New Year!

Kan inte förstå att det är nyårsafton idag, men det känns härligt! Jag är så otroligt peppad och sugen på ett nytt år, vet inte direkt varför men jag ser fram imot det. Idag ska magarna fyllas med massa mummsig mat så att man kan festa rejält ikväll. Föresten så mår jag bättre känner inte av magen sådär jättemycket, skönt, jag är glad:)

Befinner mig nu i Göteborg och om en månad ungefär åker jag till Halmstad igen, delvis för att fira mig själv lite och för att min kära London-boende syster kommer hem på visit, ska bli så kul att träffa henne.Den veckan längtar jag till rejält, för då är allt vad dessa grupparbeten heter, över!! Och jag slipper göra om tentan, feeling goood!

Sugen på fyllda baguette, kanske ska man lura ut pojkvännen, hehe..

Ha en super bra dag allesammans så skries vi nästa år!!!

Still sick

Bättre men fortfarande inte helt bra, jag och min mage är inte kompisar nu alltså. Tänkte vara lite duktig och äta lite fil innan som ska vara bra mot magen, ja då efter jag ätit den så märker jag att den är tre dagar gammal, yuammi...Dumma mig!! Skulle åkt med älsklingen till Gekås idag, men det blir inte av heller, utan han kommer hit senare istället..Varför är jag sjuk nu??!! Om jag mår såhär på nyår, vad ska jag då göra??

Sjuk

Usch, idag har det inte varit en allt för rolig dag, har varit sängliggande sen imorse...skulle ju ha pluggat idag och jag skulle ha åkt till älsklingen i Falkenberg, men det blev inget av det. Men jag hoppas på imorgon, jag hoppas!! Så sammanfattningsvis så har det inte hänt så mycket spännande idag...Jag ser fram emot nyår, fest och inledning till ett nytt år, vet inte vad för roliga saker som kommer att ske men jag hoppas på ett fint och händelserikt år, det har detta varit. I år 2008 har det hänt följande:

* Nyår 2007: Hannah firar nyår med mig i Göteborg och vi blir vänner igen på riktigt, som jag är sååå glad över.
* Jag fyller 21 år
* Jag läser en kurs i Borås och senare så söker jag in till Systemvetare på Högskolan i Borås
* Jag peircar mig i läppen
* Midsommar firas med Hannah och Olof
* Jag börjar jobba mera och jag får besked att jag har kommit in på utbildningen
* Jag söker lägenhet och får den
*1 Augusti flyttar jag in
* Träffar Malin (i huset) för första gången
* 25 Börjar introduktionen
* Träffar Malin (i skolan) för första gången
* Träffar mina grannar
* Går på sittning och festar mer än vad jag gjort på länge
* Har min livs fösta tenta (som jag så snällt fick peppning för kl 3 på natten av mina grannar)
* Julfest i Göteborg
* Träffar Hannah, som jag inte sett sen midsommar

Ja och sen får vi väl se vad som händer...

Måste nog gå och lägga mig ugen känner jag


Friend

Ojojoj, blev visst inget inlägg igår ouppsss...Men jag kan säga att jag hade en super mysigdag på stan igår med min finaste vän Hannah som jag inte träffat på evigheters evigheter. Vi skrattade och pratade en massa och så har vi nu kommit på...kommer inte avslöjas än haha. Nu ska jag gå ner till stan och glo, glo och glooo, om jag är riktigt snäll ska jag nog också unna mig något fint, det är jag faktiskt lite värd.



(Bilden är tagen från Hannahs blogg, hoppas det var okej vännen)





Julafton over and out

Då var nästintill julen över, känns ju lite sådär, känns som den bara är över, har inte märkt av den så mycket iår tyvärr. Men igår firades iallfall julafton ute i Kvibelle, med massa mat och julklappar. Jag fick mycket fint och det var nästan allt jag hade önskat mig faktiskt: Kokböcker, en vågtång, muggar och skålar, Greys säs 4 och lite annat.

Imorgon ska jag träffa finaste vännen som jag inte har träffat sedan i sommras, ska bli hur mysigt som helst! Senare på eftermidagen och kvällen blir det nog plugg, åhh känner mig så stressad, vill bara att skiten ska vara klar och gjord...

Resten av idag blir nog ganska slapp, ska prova min fina vågtång som förövrigt ska användas flitigt till nyår, kanske äta lite aladdin choklad (vet inte hur många praliner jag har stoppat i mig sedan jag kom hem till Halmstad, vågar inte räkna) och så självklart blir det lite läsning i skolböckerna.


GoDJuL

Idag är det julafton!! Inte för att man vaknar upp med en juligt härlig känsla, men den kommer nog växa under dagen. Jag ogillar lite att man har blivit så vuxen så att det känns"mindre" på julaftonen. Jag menar det var ju en helt annan sak när vi tre systrar började spela julmusik i oktober och skrev önskelistor långt i förväg. Men, men jag är massa glad ändå:)
Nu ska jag gå och äta julfrukost, ha den bästaste dagen!!

GOG JUL!!


Lussebak

Idag har jag och systern bakat, jag har pluggat och blivit irriterad och jag har varit i stan med mamma. Ikväll blir det lite julmat och mys..imon är det JulAfton!!







Don´t ask, bilden ville inte vrida sig...och texten vill också bråka, men jag bryr mig inte, imorgon är det Jul, weeeii!!

Irriterad

Om man har ett grupparbete eller två att göra över jul och nyår, borde man inte vara lite engagerad då? Nej, men kollar jag inte på dokumenten så gör nog de andra det, så slipper jag...suck!! Blir trött!! Inget lov här inte..

Tenta två..avklarad

Så nu var några räkningar betalda och kassan minskar drastiskt. Borde hitta ett jobb, men vad ska man söka?! Idag blir det lungt, julklapparna är färdiginhandlade, så det blir nog lite julbak med lillasystern och pluggerier. Jag kan inte förstå att det är julafton imon...jag längtar efter julmaten (har jag nog aldrig gjort innan) och julklapparna såklart och kalle..


Och vet ni..jag blev godkänd på tentan, jag som var så osäker, men jag klarade den:) weeeiii, slipper man den till våren, äger!!


Plugg på dan före, dan före...

Plugg, plugg, plugg och mera plugg, trodde man skulle få lite lov, nej, då ska man skriva om odrar och register och allt annat bläää..Och snart ska man också göra en databas, kan bli intressant. Sitter och skriver på min "bloggdator" som vissa vill kalla den, fungerar skit smidigt, visst laptop över lag är ju smidigt, men denna är ju så liten och det är mycket bekvämare att bära runt på denna. I LOOOve it!! Så här sitter jag och skriver medan jag högljutt sjunger med i de julsånger som spelas, mycket trevligt. Var nere i stan en runda idag med eller ja tre affärer, varav en Hemköp, inhandlade en present för 50 kr som vi ska dra lott om på julafton. En liten kul ide sådär.. Får fortsätta pluggskriva nu..






Jaa, webcam, säger då det..

Congtatz

Det är mysigt att vara hemma, har kelat massor med finaste voffsingarna och ätit ris a´la malta, snart blir det film och mera mys!! Imorgon blir det nog lite promenad i staden, måste hitta en julklapp för 50 kr som passar både killar och tjejer, hmm, vad hittar man på då? äh, löser sig.

Vill bara säga att min finaste vän fyller 21 idag, så GRATTIS Hannah!! Har ingen bild på dig här i Halmstad, men vill ni läsa hennes blogg så är den här http://hannahelais.blogg.se/


Stress

Sitter och väntar på min pappa. Åkte ju  till Göteborg igår för att åka till Halmstad idag, men klantig som jag var så glömde jag ju julklapparna i Borås..jaaag vet, dumt, dumt!! Ska bli massa mys att åka hem, men jag börja känna både panik och stress över alla dessa skolarbeten och det som stör mest är att vi är bara två som drar igång saker och de andra..ja gör inte så himlans mycket. Vet inte hur vi ska få ihop det men jag hoppas vi överlever.

Moringa

Trots att min granne hade fest i går (vägg i vägg till min säng) så somnade jag ganska bra ändå, tor det passas på nu när de andra grannarna åkt hem. Känner mig på bra humör, har duschat (hur stavas det egentligen, kommer aldrig ihåg) och användt massa av mitt Moringa Kit som jag fick av älsklingen i julklapp. Det är bodybutter och sånt trevligt från Body Shop och nu sitter jag här med en lermask, kommer vara så uber fräsch sen, haha. Jag gillar Body shop men har aldrig hadlat där så, men jag har ju önskat mig presentkort därifrån och så fick jag detta av Olof fast han inte visste om det, hur bra som hest. Så nu ska jag börjahandla där på rikiigt..


Idag ska jagåka till Göteborg vid två och imon blir det vidare till Halmstad, ska bli lite mysigt att åka hem. Kommer troligtvis bli massa rastlös, men jag har ju massa plugg som hjälper mig att bli sysselsatt så..

Tenta dax

Uhh, idag är jag ju uppe tidit ju, alarmet på telefonen ringde och jag fattade ju inte hur man stängde av det..men nu är jag uppe och jag har sovit massa gott, missade dock vem som vam hells kitchen igår...Idag är det tenta som gäller, känner mig inte alls stressad inför den, men jag är inte säker på att den kommer klaras, vi får väl se.  Får göra mig iordning nu, måste ju hinna handla lite gott att ha med på tentan.

Bye

Stjärnor

Idag har det pluggats i skolan, lite mindre effektivt än igår men det kommer att hjälpa till tentan..så nu sitter jag här och har inte öppnat boken än, känns lite som att man kan det man kan nu, får ju inte bli system overload eller hur..Imorse var jag också och hämtade min mobil, weeii den är såå fin, visst kanske onödigt med touchskäm, men jag hoppas vi kommer komma bra överrens.

Skrev i ett tidgare inlägg att min julstjärnor börja dö, men jag ska inte ge mig alltså...just look..


Men jag ska kämpa, dock ska jag åka hem över jul..någon som vill ta hand om två-nästan-nära-döden julstjärnor?

Good day and song

Morrrooon! Igår var det en långdag, 8 timmar i skolan, det ni! Idag så blir det mer diskussionsplugg i skolan, jag kommer ju vara expert på kort och långtidsminne sen. Får se hur det gå på tentan dock, känner mig i så helt förberedd spm man ska vara, men jag tänker inte stressa upp mig för det, går det (spm vi med alla"hållna" tummar hoppas)...Ska vara lite effektiv denna morgonen och gå lite tidigare, så jag hinner in på Telenor.

Salem Al Fakir- Good song



Känner ni igen den...

Dagens lista har många .....

Åhh, vad man ligger och drar sig på morgonen..jag låg och försökte komma fram till saker som gjorde det värt att gå upp..kom inte på något, men gick upp iallafall. På listan idag ska följande saker ske:
  • Mötas på skolan 9
  • Arbeta
  • Ta ett snack med med "folk"
  • Gå på möte
  • Plugga inför tentan
  • Gå inom Telenor på vägen hem och se om den fina rosa finns inne tills imon
  • Plugga ännu mer
  • Bonde söker fru final!
Späckat va? Nja, ska nog klara av det...känner mig konstig i kroppen dock, lite sådär halvt illamående, hoppas bara att det inte bryter ut något..

Sarah Bareilles~ Gravity


Ny mobil..

Förstå att det snart är jul och julafton, det känns lite sjukt faktiskt, att ett helt år, att jag pluggat en närtill hel termin och att tiden har gått så snabbt. Jag har kommit in på den utbildningen jag ville, jag har flyttat hemmifrån, jag har fått nya fina kompisar/ grannar...ja det är mycket.

Är det någon föresten som har sett "Musikhjälpen" på svt2? Det är personer från P3, bl a Kitty, som är intängda i ett hus och sänder radio och samlar in pengar till rädda barnen (tror jag det var). Rätt kul tanke faktiskt.

Idag ska det plugga, plugga och pluggas. Jag känner lite hur paniken smyger sig in, det är så otroligt mycket att göra samtidigt...Vad jag längtar tills lördag, då är iallafall tentan avklarad och visst har man fortfarande plugg att tänka på men tentan är över. Jag längtar föresten till torsdag eller kanske fredag med..ska nämnligen förlänga mitt abonemang då och få en ny telefon weeiii, en sån här:



En Samsung touchwiz, längtar...

Jag är trött på datumsrubriker...

Med request från Hannah så ska jag lägga upp mer bilder här på bloggen och kanske t o m använda min "bloggdator" mera. Jag har aldrig varit så förtjust att lägga upp bilder på facebook, men jag ska bli bättre här. Här är lite bilder från föregående helgs festerier..








Vad har jag annars hittat på idag..nää, jag har varit hemma, haft otäcka illamående-attacker, försökt pluggat, har pluggat och mer än så har det inte varit. Nu ska jag äta något och nog ta en liten paus från datorn..BYE!

15 Dec 07:30

Ännu en morgon och jag känner mig konstig, liksom svimfärdig...otäck känsla det där, hoppas bara att jag kan ta mig ner till skolan. Idag är det enbart plugg som gäller, ska bli skönt att bli av med tentan på fredag, då kan jag pusta ut en liten stund iallafall. Har inte så mycket att skriva nu känner jag...

14 Dec and i'm alive

Nu är jag hemma från Göteborg och jag har haft en jättemysig helg. I fredags var vi på julfest, där det åts julmat, sjöngs en massa julsånger och dracks en massa julöl. Längtar tills nyår, då det är parteey igen...Igår var det allmänt slappigt, med lite försök till plugg och idag har det inte hunnits med så mycket. Ska försöka sätta mig nu, men jag känner mig lite lost inför tentan på fredag så vi får väl se, annars är det ändå omtenta vecka 5.



 
 

Lite bilder från festen, jag älskar min kamera...filmade också skön sången av stilla natt, mycket fint ska jag säga. Nu får jag sätta igång lite...btw mina fina julstjärnor har vissnat oehört under helgen, får nog ge upp allt med som vad blommor är...

11 Dec 08:53 Snööö

uhh, idag är jag lite grinig känner jag, kan bero Mycket på min magvärk...Hatar att ha ont, okej jag har inte haft ont flera gånger nu, men why just  nu? Julfest och allt imon, men jag ska inte vika denna gången, några öl och värken är bortglömd. Ska ner till skolan snart, sen ska jag till systemet, fixa en julklapp, gå hem och sen ta bussen till mn finaste.

Vet ni, det är snö ute..gillar snö och kyla (om man har mycket kläder på sig) och så får man sånna där söta rosiga konder, I like! Snart jul, det är massa mysigt, men det är alltid lika tråkigt när den är över...När jag avr lite så grät jag alltid på julaftonen, för jag var så glad och jag var så ledsen att det var ett helt år till nästa,,,

Do they know it's christmas




10 Dec 08:12

Klockan är snart åtta och jag vet inte riktigt vad jag är på för humör, skolan och möte gäller idag och jag tor det kommer gå bra, för vi har ju faktiskt fina grafer att visa upp. (Men om de det minsta rätt, det har jag ingen aning om, men "vi" har ialafall ghort någonting). Kanske hinner jag med lite ärenden i stan med...

Imorgon ska jag åka till Göteborg och på fredag är det parteeyy. Men sen blir det konstant plugg, har arbeten att göra och tenta nästa fredag. Känns som att jag har mycket som ska göras, kanske tycker ni att jag klagar,  jag tycker det är otroligt kul, bara lite stressigt. Jag får inte så mycket tid som jag hade velat ha över, jag träffar älsklingen typ varannan vecka och min bästaste vän hör jag sällan av mig till, men jag tänker väldigt ofta på dig. Vet du att det var typ ett år sedan vi blev vänner igen, tiden går fort....älskar dig vännen min!



Jag och Hannah på balen


Dec 9 10:30

Ganska nyvaken, idag ska det pluggas, det är ju tenta nästa vecka får hoppas på att den går bra, har ite så stor koll på boken, men försöka får man...Kollade just antagnings statisktiken til kurserna i vår, jag är reserv 70! Vad är det liksom, jag kan inte förstå att en Illustrator-kurs kan vara så populär. Har sökt den innan och då blev jag reserv 90...Men om 39 st har sökt den som första hand (det har jag gjort) och det är 180 totalt som sökt, hur kan jag avra reserv 70 då?!! Helt ologiskt, hade ju varit kul att läsa den, men jag dör ju inte av att inte plugga extra en kväll i veckan, men det hade varit kul...men vem vet 70 st kanske får för sig att göra annat :)

Tonight

Nu ska jag snart lägga mig, alltså det är snart jul och jag kan inte fatta det. Kom på mig själv igår att det var 2 Advent... aja, ska go to bed nu, här är ännu en nostalgi:

Tonight, tonight - Smashing pumkins


Boboboring..

Usch, nu mår jag piss...bara det inte är influensan eller nått...Det suger att vara hemma, men senast jag var i solan när jag var sjuk, så fick jag senare gå på antobiotika, så då  jobbar jag hellre hemmifrån, men det är fortfarande dödenstrist att sitta här...

Snow Patrol "You Could Be Happy"






8 Dec 08:06

Har sovit gott, men mår sådär...får se om jag drar mig ner til skolan, annars får jag väl vackert komunicera via smidiga PIM. Har haft en bra helg och jag längtar tills fredag, för då är det JulFest och det ska bli massa trevligt, är knytkalas, men vet inte vad vi ska ha med oss än.

Känns som att det är massvis att göra tills vi går hem för julafton...det är arbeten som praktiskt taget ska vara klara (så mycket som möjligt) nästa fredag är det tenta med..phuu, det är mycket,men vi kommer klara av det...I Hope..



Jag vet inte vad det vad mina ögon hade för sig den dan., hahaha BTW kolla in ögat...

7 Dec 13:20

Fest igår, lite seg start men annars var det trevligt. Började prata med enkile iklassen som jag inte har pratat med så mycket innan och vi kom in på musiksmak, visade sig att han lyssnade på The Strokes, Mew, Tiger lou och det blevlite av nostalgi där, tillbaka till gymnasiet. Jag menar Mew har jag nog inte tänkt en tanke till på flera år, sjukt vad minnen bara kan poppa upp så..

Mew - She spider
 





6 Dec 10:23

Lördag, skönt! Äter fruksot nu och sen ska jag gå och handla, saker tar ju slut så fort när man använder dem, poff, så var dem borta och så måste man lägga ut mer pengar. Ikväll är det fest, vilket jag känner lite sådär för, har ingen riktig lust,men dricka är köpt och det kan nog bli trevligt ändå.

När jag skriver på tangetbordet så kollar jag alltid vilka knappar jag trycker på, men jag har upptäckt att man kan mer än vad man tror. Om jag kollar på skärmen nu så kan jag ändå känna av vilka tangenter jag ska trycka på, kommer inte ihåg vad det heter, men minnet sitter i händerna iallafall. Alltså det är ju många som kan skriva flytande utan att se, men jag har aldrig kunnat det, så det är därför jag blev så förvånad..

Igårkväll så spelade jag och Malin GH och testade den nya x-cidern:

 
 
Luktade medicin, men var helt okej,fins godare...

5 Dec 08:21

Vem är det som får för sig att knackar eller banka i väggen klockan 8 på morgonen?! Idioter! Annars har jag sovit väldigt gott och det känns som om jag har sovit hur länge som helst. Drömmde om min fina äskling Charlie som blev kippt så han såg ut som en valp och för någon anledning så åkte jag runt med en cykel,så hoppade han hela tiden upp i cykelkorgen. Han var såå söt min fina voffsing, saknar verkligen att ha dem springandes runt benen på en...




Idag hoppas jag på att få komma hem ganska tidigt, hoppas, hoppas...Imorgon är det inflyttningsfest, känner sådär för det, men man har ju lovat, kan nog bli kul. Ha den finaste dagen vänner!!

4 Dec 08:21

Damn! Uppe sent idag med, tror att mitt omedvetna har förstått att jag klarar mig i tid ändå, fastän jag inte har så många timmar på mig....idag händer det inte alls mycket tror jag: skola, möte och plugg som vanligt bara. Vet inte heller vad jag ska skriva, känner mig bara lite stressade just nu, boriing, jag vet...

3 Dec 09:28

Weeiii, mina inlägg syns! Det gjorde de inte på hela dan igår nämnligen...Idag vaknar jag upp, lite för sent, men på väldigt bra humör. Jag tror att jag befinner mig i en av de bästa situationer, jag har otroligt fina vänner, en underbar pojkvän, snälla grannar, jag trivs med utbildningen och min lägehnet börjar kännas lite som min. Detta är väl rätt så goda kriterier för att man ska vara glad, eller hur?!

Vi blev färdiga med labben igår och den blev såå fin, nu återstår bara två projektarbeten till. Tänk om "vi" hade varit mer effektiva. *hint hint*.

Annars vet jag inte vad jag ska göra, men det hoppas jag ni vet:)

Why?

varför kommer De inte fram!!

2 Dec 09:53

Varför syns inte mitt inlägg??!! Jobbigt!

2 Dec 09:37

Ojojoj, sent inlägg idag. Ska inte vara i skolan förrens 12, så jag gick upp 8 och har städat fram till nu, duktigt va?! Ska dammsuga sen med men inte än. Nu sitter jag och dricker mitt orientaliska te och undrar vad jag ska göra idag...Haha, kollade precis in Facebook, där en klasskompis har fått en fanclub tillägnat sig, för att han liknar Björn Gustavsson http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/group.php?gid=39025256890 och nu tydligen det nått Rix FM. Haha, de är ju dumma dom! Men sjukt kul!

Kvällsinlägg 1 dec

Idag har det varit en lång dag, med massa föreläsningar och jag borde väl plugga lite nu. Ska inte vara i skolan förrens 12 imon så imorgon förmiddag blir det att städa, måste verkligen, tar ju inte så lång tid men det är tråååkigt! Sitter och lyssnar på lite julmusik, borde verkligen köpa lite tomtar och jag ångrar att jag inte köpte julstjärnor att ha i fönstret igår. Tillägnat början av december så bar jag idag:

 

Min julatröja "all I want for christmas is you", man får ju passa på liksom. Har iallafall avklarat en julklapp och nu har ju alla andra kvar, har ingen inspiration till vad jag ska köpa. Jag vill ju gärna hitta något med en tanke bakom, liksom du vet när man bara "ohh, vilken bra present" och så ler hela du för att du har kommit på något bra. Ha en fin kväll!

1 Dec 07:12

Uh, tidigt jue! Men a womans gotta do what a woman gotta do. ! DECEMBER idag, helt otroligt Jag brukar ju gå upp ganska tidigt så man kanske skulle följa julkalendern, men vilken tid går den? Mysigt med julmånad, men den går ju över så snabbt, så jag ska bara njuta så mycket jag kan.

Veckans att göra:

  • Måndag (idag): Ha två föreläsningar och få information om projektarbete
  • Tisdag: Hanledningsmöte, labben måste bli färdig
  • Onsdag: Deadline för labben och arbeta på projektarbete(rna)
  • Torsdag: Mera plugg på arbeterna
  • Fredag: Lite ledig?
  • Lördag: Inflyttningsfest (har absolut ingen lust för tillfället)
  • Söndag: Sova
Jag tror att min vecka kommer utmynna sig så här iallafall.


RSS 2.0