aDvent

Nu är jag äntligen hemma! Har haft en massa mysig helg med älsklingen, med parmiddag, fest, liseberg och nu trevligt sällskap hem till Borås. Min adventsljusstake är uppsatt i fönstret och jag känner mig nöjd, 1 advent idag, lite sjukt vad tiden går egentligen...Imorgon är det långdag i skolan som gäller, för man kan ju ha två föreläsningar på samma dag, men att ha två föreläsningar på en vecka är för mycket, vad är det liksom?!

 


My Helg

Vet inte riktigt hur jag ska börja bloggen idag...kan ju berätta vad jag ska ägna mig åt denna helg.
  • Fredag (idag): Vid tio ska jag ner till skolan och jobba på arbeten, sen ska jag åka till Göteborg, parmiddag (så fint va?!) och sen fest
  • Lördag: Älsklingen och jag har bestämt att gå upp tidigt för att båda har massvis med plugg, sedan kanske det blir lite jullapps-sökande, Jul på Liseberg och troligen bio på kvällen (kanske Saw5)
  • Söndag: Lite mer plugg, massa mys och troligen ha sällskap med Malin hem till Borås.
Har köpt en julklapp nu iallafall eller beställt en, weeiiii...men några to go...

En annan sak, har ni sett på Sweet sixten på MTV? Alltså vilka brats ungar, vissa är inte ens 16. "oh, i'am not a girl anymore, i'm a woman now" de är 16! Ja, det är helt sjukt iallafall hur bortskämda och bitchiga ungar (särskilt tjejerna) det finns iallafall..

Måste packa klart nu, have a nice weekend!

Blöta kinder

Vaknade först av att klockan ringde, jag snoozade och sedan vaknade jag nu halv åtta av att jag grät, vet inte vad jag drömmde, men det var något med hundar...Usch, jag gör så ibland att ja vaknar med alldeles blöta kinder, läskigt. Annars så känns det som att det kommer bli en bra dag, redan torsdag (hur fort går veckan egentligen?!) och imorgon så åker jag till Göteborg.

Har tänkt lite på kostdieten (eller vad man ska kalla den) LCHF, jag vill inte gå ner i vikt eller så, men den verkar vettig på något sätt och kanske den är hälsosamare (för jag äter inte hälsosamt någonstans, vilket jag kanske borde). Här är några exempel vad du kan äta:
  • Frukost: Keso blandat med grädde och bär eller bacon och ägg
  • Middag: Sallader med massa dressing eller kött med något tillbehör som inte är kolhydrat
  • Mellanmål: 70% choklad
Visst är det sjukt?! Jag menar, man äter bara "riktiga produkter" inga light alltså, ingen pasta, ris eller potatis. Och man utesluter massvis av socker,(som jag verkligen borde dra ner på, kan vara därför jag är så trött hela tiden) Ja, det är en lite underlig diet...


Tött

Ibland när jag vaknar så känner jag mig helt nollställd, jag måste liksom uppdatera mig själv om vad jag ska göra på dagen, vad som hände igår och vad jag har att se fram imot, lite skumt sådär...Igår var det iallafall en bra men lite seg dag med en väldigt trevlig eftermiddag. Jag, Malin och hennes pojke bakade lussekatter, drack glögg och pepparkakor, vi försökte också lyssna på julmusik. Detta fungerade inte sålänge utan den stämningsfulla julmusiken mynnade ut i Guitar Hero, Malins pojke köpte även Rock Band igår så jag fick låna en gitarr:D Så nu kan jag tjuvträna i lägenheten, wohooo!

Dagens planer består av: Hanledningsmöte, jobb på arbete "n", mössa-inhandling och Bonde söker fru.

Bye

High

Idag åker mössan på orkar inte tvätta håret bara, seg och trött, har sovit hela naten men det känns samtidigt so jag inte sovit alls. Det blev storhandling av mat igår, fick hem massa kul, bland annat en adventsljusstake weeiii, mys! Men ska införskaffa lite tomtar tänkte jag, men jag vill inte pynta för mycket. Det är ju massa mysig ochger stämning men det sitter bara uppe ett litet tag och det blir så enormt tomt när man pockar ner allt. Men nu ska jag börja göra mig fin och ta på mig mössan, ska gå till skolan om nån timme, ByeBye

High and Dry - Jamie Cullum


Happy sooo Happy

Hemma! Lång dag eller ganska lång dag i skolan, hade inte ätit sen 8 i morse så nu slängde jag i mig en matlåda och jag är sååå mätt nu. Vet ni? Jag fick VG på tentan! Jag blev i chock nästan, hade inte förväntat mig det alls direkt, men det är så otroligt kul faktiskt, I'm so happy, sooo happy...Så nu är det bara att fortsätta vara duktig.

Det är så mysigt och kallt ute, med massa av snö, det har typ snöat hela dagen. Hade velat ha en täckjacka med luva, men så är problemet,jacka eller litteratur, hmm...får se, men hade ju velat unna mig lite, nu när jag varit massa duktig:) Får se, ska storhandla mat imon (eller idag) iallafall,så man kan leva en månad till. Får väl äta upp mig över julen i o m att csn:et inte är något att hurra över i dec-jan...

Brrr it's cold

Här sitter jag och knaprar på mina knäckebröd, har kommit fram till att det är billigare än vanligt bröd och det sägs ju att det är nyttigare med. Idag består dagen av skola 12.30-17.00 ouuppiiddoo...Jag börjar så smått få in en jul-feeling, med massa snö utanför och tända ljus, mycket mysigt! Ska bara försöka få tag i en adventsljusstake tills på söndag. Funderar också lite på om jag behöver en varmare jacka, man är ju inte van vid snö och kyla...jag har en varmare ch två kappor, men jag hade velat ha en mer varm varm jacka, typ täckjacka med luva, Får väl se, pengarna rullar ju in imon.




En månad till JULAFTON!

Sååå modernt

Kan ju säga att det är en aaaaning kallare här i Borås än i Halmstad, dessutom lite mera snö, mysigt men brrr, kallt. Nu har jag tänt ljus och ska snart börja göra matlådor,köttfärssås, ovanligt va?! Sen ska jag slappa framför Gossip Girl, kanske (om jag sjunker dit) Ensam mamma söker och sedan The F-word.  Innan jag åkte hem så var vi i farfars, numera, tomma lägenhet och hilmans vad massa julsaker farmor hade. Jag fick iallafall med mig en jttefin kakburk och den här...




...en modern (från 70-talet tror jag) matberedare,cool va?! Simdig och tar ju inte alls lika mycket plats som en "riktig" matberedare och vad gör man om man är fattig student liksom...


 

Nu ska jag sätta på mysmusik och laga mat, see ya!

Train home

Idag ska jag åka hem, ("hem" det låter fortfarande såå fel) vilket ska bli ganska skönt. Har varit väldigt mysigt att tillbringa lite tid i Halmstad, hälsa på farfar och sådär. Så kl 13 bär det av till Göteborg där jag ska träffa älsklingen som ska hålla mig sällskap tills bussen går till Borås. Jag skulle ju plugga och skriva en massa nu när jag skulle vara hemma hemma, men icke, får nog göra det på tåget istället. Som för övrigt är fruktansvärt effektivt faktiskt...

Nonsens

Nu sitter jag här i Halmstad och myser, ska om en stund gå och besöka min farfar, vilket ska bli väldigt  trevligt för han har ju flyttat och allt (flyttat första gången på 40 år, minst). Annars blir det en lugn kväll, vilket passar mig himlans bra. Ska gå och äta upp resterna av kinamaten nu. Ha en fin dag!

Det har snöat....

....lite iallafall! Nu ska jag krypa ner i sängen igen....


Fredag 21

Morning, morning! Idag bär det av till Halmstad, ska bli trevligt. Ska nog försöka plugga och läsa lite i helgen, "hade" varit bra iallfall, ska bara få timmen ur....Igår var det en lugn och skön dag, var och handlade, pratade messa skit med Malin och så var jag jättekorkad, jättedumt var det, men det gick bra.

Jag tror jag har hittat en tattoo som jag vill ha nu, en koi fish - som bringar tur. Om ni har sett på Miami Ink så tatuerar de många sånna, men jag kan tycka att många ser ut att stirra eller "bara" som en stor blaffig fisk. Men den jag har hittat är jättesöt, nätt och färgglad, vi får väl se...


Nu blev det tomt i hjärnan på inspiration till att skriva något intressant.

Ett litet + för SJ

Jag har sutit här och tjurat lite om hur lite jag gilar SJ och deras dyra biljetter (som är sjukt dyrt, "kom och åk kollektivt det är bra för miljön, ja men gör så att folk reser med er då, genom att sänka priserna"). Har ett sånt där SJprio-kort, det är ett kort som du samlar poäng på för varje resa du köper. Det visade sig (som jag inte rikigt har förstått hur det fungerat innan) att jag kunde byta lite av mina poäng till en resa mellan Göteborg och Halmstad. Jag åkte nämnligen en hel del tåg innan och har tydligen samlat på mig 11000 poäng och resan jag ska göra imon kostar 4000 poäng...weeeiii, jag slapp betala något, så nu muttrar jag inte längre. Blir en lugn kväll nu iallafall, med lite plugg tror jag allt och pepparkakor och te, i mängder.

Starshine

Idag är jag leeeeedig! Skönt, jag hade velat sova längre men det ville inte hjärnan så here I am. Idag hade jag velat handla men plånboken säger ännu en gång nej, men kassan fylls på närsta vecka, längtar. Så det blir inget party idag, men jag ska ju faktiskt upp tidigt imon iallfall och jag ska senare under morgondagen också bege mig ner till Halmstad. Ska bli mysigt att komma hem lite...Så idag ska jag chilla,städa lite (betoning på lite), tvätta, behövs verkligen!

Good Morning Starshine







Lista

Jag tycker att det alltid är lka svårt att börja på ett blogginlägg...Igårkväll så blev det mer Guitar Hero, måste erkänna att det är riktigt kul, men det är speciellt kul när man spelar med Malin:) Men guud vad ont i händerna vi fick, har fortfarande ont i ena idag. Idag börjar jag 9 och "slutar" 12, men man brukar alltid spedera mer tid än vad man har på schemat. Har tänkt mycket på tatueringar, särskilt igår så poppade tanken upp, fråga mig inte varför... Jag vill verkligen ha något/några men det finns ju så himlamycket och praktiskt vad som helst man kan göra. Fick reda på att man kan göra UV-tatueringar som endast syns imörker eller både och, visste ni det? Var helt nytt för mig iallafall.

 

COOLT!

En liten lista o mig själv:
Jag gillar allra mest: Att mysa med älsklingen
Jag gillar allra minst: Folk som tror att de är bättre än andra
Största längtan just nu: Julfesten den 15:e dec
Största ångesten just nu: Allt skolarbete
Största drömmen just nu: Att hitta en tatuering som jag älskar och kanske pierca mitt ögonbryn
Mat jag gillar: Olofs soppa
Mat jag absolut inte gilar: Kokeorv
Mat jag har svårt att tänka mig att gilla men har aldrig provat: Blodpudding
Bästa klädesplagget: Leggings
Sämsta klädesplaget: För korta kolar och klänningar (ingen hit att behöva dra ner hela tiden)
Bästa filmen: Moulin Rouge
Sämsta filmen: Dead meat (tror jag den hette)
Min bästa egenskap: Att jag skrattar nästan hela tiden
Min sämsta egenskap: Att jag bygger upp förväntningar, allt för lång tid i förväg
Bästa låt just nu: The Veronicas - Untouched
Sämsta låt just nu: Finns nog ingen
Gillar färgen: Lila
Ogillar färgen: Gult
En person som jag är avundsjuk på: Min syster som är i Lodon
Någon/Några jag saknar: Mina finaste hundar
Något jag verkligen vill göra just nu: Krypa ner i sängen
Något jag verkligen måste göra nu: Göra mig irdning såjag inte kommer försent

Oojoj, det var ju jobbgt att göra en lista ju, kom inte på vad jag skulle skriva, men ni får ju reda på lite...

Måste verkligen rusa nu, Bye...



Don't give up

Ännu en dag när klockan ringer och man är tvungen att gå upp. förstår inte vad det har tagit åt mig egentligen, innan såvarjag inte alls såhär trött på mornarna. Men jag går ju upp tidigt iallafall, jag är bara lite tröttare än vanligt...Gårkvällen ägnades åt plugg och battle i Guitar Hero mot Malin, det var massa skoj, men jag suger verkligen. Vi klarade av en låt och det var någon med the Killers, annars hann jag förlora innan vi var klara, men kul var det. Idag blir det nog en ganska lugn dag, bara lite plugg med tjejerna i skolan.

Älsklingen kom hit i söndags och igår morse så åkte han hem,det var en sååå mysig söndag.


Gillar inte att vara med på bild...

Visste ni att det var år 1978 just denna dagen som Musse Pigg visades för första gången? Nu vet ni iallafall. Älskar Disney, de gamla filmerna och serierna, de känns så unika på något sätt, med synfonin i bakgrunden och allt, underbart! Åhh,disney, då tänker man lite på julen...längtar efter alla pepparkakor och allt mys, men ni vet den är snart här. Tiden går ju så snabbt så man vet ju knappt var den tar vägen, lite skrämmande. Men jag antar att man har kul, det är därför tiden rinner förbi. Bye Bye!!




Long day

Förstå att jag har haft en lång dag, är lite slut i hjärnan faktiskt, ska bli väldigt skönt att få sova sen...Ja, som sagt dagen har bara bestått, i stora delar, av en rad timmar av föreläsningar om hur man ska utveckla system och hur man tar reda på hur användaren tänker och att det ligger väldigt mcket jobb bakom GOOGLE-loggan, även om den är så enkel.

Kollar på Sweet sixteen nu, alltså mer bortskämda kids finns ju inte....

Nattnattnatt

Det har varit en lång natt, ni vet en sån där natt när man vrider och vänder sig och somnar om en massa gånger, men varje gång jag vaknat så har jag blivt glad. Det finns nämnligen inget bättre än att vaknar upp jämte älsklingen, så lång natt, men mysig natt. Idag blir det långdag i skolan med massa timmar av föreläsning, kan ju bli intressant. Känner att jag måste börja ta ta tag i pluget mer nu, efter förra kursen som bestod av massa inlämningsmoment, så har jag blivit totalt förslappad...Men have a nce day, så hörs vi särkert ikväll, bye bye...

En söndag

Det har regnat så sjukt mycket inatt och nu på morgonen, då var det väldigt mysigt att dra åt sig täcket lite mer och somna om. Om nån timme kommer älsklingen hit och myser, ska bli himlans trevligt ochkanske tacos ikväll?! Det blev ingen utgång igår iallafall, men jag hade det så mysigt i min lägenhet så. Det är lite sjukt att bata för att man flyttar om en lampa eller växt, eller bara hänger upp en tavla så blir känslan i rummet helt annorlunda..underbart.

Nostalgi eller vadå?! Kan nog hela texten än idag...


I'm only dancing when i'm naked

Morron, sovit gott? De senaste dagarna så har jag verkligen sovit mycket och länge, det är inte vanligt i min värld men antar att jag behövde vila ut eller något, i mitt undermedvetna...Dagens planer består i att gå och köpa godis, plugga och skriva om processer och flöden, laga kött och sedan blir kvällen som den blir. Blir nog inget party iallafall, hade varit skoj, men min plånbok ekar så därför tar jag det hellre nästa vecka, får ju sprida ut roligheterna litegranna. Känner mig på bra humör, sådär du vet så du nästan sitter och hoppar i datorstolen, härligt. Har inte haft sånna dagar i överflöd på senaste,  tror det beror på att jag har tänkt, oroat mig och grubblat för mycket på allt och allt. Men nu känns det som att det bara kan bli bättre och jag ska verkligen jobba på det, det kommer bli soooo nice!



Ser ni att bilden rör sig? Det gör den egentligen inte....

Gårnatten

Igår var det utgång och det var massa trevligt. Vi spelade kotte (det där urgamla kortspelet som man spelade när man var liten) och drickarspel. sedan gick vi ut, men vi hann inte vara ute sålänge förrens vi var tvugna att åka hem igen. Detta på grund av att en kille i sällskapet blev lite för full och inte var så trevlig mot folk. Tåkigt. Men i övrigt var det jättetrevligt. Jag tycker det är rätt kul att, som igår så var vi fyra som gick ut, två killar och två tjejer. När vi sätter oss på utestället så hamnar vi jämte ett killgäng, som speciellt kollar in den andra tjejen. Då kommer  en av killarna fram och hälsar på de killar vi kom med, men de hälsar inte på oss. Var precis som om de var tvungna att kolla med "alfahannen" först, sjukt...Trodde jag skulle vara tröttare idag, men känner mig pigg faktiskt, mår jättebra:) Jag hoppas det varar dagen ut med.

Idag ska jag inte göra nått särskilt, bara ta det lungt, laga korvstroganof och nejdu, vet inte riktigt...borde kanske gå en promenad iallafall...

Mitt huvud är helt förvirrat av allt engelskasnack, blir tokig, fastän jag är själv så pratar jag med mig själv på enegelska, men antar att det lätt blir så när man umgås med folk som inte kan svenska. Det var många som trodde jag var engelsk igår, men det är jag ju inte, massa tokigt :)

Lady Gaga - Poker Face




Ego

Yo foks, händer ikväll? Jag ska ut eller jag tror det, mitt sällskap är veliga och jag börjar bli sjukligt rastlös, boooriing! Idag har det varit lungt, varit en sväng i skolan, sedan systemet och sen hem. Imorgon är jag ledig och vad som händer i helgen vet jag inte än...

Ego-Pics

     

Babybebis

Uppe i tid idag, men jag förstår inte vad det är med mig, jag är så trött...en grej jag gillade med att jobba, var rutinerna. Jag började 7, slutade 16, men nu känns det som man halkar efeter på nått sättt.. Aja, uppe är jag iallafall. Ska ner til skolan och jobba på arbete idag och sen ikväll blir det nog fest. Har sagt det varje vecka nu typ, men det har aldrig blivi av och ärligt talat så känner jag inte för det idag heller. 

Här är några bilder från babyanimalz.com

       

Det är egentlgen helt otroligt vad man kan fängslas av bebisdjur, helt underbara...

Ha en bra dag iallafall, det ska jag försöka ha:)

Overslept

Varför inte ett morgoninlägg idag då? Jo, jag försov mig, händer nog 1 på 1000 för mig, så det är väldigt sällan. Men idag hände det, så jag sov istället för att ha två timmars föreläsning, vilket var ganska skönt det med,..

Igår var en vädigt trevlig dag, först skola, sen handling av mat och sen vad det väldigt socialt till halv två på natten, kanske därför jag försov mig, hmm.. Så idag ska jag läsa lite, plugga lite, snacka skit med Malin, göra matlådor och kolla på bonde söker fru. Kanske inte världshistoriens bästa program men vi socialiserar oss i korridoren och ser på det och skrattar och skaka på huvudet typ.

Dax att gör något vettigt av dagen...

Mat, wohoo

Tjoho, nu har jag ett fullt kylskåp igen. Jag som var så glad över yogurten jag fick från min söta granne, så att jag skulle kunna äta frukost imorgon, men nu är jag ännu gladare, för nu har jag massa att väja på...drygt dock när man märker att man drar sig för att köpa just för att man inte riktigt har pengarna...grymt fattigstudent som inte har råd med mat, buhuu...Men mina dagar är räddade för en liten tid framöver iallafall. Ikväll händer inte mycket, ska plugga och läsa lite, äta macka med goa kräftosten och dricka te. Köpte sånt där grönt te som var på reklamen för ett tag sedan "dagen efter te", hmm, får väl se hur bra det fungerar på fredag efter en festfylld trorsdag.

Måste bara tipsa: http://www.aftonbladet.se/pryl/robotextra/article2792245.ab  Cool, eller vadå?!

CaiO

Stress

Jag orkar inte gå upp, jag vil bara sooova...men duty calls och jag ska till skolan. Känner mig lite bättre nu, lugnare på nått vis, inte lika grubblg. Har kommit fram till att jag måste leva nu och inte om flera år som jag tänker och föreställer mig hela tiden, jag vill gärna tänka framåt och glömmer ibland att jag bara är 21år och att jag inte har någon stress...

Untouched

Jag fryser, min lägenhet är så kall! Jag vill bara krypa ner och dra täcket över mig och sova hela dan...mina ben känns jättetunga, som om jag sprungit ett lopp och jag har inte en nådig magkatarr...det är nog kroppens sätt att reagera. Idag ska jag vara i skolan vid 10 och sean har jag föreläsning till 17 ouppidoo!

Jag vet vad jag vill, tror jag..Jag trodde inte att jag skulle komma fram till detta, utan trodde motsatsen. Men jag tror jag vet och vad jag hatar att "tro" och inte "veta". I nuet så vet jag eller jag tror att jag vet, hoppas du också tror att du vet och att vi tror samma...

The Veronicas





"Untouched"

I go ooh ooh, you go ah ah
lalalalalalalala

lalalalalalalala
I wanna wanna wanna get get get what I want
Don't stop
Give me give me give me what you got got
Cause I can't wait wait wait any more more more more
Don't even talk about the consequence
Cause right now you're the only thing that's making any sense to me
And I don't give a damn what they say, what they think think
Cause you're the only one who's on my mind
I'll never ever let you leave me
I'll try to stop time for ever, never wanna hear you say goodbye (bye bye bye)

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you

Untouched
And I need you so much

See you, breathe you, I want to be you
Alalalala alalalala
You can take take take take take time time
To live live the way you gotta gotta live your life
Give me give me give me all of you you
Don't be scared
I'll see you through the loneliness of one more more more
Don't even think about what's right or wrong, wrong or right
'Cause in the end it's only you and me and no one else is gonna be around
To answer all the questions left behind
And you and I are meant to be so even if the world falls down today
You've still got me to hold you up up
And I will never let you down (down)

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you

Untouched, untouched, untouched, untouched, untouched
Alalalala alalalala
Untouched
Alalalala alalalala

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you

Untouched, untouched, untouched

Vrak

Hemma från GBG nu och jag vet inte riktigt hur det känns med allt, vet dock att jag känner mig som ett känslomässigt-vrak typ...Vi vet fortfarande ingenting, så allt måste smältas...vi hade iallafall tänkt samma tanke...Orkar inte tänka på det, men gör det ändå och jag hatar att inte veta...men jag är helt säker på att jag älskar honom...

Snabb2

A walk to remember




Har n sett denna filmen? Så otroligt fin! (om den är som jag komer ihåg den)

En annan snabbis, såg lite EMA-galan igår och jag tycker det är rätt kul att 30 seconds to mars slår igenom nu, jag har haft albumet i tvåår eller mer...

Snabb

Hallååå, upp och hoppa! Vaknade tidigt idag, skön morgon. Ska ta det lite soft och göra mig fin och sedan åker jag med bussen 13 till Göteborg, åhh det pirrar...För er som inte vet så kan jag ta den korta versionen, jag och min pojkvän har inte setts på flera veckor, just för att vi har haft ett sk. litet uppehåll från varandra och nu ska vi ses idag. Mys i stora lass blir det nog...Men ha en underbar helg allihopa!

Brunette

Yo, nu är jag brunette, kanske inte var en jätteförändring, men en liten räcker långt. Idag har jag faktiskt uträttat lite, har varit och handlat, städat, lagat mat och färgat mitt hår. Ikväll skulle det egentlgen bli utgång, men det får bli nästa vecka istället, måste spara mina pengar, kassan är ju inte lika stor som när man jobbade heltid...

Innan...

Bjuder på denna...

Resultatet...

You are

Sovit länge idag, skönt att inte behöva vakna av alarmet. Nu ska jag äta äggamacka och dricka citronte, resten av dagen ska jag nog:
  • Kanske dammsuga, städa lite allmänt
  • Gå och handla lite, promenadsträckan till Coop blir det
  • Färga håret, om jag känner att jag har råd och om jag orkar
  • Laga någon anständig middag
  • Läsa lite om hjärnan
  • Göra mig redo för morgondagens uflykt
Ska nog klä på mig lite nu, så jag kan gå ut i det fina vädret, eller det ser ut som det genom persienerna ialafall. Igår var det så fint på morgonen, lite "hej mitt vinterland" liksom, det var frost och det glittrade överallt, mysigt!


Lifehouse - From Where You Are



Brain

Hemkommen för en stund sedan, har haft en bra dag och vi har lekt med hjärnor:) Vi ska ju lära oss massor om den nu och det ska bli väldigt spännande! Jag ser inte riktigt den tydliga koplingen från hjärnbalk till dator, men det lär komma under tiden, ska bli kul...En konstig sak. Jag "började" ta körkort för ungefär två år sedan men sedan mynnade det bara ut och idag så ska jag tydligen ha fått hem ett brev från trafiksklan som säger att jag har uteblivit under två lektioner denna hösten 08 och har därför fått en räkning på 600 spänn. Hallå, jag har inte kört på två år! Antingen har det bara blivit fel i systemet (som i övrigt verkar skumt) eller så är det kanske någon av de dära som skickar ut falska räkningar...vet inte, men jag har ju ingen lust att betala en räkning, som inte kan stämma. Och den kom till Halmstad med, den eftersändes inte ens, väldigt sumt...


Wave

Moooorning! Sovit gott? Det har jag gjort, svårt att gå upp bara,särskilt när lägenheten är lite frusen. Igår efter skolan så åkte jag och Malin till Knalleland och shoppade lite, det var massa trevligt. Hon berättade att hon genom ett röstsvar på mobilen fick veta att om hon hade svarat (som hon inte gjorde) så hade hon vunnit en bil för 110 000kr av MixMegapol, när händer sånt liksom??!! Hon var en av 15st de ringde upp lokalt i Borås, jag lider med dig vännen...

Dagens schema består av handledning kl 9.30 och sedan är det förelsning 12.30-17, hoppas på att bli piggare tll den, förra föreläsningen så gäspade jag ju bara. Jag vet inte riktigt varför jag är så trött, men tror att problemet är at jag tänker hela tiden och blir så upptagen av att lösa tankarna. Men igår blev jag glad, kanske lite fånigt men, jag log hela jag...

Har komit på lite som jag önskar mig i julklapp:



Wave maker- OBH Nordica ca. 395:-



Älskade den första boken och det fins tre mer där ute (hittade inte bild på sista) ca. 59:-

Wish

Innan jag sov igår så raderade jag massvis i inkorgen, från 600 till 23, inte konstigt att smsen inte har kommit fram. Men min mobil börjar nog iallafall närma sitt slut och nästa månad får jag förlänga abonemanget och jag får e ny mobil whoooo! Men iallafall, rensade meddelanden och de flesta såg likanande ut med ordet "med", vilket jag blev ganska förvånad över. Det min inkorg bestod av mest var från my neighbor down stairs, men hon är ju drottningen av sms, så är det bara. Resten var gullsms som jag vill spara...Dagens planer består i att promenera till skolan och plugga..ja, det är  det ända jag har faktiskt.


Något vettigt

Jag bara slöar, borde göra mer och jag ska göra det, är så seg bara. Hela förmiddagens föreläsning bestod av gäspningar, inte för att det var tråkigt utan bara utav trötthet. I mtt huvud virrar massa tankar om allt runt och det gör mig inte klokare, men de kan inte undvikas. Men får nog ta tag i pluggandet lite nu iallafall, får försöka göra något vettigt...

En klassiker: Eskobar- Someone new


Morning

Jag har sovit gott, trots att jag fick somna till en elgitarr-spelande kille vägg i vägg (klockan var 23), men jag lyckades få min skönhetssömn ändå. Idag börjar det en ny kurs, ska bli spännande, vi har redan varit och nosat lite på vad den innebär men det är ju trots allt det vi ska jobba med sen i livet, så det är nog bra att lära sig det från början. Jag tror att detta kan bli en bra vecka det händer mycket och jag längtar till helgen.

Min morgon ser i stort sätt likadan ut varje morgon:
  • Ställer klockan lite tidigare än vad man normalt ställer den för att ha lite extra tid
  • Går upp sätter på datorn och går in och dushar
  • Kommer ut, sätter på teet och (just dessa veckor) brer knäckebröd
  • Sätter på tvn, slår över till "Vakna med the Voice"
  • Sätter mig vid min dator och äter, tittar på tv och bloggar mitt morgon-inlägg
  • Jag tror alltid att jag har mer tid än vad jag har, så på något vis går jag aldrig när jag ska, men jag kommer väldigt sällan försent
Om ni ville veta, det ville ni förmodligen inte, men här är den....Have a gooood day!

Fast

Är sååå otroligt rastlös, One tree hill-boxen färdigkollad och det är en hel timme till Gossip Girl...Gled in på aftonbladet (läser aldrig och kollar aldrig på nyheter, borde göra det mer, den enda gången är när pojkvännen tvingar mig- men hur som helst så har jag otroligt tråkigt just nu) och jag hittar det här 7 sakerna som gör att vi praktiskt taget aldrig kan bli av med Facebook,även om viskulle vilja:

1. Annan lagstiftning gäller.
Facebook lyder under Kalifornisk lag, vilket gör att du ovetandes accepterar flera saker som du inte är van vid.

2. Du är alltid med. Det är inte möjligt att gå ur Facebook. En gång med – alltid med. Du kan avaktivera profilen, men inte radera den fullständigt.

3. Du tror du vet, men... Facebook kan själva ändra villkoren för ditt medlemskap, utan att du accepterar det eller ens vet om det.

4. Din krets är en affärsidé. Du lämnar ut dina vänners upplysningar om du levererar en applikation till någon i din krets, det ger applikationernas tillverkare automatiskt tillåtelse att hämta in information om dem.

5. Helt privat finns inte. Bilder är allas egendom på Facebook, vem som helst kan lägga ut bilder på dig och du kan lägga ut bilder på vem som helst. Vill du begränsa insynen på just dina bilder kan du välja att de bara får ses av dina vänner, men mer privat är så kan du inte få.

6. Du är någons affärsidé. Dina upplysningar som du lämnar på Facebook får användas fritt av affärsmännen bakom Facebook och de som kan intresse av dem, som annonsörer och dylikt.

7.Facebook är inte säkert. Sidan blir ofta angripen av hackare. Använd inte samma lösenord som du har till banken och liknande, eftersom det är enkelt för en hackare och gå in och hämta det.

http://www.e24.se/kvinna/begar/artikel_782887.e24   <---Hämtat ifrån..

Rätt sjukt egentligen, men vem läser egentligen avtalen? Nej,precis vi är ju så dummaoch slöa så att vi bara accepterar. (jag ingår i den mängden)

Velig

Jag kan ju liksom aldrig bestämma mig, men är nöjd med min layout nu iallafall...Nu ska jag nog göra lite mat, känner hur magen börjar skrika. Blir nog nått så anvancerat som köttbullar (vegitariska bullar, sjukt goda) och pasta, så ska jag prova:



Ska vara jättegott har jag hört rykten om,så vi får vä se vad smaklökarna säger..Ha en fin eftermiddag iallafall!

Shine

Vaknade ganska tidigt idag och som igår är det även idag en fin dag, med massa frost på taken (fint väder är väldigt sällsynt i Borås). Igår var en ganska lugn dag, gick runt lite på Knalleland och fikade chailatte och kärleksmums, massa trevligt! Idag ska jag inte heller hitta på så mycket, sitter och leker lite i Photoshop just nu, håller nämnlgen på att försöka knåpa ihop en layout till malins blogg och det gör jag gärna. Är inte jätteduktig och kan inte göra några avancerade grejer, men lite kan jag och less is more eller hur, behöver inte vara så avancerat...


Såhär ser det ut utaför, lite mysigt tycker jag, snart får man jylpynta:) Okej, det ärväl ett litet tag till men jag gillar denna årstiden, minus slask då då. Det är helt sjukt egentlgen att det är november nu, det har gått så otroligt snabbt och det känns som om man har pluggat mega länge.



Det pirrar lite i magen faktiskt...

Samson

Aahh, 1 november och det är en fin morgon med blå himmel och jag vaknade med ett ganska gott humör. Idag ska jag bara glida, har nämnligen inte enenda uppgift att göra tills måndag och det är så skönt. Känner inte riktigt för att festa heller, så ikväll ska jag bara vara. Om någon timme ska jag följa med Malin med pojkvän till Knalleland och kolla Hemtex, guuud vilka tjejer vi är...

Regina Spektor - Samson



Detta är typ en ny version, men det finns så mycket nostalgi i denna låt, mycket av gymnasiet rymms i denna, visst gör den?!

RSS 2.0