Flickan i källaren är nu sedd

Nu har jag sett på filmen...och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Jag trodde det skulle utspela sig som en berättelse med vanliga skådespelare och vara totalt gripande, i och med att den är en sann berättelse, men nejdå...blev besviken där. Filmen gick typ ut på att flickan ifråga pratar som om det var till sig själv i huvudet, alltså hade hon knappt några repliker för att allt var nästan i "berättar form". Hela filmen bestod av fyra skådespelare och tillbaka blickar till exempel år 1998 spelades upp som svart/vit film. Det ändå som hände i filmen egentligen var att de satt och kollade på varandra, psykopaten som kidnappade flickan runkade och smekte en docka hela tiden och underliga glimtar om hur häxor brändes på bål visades och repliken "are you a witch, you are a Witch" sas upprepande gånger. Tyckte det var en väldigt skum film och hade jag vetat det så hade jag aldrig hyrt den. Jag brukar tycka att verklighets baserade filmer är bra för att man kan få en viss medkänsla till dem, om ni förstår vad jag menar?  Men denna lyckades inte, verkligen synd!


image73

Flickan i källaren

Ikväll blir det myskväll med filmen "flickan i källaren", det ska vara en verklighetsbaserad berättelse om en flicka som blev bortförd och tillfångatagen av en psykopat i 8 år. Kanske inte världens mest upplyftande men men....Ha en trevlig kväll!

Ny frisyr :D

Jag tror jag älskar min nya frisyr, den är kanske lite väl kort i nacken men det är nog det ända för tillfället faktiskt. Innan mitt besök hos frsören igår så hade jag kanske så långt som 3-4 com nedan för axlen, nu har jag kanske klippt av en 15cm på håret, en rejäl bit alltså. Man kan säga att jag byter frisyr och hår färg som någon annan kanske köper nya byxor, så här har jag sett ut sedan november...

Så här såg jag ut efter klippet i november
413692-71

Det här var klippet i januari
413692-72

Mitt egna luggklipp för en månad sedan typ
413692-67


...och nu ser jag ut såhär
413692-70

Det finns så många fördelar med kort hår
*du kan dusha mycket snabbare och därmed torkar snabbare
*du blir inte lika fåfäng och besatt över hur håret ligger (som jag blev innan)
* hur snyggt är det inte med kort hår och mössa eller med stora örhängen liksom

Helnöjd för tillfället:D
Men nu ska jag dra ner till systemet tror jag allt, vankas ju fest imon, BYE!

Håkan+Veronica

Igår var det en händelserik dag, blev fotad på motorcykel och äventyr på Gekås, slå det ni :D Jag köpte inte så mycket dock, lite tråkiga (men ack så billiga) hygien artiklar och två skivor-----> Håkan Hellström och Veronica Maggios nya album. Har bara hunnit lyssna lite på dem, mest Veronica dock men de är så där härligt sommriga, you know och dessutom är det ju faktiskt inte så ofta man köper svenska skivor, men det har faktiskt kommit mer svenska artister med bra musik på senare tid och jag lyssnar faktiskt på det mesta, we like!

Idag bär det av till frsören, vet inte riktigt vad jag ska göra....hade först fast bestämt mig att spara håret och endast klippa det som behövdes, men så som jag känner mig själv kommer nog inte detta hända. Jag har en lång tid funderat på att klippa det lite kortare (inte jättekort bara kortare) typ en rufs-page-aktig sak med en söt liten sne lugg, men vem vet, hur jag ser ut när jag kliver ut därifrån....önska mig lycka till :D

Pirates of the Caribbean x3

Helgen är slut och en ny vecka är på gång, imorgon blir det jobb, onsdag utflykt till Ullared, torsdag blir det klippning och sedan på lördag blir det fest. Jag gillar när man har saker inplanerade, då har man ju en massa att se fram imot (förhoppningsvis så är det roliga saker iallfall). Jag har haft en mysig helg, med nästan inget påskfirande alls, men därimot massa mys och flera timmar film. Det blev ett maraton (eller iallafall "maraton-helg") med Pirates of the Caribbean. Den första är den bästa och tvåan är också bra, men det "fasansfulla monstret" var dock gränsen till löjligt och till sist trean, det är den som har mest specialeffekter och den är nog sämst av de tre då. Men i övrigt gillar jag filmerna, men man måste typ se alla tre i följd, annars mister de sin charm, så det kan rekommenderas...
Annars har jag faktiskt redan varit ute och promenerat (i och för sig så följde jag älsklingen till stationen, men det kan väl räknas som motion iallafall) i det iskalla vädret, det ända som jag ser positivt med snöblasket är att man inte känner av pollen.
image69


Ha en fin dag i gråa Sverige

The Hills

Nu har jag sett färdigt 12 avsnitt. Jag gillar sånna serier (detta var iofs en reality serie), man kan bara sitta och kommentera om personer man tycker mindre om än andra och man kan låta sig drömmas bort, till hur det hade varit att leva ett sånt liv esom de lever. De är rika, vissa jobbar på Teen Vouge, går på classy fester, är stil-ikoner och ja så vidare....men de har klart att de också har sina problem som också vi dödliga har (de har iallafall kärleks trubbel, typ hela tiden). Man borde resa bort, man borde prova på att leva ett helt annat liv, kanske det är meningen att man ska leva på ett särskilt sätt, likt ödet...men hur hittar man sitt ultimata liv? Nej, det återstår nog faktiskt bara att se, man är ju ingen spågumma liksom....

image68

Påskafton

Idag har jag faktiskt bara ägnat mig åt en sak, jag har legat i min säng och kollat på THE HILLS-maratonet på MTV (från 12- 18). Jo, jag har faktiskt varit ute en liten syund och det var för att köpa godsaker till mig och älsklingen ikväll, alltså ska jag inte festa en sådan här afton. Nej, istället så kommer Olof hit vid åtta och då kör vi igång ett eget maraton med Pirates of the caribbean filmerna och så ser min kväll ut, mycket tv-tittande idag men det är faktiskt rätt ovanligt så en dag skadar ju inte att bara ägna sig åt att glo, eller hur?

Man borde måla ägg

Ännu en regnig dag i lilla Halmstad (fast det är nog regnigt i större delen av Sverige) Idag händer det inte mycket, det ända som är planerat är ett besök hos farfar, vilket ska väldigt mysigt, det är ju Långfredag åh allt. Jag brukar inte fira påskhelgen något speciellt, typ måla ägg och sånt, det är lite synd men det blir ju bara inte av liksom. Det är samma med julen, vid den högtiden borde man ju göra massa tomtar och pyssel, men det blir inte heller av. Men antagligen tar man väl upp "högtidskänslan" när man fått bebisar...så man får väl ladda till det...om massa år :D .



Musik...give me!

Idag är en ganska härlig dag solen skiner och jag har avarit nere på stan och köpt musik :D, jag gillar verkligen att hålla cd:n i handen om du fattar vad jag menar. Jag älskar musik och jag lyssnar på det mesta, dansband har jag dock aldrig fallit för och vet inte om jag någonsin kommer göra, men man vet ju från erfarenhet att man aldrig ska säga aldrig...men knappast...

413692-66

Köpte dessa, de hade cd-rea på Åhlens och alla skivor kostade 80kr styck och då kunde inte jag motstå det. Är nämnligen en sådan filur som är väldigt svag och övertalnings-vänlig när det gäller reor.

Nu resten av dagen ska jag plugga i Photoshop och lyssna på min nyinköpta musik och njuta så gott det går, om inte programet bråkar med mig som det ville häromdagen, då en helt färdig (nästan) bild inte vill sparas, det är sjukt retligt. Här är iallafall dagens Emelie....ha en härlig dag!

413692-67

Solsken

Vaknade klockan 6 idag med solen som sken in i mitt rum, väldans mysigt. Sedan gick jag upp och gjorde mig i ordning´och under hela tiden hade jag två otåliga små voffsingar som väntade på mig, så efter mitt försök till försönelse så blev de promenad med dem. Så nu har jag ätit frikost och tänkte ta tag i mina inlämningsuppgifter som har deadline nästa vecka, så vi får se hur lätta de är och hur snabbt detta går.

413692-64

Här är dagens Charlie, lika sprallig som vanligt....

413692-65

...och här har vi halvbrossan, Kevin, han är dock lite mer obekväm med en kamera i ansiktet (detta ser vi på det lite obekväma ansiktsuttrycket)

Nä, nu ska jag sätta igång, ha en bra dag allihopa.

Hoppas på Borås!

Nu har jag gjort min anmälan till högskolan för hösten, man har en månad på sig, typ till den 16 april att välja och fram tills dess kan man även justera sin anmälan, så någon stress är det väl egentligen inte men det är ändå skönt att det är gjort.

Så här blev min framtid

1.Systemvetarutbildningen med inriktning Information, Kommunikation och Design (denna vill jag allra mest komma in på)
2.Informationsarkitekt (vissa tycker ju att denna låter lite fånig :D men den blev mitt andra val)
3.Webbredaktör (en ny utbildning, men den är endast på två år, men den inehåller massa Photoshop och sånt)
4. Media Kommunikationsvetenskapliga programmet med inriktning Strategisk kommunikation (denna var jag inne på jätte länge innan min nuvarande "etta")

De tre första befinner sig i Borås. Jag förstår inte riktigt varför alla säger, när man nämner Borås "oh, varför valde du att läsa där av alla ställen, det är ju en så tråkig stad". Det jag har sett av staden (som i och för sig är från centralen till Högskolan) verkar mysig och alldeles lagom stor att starta på noll i. Så jag hoppas verkligen att jag kommer in på ettan, för innan denna så har jag verkligen velat och ändrat mig, men denna vill jag verkligen komma in på. Så jag hoppas, hoppas och jag hoppas också att att min bästaste vän kommer in. Men det får vi inte reda på förens i början av Juli, så länge ska man nämnligen vara tvungen att vänta. Jag längtar tills den dagen kommer!

image63

En ganska härlig dag!

Jag ogillar dessa dagar då jag har magvärk, dessa dagarna ogillar jag väldigt mycket att vara tjej...men alla andra av livets dagar trivs jag som fisken i vattnet. Är hemma från jobbet idag och tar bara det lungt, men jag sitter nu i solen så just för tillfället njuter jag.

413692-62

Men igår var det inte lika härligt väder....

413692-59
.....inge vidare trevligt eller hur?

Ville bara visa mina käraste skor som jag dock endast använt en gång och mitt finaste hårspänne som jag också använt endast en gång..PÅ BALEN!

413692-61
Mina kära svarta paljettpumps :D
413692-60

Nu borde man göra något vettigt, kanske skulle jag söka in till högskolan kanske, har ju en månad på mig så jag ska nog iallafall hinna :D

Go secondhand sis!

Man ska inte låta andra trycka ner en, särskilt inte om man håller på att bygga upp sitt ultimata jag. Att du är så stark ändå det gör mig inmponerad och stolt faktiskt, för även om jag kan tycka att "den tröjan" skulle aldrig jag ha på mig så är det ju faktiskt jag som kankse inte kan bära upp den på rätt sätt. Jag kan till och med vara lite avundsjuk på att du har en sån stil som passar din utstrålning och din personlighet så bra, för jag kan själv erkänna att jag nog inte funnit min än och jag söker efter den fribrilt ska du veta. För det är modigt och för andra kanske galet, att gå runt med knallrosa byxor med en tioår gammal-modern addidaströja, bara för att du har lust att klä dig så idag. Så ta ingen skit och låt inte dina "blivande-närmaste-släktingar" tynga ner dig.

Lite ur balans

Känner mig lite ur balans idag, vet inte riktigt vad det beror på...det är väl bara en sån där "rastlös dag" en sån som jag nu förtiden har väldigt ofta. Jag gillar inte sånna dagar, sånna här dar känns allt bara nere och jag klankar ner lite på mig själv, att jag borde göra mer saker, att jag inte borde vara rädd för att göra saker och så vidare. Men imon är det en ny dag, en ny arbetsdag, så då är allt förhoppningsvis till det normala igen....Nu har jag iallafall ätit så jag är iallafall mätt och belåten och ska nog nu slå mig ner i soffan och kolla LA ink och drömma om tatueringar.

Stolthet och fördom

Nu har jag sett klart  på den underbara serien Stolthet och fördom, som den så fin heter som svenska titel. Sex timmar lång var den och genom dessa timmar börjar jag fundera på hur det skulle vara att leva under de förhållandena de hade eller på den tiden. Som de gör i serien, de går runt och filosoferar och framtiden och pojkar, de går på baler och bär fina klänningar... Ni som inte vet riktigt vad den här serien handlar om, ska jag nu kort redogöra.

Den handlar om en familjen Bennet som har fem döttrar,  som föräldrana (främst mamman) frsöker få bortgifta, gärna så snabbt som möjligt, delvis för att de inte har så mycket pengar men även att det ger familjen lite mer status. De går på massa tillställningar och mamman nästan påtvingar männen att ta hennes döttrar, vissa av döttrana drar mer uppmärksamet än de andra, särskilt de två äldsta Jane och Lizzy.  Det är främst dessa två man få följa, Jane med hennes längtan och missfrstond med MR BIngely och Lizzy med MR Darcy, som från början anses arrogant och präktig, men längs seriens gång ändras hans personlighet allt mer och känslor ändras även de.

image58

Väldigt mysig iallafall, jag har dock inte sett den nya filmen av denna serien, kanske man borde kolla upp...

Melodifestivalen ikväll iallafall, har ingen som helst aning om vem som vinner, vem röstar du på?

Vaniljlatte

Nu har jag precis gått upp, solen skiner och detta kan nog bli en bra dag. Drmde inatt att jag fick sms av Böjrn Gustavsson, där det stog att om jagmejlade in på en speciell adress så fick jag gå gratis till en föreställning. DEtta gjorde jag (of course, man är väl inte dum heller) och senare så ringde han upp mig. Kom inte ihåg vad vi snackade om men det var mer allmänt och inte om föreställningen, väldans trevligt. Sedan drmde jag om vaniljlatten som finns på Espresso House..det var min natt :D Iadg blir det lungt och kvällen går nog i myskväll med kycklingspett och film, tror jag allt. Men nu ska jag äta frukost.

Melodifestivalen imon :D


Debatt

Tittar på Debatt på SVT2 nu, det är en debatt om mode bland annat och "blondinbella" medverkar. Alltså jag vet inte riktigt vad man ska säga. Hon säger att "många kan ju starta företag genom detta, förstår ni inte det", någon annan håller med henne och menar att världen skulle gå under om inte vi inte "shoppar" som vi gör idag och då att det är en fördel med bloggandet för att vi konsumerar mera genom bloggen. Vissa är därimot rasande och menar att tjejer blir som skyltdockor och att tjejer får mera press på sig....Jag menar jag tycker att vara 17 år gammal och ha ett företag och leva på sin blogg, då kanske man ändå har åstakommit något och skulle jag ha så mycket pengar som hon skulle jag förmodligen inte klaga över att kunna shoppa för 10 000kr i månaden. Men är man en sk "förebild" så är man ju ett ansikte utåt vare sig man vill eller inte, kanske hon borde tänka mer på det?

I think we have an emergency

Åhh jag har så lite pengar nu, man vet ju inte var de tar vägen har liksom inte köpt något shopping värdigt alls...tror jag iallafall. Men man kan ju drömma lite, för skoj skull.

413692-55

image56
image57

Väska från Aldora.se
T-shirt från Glitzty.se
Halsband från Kyssjohanna.se

Ikväll så är pojkvännen ute på äventyr och själv ska man bara slöa framför tven, varför inte liksom när det visas godbitar som Du blir vad du äter, Private Practice och sedan Gordon Ramesy...Även Kockduellen börjar idag.

Ha en bra kväll!

Vill ha vår men inte pollen

Sitter här framför datorn nu och kollar ut genom fönstret, guuudd vad det är tråkigt väder! Man blir ju bara deppig typ. Var är våren, jag vill ha den soliga och fina delen av våren nu...men jag kan tänka mig att avstå från alla pollen träd, blommor och allt sånt som får mig att bara må dåligt. Stog i tidningen i dag att i och med att det börjar bli allt varmare klimat överlag så kan vi snart vänta oss pollen året runt, Grattis! till alla oss som har allergi, nu får vi chansen att må dåligt året runt..yiipeeeiii.

Måste skynda mig lite nu ser jag, klockan är mycket och snart går min stegrande häst på räls, till GBG...Hej så länge!

Jag vill också vara kär när jag är gammal!

Seeeg dag idag, har inte gjort mycket kan jag erkänna, det var himla skönt att komma hem iallafall efter en lååång arbetsdag. Nästan när vi skulle stänga kom det in världens sötaste par, ett  väldigt gamalt par, de höll varandra i handen fram till kundtjänsten och sedan när de skulle gå och betala i kassan så sträckte han handen efter henne och hon log hela tiden. Man blir ju så varm i hjärtat, så vill jag också vara när jag är gammal, fortfarande så kär så jag vill visa hela världen, trots att jag ligger mellan 70 och 80 års gränsen, såå romantiskt!

Tatuering?

Varför är det en sådan hype nu med tatoos? Alla planerar och alla ska göra en, kanske är det för att de flesta kollar på Miami Ink. Ja och jag vill också göra en, men det har jag velat länge, men jag funderar fortfarande på vad. Jag har dock kommit på att jag ska försöka göra den själv eller iallafall från en bild och sedan omvandla den i Illustrator.Men som av många av minatankar och ideer så blir de sällan av, men det hade varit coolt!


Nyttig shopping, Elvis och söndrig tigerkaka

Pappa har köpt en collection med Elvis så alla hans hits har rullat på i högtalana hela dan men nu är det slut med det för nu är jag ensam hemma ;). Här är en blid på min mammas försök till tigerkaka.

413692-53

Hon bakar ALDRIG så det är ingen som dömmer här inte, jag blev bara förvånad över att se henne i köket med bakformar och ingredienser. Så bra försök ändå!

Någon som har läst Aftonbladet idag föresten? Där står det, svart på vit att det är nyttigt att shoppa. Om du väger 50kg så gör du av med i snitt 350 kalorier, som ett halvt arobicspass om du då har en lyckad shoppingrunda en timme. Och vägde du 70kg så gjorde du av med ca 450 kalorier och då var det som en timmes cykling, tänk på det ni!

Vem ringde?

Det är helt sjukt, min mammas jobb ska läggas ner och de bara kastar ut 96 st anställda som nästa år blir arbetslösa.  De boende (på äldreboendet) får också de slungas ut på något annat boende där de har plats, jag tycker det är så fult, jag menar ska inte de äldres sista år vara de bästa? Istället får de oroa sig över var de ska sluta sina liv som nu då är osäkert! Och tänk på alla deras vänner, de bara splittras upp...Jag kan ju förstå, såklart, att detta är sånt som händer, men ibland blir man bara irriterad.

Annars har jag sovit gott, men det var någon som ringde mig 01.14 i natt, men jag vet inte vem det var, skyddat nummer...så den som ville mig något då får ursäkta för jag var så nyvaken att jag bara knäppte av det och så såg jag det nu på morgonen.

Nu ska jag leka i Illustrator :D

BokreA

Nu har jag varit ute i det fina vädret och kollat lite bok-REA. Det är synd att de inte har mer rea på databöcker, det finns en som är som en Photoshopbibel typ som jag vill ha, men har inte råd att lägga ut 400 spänn för tillfället, tyvärr. Men jag köpte en annan bok, en bok om Illustrator för 100 kr så det var faktiskt ett fynd.

Fick tillbaka min insändningsuppgift i kursen med, av tre bilder så behöver jag justera en för att få godkänt på uppgiften. Han tar nämnligen inte nävaro utan bedömer helt utefter bilderna man ska retuschera. Blev lite sur på mig själv att jag inte gjorde den rätt från början, men sen vem dömmer en liksom? Du får ett gammalt foto som ursrungligen har varit svartvitt men nu är brunt, hur gör du den till orginalskick? Så jag förlät mig. Men ska nog börja på det nu så jag får det gjort nån gång.

Ha en trevlig eftermiddag!

Skor i stora lass!

Solen sken in i mitt rum, vid sådär 8, så då blev jag vaken på direkten, så nu ska jag gå upp och äta frukost. Jag har bestämt mig nu (eller det har jag gjort många gånger men nu ska jag nog genomföra det) att försöka avstå från godis, iallafall försöka avvänja mig. Knäckebröd istället för vanligt bröd (i och för sig så ska jag äta fralla nu, så se där jag bröt det)...men jag ska försöka. Ett annat försök jag ska göra är att få mina föräldrar att åka upp till Skopunkten idag, vill ha nya vår skooooor!

413692-52

God morgon!

Under the iron sea

Sitter och lyssnar på Keane och just denna skivan införskaffade jag när jag bodde själv i en lägenhet under mina föräldras. Jag hade den under en sommar och under den sommaren spenderade även min pojkvän och våra vänner mycket tid där. Det var en bra sommar men det var något år sedan nu och man kan ju säga att mycket har hänt, både bättre och sämre. Men jag tror ändå att det tillståndet vi är i nu är det bästa och allt bara kan bli ännu bättre. Så dessa låtarna framkallar massa minnen, till exempel "fixa räcket-fest" som vi skulle ha men räcket blev aldrig fixat och hur många sena kvällar satt man inte där, på balkongne mot lillatorg, mitt i sommarnatts värmen och kollade stjärnor och bara njöt och drömde...

Var kommer lockarna ifrån?

Ingen i min familj har riktigt självfall i håret och när jag var yngre så hade jag väl inte riktigt det heller, det var mer eller mindre spikrakt. För några år sedan så började mitt hår börja locka till sig och nu idag kan jag nästan få  riktiga korkskruvar om jag jobbar på det eller bara låter det självtorka.

413692-51

413692-50

Jag försår inte var de kommer ifrån, att de bara kan dyka upp sådär...men jag hade en lärare en gång som berättade att hon hade spikrakt hår när hon var yngre och en dag så blev hon så trött på det att hon snaggade sig och sedan den gången har hon korkskruvar, nästan afro alltså.  I och för sig hade jag det riktigt kort en gång i tiden med, men det var ju evigheter sedan. Men tro inte att jag klagar nu, jag älskar verkligen dem och har håret utsläppt så ofta jag kan, de villl säga när det inte jävlas med mig. Men jag bara undrar var de kommer ifrån?

Klockan är 8.29 och solen skiner

Hur härligt är det inte att vakna upp en morgon med klarblå himmel?

413692-48

413692-47

Så här soligt och fint är det iallafall för tillfället men man vet ju inte riktigt vad vädergudar har för sig. För igår eftermiddag så kvittrade fåglarna, solen sken och det snöade som det inte har gjort någon gång nu i vinter, men det smälte såklart direkt. Så nu ska jag göra mig iordning och äta frukost för att sedan ta the train till Göteborg, men jag har en "mystisk" förvärk i ena sidan av magen, så jag hoppas verkligen att jag kan besöka Borås idag!

Så godmorgon alla vakna!

Nine in the afternoon

Idag har det varit en allmänt seg dag och för det mesta har jag bara varit trött på allt, speciellt att alltid hamna i mitten, i familjesituationer. Jag är alltid den som aldrig gör någonting (som aldrig riktigt gör  uppror), så därför vänder sig alla till mig och det kan vara sjukt jobbigt, rejält när man hamnar i kläm. Men, men det är bättre nu men jag är så trött på att vara äldst, har liksom aldrig fått riktigt leva ut att vara äldst...Så idag är min solstråle Hannah, visst bara små samtal, men mycket mysiga. Nu ska jag gå och se på Outsiders, undrar vad det är med för speciella karaktärer idag tro?

"Cause it's nine in the afternoon.
And your eyes are the size of the moon,
You could 'cause you can so you do,
We're feeling so good,
Just the way that we do
When it's nine in the afternoon"


413692-46


Längtar till framtiden!

...TRött! Ska nog kolla på B-film sen med Hillary Duff, rise your voice tror jag den hette. Denna dagen har faktiskt bara varit slapp, vaknade upp med älsklingen tidigt och sen var vi nere lite för tidigt på bokrean, men vi hittade ingenting ändå. Så det har inte hänt så mycket idag och därför har jag inte så mycket att berätta, tyvärr. Imorgon är det iallafall jobb igeeenn...jag vill ju inte jobba mer, jag vill så mycket annat, men man får väl bara lugna sig och vänta ut denna långa otroliga evighetslängtan...Det som är sjukt är att jag tror verkligen att (om jag kommer in, om jag inte gör det så vet jag inte vad och det skulle vara så jobbigt att få börja på 0 igen) jag kommer att hata det, jag kommer bli såå trött på skolan direkt, men jag längtar. Jag vill så gärna bli grym på något som intresserar mig och senare arbeta med det och om inte annat så längtar jag till livet som student och allt som hör till...kanske inte underskottet av pengar, men jag lite pengar nu med så det blir nog ingen större skillnad ;)

Hjärtformar, äntligen!

Idag skulle jag sova länge, men det är skumt för när man väl ska det så vaknar man, tror att det är sent, kollar på klockan och den visar 09.02 och sedan är det kört. Men lite har gjorts idag trots allt, ett besök i stan blev det, dagens inköp:

413692-43
Hjärtformade kakformar från Lagerhouse (Har letat efter sådana här formar jättelänge, inte ens IKEA ha det. Nu kan jag äntligen ge mig på att göra vaniljhjärtan :D )

413692-44
Två böcker på bok-rean: Handbok i konsten att vara social (inte för att man är helt asocial, men vem vet den kanske kan ge något tips på hur man charmar folk till uppmärksamhet, vid första intrycket?) och Ät för styrka, en bok som innehåller tips om vitaminer och begrepp som man egentligen inte har en aning om vad de betyder och  recept, kanske är bra att ha? (Man kan iallafall inbilla sig att man kommer bli något duktigare med kosten) Dessa två kommer från Åhlens

413692-45
Hårband och örhängen från HM (man var ju tvyngen att utnyttja sin 50kr rabattkupong)

Sedan blev det fika hos farfar som alltid är trevligt, men man gör det alltför sällan, tyvärr...De få besöken man gör iallafall, de uppskattas nog mer än vad man tror. Och senare ikväll så kommer älsklingen till hit till mig i Halmstad, får se om jag kan lura på honom att kolla melodifestivalen och Björn Gustavsson ;)

Ha en mysig kväll!

RSS 2.0