Allergi from hell

Ja, här sitter man...Hade ju sett fram imot ikväll men allergin ville inte ge med sig. Har iallafall fått se en massa fina, underliga och fenurliga vagnar med chalmerister. Molnigt och blåsigt var det och endast med kofta stog jag där medan alla helvetiska små pollenkorn blåstes i mitt ansikte. Positiv? Ville verkligen gå...hade tagit med extra skor, två val av otfits, köpt sprit och håret låg för en gångs skull bra, men varför ska allt bara flyta på, nej, istället sitter jag här helt utmattad och med kliande ögon spm jag knappt kan se med....HATAR allergi!

Valborg

Sitter här framför datorn och har världens skallebang men  jag tror att det mycket väl kan vara vätskebrist, inge bra alltså...men men idag är det Valborgsnässoafton iallfall och jag ska senare i eftermiddag ner och kolla på Cortegen här i Göteborg, där min älskling ska vara med. Ska bli kul och se hur kreativa de har varit i år, förra året var det iallafall väldigt skumma fordon :D Sen ikväll blir det Valborgskalas på Chalmers. Det ska bli väldigt roligt, jag bara hoppas att min allergi from hell, håller sig lugn och att huvudvärken försvinner...

Igår så startade en tälvling igång som vi på jobbet är med i. Man ska nämnligen bära en stegräknare på sig, varje dag, nu ungefär en månad framåt och de företaget som har gått flest steg vinner. Hur många steg går du på en dag? Jag gick 15.250 steg igår och varav 11.000 var på jobbet. Man säger att man ska gå ungefär 7000 steg om dagen för att man ska må bra, så 15.000 är ju rätt så godkännt.

Bara för att jag inte har så mycket att göra just nu så knopde jag ihop en önskeoutfit från H.M, så här ser den ut:Ha en härlig dag allihopa!

Nya skor!!!

Idag har jag varit och köpt skor, pumps faktiskt, så i vår blir det klackar :D

     

Dessa goingar fick jag för 500 spänn...Jag gillar verligen skopunkten. Vissa har väl sina åsikter om denna affären men jag har aldrig haft problem med några skor därifrån, de har snarare blivit mina favoriter. Ta tre betala för två, äger lite faktiskt.

Igår kollade jag på en film som heter "The wedding date" med hon i Will & Grace (kommer inte på vad hon heter). En mysig film, en väldigt lättsedd film. Så har du ingenting att göra en regning dag så kolla på denna och bara mys...Jag förstår dock inte rikigt fantasin med låtvalen, de hade med tre Michael Bublé låtar, fantasilöst? Kankse men de passade bra in i filmen dock.

Organic

Nu har jag varit nere på stan och shoppat :D Detta blev det, om ni är nyfikna....

     

Blommigt linne från Gina Tricot
Linne från Vero Moda
BH x2 från H.M

Både "Protect"-linnet och bh:arna är så fint som Organic Cutton (detta märkte jag dock efteråt). Det verkar komma mer och mer tycker jag, men det är väl bara bra man skonar ju miljön en smula iallafall. Var också en tur till Skopunkten och blev så kär i ett par pumps som jag antagligen kommer inhandla imorgon, om de finns kvar :S. Kan ni förstå att 36 är för stora för mig...för mig är detta ett mysterium, just för att jag alltid innan har haft 37 och 36 i sandaler. Men som jag upptäckte nu så passar iallfall pumpsens 36 bättre än andra skor...får väl bli högklackat hedanefter.

Här är dagens jag och linslusen Charlie ville också vara med...

Hoppas att ni har en skön eftermiddag!

Glasögon eller inte glasögon?

Fel av mig, man kunde visst använda textfunktionerna, jag som hade missat det ;)

Jag borde verkligen använda glasögon...det är inte så att jag ser dåligt utan, inte alls och jag får inte ens ont i huvudet, men har jag haft dem och tar av mig dem då ser jag självklart anorlunda. Men jag har inte haft glasögon nu, på flera år. Jag försökte ett tag med linser, men det blev bara jobbigt och sen är det inte så kul om inte linsen vill släppa från pupillen. Så nej tack till linser, jag ser ju ändå. Men för typ ett år sedan så köpte jag ett par, jättefina, men jag har liksom inte vant mig än, så jag har knappt haft dem någonting alls vilket är synd.

   
Hårfärgen ser inte så annorlunda ut, från första till andra bilden, men in real life it does. Här är jag med göasögon iallafall. Kankse låter som en enkel grej att bara vänja sig vid, emn man vill ju inte känna sig obekväm...jag gillar dem men kanske jag skulle ha valt ett par mer diskreta, men det hade ju varit tråkigt samtidigt...Vill ju så gärna vänja mig med, för börjar jag studerar och sitter hela dagrana framför datorn (utbildningen går mest ut på det) så måste jag ha dem...

Ny design?

Föresten vad tycker vi om den nya designen för bloggen? Man kan ju inte ens göra texten "fet-ifylld" eller "kursiv"...Mina mellanrum iförra inlägget kom inte heller med, så nu står allt i en klump. Det känns som om hel blogg.se har för enklats. Tycker inte det är så dåligt men varför ta bort textfunktioner som man hade innan?

GodMorgon alla morgonpigga och alla ni andra med :D

Jag hade skrivit ett långt inlägg precis, tryckte på förhandsvisa och tryckte sen på fel knapp...arrgghh! Allt försvann! Så nu får jag väl sammanfatta det lite kortare istället. Är faktiskt redan uppe (gick faktiskt redan upp vid 6), jag är helt ledig idag men det var faktiskt skönt att gå upp tidigt. Äta frukost, ta en promenix med hundarna och att inte känna någon minsta ynka tendens till stress. Så nu sitter jag här ocj väntar på att klockan ska bli 10, så att jag kan gå ner på stan och hitta massa gobitar. Är ju nämnligen löning idag ju och jag kan säga att det finns inget skönare än att gå ner på stan, när det är fint väder, tidigt. Innan alla har slutat jobba och stan fylls med människor. Det är verkligen nästan rogivande, prova det :D Annars har jag som uppgift idag att följa med som inhandlings-sällskap till min pappa, då han ikväll ska ha en såkallad "gubbkväll". Men tro inte att jag kommer att sitta här och häcka då...nej, jag rymmer bort till min syster, som bor hos sin kompis för tillfället, sålänge...smidigt va?! Nej, nu ska jag gå och göra mig fin...ha en mysig dag!

I'm a brunette now

Ja, jag vet! Jag ändrar ofta och ständigt mitt hår och min hårfärg, dels för att jag tycker det är kul och dels för att jag tröttnar väldigt fort. Ska jag klippa mig, så kan jag likaväl färga håret också o och med att jag alltid har någonslags utväxt. Nu senast när jag gick till frisören så blev jag jätte nöjd med hela den långa biten hår som klipptes bort, men jag skulle inte ha gjort det ljusare. Jag har inte haft min naturliga hårfärg sedan, ungerfär, kanke trean i lågstadiet...och det är väldigt längesedan nu! Så jag ville ha det så naturligt som möjligt och det såg bra ut och utväxten syntes inte men jag tänkte att jag gör det lite ljusrare iallafall. Och det gjorde jag. Resultatet blev bra, men lite flammigt och inte förens igår så upptäckte jag att jag hade som ett (antagligen såg ingen annan det, men stör man sig själv på det så finns ingen återvändo) streck mellan min "utväxt" som hade färgats blond och mina mörkare toppar. Så nu är jag brunette igen, som många gånger förr :D Har Haft tidigare hår färger som orange/röd, röd, röd/lila, svart, mörkt och ljusbrunt...Ja, de är en del. Min vanliga hårfärg är nog askblond (råttfärgat) eller blont. Min farfar har en bild på mig från tvåan på lågstadiet hemma hos sig på väggen och där ser det blont ut, verkligen en jättefin färg om man hade kunnat ha den naturligt nu liksom, men jag ser det nog lite som försent...Men resultatet nu blev kanon, ja jag har väl missat några blonda peser i nacken men vem bryr sig? Faktiskt första gången jag tonar det själv...så jag blev faktikst nöjd!

Mänsklig smörgsgrill

Idag har jag gjort en sak som jag aldrig i hela mitt liv har gjort innan, jag har solat solarie. Om det är en bra sak eller en dålig de är upp till varje person men jag har iallfall gjort det nu. Både min mamma och mina systrar använder det flitigt men jag har liksom aldrig kommit på tanken eller jag har väl aldrig tagit tag i det för det verkade ju så läskigt, liksom ligga där i en mänsklig smörgåsgrill...Men jag följde med mamma idag, för någon gång kan ju inte skada, måste erkänna att jag var lite nervös, hur skulle man göra, skulle man få panik-känsla av att ligga där inne och skulle det bli varmt och svettigt? Kan tala om att det både fanns musik och en fläkt som blåste så mycket att man knappt hörde musiken, i den såkallade smårgåsgrillen. Tog 12 min...kan erkänna att det faktiskt var rätt skönt att ligga där och jag var nervös för locket först men inga panik-känslor infann sig...där ligger jag i lugn och ro, när jag efter en stund kollar ner på min kropp och nu får jag lätt panik. Jag är täckt med röda prickar, på mina ben, bröstet, magen,armarna och självklart var jag knallröd i anisktet med...jag bara shiit jag skulle aldrig gett mig på detta. Men när jag kommit hem och ungefär en timme senare hade alla fläckar och röda prickar försvunnit, så dår infann det sig ett lugn hos Emelie. Men jag blev lite rädd där ett tag! Om jag ger mig på detta igen, ja, det får jag se. Jag vet och jag själv tycker väl egentligen att det är dåligt och man ska ju abslut inte missbruka det, då man kan få cancer, åldrad hud och så vidare, men någon enstaka gång gör ju inget....

image79

Lååångt inläägg- men läs det ni

Jag undrar hur det blir till hösten, om jag kommer in på utbildningen och om jag inte gör det vad ska jag göra då? Jag kommer nog försöka göra något annat än vad jag gör nu iallafall, kanske försöka hitta jobb i Göteborg eller något. Skälet till att jag skriver så mycket om hur jag hoppas och längtar är nog, för att jag längar efter lite förändring i min vardag och när jag då går upp på morgonen för att till exempel jobba så kan jag drömma mig bort till hösten. Så egentligen förstoras nog allt upp i min hjärna lite för mycket och den kommer antagligen att punkteras när jag väl har kommit in och börjar inse vad jag har gett mig in på. Jag kommer säkerligen, efter ett tag, tycka att det suger att plugga, samtidigt som jag kommer att älska det. Så det är lite av en tillflykts dröm, det här med att flytta, plugga, träffa nya vänner och så vidare, ett nytt liv...

Jag har i och för sig längat efter att få börja studera mer än ett år nu, så därför längtar jag ju ännu mer. För när jag gick ut gymnasiet, för två år sedan, så gick jag ut med ett samlat betyg och inte ett slutbetyg. Detta berodde på många saker, bland annat att jag inte mådde så bra efter min farmors bortgång men också att jag var fruktansvärt skoltrött det sista året. (Vilket jag ångrar bittert idag) Då pågrund av att jag inte fick mitt slutbetyg så kunde jag inte söka in till någon utbildning efter sommaren, utan fick istället ägna min sommar till att skriva en del arbeten och sedan tenta av kursen, tidigt innan skolan började igen. Då hade jag mitt slutbetyg men ingen utbildning att läsa, så då började jag arbeta. Jag kunde inte heller läsa upp en annan kurs som jag hade IG i för jag var under 20 (ja, det var något sånt trams som komvux sa iallafall). Så då jobbade jag deltid och sedan efter några månader blev det heltid. Efter sommaren 07, så kunde jag äntligen läsa min kus och jag blev godkänd, fortsatte jobba och nu är jag här. Lång prosedur för att man inte la manken till  på gymnasiet som man borde ha gjort för då hade man sluppit all denna väntan.

Men nu när jag ser tillbaka på det så var det nog bra som det blev ändå. För jag fick reda på vad jag verkligen ville läsa (jag hade aldrig valt denna om jag hade börjat studera för två årsedan, den fanns inte heller:D ), Mitt och älsklingens förhållande kanske inte hade varit så bra som det är nu och jag har fått arbetslivsefarenhet. Tre viktiga punkter, så jag är glad att jag var slö i skolan annars hade jag nog inte haft eller kommer att ha det liv som jag nu förtillfället längtar ihjäl mig till.

På andra sidan Venus

Är svullen i halsen, det gör ont, det är så fruktansvärt synd om mig...nej, det är det väl egentligen inte, säkert "bara" allergin från helvetet som har fått för sig att attackera halsen, dumma den! Så idag är jag hemma från jobbet, tyckte det var lika bra, men ska nog gå imorgon iallafall, för är det allergin så kan jag likaväl jobba och var hemma istället när allergin får för sig att attackera ögonen och jag ser ut som en ailien med bölder. Positiv idag va?

Sov till kvart över tolv idag, det är inte vanligt ska jag säga, så jag har säkert något i kroppen iallafall. Så idag ska jag inte göra något av graden anträngning utan bara läsa min bok som jag verkligen kommit in i nu, "På andra sidan Venus" heter den och kritiker har jämfört den som en svensk "Djävulen bär prada". Jag vill ju sååå gärna bli en bokmal för det är ju rätt mysigt och avkopplande med läsning imellanåt, men jag har ju en tendens att tröttna så snabbt, men jag ska försöka att allt mer uppskatta böcker. Det är ju faktiskt ett nöje som inte kostar så mycket och det kan ju vara en fördel för mig:D

image78


godmorning

Igår var det min och älsklingens 2-årsdag och det blev en väldigt mysig dag måste jag säga. Vi gjorde inget speciellt, egentligen så bara mös vi och tog det lungt. På kvällen så åt vi hemlagad O'boy-kaka och huvudrätten bestod av rotfruktsgratäng och kött. Blev väldigt gott faktiskt, för det är inte så ofta man steker "riktigt" kött liksom. Lyckad dag helt enkelt, kanske inte världens fancy men det bryr jag faktiskt inte mig om, jag njöt ändå:D

Annars så är det resdax idag, igen, hem till Strawtown, för arbete imorgon som vanligt. Det är lite skumt för jag vill så gärna börja studera och verkligen sluta abreta, men förtillfället så trivs man så otroligt bra med sina jobbarkompisar, typiskt eller hur?! (iofs så har jag väl alltid gjort det men det känns så bra just nu bara )Men de kan faktiskt inte hålla mig tillbaka från mina drömmar( det gör de inte heller, de tycker typ att det är bra att jag tar tag i det, nu när jag fortfarande är "ung"), men en sak är säker jag kommer verkligen sakna dem när jag slutar...Så om jag får som jag vill så är det om 3 månader.

2-year-Day

Idag så är det två år sedan jag och min älskling blev ihop, det är faktiskt lite skumt att det gått två år...men jag vet inte om det känns som en lång tid eller som om tiden har gått snabbt...konstig känsla när man tänker på det, för vissta känns det som det har gått snabbt på ett vis men samtidigt så har det liksom gått två år! Vi är nu förbi den gränsen till ett långt förhållande känns det lite som. Men jag ska verkligen inte klaga för jag trivs verkligen i vårt förhållande och det är faktiskt helt underbart! Jag ser verkligen fram imot hösten (om jag kommer in, som jag verkligen hoppas på) då jag kommer ha en egen lägenhet och att den kan bli lite hans med, som hans har blivit lite min liksom. Men jag tror också att det kommer bli en prövning för oss, att båda studerar på heltid och allt det där. Men jag tror absolut på oss och jag tror vi kan klara allt om bara båda vill det, som i nuläget vi verkligen vill.

Vi pratade om hur vi först sa "jag älskar dig- orden" igår och det var självklart jag som hade sagt det först, packad såklart. Men vi var inte överens om när det skedde. För jag minns att jag sa det väldigt "fylle-snack-aktigt" utanför en väns hus (detta har jag även retat mig på, för tat det är ju inte så det ska sägas) men så minns inte han det. Han säger att det inte alls skedde så utan att vi var hemma hos mig, precis hemkommna efter att vi varit ute. Det är lite skumt faktiskt. Men jag minns ju vad jag minns men vill gärna säga att det skedde som han säger, för det verkade faktiskt mer romantiskt.

Oh Laura

Att jag har haft skumma drömmar i natt alltså eller det har jag faktiskt haft flera dagar i rad, igår grät jag så mycket i min dröm, där pappa fick en hjärtinfarkt, så när jag vaknade så var mina ögon så tårfyllda att jag bara fortsatte lipa men utan den hemska känslan jag hade i drömmen. Tänk om man hade kunnat spela in sina drömmar, det hade varit coolt eller så vill man faktikst kanske inte ens veta vad som försegår inne i ens hjärna på natten. För det är ju faktiskt till drömmarna vi flyr när allt annat är jobbigt, så jag tror vi ska låta dem vara.

Har precis hittat ett underbart band "Oh Laura", väldigt sköna låtar! Har inte hört så många men jag köper nog deras album iallafall:D De har bland annat gjort den kända låten, som alla vet vilken den är, "release me". Skälet till att jag upptäckte henne var faktiskt när jag och min pappa satt och kollade på Så ska det låta och hon vad med i ett av lagen och vi bara föll för hennes speciella röst.

image77

Nu måste iallafall Emelie återigen göra sig redo för att åka till Göteborg. Jag och min älskling har nämnligen två år på lördag:D Vad vi ska hitta på vet jag inte, antar att ingen av oss har pengar så det blir nog bara mys, men vem nekar det liksom?

Tekniken måste gå framåt

Idag har det inte hänt mycket alls, det mest spännande var väl att jag idag åt min allra första mjukglass:D annars nada typ. Är ganska seg och det var jag igår med, men jag tror det är motionen som jag är så ovan vid faktiskt, men det är bara på det, eller hur?
 
Idag var egentligen sista anmälnings dagen till högskolan, men den blev nu förlängd till fredag. Detta pågrund av att det är så många som skickar in samtidigt och det blir strul. Tänk om deras server bara väljer att lägga ner, det skulle vara allt annat än kul. Som blivande IT-människa så kanske man inte ska säga så här, för någon dag i framtiden så kanske det är jag som designar systemen, men ibland så känns det ändå lite läskigt att lita på all teknik som bara tar över och bevarar viktig, oviktig och kanske till och med våra minnen, bara så där *pang* *poff*, så litar vi på allt. Men man måste ju också, såklart, tänka framåt, tekniken finns ju faktiskt för att vi ska kunna få en bekvämare vardag, så man ska inte klaga allt för mycket.

Blir inte ett mer intressant inlägg idag, tyvärr vänner!

Sista dagen imorgon

Det är nästan läskigt vad en månad kan bara rinna förbi sådär. Imorgon är det nämnligen redan sista dagen för ansökan till högskolan. Nu sitter man och undrar har jag valt rätt nu? Tänk så klarar jag inte av utbildningen för att den är för svår? Vad händer om jag inte kommer in? Och så vidare och så vidare. Har suttit nu och kollat igenom gammal statestik och på tre år så har inte platserna fyllts, så jag hoppas på att inte folk får för sig att hoppa på IT- yrket just detta året just för att jag vill komma in, för det är ju jobbigt med konkurrens... Jag hoppas hoppas mega matcho mycket!!!

Påsk sittning

Idag har jag cyklat 8 km, 8 km! Det är min väg till jobbet och hem igen, det kändes verkligen att man inte cyklat på länge, det liksom stramade i låren, men nu I'm ON! Funderar till och med nu att faktiskt ta mig i kragen (som jag sagt så många gånger förr) och faktiskt börja röra på mig mer. Jag vill inte träna för att gå ner i vikt eller bli bli smal, utan för att jag känner mig så klen i kroppen och de som känner mig vet att jag är kort och rätt liten överlag, så varför inte knåpa ihop lite muskler så man kanske till och med kan gå upp i vikt....Får väl se hur det går med det :D.

I helgen var jag med min älskling på sittning på Chalmers, Påsk var temat. Olof gjorde en god ansträngning och gjorde har-öron men de blev inte så överdrivet använda. Så för att få in lite påsk-känsla så gjorde Olofs kompis kyckling halsband till oss, även kallad rave-kycklingen på dansgolvet.

413692-76

Annars var det en väldigt trevlig kväll och jag gör gärna om det :D

Nu ska jag äta, är väldigt seg så mer inlägg blir det nog inte idag, så bye bye!

It's not my time

Vet ni vad...  3 doors down har släppt en ny singel! De spelas på P3 iallafall, weiii, jag älskar dem! Undrar om de kommer till Sverige för spelning? Jag hoppas verkligen på det. Kan nog ärligt säga att jag inte vet om många som gillar dem och har alla deras album. För er som inte vet vilka de är så hade de en jätte stor hit med Here without you, då brukar iallafall folk veta vilka de är. Den nya singlen heter It's not my time, lyssna på den!

image75

Idag har det varit lugnt, älsklingen och jag har traskat i stan och både besökt systemet och Wedins, där det blev skor för halva rea-priset för min del:D Så nu slappar vi bara och ska snart äta för att sedan draupp på förfest innan sittningen. Jag hoppas på en riktig trevlig kväll, som jag faktiskt tror att det kommer bli med :D

Bye

Sittning

Sitter här och lyssnar på Veronica Maggio, gillar verkligen hennes skiva, med ny duschat hår och ska snart göra mig iording, för att sedan inta Göteborgs centrum. Jag ska nämnligen på min livs första sittning imorgon på Chamlers med älsklingen. Trodde inte att man fick ta med sig utomstående, men hade visst fel, så imorgon är jag hans damsällskap:D. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig...ett väldigt tjejigt dilemma kanske, men hur viktig är inte outfiten? Kanske inte världens viktigaste egentligen, men känner man sig fin så kan ju ingen neka till att man då mår bättre och kanske till och med blir mer mottaglig för nya möten...

Ikväll blir det filmkväll med älsklingen iallafall och massa mys. Jag hoppas att alla ni andra också får en mysig fredag!

Hej

Är kommen hem från mitt arbete och jag är såå trött i mina fötter, en seg dag  idag.Snart åker jag med tåget till Göteborg, till min käresta, ska bli så mysigt, vet att det bara var en och en halv vecka sedan vi sågs, men ändå...så nn måste jag göra mig färdig för att traska iväg.

Ha en trevlig efternoon!

Ogillar sliskiga killar som försöker stöta på en!

Har magkatarr, var faktiskt längesedan jag hade det nu. För de som känner mig kan intyga att jag nästan alltid har ont i magen, antingen är det magkatarr eller "förvärk" eller sån där värk som bara vi tjejer har. (är kanske barnsligt att inte nämna de "verkliga" namnen till det onda, men jag gillar bara inte de orden...och det är min blogg så därför väljer jag att utesluta dem från detta inlägget). Idag har det varit jobb iallfall och dagen har gått som hejsan. Den största händelsen idag var när en av mina kollegor (som det så fint heter) råkade hälla ut sin mat, när hon tog ut den ur mikron, på golvet i fikarummet. Hon böjde sig ner och skrapade upp maten och åt den sedan "ja, de städade väl ändå här precis"...väldigt nice...hade ALDRIG ätit den maten!

Halva helgen tillbringades hos Hannah i Kristianstad. Vi drack bubbelvin, snackade skit och gick massa ska ni veta. Det var väldigt trevligt, så mysigt att umgås, synd bara att du fick feber sen vännen, hoppas du mår bättre nu (men det vet jag nu ju, vi pratar ju i telefon nu i denna sekunden:D ) När jag var på stationen och väntade på tåget till Hässleholm, så kom en sliskig kille fram till mig och totalt råstötte på mig. Först blev jag helt chockad att någon gjorde så och sedan försökte jag bara bli av med honom. Han ville veta allt typ ålder, mitt namn, var jag skulle och var jag hade varit...sjukt sliskig var han och han var lika gammal som mig med. Men tillslut, efter många korta svar så sa han hejdå och gick, till min lättnad. Men jag kunde se hur han bara glodde hela resterande tiden tills tåget skulle gå, han skulle dessutom med samma tåg. Snygg var han inte heller...urk säger jag bara!

Nu så ska jag gå och äta pannkakor, ha en mysig kväll!


Äventyr till Kristianstad

Idag ska jag ner till min finaste vän Hannah. Det ska drickas vin, snackas skit och kanske till och med ätas onyttighter:D ska bli väldigt trevligt iallafall. Så det blir det x2000 ner till hässleholm (ogillar x2000, men vad kan man inte stå ut med liksom) och sedan pågatåg till Kristianstad. Men resan tar iallafall inte 3 timmar som den tog förra gången så, det är jag glad över. Nu sitter jag iallafall och fyller min mp3 med massa skön musik, för vad hade man gjort utan en sån resepartner? Svårt att vara utan denne vän! LÄNGTAR!

Bye bye

God för-eftermiddag alla glada

Har nu stigit upp, gjort mig fin, vandrat på stan, gjort av med massa hundralappar och är faktiskt en väldigt nöjd person för tillfället (får ju se hur länge det varar). Vad händer annars idag då? Nejdu, det ska inte vara mycket ,ska nog gå en promenix senare tror jag med min mp3, det kan vara sjukt skönt ibland och så får man lite motion samtidigt:D Men nu ska jag äta, CIAO!

Hej allesammans

Idag har Emelie jobbat och idag är jag sååå trött, min kropp har inte riktgt ställt in sig på den nya tiden än. Kanske inte en så stor förändring men om jag innan gick upp fem på morgonen för att göra mig iordning för jobbet så innebär det klockan fyra (dåtid) och det är tidigt, så jag hoppas på sovmorgon imorgon. Men självklart kommer man vakna med tuppen och inte kunna somna om. En fördel med att vakna tidigt är att man bara kan ligga kvar och mys i sängen (när man inte har några andra viktigheter att passa då). Brukar kolla på Vakna med the Voice då, det är mellan 7-9 på vardagarna, radio på tv liksom :D

Kan föresten rekommendera Veronica Maggios nya album - Vinnaren är- bland annat Gammal sång, Stopp, 17år och Måndagsbarn. Den kanske behövs lyssnas på några gånger (man behöver ju typ lyssna in alla skivor), men nu gillar jag den jättemycket!

image74

Hej där!

En ny tisdag, nästan avklarad iallafall. I helgen var det fest, väldans trevligt att träffa lite nytt folk och man får hoppas att man får tillfälle att träffa de igen någon gång, annars var resten av helgen lugn, jag gillar slappe helger:D Idag har jag jobbat och slitit och till och med blivit fotograferad, men inte några modell bilder här inte...nej, det var till företagets hemsida som nu även jag får pryda...men nu kan man dock inte vara anonym länge ;)

Just för tillfället håller jag på att fixa en e-legitimation till mitt bank-kort men det går väl inte så snabbt som jag hoppats, den vill inte avsluta aktiveringen utan vill bara stanna på "påbörjad" grymt irriterande. Vill ju se hur mycket pengar jag får tillbaka, men jag får nog vänta lite till....


RSS 2.0