Fast

Är sååå otroligt rastlös, One tree hill-boxen färdigkollad och det är en hel timme till Gossip Girl...Gled in på aftonbladet (läser aldrig och kollar aldrig på nyheter, borde göra det mer, den enda gången är när pojkvännen tvingar mig- men hur som helst så har jag otroligt tråkigt just nu) och jag hittar det här 7 sakerna som gör att vi praktiskt taget aldrig kan bli av med Facebook,även om viskulle vilja:

1. Annan lagstiftning gäller.
Facebook lyder under Kalifornisk lag, vilket gör att du ovetandes accepterar flera saker som du inte är van vid.

2. Du är alltid med. Det är inte möjligt att gå ur Facebook. En gång med – alltid med. Du kan avaktivera profilen, men inte radera den fullständigt.

3. Du tror du vet, men... Facebook kan själva ändra villkoren för ditt medlemskap, utan att du accepterar det eller ens vet om det.

4. Din krets är en affärsidé. Du lämnar ut dina vänners upplysningar om du levererar en applikation till någon i din krets, det ger applikationernas tillverkare automatiskt tillåtelse att hämta in information om dem.

5. Helt privat finns inte. Bilder är allas egendom på Facebook, vem som helst kan lägga ut bilder på dig och du kan lägga ut bilder på vem som helst. Vill du begränsa insynen på just dina bilder kan du välja att de bara får ses av dina vänner, men mer privat är så kan du inte få.

6. Du är någons affärsidé. Dina upplysningar som du lämnar på Facebook får användas fritt av affärsmännen bakom Facebook och de som kan intresse av dem, som annonsörer och dylikt.

7.Facebook är inte säkert. Sidan blir ofta angripen av hackare. Använd inte samma lösenord som du har till banken och liknande, eftersom det är enkelt för en hackare och gå in och hämta det.

http://www.e24.se/kvinna/begar/artikel_782887.e24   <---Hämtat ifrån..

Rätt sjukt egentligen, men vem läser egentligen avtalen? Nej,precis vi är ju så dummaoch slöa så att vi bara accepterar. (jag ingår i den mängden)

Kommentarer

BloggaSnyggt.se Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0