Fast food nation?

image2


Såg den filmen för någon dag sedan och trodde att den skulle vara mycket bättre än vad den var. På utsidan stog det att den skulle vara rolig och så vidare, men det var den inte alls, inga dramatiska händelser (som var värda att minnas), konstig handling och bara en och en halv timme slöseri. De hade till och med tryckt in en hel del kändisar band annat Bruce Willis, Avril Lavigne och Wilmer Valderrama (Fez i That's 70s show) men den blev inget bra ändå, så rekommenderas inte.  

Annars har det varit en mysig helg där man inte gjort mycket till anträngning, sådana helger behöver man ibland! Idag bär det iallfall av till Gekås, vilket ska bli trevligt, vem vill liksom inte ta upp kampen med att slåss med kundvagnar eller slåss om varor som man inte behöver? 


                                                                                                 


Kommentarer
Postat av: Hannah

Hahah fast det är nog en bra dag att åka! Alla är ju superfattiga och bara väntar på januaris lön och de flesta jobbar. Inte som jag och Sarah som åkte dit en lördag :S BTW jag drömde om dig! Vi gifte oss i Texas (såg den dära cheerleaderfilmen på trean igår så det var nog därför) sen satt vi i nån stuga som vi skulle skydda oss mot små läskiga barn som bet. Vi höll på med trollformler och sånt. Du och jag och våra familjer och släkter. Helt sjukt!
Puss love!

2008-01-07 @ 11:36:51
URL: http://hannahelais.blogg.se

BloggaSnyggt.se Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0