Radiopratare på P3

Sitter nu och lyssnar på P3, där sitter tjejen som är radiopratare och berättar att hon blivit dumpad förra veckan och hur hon har försökt få sin före detta pojkvän att ta tillbaka henne. Hon sitter och snackar med  ångest i rösten och det låter precis som om hon kan börja gråta när som helst. Hon beskriver hur hennes tänkta myshelg inte blev så mysig utan istället ensam och bedrövlig. Kanske är det bra terapi? Att veta att flera flera tusen människor nu sitter och lyssnar på henne och på hur ledsen hon är, kanske får hon medömkan på det sättet? Och för killen som gjorde slut med henne sitter kanske på sitt jobb och har arbetspolare som vet att hans före detta tjej är just radiopratare på P3?

Ahh, blir galen, nu ringer hon upp sin killkompis och frågar hur hon ska göra...Nu bestämmer de att om de fortfarande är hopplösa om fem år så ska de bli ihop istället...Ska inte radioprogram vara lite mer uppmuntrande? Kan förså att det är jobbigt att bli dumpad, absolut, men ryck upp dig tjejen!

image4








Kommentarer
Postat av: Hannah

Usch, tänk vad hon kommer skämmas sen när hon inser att han ändp inte var något att ha... IIh vad spännande med nya kursen! puss love

2008-01-21 @ 16:08:14
URL: http://hannahelais.blogg.se

BloggaSnyggt.se Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0