det kan ju vara bra att ha om något skule hända i London. Supersmidigt var det med, man bara smsar in sitt personnummer så skickas ett nytt hem till en. så nu är det kortet beställt och passet ska hämtas ut på tisdag, sen är jag ready to go!

Human

Jag har sovit massa gott, trots att vid 02.00 så hade tjejen brevid mig ett stort gräl med nån kille...men jag slumrade snabbt tllbaka. Känns skönt med söndag, alkoholen är ute ur kroppen och känner mig piggare, älsklingen kommer i eftermiddag och då ska vi göra pizzor. Good Sunday!

Snart ska jag hoppa in i duschen så jag blir ren och fin, sedan måste jag verkligen slänga soporna (finns det något tråkigare?) och sen ska jag gå och handla saker till pizzorna.

Någon som såg på Melodifestivalen igår? Hur kunde "Snälla, Snälla..." gå vidare?! Helt sjukt, jag satt bara och höll händerna för ansiktet, aningen pinsamt..Tänk henne i Eurovision, nej, det fukar inte. Sorry!


Kul med sittning igår, mindre kul idag

Jag är sååå seg och bakis, det är därför det är lite dåligt med uppdatering..Igår var det sittning och det blev lite väl mycket alkohol, men kul var det.


Här är lite Pics:






Ja, roligt var det, men det är ALDRIG kul dagen efter..Nu ska jag kura ner mig i soffan med te och bröd (som Malin så snällt hade bakat och tagit med till mig) med lemoncurd.

Hinner inte...

Uhh, känner mig stressad..måste gå om 45 min och jag är absolut inte klar och miitt hår har inte torkat..Visst har jag tid på mig men jag är van vid MER tid. Idag ville jag bara sova när jag vaknade, sova och träffa älsklingen..men jag har ju faktiskt sittningen att se fram imot idag, ska bli så kul!

Hinner inte mera nu...

Mums Pytt

Känner mig lite duktig, jag har dammsugat, jag har handlat och införskaffat ett rött läppstift. Jag har även lagat den godaste pytten ever.



Innehållande: Potatis, squash, paprika, brocolli, cocktailtomater och lax med kall vitlöks creme fraichesås. Mums!

Nu ska jag nog sätta mig lite med programmeringen, måste göras idag med tyvärr...



Ontiont

Jag vet inte om jag gjorde mina benövningar rätt igår eller om de var så effektiva (och jag så otränad), för det känns! Pratade dock med älsklingen som tränar MMA och han gör samma benövningar och får också promblem med att gå i trappor pga träningsvärken i framsidan av låren. Bra då har det tagit iallall, men det blir genast lite besvärligt när man har svårt att vrida sig i sängen...

Känns som jag ska göra mycket idag. Jag måste, måste dammsuga, ska gå och handla mat på Coop med min cykel som packåsna (har ingen mat alls hemma) , jag hade velat ner till stan och köpt strumpebyxor och rött läppstift och jag ska programmera. Men programmering får nog vänta tills i eftermiddag...



Vad ska ni göra?

Lycka

Jag är såå glad! Nu har jag min klädsel till fredag, blir en klarröd kjol, ett svart enkelt linne, svarta paljettpumps, "bal-handskar", "balväska" och ett jättefint sränne att ha i håret. Blir mycket återanvändning utav balsakerna, men de har ju faktiskt bara legat i gadroben tre år nu, så nu ska de ut och få leka lite. Jag är såå nöjd!

Dagen har spenderats i skolan, sedan blev det fika med semla och sedan en runda på stan i stora, stora Borås. En bra dag helt enkelt. Det är sjukt, de få benövningar jag gjorde i morse känns...ine så konstigt egentligen, men mera ska de tränas..

Dagens me


Gillar verkligen min blå byxor från H.M (198:-) men de skaver i knäveken, det är mindre kul..men jag funderar starkt på att investera i likadana men rosa, kul med färg!!

Duktig redan 7 på morgonen

Lite duktig känner jag mig faktiskt. Gick upp 7.15(konstigt att det är ljust ute så tidigt), morgontränade och nu sitter jag duschad och dricker mitt te. Ja, precis jag tränade! Gjorde lite övningar iallafall och ojojoj vilken dålig kondition jag har..får ju egentligen inte svettas, just för peircingen (trodde jag inte jag skulle göra heller, men fel hade jag), Jag har ju inte pengar till gymkort, så man får göra det man kan..

Nu är resan bokad! Det ska bli så spännande att åka till London, för att se själva staden, för att träffa min syster och för att shoppa..Ja, man kan verkligen drömma sig bort! Tillbaka till verkligheten..Idag ska det städas lite, handlas lite bla. till fredag, så blir det plugg i skolan och inte att glömma, så är det Grey's ikväll..




Vem är er favorit?

All the..

Idag har det gjorts litegrann, passet är fixat, äntligen och ska hämtas ut om en vecka. Ska bli så otroligt kul att åka till London, spännande! Men jag kommer nog allt vara lite nervös för att snacka engelska, men det blir att man stakar sig ibörjan och sen..då bara flyter det. Men hur ska jag hinna spara ihop alla shoppingpengar, det är min fråga..men hinner få lite pengar innan jag åker, så då blir det byebye CSN.

Egopic..



Längtar!

Gääääsp

Har sovit massa gott, har i och för sig vaknat några gånger, men hur skönt är det inte när man vaknar och ser att klockan bara är 4.00?! Man kan gosa till sig under täcket igen och somna om. Idag har jag en väldigt "nödvändig skoldag", jag går från 15-16.. Känns lite så, men det kan nog vara bra att närvara ändå, man lär ju sig förhoppningsvis någonting.

Jag vill så gärna shoppa! Blir galen, får abstinens, det kliar i fingrana på mig..Vill ha nya kläder, skor, väskor, en ny stil helt enkelt. Vill ha vår men ändå inte (pollenallergi a la hell anänder snart), när man kan ha lite mindre på sig och ens kläder inte täcks av en tradig vinterjacka.

Jag tror också att jag har fixat klädproblemet till fredag, jag ittade ju en klänning på GinaTricot (som var het underbar) men den kostar lite mycket för att bara kunna användas ibland. Men hittade en svart kjol i min gadrob, faktiskt, som jag aldrig har använt. Den med en tajt enkel tröja (som den också finns på GinaTricot), smycken,en liten kurvert-aktig väska med leopardmönster och paljettpumps, vad tror vi om detta?




Löv på träden hade suttit fint

I'd rather dance with you then talk

Morgning! Sitter här nyduschad och äter mina knäckebröd med te, samtidigt som jag sneglar på "Vakna med the Voice" och bloggar. Jag har sovit masa gott (trots att jag inte kan sova i min vanliga sovposition (med anisktet in mot väggen), för det skulle min peircing ogilla) och skulle gärna sova några timmar till..

Idag har jag föreläsning hela långa dan, från 10 till 16, segt som bara den och jag som ska fixa pass med..måste försöka hitta klädsel till fredag också. Har hittat två jättefina klänningar på Gina Tricots webbshop, så jag hoppas att de har de i butiken med.



Me like Alot

Jag gillar faktiskt min nya peircing jättemycket, hade blött lite inatt, men det var inte så farligt och annars så känns den superbra. Helgen har varit lugn och mysig,  men det är ju så tråkigt när man ska behöva åka hem och lämna älsklingen i Göteborg... Nu är det snart en ny vecka med nya tag och på fredag är det en sittning som väntar, ska bli väldigt kul!


RSS 2.0