Åttonde dagen (mellaninlägg)

Det är så tråkigt att sitta hemma när andra har kul, vill med men kroppen säger ett stort fett NO! Men jag ska försöka ta mig ner imon iallafall, får bara ta det lite lugnt. Och vet ni vad som mer händer imon?? Jo, det ska jag berätta...jag ska hämta mina nycklar till lägenheten! Mycket spännande! Är lite nervös men oj vad jag har längtat efter denna dag och ännu mer till helgen. Kommer bli asnice och jag ska fota den imon med så här kommer garanterat uppbilder, senare imon eller på onsdag.

Snart kommer jag lämna denna korridor...

Åttonde dagen

Idag skulle jag har varit på föreläsning coh idag skulle jag ha jobbat i puben, vilket jag tycker hade varit superkul..men mår inte helt prima idag, så det blir att vila upp sig till morgondagen då jag förhoppningsvis mår bättre. Igårkväll var jag iallafall nere vid skolan och kollade när våra nysar hägnde upp "IDA DOMINERAR" -banderollen mellan kårhuset och byggnaden mitt imot. Det var lite krångel till en början att få upp den då det blåste en massa och både en skitsur busschafför skällde ut oss och polisen kom förbi. Men upp kom den! (för er som inte vet betyder IDA: Institutionen för Data och Affärsvetenskap)


Vackert! Men min kamera tog inte de bästa blderna, blev jättemörka...men man ser ju det viktigaste iallafall.

Sjunde dagen (mellaninlägg)

Om en halvtimme typ så ska jag dra mig ner till skolan, där det ska ske uppdrag. Ska bli både intressant och se hur de ska klura ut alt och om de lyckas, som de såklart gör! Idag har jag packat i massvis, varör har man så mycket grejer?? Ser halvt fram imot att plocka upp allt igen...


Lägg märke till att jag inte är gul..men det blir jag igen tomorrow, så var lugna.
Pics på kvällens äventyr kommer senare!

Sjunde dagen

Skönt att sova ut idag! Men konstigt nog vaknade jag upp och kände mig bakis, var väl en effekt av den veckan som har gått..men nu mår jag superbra. Idag blir det lite packning och sånt, sen ska jag ner till skolan då nysarna ska göra updrag ska bli mycket spännande! Kanske ska jag förklara dessa uppdragen. Det är så att alla nya studenter kan göra uppdrag som de sedan får poäng för av en Föz (en föz menas med de som de nya ska fjäska för för att få poäng, de kan även dela ut minuspong) sedan i slutet av dessa två veckorna så rknas alla pong ihop och en institution vinner. Hittills har de avklarat:  Sitta i morgonrock på ett cafe kl 9 på morgonen, arangerat en fotbollstunering, demonstrerat hur man sätter på en konom på en banan (detta på ica och blomsteraffär), kört kundvagn genom McDrive och lite till.

Sjätte dagen

Sittning igår var jättetrevlig med mycket sång, dans och tacosen var inte dålig den heller. Och en av våra nysar vann faktiskt spex-tävligen, så stolt. Idag drog jag ner till stan vid tolv för städning av lokalen, efter det blev det stadsvandring och sedan var det att förbereda båtracet som skulle vara i Viskan. Vårat båtbygge var kanske inte så avancerat men vi hade tre tappra tjejer som sprattlade sig genom tävlingen.

Vissa skulle festa idag med, men jag drog mig hemmåt. Ska sitta och käka glass och kolla tv, det är det jag känner för ikväll.

Femte dagen

Ja, jag är uppe, fastän jag borde sova och ha sovmorgon. Men hellre vaken när de ska kolla brandvarnaren (som är en meter från min säng) än att ligga kvar och dregla på kudden liksom. Var nog hemma vid halv ett i natt. Gårdagen bestod av förelsning, förfest som började 16 med massa skitsnack, dricka och kortspel. Kl 19 drog vi till torget och kollade in State of Drama (I like) men Miss Li struntade vi i, gick tilbaka till festen istället. Vidare blev det pub vid elva, var inte där så länge..tappade bort alla och då var klockan lite över tolv och jag blev erbjuden skjuts hem. Man tackar inte nej till skjuts med bil om man har gått (alla de mil) så mycket som jag gjort denna veckan. Men det var vldigt lagom ändå. Trots drickandet igår, är jag inte alls bakis, superskönt.

Det var bilder från gårdagen det. Nu ska jag slappa en hel del, vänta in fastighetsskötaren och sen pusta ut. Senare i eftermiddag blir det att förbereda för sittning ikväll.

Fjärde dagen

Uppe tidigt, känns superbra och känner mig någolunda utvilad. Såg att imon (då jag har eller ska ha sovmorgon för aktiviteterna börjar senare) så ska den j*vla fastighetsmäklaren komma och gå igenom alla lägenheterna pågrund av nått fel med brandvarnarna. Men imon 9.30 why???? något bitter över detta. Idag börjar föreläsningen kl 9- 12 sen blir det väl hem en vända för sedan förfest och Miss li på Stora torget. Kan nog bl riktigt nice tror jag. Som förband kommer State of Drama, hade aldrig hört de innan sen igår, kollade youtube...Gillar verkligen denna låten! Spelas tydligen flitigt på radion, men det har jag nog missat helt. Funderar på att filma lite idag med. Kollade igenom lite gamla videos igår och det är ju verkligen sjukt kul att ha. Har en del från gymnasiet och sånt. Nu ska jag äta upp min frukost, ha en bäst dag!

Tredje dagen del 2

Hemma tidigt idag. Lite skönt, lite tråkigt att gå hem tidigare men det är ju många, många dagar kvar! Idag har det varit lite skola, thaimat och fotbollstunering mitt på gågatan utanför högskolan. Nysarna var massa duktiga och fick sina poäng för uppdraget.


Ett mycket blåsigt Borås


Mitt bland de passerande bilarna


Ohyes, glada var vi (det är vi alltid!)

Tredje dagen

Ont i hela kroppen, men upp måste man. Ska gå om en timme eller nått. Jag hoppas man inte blir förkyld nu, igår regnade det ju en del och inatt nr jag ledde upp cyklen för backen så var det inte nådigt! Idag är det kursintro som gäller och lekar i parken. Ska nog försöka gå hem ganska tidigt idag, måste verklgen städa och packa dessutom. Mycket på en gång men jag fixar det. Roligt är det!!

Andra dagen

Jag är så trött och mina fötter pulserar, får nog ta ett par andra skor imon. Idag har jag haft kursintro och lekt med nysarna (så kallas de nya studenterna) och spelat brännboll med efterfest på kåren. Supertrevligt! Men oj,så tröttsamt, var helt död imorse så nu ska jag lägga mig för att kunna ta mig upp till min andra kursintro kl 08.30. Inga bilder idag men det kommer jag lovar!

First day intro

Phu! Hemma en snabbis. Har varit en superbra dag, många nya ansikten att lära känna kan jag säga. Orkar inte ta allt i detalj nu, men ska snart ner (efter att jag fått i mig lite mat i magen) sen blir det lite förfest och sen pub. Men kommer nog bli ganska lugnt för min del, börjar ju skolan själv imon, så kommer inte orka annars.
Grymt snygga vi är!

Morgon

Uppe tidigt, jajamesan! Gäller att göra sig redo för den långa och utan tvekan en superkul dag. Är lite nervös men jag vet (av egna erfarenheter) att de nya studenterna kommer vara mer lost än oss faddrar, känns mycket tryggt. Kommer ske diverse aktiviteter underdagen och ikväl r det pub. För oss faddrar eller iallafall för min del kommer kvällen blir lugn då skolan även börjar för oss imorgonbitti. Tycker väl någonstans att de kunde skjutit upp skolstarten tills efter introduktionen, men noo vi ska göra massa annat samtidigt, men det får man ta.

Bilder kommer ikväll!

Start imorgon

Igår blev det en hel del party och idag mår man som man förtjänar. Imorgon drar allt igång, känns lite nervöst allting då man inte har allt helt glasklart för sig än, men allt kommer lösa sig och jag tror att det kommer bli superkul! Får nog ta och lägga mig tidigt ikväll, ska nämligen vara nere istan 6.30 imorgonbitti...

Fullt upp

Nu är jag hemma men ska strax dra igen. Hade myskväll med Malin igår som var väldigt nice, sov där. Sen idag vid två var det faddermöte och nu har jag äntligen fått mina gula byxor och min faddertröja (fint ska det vara!) Så nu sitter jag och äter lite för att senare gå ner till Veronika och sy på märken och förfesta.

Ha en underbar kväll!

Slit och Hello Kitty

Det är verkligen slitigt att packa. Och nu har jag fyllt min sittpuff med tidningar med (som jag påbörjade när jag flyttade in), det var jobbigt, massa trycksvarta på händerna. Har packat ner en hel kläder och då hittade jag denna:

Den finaste plånboken som jag fått av Hannah. Den har ett trasigt myntfack dock men ska se till att laga det så den kan användas flitigt igen.

Drömmar tröttar ut en

Gäääsp! Ja, drömmer man helt sjuka drämmar när man bland annat är med i ett tvspel och ska samla ihop saker och dessutom blir utklädd till kille med bandana, det tar på krafterna. Kankse är det också för att jag låg och tittade på två avsnitt av "Big Brother" sent igår kväll...var avsnitt från 03, känns som så otroligt länge sedan, 6 år liksom. Jag och mina systrar följde verkligen det, inte första säsongen men de andra som följde. Nu nr jag såg det igår så märkte man hur mycket de ältar saker hela tiden, var rätt segt faktiskt.

Idag blir det ännu mer stdning och packning då det är fadder-träff tomorrow och den nya lägenhetstagerskan kommer på söndag. Let's go!


GodMorgon!

Städdax

Vill inte städa!! Men måste verkligen, delvis för att det flyttstädningen kommer bli lättare och att en tjej ska komma och kolla på den på söndag. Hatar sånna måsten, men man blir lycklig i själen efteråt så det är väl bara att ta fram städgrejerna och sätta igång. men först tacopaj.

Tråkigt att vara normal

Fint väder idag med, underbart! Hoppas bara att det håller i sig till måndag då hela introduktionen drar igång. Jag är fortfarande en aning stressad över den icke gjorda tenta som var i förgår, men jag jag börja sakta men sker inse att det kommer lösa sig på något vis. Just för tillfället så har jag bara min lägenhet i huvudet och jag vill bara ha nycklarna nu, så att jag vet att allt är på riktigt. Jag är nämligen en person som nojjar mig för det mesta, några exempel:

  • Jag tror inte fullt på att jag ska flytta, trots att jag glott många gånger på mitt kontrakt
  • Att fixa el blev en "stor" grej för mig då jag tyckte det var superläskigt att ringa dit
  • När jag tvättar så måste jag kontrollera ett antal gånger att jag verkligen har satt det på rätt program och temperatur
  • Jag kollar alltid ett antal gånger om mitt kort in till huset verkligen liger i plånboken, trots att jag egentligen redan vet det
Ja man kan ju helt enkelt inte alltid verka normal...

En dag på zoo

Nu har min babe left the buildning, trist som alltid! Igår blev det en myskväll och idag har vi varit på Borås djurpark. Det är faktiskt sjukt harmoniskt på något vis att promenera runt där inne. Tänk att ha ett jobb på en djurpark, det hade ju ägt! Hänga med elefanterna hela dagarna eller lika med aporna, ja jag hade då inte tackat nej till ett sådant coolt jobb.


Crazy look när vi anläder


Coolt djur, men jag har ingen aning om var den heter...


De har ganska lång hals alltså


Lite elefanter


"Talk with the hand course the face don't care"


Grrr..


Mofasa


Nu säger vi HejDå til djurparken

Mobilen golvet

Vilken dag eller natt och morgon rättare sagt. Pluggade som bara den på tentan i gårkväll och natt,men jag vaknade inte i tid..mobilen med mitt alarm hade ramlat i golvet och stängt av sig (när händer det liksom?). Jag försover mig aldrig annars, visstjag kan verkligen ligga och dra mig, men jag hatar att bli föresenad därav r tid viktigt. Jag ville verkligen försökt och nu käner jag mig en aning pressad till nästa tenta tillfälle, då denna tentan är grunden till andra kurser. Men alltlöser sig på något vis, jag kommer äga nästa tenta!

Idag har jag annars tagit det väldigt lugn och pojkvännen är på besök. Imorgon blir det djurparken för våran del och  det ska bli supermysigt!


Från förra året..

God morgon

Morgon igen och jag är i full rulle med tvätten. Idag ska det göras saker, vare sig min hjärna vill eller inte, som ett exempel så har jag suttit och kollat på Ikeas webbshop i nu en timme efter lite nya prylar till lägenheten. Man hittar ju så mycket fint och snyggt, men jag undrar ibland om de bara designar upp saker bara för att. För jag menar egentligen så behöver man inte en topz-behållare, är rätt meningslöst egentlgen (och nu menar jag en som man fäster på väggen som har ett håll vid undersidan) men det finns så folk köper det. Allt för att det ska bli så "bekvämt" som möligt. Vi är konstiga vi människor. slutsats: jag har inte börjat plugga än men jag är påväg.

Fick en liten request om att jag skulle visa hur mina naglar ser ut nu och visst kan jag göra detta. Kan stolt säga att de har inte rivits på eller bitis på, nu under tre månader ungefär. Var och gjorde min livs första manikyr för nån månad sedan och då förstärkte hon naglarna med något väldigt starkt, så naglen blev superstel och just därför när jag retades med min pojkvän så slog handen i väggen och naglar bröts. Så nu har jag mest haft de naturella. De är även något kortare nu, då jag var tvungen att byta piercingsmycke.

Naturella och tråkiga, men snart ska färg på. Det är även ganska svårt att ta "snygga" bilder på ens naglar, men varsegod.


Mätt

Nu är man mätt i magen! Men lyckad blev den, ven om den stänkte ner hela mitt "lilla" kök. Jag längtar så efter mitt nya kök, mer plats liksom.Har så liten plats att brödet hamnar på pallen..sorgligt!

Soup

Phu! Precis varit och handlat, det var lugnt och skönt på Coop..bortsett från den jobbiga gubben som stog efter mig i kassan som hade sjukt bråttom att putta mina varor fram på bandet så han kunde lägga upp sina. Det är en bra känsla tycker ja, att gå hem med en kasse helt utan godis och socker och istllet med innehåll som grönsaker och creme fracihe, nyttigt på nått vis. Jag ska nämligen prova på att göra fisksoppa idag, ska bli mycket spännande.


Man gör aldrig vad man ska göra

Jag är trött! Försökte masa mig upp lite i tid idag, men så fastnar man ju så lätt  här framför datorn. Jag skulle ju kunnat hunnit massvis på denna tiden...eller nej, varför stressa. Snart blir det dusch, sedan handling av mat och sen, sen ska jag sätta mig och plugga. Jag känner mig ganska stresad överatt tentan är på tisdag, men det jag oroar mig för är att jag inte har nån direkt motivation och har känslan "det löser sig" Slutsats: Jag pressar mig inte till att plugga, vilket suger, då jag gör allt annat istället.


Want to shoooop

Jag sitter och nästan dreglar över H.Ms webbshop, jag vill ha! Finns så otroligt mcket snyggt, coolt kontat till fint. Sitter ven och glor på skor, jag vill verkligen köpa ett par kängor till hösten! När jag nu satt och spanade så ser jag på dinsko's hemsida att det finns många "vanliga" skor med en liten kilklack...supersmidigt för mig som har velat bli lite längre så länge jag kan minnas. alltså man kan ju vlja att gå i högklackat men det är inte alltid bekvämt och buffaloskor kommer inte jag inte ens tala om. Men checka out dessa:Kommer från DinSko

Söta eller hur?

Den ska handskas med våld...

...jag har försökt ett antal tillfällen att byta ut min läpppeircing men har misslyckats då jag nu har långa naglar och att kulan har suttit som gjuten. Men idag med lite nerfilade naglar och en unns våld fick jag bort kulan. Nu har jag en mycket mer passande stavlängd till min läpp och den sticker inte ut och den kan omöjligt fastna bakom tänderna. Det ända jag ska ha lite koll på nu är (iom att jag använde drastiska åtgärder, så blev läppen något svullen) är att smycket inte sitter för tight, man vill INTE ha en ingrodd peircing i läppen, big no no!

 

Snart natti natti

Nu är jag hemma eller det var jag för några timmar sedan, alltså tillbaka i Borås. Men nu är jag hemma från en kväll med Malin. Är trött men vill inte sova än. De har fest i det gemensamma rummet i studenthuset där jag bor, sjukt mycket folk och jag tror faktiskt inte ens hälften bor här.

Om 2 timmar och 40 minuter så är det tre veckor kvar tills jag flyttar, jag längtar. Inte för att jag inte trivs här för det göra till stor del, men nu kommer jag få min egna lägenhet som jag så länge har velat ha.

Så de föregående dagarna har spenderats i Göteborg och med älsklingen. Blev inget Liseberg men de har ju öppet ett tag till så vi ska nog hinna dit en sväng. Istället blev det bio och Büno. Den var kul, han är ju rätt störd faktiskt (haha) och annorlunda, men många många skratt gav den iallafall.


Hjärnceller på annat håll

Sitter i Göteborg och gör inte alltför mycket, älsklingen var tvungen att smita iväg på utbildning, så nu måste jag sysselsätta mig i några timmar. Kanske borde man helt seriöst plugga, den är ju ändå om 6 dar! Yes i will do that!

See ya!

Snart iväg

Dumma elbolag, ingen bekräftelse och tillfälligt fel på deras telefon. Kan ju vara bra att veta om man har fixat det eller inte liksom. Typiskt, jag som trodde det var klart. Snart går bussen till Göteborg, ska bli riktigt nice!

Mysdag!

Hemma nu. Haft en supermysig dag med Malin, blev en liten "shoppingrunda" (fast det blev inget inhandlat) och lite fika på det. Imorgon ska jag hjälpa min andra fina Malin att kolla ut några fina brills och sen bär det av till Göteborg. ska ven det bli kul, har ju inte varit där på typ hela sommaren och kanske blir det ven Liseberg.


Så underbar

Åh om några timmar kommer Olof hem från en liten tripp i Holland. Det är ibland lite sjukt att tänka att det har gått så lång tid, att vi har varit tillsammans så länge som vi har varit. Men det är underbart! Igår när jag gick hem från partyt saknade jag honom otroligt mycket, kanske lite fyllekänslor, riktigt längtig var jag och jag kunde ju inte ringa honom heller. Men nu ses vi om någon dag. Längar!'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me And honestly,
My life would suck without you


Igår var det party

Godmorgon eller vad jag ska säga, vaknade för en timme sedan typ. Igår träffade jag Malin och kollade in hennes nya lägenhet, mycket fin!! Sen blev det fest på kvällen som från början var planerad med massa folk men för min del tycker jag det var nice med de vi var (blev alltså inte en folkmassa). Vid två-tre tiden bestämde vi oss för att gå hem och sa hejdå, jag gick 6 km(!!!!) inatt kom jag precis på nu, men då med sällskap såklart.

 

(Nej jag vet inte varför jag altid måste se så konstig ut, ett mysterium för mig med)

Snart blir det nog en promenix till Coop, vill ha goooodis! Sen tror ja att jag ska ge mig på att göra tacopaj ikväll.

Om man ändå var någon centimeter längre!

Var tvungen att få in lite ljus i lägenheten för jag var levande död när jag vaknade (kan bero på att jag hade sjukt svårt att somna i natt och så hade jag mysko drömmar, som jag inte ens kommer nämna) så jag ska vinkla persiennen och då vips hoppa kroken ur, den man vrider med. Naturligtvis är jag nu alldeles för kort för att få i den igen, phtf!

Ska äta frukost nu och göra mig iordning för att sedan dra iväg till Malin och se hennes nya lägenhet (weeii) och det blir även lite fest ikväll.

Godnatt

Nu ska jag lägga mig. Har inte gjorts så mycket idag, kanske skulle man ha gjort mer men det har varit en skön och superlugn dag iallafall. Har en kul dag framför mig imon. Sov sött!

Make som curry

Lugn dag idag, har inte sett någon i korridoren, här är typ helt dött! Men det gör mig inte så mycket, jo att någon viss person har okuperat tvättrummet med alla dens kläder, i torkskåpet (som står öppet) och lakan överallt, har varit där hela dagen, vissa tror visst att de är ensamma här..

Nu har det iallafall lagats mat:Kycklingcyrry gryta med banan och ananas

Nine in the afternoon

Jag vaknade nu! Brukar och har inte sovit såhär länge på hela sommarn, vissa kanske tycker det skönt och hrligt, men jag blir helt förstörd. En stor bit av dagen har redan gått och jag blir som en zombie resten av dagen, catching! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, jag vet att övningstentorna bara ligger och väntar på mig, får väl se när man knner för de (om man någonsin gör det).

På denna korta tid som jag har varit  Borås, så har jag hunnit dricka vin på en balkong, fikat på Tant grön två gånger, gått en promenad och shoppat. Men idag ska jag nog inte röra på mig så mycket. Nu blir det iallafall frukost.

Leggins is the shit

Jag har kommit på det! Det är så att jag av någon mystisk anledning går ner i vikt, vilket innebär att alla mina byxor just för tillfället är för stora, vilket  sin tur är mindre snyggt. Men nu kollade jag in på ONLY.se webbshop och hittar massa snygga jeansleggins,  med bakfickor! (gillar nämligen inte byxor utan). alltså automatiskt kommer de ju sitta som jag vill, i och med att alla är stretch. Men de får vänta iallafall tills slutet av månaden, då sjutton ska jag handla, de kommer sitta som en smäck! Ibland vill faktiskt inte alla tjejer gå ner i vikt, det pratas bara aldrig om det.

 

Båda kommer från Only.se

Jag är tillbaka

Kom tillbaka til Borås igår och kvällen spenderades hos Malin, har bara träffat henne en kort stund i sommarså det var supermysigt att ses. Känns lite underligt att vara tillbaks och det förvånar mig hur snabbt man anpassar sig, men i vrigt känns det helt okej. Jag hopas att jag får mer ro till att plugga till min omtenta nu med nr inte folk r runt omkring hela tiden, man kan ju hoppas iallafall.Såhr ser min lägenhet ut nu, nästan i kaos och dåhar jagite ens börjat packa ordentligt. Det r juså att all packning typ måste vara klar innan den 24 augusti, vilket inte är så lång tid. phuu bara trött av att tänka på det..

Back home

Har inga bilder tyvärr, blir ett bildlöst inlägg again. Sista kvällen i Halmstad då och dessutom denna lägenheten, nästa gång jag kommer på besök väntar något superkul och även en ny lägenhet att inspektera. Jag har packat en massa, 3 flyttkartonger, tre påsar, två bagar, en liten resväska och en gkåspåse..det är nog tredubbelt så mycket som jag hade med mig ner. Så imon blir det att installera sig lite och mycket troligt träffa Malin på kvällen, ska bli supermysigt!

Many things

Det är så mycket att fixa, tänka på och dessutom alla valbara saker. I och med att det mesta har ingått i min nuvarande lägenhet så är det många nya saker som jag måste ta tag i när det nu blir en vanlig hyresrätt. På sätt och vis tycker jag det verkligen är kul att man kan välja precis vad man vill. Men å andra sidan så är det mååånga saker. Men det ska nog lösa sig, nog många som kommer tycka att det blir skönt när jag verkligen har flyttat för då behöver inte alla i mon omgivning svara på så många frågor...men de t får de allt stå ut med hehe.

Steals my heart

GoooodMoorgoon! Har nästan precis kommit in med hundarna efter en morgonrunda och nu blir det frukost. En ganska härlig morgon faktiskt, jag har inte många morgonar kvar i Halmstad nu då jag beger mig till Borås på tisdag. Ska bli skönt och tråkigt på samma gång. Men jag har mycket att se fram imot och har en hel del att göra, så det det ska nog gå. Idag blir det att packa lite,,,

I can't help it

Yhss, känner mig så slapp gällande bloggen. Jag som trodde att det skulle bli hundra inlägg om dan just för att jag inte skulle ha något att göra i sommar. Trots att jag inte har gjort så mycket egentligen så har den bara sprungit iväg, helt stört. jag har nog gjort mer än vad jag har märkt,,Idag tog jag tag i att skriva ut massa övningstentor iallafall, tänk om jag hade varit så fyndig och gjort det i början av sommaren så hade man kunnat snegla på de imellanåt, men nej. Nu har jag iallafall gjort det så nu blir det att sätta igång.

RSS 2.0