Dålig andedräkt, inte kul

Sådär ja, nu var man klar med sina insändningsuppgifter i Photoshop, som hade deadline på måndag. Det är egentligen helt otroligt vad man kan återställa gamla fotografier eller om man vill förbättra dem eller till och med laga skador, man behöver ju inte alltid göra personer snyggare och ta bort skavanker och dylikt utan Photoshop har många användnings områden som är bättre.

Drömde inatt om att jag blev undersökt och de kom fram till att jag hade dålig andedräkt och att jag skulle börja använda den här SB12 som visas så mycket på tv. Sen när jag gick upp och satte på radion, då är andedräkten värsta ämnet och satte på radion nu med och då snackar de om andedräkt där med, men detta var ett annat program...skumt!

Idag ska jag och pojkvännen iallafall lämna storstaden för att återvända hem till småstäderna. och vad som händer i helgen har jga ingen aning om än, vi får väla se.


Panic at the Disco

413692-41 413692-42

Lite irriterad, konserten var för två dar sedan, väldigt retligt...hade ju velat se dem, men men de släpper ett nytt album den 26 mars iallafall. Varför håller man sig inte mer uppdaterad? Argh! Hade varit så grymt att se dem, får väl vänta tills nästa turne nu, som säkert inte kommer förens nästa nya album och det kan ju ta evighter! Det sjuka var ju också att de var ju tvugna att starta turnen i Sverige med så nu kommer de ju inte till Svergie, like ever again!

Några Photos

Lite gamla bilder eller inte så gamla men från nyår...

413692-38
Här är jag

413692-39
Jag och Hannah. Haha ser ju ut som om jag sitter och lipar jue :D Nu är vi iallafall på spårvagnen, påväg till festen

413692-40
Och här är jag och älsklingen O eller Olof som han faktiskt heter. finns ju en del som endast skriver ut första bokstaven (vissa har ju till och med snart använt hela alfabetet) Men här är han iallafall and I loooove him!

Världens sötaste

Kolla in Hannahs sötaste inlägg någonsin och lyssna på låten. Texten går så här:
hannahelais.blogg.se

You call me up in the mornings
We'll stay on the phone until dawning
You tell me secrets I actually keep
You call me up around noon and
Bring me all the good gossip
You hold my head when I throw up
I hold your hand when you weep

And we talk about friends
And we talk about records
Talk about life
And we'll talk about death
And we dance in the living room
Dance on the sidewalks, dance in the movies
Dance at the festivals, dance, dance
No men ever really dance like this

Damn! I wish I was a lesbian
Damn! I wish I was a lesbian
Damn! I wish I was, and that you were, too
So I could fall in love with you

You call me up in the evenings
And tell me what they did this time
No matter what, I'm by your side
When it's raining, we'll go to the video store
We even like the same movies
No damn jedis or hobbits, this time!

And you laugh at my jokes
And I laugh at your jokes
And I even like the birthday presents you get me
And we dance in the living room
Dance on the sidewalks
Dance in the movies
Dance at the festivals
Let's dance, dance
No men ever really dance like this

Why don't I fall?
Why don't I just fall in love with you?


(Vet inte hur man lägger in Youtubs videos, någon om vet?) Denna låten är verkligen en "Best friends låt" Gillar den väldigt mycket!

Juryn byts ut, men Jidhe står fortfrande stadigt kvar

Nya Idol-juryn presenterad

Bild: Scanpix

"Låtskrivarna Andreas Carlsson, Laila Bagge och Anders Bagge presenterades på onsdagen som den nya juryn för tv-programmet Idol i Tv4.

Årets auditionturné börjar den 29 mars i Luleå. Även i årets upplaga kommer Peter Jidhe att vara programledare."

Ny jury, vad tycker vi om detta?


Folket bakom luckorna på toaletten

Nu är jag äntligen hemma i lägenheten i Göteborg, lämnade Halmstad klockan 8 för att jag skulle vara en snäll flicka och hjälpa min lite lätt vilsna syster som skulle ta X2000 till Stockholm från Göteborgs central. Men tåg blev försenade och kanelbullar blev fikade...även centralens toaletter fick ett besök, alltså de som sitter i luckorna för att ta en femma betalt måste ha ett väldigt givande jobb, ser ut som de sitter i deras glabur med ett akvarie endast som sällskap...verkar kul..men nu sitter jag här iallafall,  för att ta det lungt i några timmar för att sedan resa ytligare till Borås. Ser faktiskt fram imot dagens lektion, där vi ska lära oss lite hur ritverktygen fungerar i Photoshop, som kan användas till, till exempel att göra loggor. Det som stretar tillbaka dock är tanken på att man måste hinna med en buss, sitta en timme, ha lektion i 1,5 timme, för att sedan hinna med ett tåg och sitta där en timme till, det suger..men det blir ju bra när man kommer dit, det är ju dock som sagt resan man drar sig för.

Me Like!

Nu sitter jag och njuter av låten The river med Missy Higgins och mår allmänt bra, faktiskt. Det är en sån melodi som för dig till en sommar morgon, då du vaknar med solen i ansiktet och du bara vet vilken underbar dag det kommer att bli, kanske till och med din älskling ligger jämte och du bara känner lyckan i kroppen... Idag har jag jobbat, var så dödens trött i förmiddags men sedan på lunchen lapade vi sol och eftermddagen gick som hejsan. Så hem och bytte om och ner på stan (fick lön idag). Dagens inköp:

413692-36

Tröjor från BikBok
Byxa från BikBok
Bälten från Vero Moda

413692-37

Ögonfransböjare från Cubus (Depend)

Brukar aldrig köpa kläder på BikBok men det var två tröjor för 99kr och jeans för 199, så var inte det billig säg...Bältena var också på rea, 49 kr styck, alltså hade jag egentligen betalat 950 spänn men betalade istället
400 kr, det kan ju inte annat än vara bra jue! Men lönen ska räcka lite mer än en dag så, men det är ju så kul att shoppa och man hittar så mycket nu. Alla nya fina, glada vår kläder - Me LiKe!!!!

Hur botas...

...glad energi? Vet inte rikigt vad jag ska göra av den, är på troligt bra humör. Varför kan man inte spara denna energin som man får så sällan tills det verkligen är i behov av det? Vet inte varför jag är så här glad egentligen, kanske för att jag har kommit fram till att jag har det ganska bra ändå...men kan ju självklart bero på andra saker med, kanske att jag har fått tillbaka min bästaste kompis, på riktigt och att vi förtillfället planerar några år framåt tillsammans och jag längtar!!!!

Minnen

God morgon eller eftermiddag för vissa. Förmiddagen har ägnats åt städning och gamla foton, vilka minnen de framkallar, allt från gamla tider till student och så vidare. Livet var så mycket enklare innan känns det ibalnd som. Man behövde inte vara halvt vuxen och man behövde inte ta en massa beslut, synd att man nu några år senare inser att, vissa stunder. så var det bättre då. Men man tog inte vara på den tiden som man hade kunnat, iallafall inte jag. Det ångrar jag bittert idag, men snart väntar min nya framtid med allt vad det innebär och jag kan knappt hålla mig längre. Jag längtar!!! Nu hoppas jag att det verkligen blir som man har tänkt sig, annars vet jag inte vad jag gör...jag har liksom byggt upp en bild nu, som jag förtillfället älskar och jag vill inte ha den krossad av negativa besked. Samtidigt som jag vet att jag har stora chanser att mina önskningar ska slå in så kan man inte ta det för givet...måste vänta tills juli och det suger!!!

En mycket trevlig kväll

Nu har Hannah åkt och det har varit en mycket trevlig kväll, med massor av girltalk som var behövligt kändes det som. Om man har blivit klokare av det får väl bara framtden visa, men det orkar jag inte tänka på nu utan vi får helt enkelt se. Tack, för att du finns hjärtat, det känns så bra att ha dig bakom en vad som än händer och jag ska alltid vara där för dig, det är ett löfte!

God natt!

Livsbeslut genom ekvationer?

Det går ett program på tv nu som handlar om hur vi männsikor tar beslut. Där finns en man som påstår att genom att använda matematiska ekvationer så kan man få ut de mest logiska besluten. Till exempel så var där med fyra killar som alla var datanördar och ville ha flickvänner. Tre av dem genomgick en ekvation och fick alla en tjejs telefonnummer, men den fjärde som inte genomgick detta och fick en formel (som då skulle visa hur det skulle gå för dem) misslyckades. Skumt va? Denne man har till och med skrivit en bok om dessa formler så att man kan lyckas med de bästa besluten i livet....


Jag väntar

Har ingenting att göra, vill att göra för tillfället och då blir man sittandes här. Vill ha kväll nu, tv, prat och godis!!! Kanske borde man gå ut och promenera eller kolla på en film eller leka i photoshp? Vet inte riktigt, får väl sätta mig min tidsmaskin och förflytta mig några timmar fram eller något...


Vart tog solen vägen?

En ny dag idag och vädret gick från blå himmel och sol till grått, som det alltid gör...Trist! Varför ska det vara solsken när man vaknar och när man väl går upp och ska ta tag i saker så försvinner den spårlöst? Man blir ju så glad av den. Idag kommer kärt besök och jag längtar så jag nästan spricker, melodifestivalen och girltalk- me like! Nu ska jag iallafall gå och göra mig iordning tror jag, kanske ses vi senare!

A lot like love

Sitter och kollar på A lot like love på kanal 5, en helt okej film faktiskt, det är ju självklart en kärleksfilm där två människor möter varandra vid olika tidpukter i livet och det är som ämnat att det ska vara dem. Sött va? Klart det är, det är ju på flm...Jag var lite gubblig innan, men det känns bättre nu och dessutom har jag pratat av mig, jag är nog bara inne i en fas där jag ransakar mig själv och det är väl tvunget det med, att göra det ibland, annars kommer man nog inte vidare i livet som person. Men det är inte alltid lätt att ransaka, men som sagt det kan vara nyttigt.

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och glo klart på den sockersöta filmen, natti!


Är det såhär det känns att vara lycklig?

Älskar Snooks låt med Veronica Maggio och Petter - Inga problem

"Här finns ingenting att klaga på, jag vet..
Sen jag ordnat upp mitt liv finns inga fel ...
Tennistid och öppen spis, ingen kaos, ingen kris
alla önskningar slår in, ännu saknas någonting

Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem, det är inga problem"

Lite såhär man känner kanske?

När vet man när man är lycklig? Är det när man bara har det så bra att man egentligen inte behöver bry sig? Fast har man allt och är "lycklig" det är då man börjar grubbla om saker som man inte har eller vill ha eller göra, varför kan man bara inte vara nöjd? Fast att bara vara lycklig och inte tänka efter om man är det utan bara vara, är man då lycklig eller är man det när man ifrågarsätter det?

Melodifestivalen-bra underhållning?

Sitter här igen med mitt te och mina fullkorns mackor med lemon curd, mums! Älsklingen har lämnat byggnaden för skola och nu ses vi inte förrens onsdag.Helgen kommer ägnas åt familj och Hannah som kommer imorgon och då ingår självfallet Melodifestivalen med ;) Undrar varför man kollar på denna tv underhållning egentligen? Jag gör det inte för musiken direkt, men det är väl hela själva grejen "Melodifestivalen", aja sedd ska den bli iallafall. Ska bli kul att träffa henne, känns lite som att lite girltalk is in need, typ, men vi får väl se, trevligt ska det iallafall bli!

MysTävling!

Jag är med och tävlar om ett ett väldigt fint myspaket sponsrat av t4u.se. Jag hoppas verkligen att jag vinner det! Tävlingen arrangeras av JunitjejLäs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till torsdag den 21/2 kl. 20.00 på dig.

Regn

Varför kan det inte sluta regna nu, hatar regn! Kan i och för sig vara mysigt att ligga under ett varmt täcke i en säng med någon man tycker om och lyssna på regnet utanför och glädjas åt att man inte är ute. Men för tillfället har jag ingen nytta av det. Sååå sugen på tacos, så jag ska gå och handla, har nu väntat i några tommar på att det ska sluta regna, men ibland känns det som om har det väl börjat här i Göteborg så fortsätter det, så kanske jag får gå ut och dras med det iallfall.

Ikväll blir det iallafall Du blir vad du äter, som verkligen börjar bli för mycket manus typ, känns liksom som om inte personerna som är med är sig själva utan allt är tillgjort, men vad vet jag. Sedan blir det nya avsnitt av Criminal Minds och slutligen Gordons kitchen nightmares, han är så tuff Gordon "I must be brutality honest with you". Det ska jag ägna mig åt ikväll iallafall...

Hej så länge

När är det dags med vår, egentligen?

Nu sitter jag här vid datorn, vid ett fönster, med utsikten av en väldigt grådaskig himmel. Det är då man bara längtar tills våren då man (förhoppningsvis) får mer sol och man behöver inte bylsa på sig massa kläder hela tiden.           413692-32        413692-31                                       413692-35413692-33413692-30413692-34


Detta är några av de vår sakerna jag vill ha nu till våren.

Jeans med hängslen och grå jacka frånn H.M
Knickers från Nelly.se
Plånbok från Chique.se
Halsband med hjärta och rosa skor från dELIaS.seHef 81år

Har haft en mysig kväll med massa gott att äta och massa mys, vem gillar inte sådana kvällar, liksom? Annars har kvällen tillägnats Greys,fråga Olle och palyboy mansion. Snacka om att de tjejerna är tjejiga, nån av dem verkar helt okej, men allihopa har sånna irriterande skratt så man vet inte var man ska ta vägen. Idag iallfall så firade de Hefs 81 års dag! Han börjar ju bli riktigt gammal nu jue och visste ni att han har fyra barn? På 16, 17, 50 och 52 års ålder, det är typ sjukt, undrar vad de anser om sin pappa men i och för sig så fixar nog deras "daddy" tjejer till dem så de är nog rätt nöjda. Men ändå! Fattar inte riktigt...Men, men ska snart nana nu, så God Natt  på er!

Vill inte idag

Om någon timme eller snart ser jag ju nu på klockan måste jag börja gå till stationen, måste hinna packa med....Iallafall, iadg har jag verkligen ingen lust att åka till Borås, delvis för att de vi hittils har lärt oss har jag redan kunnat (i o ch med att jag gick foto på gymnasiet) så det är trist, det tar 2 timmars restid fram & tillbaka och dessutom hade jag nog lite för stora förväntningar på denna kursen. Men man får väl bita i det sura äpplet och faktiskt masa sig dit....Får längta efter att få mysa med älsklingen och kolla Greys ikväll istället, så har jag ett mål iallafall när jag överkommit hindret (kursen ikväll). Men nu ser jag att klockan är mycket så nu måste jag nog gå...Bye

Seeeeeeg Dag

Jag gillar min laptop, men jag hatar när den segar, för jag har ett sådant där smidigt, smart mobilt bredband som jag varså snabb att hoppa på förra våren. Bara för att något är nytt så vill man ha det direkt, men nu ångrar jag lite att jag tecknade det 18 månader, i och för sig så är det inte lika segt nu som det var i början då jag betalade räkningarna men inte använde det alls.Så det är iallafall bra, men ändå!

Annars har det varit en jätteseg dag, med knappt något att göra, vilket är dödens trist att man nästan gör var som helst för att inte gå sysslolös., hade tänkt plugga Photoshop nu men min dator har inte powerpoint så därför vägrar den sammarbeta tillsammans med mig och istället så strejkar den, så jag struntar i det, får göra det imon innan föreäsningen istället.

Men ni får iallafall ha en trevlig kväll allihopa!


Hejsan idag

Idag har varit en ganska bra dag, får jag nog medge, inte allt för stressigt och inte allt för mycket att göra, dessutom slipper jag inventera imon, jipeei! Så nu ska jag byta om och ta det lungt, trixa/plugga lite i photoshop, för att senare vara en snäll syster och följa med min syster till ett öppethus.

Kankse ska man till och med traska ut en runda i det fina vädret? Nja, vet inte om jag orkar det, sitter nog här ett tag istället.

413692-29

Så här kan man se ut när man har tråkigt på en tåg resa hem :D (Hoppas ingen såg mig, isåfall måste de ha trott att jag inte var klok som satt där och höll på)

Vill ha vår nu!

Igår kväll var vi på Bio, Sweeney Todd. Det var en mycket speciell film, med mycket blod och mycket sång, men till och med Olof gillade den fastän han inte är så förtjust i musikaler. Jag tycker den var var bra och Johnny Depp fick verkligen till rösten i vissa sånger :D Trodde man kanske inte men det visade han prov på. Så mycket godkänt.

Annars blir det hemresa för mig idag till Halmstad och där väntar jobb och inventering ännu en gång, så sjukt tråkigt! Men vad gör man inte för att överleva? Jag vill bara att det skall bli vår nu (i går snöade det pissetrisst nog i Göteborg) så man kan köpa nya kläder och bli lite mer pepp av solen och fint väder. Jag vill ha sökt in till min utbildning och kommit in. Jag vill så mycket men det händer inte så snabbt som jag vill tyvärr....Längtar tills allt händer!

Hatar SJ men älskar Universeum

Nu har vi varit på Universeum och sett hajar och andra spännande djur, men vi fick tyvärr inte senågra apor,så det var lite synd. Men roligt var det :D fiskar är rätt coola djur egentligen. Tyvärr så hade jag ingen kamera med mig ,för det var en viss systers pojkvän som sa att man inte fick fotografera där inne, men det fick man visst. Men men det var väldigt skoj iallafall! Och ikväll blir det bio,Sweeney Todd, ska bli jätte mysigt.

413692-28

Dagens mest irriterande: sj har ändrat sitt system när det gäller köp av biljetter,sammanfattningsvis så blir det dyrare att åka tåg. Just nu biljetten har de slopat helt och man måste göra ett tillägg, från 4-45 kr,om man vill kunna boka om eller få biljetten åtebetald, om man vill ha reseverad plats eller inte. Vet att det kanske skiljer några tior per gång för mig men det kan bli upp till 250 kr plus för mig i månaden bara för att de bytt system, som om inte jag lägger tillräckligt med pengar redan...

Dagens bästa: Min heldag som jag fått av min älskling, Love you!


Systemvetare, jamen visst!


"I rapporten har Sveriges Akademiker Centralorganisation, SACO, lagt en prognos för vilka yrken som kommer råda brist om fem år, alltså ungefär 2012."

Både systemvetare, datavetare och högskoleingenjör finns med på listan över bristyrken:

Här är framtidens bristyrken:
Arbetsterapeut
Arkitekt
Audionom
Biomedicinsk analytiker
Brandingenjör
Cytodiagnostiker
Datavetare
Församlingspedagog/förskollärare
Gymnasielärare i yrkesämnen
Hippolog
Högskoleingenjör
Kiropraktor
Livsmedelsvetare
Logoped
Läkare
Matematiker
Planeringsarkitekt
Präst
Psykolog
Sjukgymnast
Sjuksköterskeyrken
Sjöbefäl
Skolledare
Systemvetare
Tandläkare
Teckenspråkstolk

Info: CSjobb  http://csjobb.idg.se/karriar.nsf/All/D53F3E35BCB6E23AC125739F002F68E8?OpenDocument&id=5

Dessutom spås det att inom 4 år så kommer 30 000 ny jobb skapas inom IT, om inte fler. Känns ju ganska bra i och med att jag vill läsa - Systemvetarutbildningen med inrikting infrmation, kommunikation och design -   :D

God eftermiddag

Imorgon ska jag och min älskling gå till Universeum och så blir det bio på kvällen. Det var min födelsedags present från Olof, vi har pratat om univereum länge, vill ju se hajar och aporna jue;), så fick jag en heldag, massa mys. Kommer säkerligen vara jag och han mot dagisbarnen, men det struntar jag i. Sitter nu ensam i lägenheten då älsklingen är på bastukalas, så vad kvällen ger det vet jag inte riktigt än och vad visas på tv:n... kanske den nya serien som har premiär, Back to you och kanske Hjälp efter det, vilken tur att det finns något som heter tv, eller hur?

Nu blir det iallafall tillagning av pankakor tror jag allt ;D
Ha det bäst!

413692-27

Värk, hatar värk!

Idag är en sån dag, då man bara finns och ingenting är kul om man inte går på värktableter. Just denna tiden hatar jag att vara tjej, att man ska behöva utså en sån här smärta bara för att senare om några år, ska kunna skaffa barn. I och för sig är det nog värt smärtan nu men sedan, när du väl fått barn, då ska den ändå fortstta. Det är orättvist, men okej, jag skulle aldrig vilja byta min roll mot en killes, men ändå, tanken slår ju en. Förutom att man får möjligheten att kunna skaffa barn om man har detta jobbiga, så är nog allt annat värdelsöst: som att lägga ut massvis med pengar, du är otroligt begränsad till vad du kan göra och vill göra och dessutom har du ont så att du får knarka värktabletter, där också andra piller som kan rubba ens hormoner. Kul va?

Mysig låt, Yes?
http://www.youtube.com/watch?v=lkzqRwACKzQ

Hjärtans Dag

Alla hjärtans dag idag. Tycker inte man behöver överösa och känna panik över presenter och sånt, för en mysig kväll bara ni två räcker, väldigt långt.  Vissa tycker säkert att alla hjärtans dag är deras nr 1-hat-dag och jag hatade den väl inte men det var inte lika kul innan när man var singel, vissa tycker säkert också att alla hjärtans dag är någon slags dag när man ska uppskatta andra lite extra och så har vi dem som tycker att dagen inte är så speciell för att man ska uppskatta sina närmaste hela året. Jag vet väl inte riktigt vad jag tycker, visst är det kul att mysa till det lite extra, men man ska nog inte förstora dagen för mycket, det finns ju faktiskt 364 dagar till på året. Haha, vad mycket blaha-snack det bliev nu, men men...Jag har iallafall ägnat dagen till att inhandla det sista till vår mys-middag ikväll och jag har dessutom bakat banankaka. Så menyn ikväll består av:
Huvudrätt:
*Rotfrukts gratäng med kyckling och sallad
Efterätt:
*Banankaka men mango och passionsås

413692-26

Ha en hjärtans dag allihopa!

09.08

Idag är jag uppe tidigt, jag ska med tåget 11.56, men jag måste vara lite tjejig och låta mitt hår torka och då måste man gå upp såhär mitt i natten. Min natt i övrigt har bestått av konstiga och känslomässiga drömmar. I en så gjorde jag slut med min älskling och blev ihop med en annan, men vi var ändå kompisar och umgicks allihopa. Efter bara ett litet tag så ångrar jag mig, blir jätte ledsen och börjar tänka på att att jag vill ha honom tillbaka och hur tråkigt livet faktiskt skulle blir utan honom. Sedan vaknar jag och då är min kudde helt blöt av drömska tårar och dessutom kommer massa känslor från drömmen så jag börja gråta lite mer i vaket tillstånd. Jag är så glad att det bara var en dröm och därför ska jag nog mysa extra med honom senare, när jag kommit till Göteborg :D

I Love ECO

Idag har jag jobbat och det har varit en allmänt trevlig dag. Jag har soterat sexkantsnycklar i påsar och faktiskt tryckt den  allra första dam t-shirten till ett företag. Fatta sjukt?! Inte en dam t-shirt på ett och ett halvt år! Undrar hur deras, alla de företagen jag trycker till, tjejer går klädda på jobbet, inge kul att tvingas ha på sig opassbara killkläder jue.

Jag har också köpt min skinnjacka...

413692-23

...ser basic ut men det var så jag ville ha den och dessutom är den lite längre så man slipper frysa om magen.
Köpt på Veroo Moda.

Här har vi en annan bild på dagens outfit...

413692-25

Linne från H.M
Munkjacke-aktig-tröja från H.M
Och även öronhängen från H.M
Byxorna är från Vero Moda

..ursäkta suddigheten men har inte riktigt fått in det dära med självutlösare på mig själv.

Och till sist vill jag bara visa Maxi nya miljövänliga påsar....

413692-24

...Go ECO!

Vill ha!

Jag har fått för mig att jag ska ha en skinnjacka och därför la jag igår undan de sista fördelsedags pengarna för att kunna köpa en i slutet av månaden, men vad händer...jo, jag går ner på stan idag och hittar en jag verkligen vill ha, så jag la undan den tills imon :D Ibland kan bara inte låta bli liksom. Annars ha det varit en bra dag på jobbet, inga förhastade uppgifter utan bara soft. Imorgon blir det bara mera jobb!

413692-22       

Idag har jag varit väldigt....

....Snäll! Jag satt jämte en tjej på tåget som hade åkt ändå från Malmö och skulle till Halmastad, hon skulle till regementet och hade hört att det inte skulle vara så långt att gå dit från tågstationen. DET är ju jättelångt! Och dessutom hade hon bara varit i Halmstad en gång tidigare. Så när hon mårkte att jag också skulle av i Halmstad så frågade hon om jag bodde där och om det var långt till Norre Port. Hon skulle nämnligen göra lumpen här i Halmstad till sjukvårdare. Det hela slutade med att vi snackade lite och jag erbjöd henne sjuts till regementet. Hon blev såklart jätte glad och tackade en massa, en mycket trevlig tjej! Detta är absolut inget jag gör dagligen eller har väl aldrig gjort det nån gång, men detta var min goda gärning för dagen. Och vem vet hon kanske hjälper en själv i framtiden?

Dagens korkade därimot: Att glömma sin biljett på ett pågatåg som man ska ha vid sitt byte i Helsningborg till Halmstad. Fick köpa ny, det sög.

Tack Hannah för denna helgen, det var längesedan vi hade en, men nu kan allt bara gå framåt :D Love you Babe!

Se upp Skåne, here I come!

Har precis vaknat, ska nu slöa lite här framför datorn och sedan ska duscha och packa för mitt äventyr, ner till Hannah idag. Ska bli väldans trevligt! Vi ska äta gott, dricka vin och ha en egen helg, för det var ett verkligen längesedan vi hade det, minst ett halvår typ, så vi har mycket att ta igen :D.

Tänk så blir det så att båda kommer in, fan vad kul om vi gör det. Tänk så var det uppehållet som gjorde detta möjligt, att det bara var menat att vi skulle börja om på nytt liksom. Längtar!

Här är lite bilder på gårdagens promenad genom Göteborg + min nyinköpta väska +
min första outfit bild, mycket nöje!
413692-16

413692-17

413692-18

413692-20
Väska från Rut mf.l

413692-21
Klänning och blus från H.M
Klocka från Ur&Penn
Halsband från Älskingen

Jagad i dröm

Idag är det underbart att gå upp ur sängen , solen skiner VÅRSOL, det blir iallafall jag en massa glad av! Så idag blir det en runda på stan efter en bok som jag kan ha imorgon då jag ska åka ner till min bästaste i Kristianstad. Ska nämnligen tillbringa 6 timma på ett tåg denna helg, då kan det behövas en bok, måste dock fulla min mp3 med massa bra låtar med, men har inga på lager:( Men allt löser sig såklart!

Inatt hade jag en dröm, där jag var jagad genom en hel dröm, av något monsters liknande. Kan bero på at Vi började kolla på Alien vs. Preditor 2 igår, men den var så kass att den blev avstängd efter bara tio minuter. Men är det inte så att det betyder något speciellt att bli jagad?


Jippie rekord!

Jag vet att det finns de som har bloggar som har flera tiotusen-tals läsare och besökare varje dag, men jag? Jag nöjer mig med det lilla. Idag har jag haft 20 unika och 35 visningar, det är mitt rekord. Undrar varför en bloggär så intressant egentligen? Jag kollar ofta runt själv och man fastnar altid för något, men jag tror väl att det är charmen att komma bort lite. (man blir ju helt beroende) Att få läsa och få en inblick andras vardag om ens egen någon dag inte är mer än en regning söndag. men visst kan man få inspiration också, med kläder, smink och allt som hör till. Eller så kan bli imponerad eller irriterad på fjortisar som tror att de äger världen.

Så GO alla bloggare!

413692-15


Semla nr. 3

Sitter här i Göteborg nu, lektionen idag blev inställd tyvärr. Så nu får det bli mys kväll istället med gottis och semlor, men detta blir min tredje på två dar så sedan får det nog inte bli flera.

Konstigaste tanken idag: Varför kan man inte likaväl använda paraplyn istället för gångstavar? Verkar som ett billigare alternativ. Men risken finns ju att du får mer uppmärksamhet och om det är bra eller dåligt det vet jaginte riktigt.

Hipp Hurra for me!

UPDATE:
Lägg märkte till att det står "Grattis Emelie på Myndighetsdagen" på kuveret. Frågade vad farfar menade med det, så sa han att nu har de sänkt till ålderna 18, men ungefär runt 1920 då var det vid 21 års ålder som man blev myndig. Försökte komma på andra saker man nu får gör som man inte fick vid 20 års ålder, det var någon som då sa att nu får jag köpa och dricka alkohol i USA, yippie, har jag ju alltid velat göra, nu slipper jag längta;)

Idag är jag ett födelsedagsbarn, en mycket glad sådan :D Morgonen började med uppvakting av familjen och sedan var det bara iväg och arbeta.  Dagen har varit ganska seg, men många har gratulerat och vi fick semlor av företaget på fikan, så det var nice. Nu ikväll så har det blivit lite mer uppvaktning av farfar och mina systras pojkvänner, Väldans trevligt. Hannahs grattis sång tolv i natt, var också trevlig, även om jag vaknade och var totalt förrvirrad. Så jag tackar ännu en gång för den, men även alla snälla ord på din blogg. Imorgon så åker jag till GBG och sedan vidare till Borås, för tredje kurs tillfället, imorgon ska nog lektionen handla om retuschering, ska bli massa intressant.


413692-14

Är du 25?

Idag har jag jobbat massa, så dagen har flytit på bra och imorgon är det min födelsedag! :D Jag är inte som ett barn dagen innan julafton precis, den exalteringen dog för några år sedan tyvärr, men mysa och njuta lite extra ska jag verkligen göra. Man fyller ju faktiskt endast år en gång om året och varför inte utnyttja sin egna dag då liksom? En kille på mitt jobb gissade min ålder till 25, vilket var ganska kul i och med att alla typ tror att jag fortfarande är 17, men 25 vill jag inte riktigt bli än faktiskt, 21 blir en jättebra ålder. Du är fortfarande såpass ung att folk kan avundas dig, men ändå en liten bit äldre. Så jag ser fram imot min dag och att farfar kommer på besök på kvällen.

Ha det people

Hick...

Jag hatar hicka, jag får hicka hela tiden ju och att det skulle bero på att någon tänker på mig, så tänker den personen väldigt mycket. Det var trevligt igår och den mesta drickan dracks upp och när vi gick hem så snöade det faktiskt på riktigt, inte sådana där fjun som hinner smälta innan de nått marken utan riktig snö, men den var borta när vi vaknade. Tycker att snö är mysigt, men nu har de månaderna då det ska vara snö varit, så nu kan det kvitta, ge mig vår istället.

image13

Fredagkväll ännu en gång

Idag har jag och Olof varit nere och snurrat runt i stan efter löparskor, på Staduim hittade han sina perfekta rea skor. Har varit på systemet med, kan inte förstå hur det kan bildas dessa långa köer till att komma in. Där står liksom en vakt utanför som slussar in folk, så har det aldrig gått till i Halmstad, men så är den staden mindre med. Spriten ska drickas ikväll då vi ska på födelsedagskalas, kan bli väldigt trevligt, hoppas bara att min värk i magen (känn dig träffad, vänstra-nederdel-sida) går över, men den verkar har lugnat ner sig nu.

Ha en bra kväll

Jag trodde Charlie var lite unikt...

...fast nu var det ju tio år sedan vi döpte vår ena hund till just Charlie. För på sistone så har flera hundar dykt upp med just detta namn och för någon dag sedan i Metro så såg jag en topplista på just hundnamn på hanar och Charlie låg på femte plats. Så jag säger att Charlie är unik, min lilla bebis.

Ikväll vankas det slapphet, våfflor med extra sylt och socker, känns bättre än godis iallafall, något jag annars missbrukar. Ska bli mys mys, ska se på Criminal Minds, men de senaste avsnitten har bara varit repriser, kom med nya avsnitt!

Det blir även av att jag ska åka till min "puss love" vän, det längtar jag redan efter :D

Have a nice evening!

Ingen ork alls

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva för tillfället, för bättre ett inlägg än inget eller hur? Jag måste verkligen gå in i duschen nu, men orkar inte. Jag hade tänkt att gå ner till stan med men det är typ storm här i Göteborg så det är inte heller så lockande.  Detta är ingen dag med dåligt humör, jag bara har inggen ork till något, lite pengar har jag också, så jag vet inte om jag kan åka till min kompis i helgen vilket verkligen suger! Jag lägger så otroligt höga summor till tågbiljetter, så att jag delvis kan läsa min kurs i Borås och så blir det ju fram och tillbaka. Det är i och för sig värt det, men att knappt ha råd att åka till min kompis? Nu ska jag iallafall börja jobba två dar i veckan istället för en, så då kommer jag få mycket mer pengar över...Hoppas jag.

RSS 2.0