Börjar bli sjukligt sällskapssjuk

Sitter och funderar lite på skolan, ser INTE fram imot att plugga på programmering men jag längtar tills man träffar alla igen och sen alla de nya människor som man kommer möta under de första dagarna under introduktionen. Och sen att bara komma igång liksom och sen flytten. Mycket att se fram imot denna höst, sooo nice!


voxpop/top

Kom ni ihåg Voxpop eller Voxtop (vet aldrig om båda fanns eller vilket av de programmet hette)? Det var iallfall ett musikprogram med en topplista över olika låtar, så fick man rösta och den med flest röster kom högst på listan. bland annat kommer jag ihåg att "I'm a barbiegirl" länge låg längst upp. Jag kom att tänka på programmet då jag någonstans ifrån tänkte på bandet "lambretta" ni vet de som hade en stor hit med låten "bimbo"? Jag tyckte de var bra, jag hade de på ett inspelat kasettband som jag fick från någon. Ja, kasettband...det var ett tag sedan!! Ibland saknar jag den tiden, men mestadels inte alls, men vissa saker.



+++

Godmorgon! Tänkte att jag skulle gå upp lite tidigare så jag kan ta mig in till stan och kolla runt lite (bland annat på Gina Tricot, dom brukar vara smockat med folk pågrund av den yttepyttelilla butiken). Idag när jag vaknade hade jag ena hunden liggandes som en boll vid anisktet och den andra vid min höft liggandes på ryggen med tassarna i vädret, då bli man lycklig. jag blir så glad av dem och nu ska jag snart lämna de och back to Borås, kommer kännas supertomt! Hehe men nu rapade den ena mig i anisktet, minde trevligt...


Wonder

Igår var det värsta slappedagen. Ni vet en sådan dag då man inte en sminkar sig eller tar på dagkrämen, utan bara går runt i stora koftan och slötittar på tvn. Härligt, men oj vad jag egentligen borde plugga programmering nu...

Idag har det ätits buffe ute, blivit en liten shoppingtur och fikats på bakongen, farfar fick också ett litet besök. En ganska soft dag helt enkelt. Snart blir det en promenix med vovvarna och sedan tvätteri, men under dessa aktiviteter ska jag ändå behålla mitt slappe- mood, det är en sån dag idag. Det är också redan onsdag, helt stört vad tiden går snabbt! Om en vecka kommer jag vara tillbaks i Borås igen, vilket känns lite underligt, men jag ska väl överleva.

Detta lacket bars hem i åhlenskassen idag: (nummero 42 om någon vil veta)


Hunddrömmar

Åh jag sitter och kollar runt på nätet. Jag ska sätta upp ett mål (ofta sätter jag upp massa mål, men det är väldigt sällan de genomförs) men mitt mål är att spara ihop pengar till en liten hund. En som jag kan ha med mig överallt, en som jag kan skämma bort och en som kan hålla mig sällskap i allt studerande. Mitt mål är tills nästa sommar, vilket kanske inte är så lång tid med tanke på en students ekonomi, men jag ska försöka och det är bra att det är en tid framöver då man verkligen kan tänka över hur mycket tid man egentligen har och sånt. Yeess, kan ju hoppas på verklighet.

and it's sweet...

Idag har jag ännu en gång varit och rännt runt på Ikea, köpte tallrikar för 5 spänn styck, ganska överkomligt eller hur? Jag har så mycket grejer nu som har inhandlats under sommaren och det mesta är till flytten. Ska bli kul, skönt! Längtar efter köket och balkongen...

Undrar om det är något kul på tv ikväll?


Hihi



Mohaha, I made it! Vänta er fler rörliga i framtiden!

I dream

Jag är valpsjuk, jag vill ha en puppie nu! Vet till och med redan vilken kennel jag ska köpa min ulltott ifrån, men så är det där med pengar och tid om inte annat. Men hade jag skaffat en så hade jag ordnat tid, åhhh vad jag vill. Känner hur stark längtan är och hur mycket jag saknar att ha en liten följeslagare där uppe och det känner jag inte minst för att jag har haft två som följt mig hela sommaren. Så det blir kanske att börja skaffa en liten "hundfond", för de är ju inte så billiga, de små liven.


Long time nosee

Varmt och klibbigt är det ute, men glad är jag ändå! Har varit en liten runda på stan och käkat thaimat med pappa och sedan inhandlat ett paraply( måste ju förbereda mig för ankomsten till Borås) och ett ubersött diadem.

En helt radom tanke bara jag förstår inte grejen med att dricka juice till lagad mat, fattar inte. Vet en del som gör det, men nu när vi var på thairesturangen och åt buffe med friterat och sötsursås så var det ett par som beställde in två "stora juicer" why?? Till thaimat...mycket underligt.

Här är lite bilder på the new cut, ny färg med för den delen:

  

 


shoppingag

Dagen har verkligen gått snabbt idag! Har varit på Gekås och köpt mitt "lager" inför hösten, dvs massa tråk-nödvändigheter, men även lite fina tavlor och så till nya lägenheten. Blev även en snabbis i varberg.

Känns som att sommaren snart är slut...om nån vecka åker jag upp till Borås igen och sen om fyra veckor är det tentadax som jag inte börjat plugga på än och sen drar allt igång. Har mycket se fram imot men iblan känns det som om tiden går lite väl snabbt.

Eftermiddagsdax

Ännu en klippning gjord och ännu mer hår har fallit till golvet, nu är jag riktigt korthårig. Har ingen bild på frisyren än och jag har tonvis med vax i (varför!! envisas de alltid med att lägga i övermycket-produkter) så en dusch sen och imon blir det nog toning till en mörkare nyans. Så bild kommer ikväll eller imon.

Har varit på stan en runda nu och jag måste säga att det är sjukt intressant att både studera och lyssna till stadens turister. En "farfar" skäller på att barnbarnens glass inte är god och skyller på att det är något fel på "barnspecialen"- Man väljer ju själv smaker! Korkade människor. Och Tyskar eller möjligtsvis danskar går runt med skrindor som ett annat alternativ på barnvagn. Ja, det är alltså intressant.

She got her on thing

Snor, host, snora, snyta, hosta...japp, det är vad man får stå ut med nu, blir därför inte så mycket sittandes framför datorn. Idag har det varit ganska lugnt, varit runt och kollat lite i inredningsbutiker som var skoj, älskar rean! Men sen var jag helt slut. Vi åkte hem och kollade på gamla filmer från när vi var små, mysigt värre. Imorgon är det klippningsdax och jag har inte bestämt mig än...har kvar lååånga luggen eller ska det klippas av, the big question.

Förra gången såg det ut såhär...



Funderar på såhär nu (fast mörk mörk brunt)





Bild från: http://www.pause.se/bloggar/harbloggen/

Rain on my doorstep

I was soo right! Jag börjar bli sjuk, synd om lilla ynkliga mig eller nja jag klarar mig, men ibland måste man bara få känna sig liten och ta-hand-om-vänlig. Har gjort en kul sak nu iallafall och det var att beställa en klipptid tills måndag. Många säger att mitt hår ser nyklippt ut, men jag som får leva med det varje dag vet att det har kommit till en punkt då det bara vill bråka med mig. Så nu står man inför den eviga frågan, hur ska jag klippa det? Det är ju redan "kort" så man kan ju inte göra så mycket på det viset, men mörkare ska det bli. Jag vet att det är onödigt att färga det egentligen, men färgen just nu är så otroligt trist! Nej, det får bli en toning iallafall.

Annars så regnar, regnar och regnar det, det blir inte roligare än så.



Baciller...

Yo! Tror en liten sjukdom håller på att inta min kropp, möjligtvis en liten förkylning kanske? Men bättre nu säger jag, än senare när allt sätter igång. Jag ser så otroligt mycket fram imot min flytt, klart får man se till att inta korridorsfesterna då och då (för de vill man ju verkligen inte missa). Nu vill jag egentligen bara få lägenheten och ta en ordentlig titt i den, kommer ju knappt ihåg hälften hur det såg ut. Lite smått och gott har jag iallafall redan hunnit inhandla, som hylla, tidningsställ, glas, ljuslyktor, gardiner, ugnsformar och så har jag redan fått en inflyttningspresent, nämligen en lampa som jag spanat in en längre tid. Ännu bättre är att min nuvarande lägenhet redan är uthyrd med, så bye bye dubbelhyra!



I'll be back

Är något seg på att blogga nu, men ha tålamod, jag kommer snart igen.

Ikväll blir det bio och Harry Potter, mycket trevligt. Såg dock på "Behind the scens" igår, vilket kanske inte skulle gjort då jag fick reda på en hel del som ska hända i filmen men men , ser sjukt mycket fram imot den iallafall.

Ha en fin kväll alla!

Söndag

Jag är trött! Vill egentligen inte alls gå upp nu och jag hade mer föredragit om jag hade vaknat och känt mig superpigg, but noo.

Rolig dag fram för mig iallafall!


En aning gladare jag igår

I could have met you in a sandbox

En riktigt lat eftermiddag har jag haft idag med pappa och detta förstås framför tvn, först blev det saltkråkan och "klick"...



...och sen Star Wars med goood food. Riktigt mysigt och absolut i det slappaste lagret.

Imorgon åker jag åter till Falkenberg och till Gekås, weeiii! Ska kolla grejer, kanske grejer till lägenheten...får övertala pojkvännen om att vi ska gå en extra runda bland inredningsprylarna tihi...

True Colurs

Jag har verkligen upptäckt nagellacks djungeln och tycker det är otroligt kul! Nya fyndet idag var ett blåturkost från H.M a la Hello Kitty. Min samling ser ut såhär hittills:



Nice, huh?!


Nothing to do

Har inget speciellt att uppdatera just nu. Det är supermulet ute, men en glass slank iallafall ner på torget. Och vill någon få tag på mig via my phone, så är den toralt stendöd förtillfället, try later.

Nagel lyx

Mysig dag idag, med lunch på stan med syster och besök hos moster. Har även varit och fått min första manikyr, väldigt enkel men helt lagom kände jag. Lack, filning och smycke. Kan inte riktigt förstå nu, efter att ha haft långa naglar i två månader ungefär, att man rivit på de hela livet. Nöjd är jag iallafall med min prestation!

 

I'm eletric

Är trött. Fattar inte varför jag ska behöva allergi nu, totalt onödigt! Men stor flicka som jag är, så överlever jag.

Jag längtar så otroligt mycket tills min flytt. Jag vill nuuu! Vill dit igen och se hur den ser ut, kommer ju inte ihåg alla detaljer, kanske var det för att jag redan bestämt att jag skulle ha den när jag gick igenom dörren.

GodMorgon föresten!


Färgtrouble

Jag vill ha ett pastellgrönt nagellack eller mintgrönt, men det finns inte! Letade verkligen idag, överallt och sen fann jag ett...MEN, det kostade 440 spänn! Vem betalar det för ett nagellack? För mig känns det ganska konstigt. Så jag får fortsätta leta. Jag trodde verkligen att det skulle finnas bland  Depends utbud men noop och bland de där riktigt billiga lacken finns bara limegrönt och det vill jag inte ha. Imorgon ska jag få min första manikyr, lite spännande, men ska inte göra något speciellt, bara fila till dem och sätta nått smycke tror jag.

Nu blir det snart Sibyllafood, very nice!


If i cant have you

Denna dagen har hitills bestått av att posta brev ( när gjorde man det sist egentligen? Var ju evighter sedan man slickade frimärken!!), smaskat i mig passionsorbet och shoppat lite såklart. Jag har även fått reda på den omtalade hemtentan som jag gjorde i våras och jag blev GODKÄND, så otroligt skönt! Ännu något att bocka av på "grubbellistan".

Till en helt annan sak så har jag nu läst ut en pocket (som inte är det självklaraste), nämligen "GravidChock". Lite annorlunda chiclit tycker jag men jag gillade den. Den ska nog ingå i en triliogi om jag förstog det rätt, så det blir väl att leta runt som en galning efter de andra två nu. Men det handlar iallafall om en tjej som heter Agata och hon jobbar som journalist på Aftontidningen. Man får följa hennes vardag och hennes chock till att få veta att hon är gravid och hur detta påverkar henne.


Just call my name

Vaknade upp med en väldigt huvudvärk, men på ett toppenhumör, konstig combo??!! så strax blir det frukost.

Såg både filmen om Michael Jackson igår och minnesstunden på kvällen. Och i slutet när ett av Michaels barn sa några ord om vilken underbar pappa han hade varit och sen bröt ihop, då kom det även en tår på min kind, det var rätt tungt. De svenska kommentatorerna sa nog vad de flesta tänker om de hela. Att om han hade fått höra endast en liten del av det som sas igår, så kanske han fortfarande hade levt. Och de, dom jag, la märke till att när Jacksons familjs pastor talat, så hälsade han inte ens på pappan...

Denna sjöngs igår.


Seg i kroppen

Segis, så känner jag verkligen mig idag, som en segis! Sitter och kollar på en film om Michael Jacksons liv som sänds på fyran, helt okej faktiskt. Det är bara lite tragiskt och hemskt att de verkligen blev slagna...kan inte ha varit lätt att växa upp i den familjen. Jag har alltså inte börjat plugga som jag skrev utan spenderat förmiddagen till att fördjupa mig i Ikeas-webbshop och blir helt längtig efter att få flytta.


En hel del...

Funderar på att faktiskt plugga idag, måste komma igång med programmeringen...men det tar lite imot. Varför kunde jag bara inte klarat den i våras?? Nej, istället var jag tre poäng ifrån, så det är bara att ta tag i det. Det är mycket som händer i augusti och september.

  • Omtenta den 18 augusti
  • Måste börja packa...
  • Fadderträff
  • Introduktionen drar igång den 24 augusti
  • Kurserna drar igång den 25 augusti
  • Får tillgång till den nya lägenheten den 1 september
  • Måste hämta nyckel till lägenhten, fixa bredband, el och adressändring
  • Ska flytta helgen den 5-6 september (vilket också är slutet på introduktionen)
  • Måste städa den gamla lägenhten

Känns som en del, men efter detta så ska jag pusta ut....


running out of days

Mycket ringande idag. Uppsägning av digitaltv och uppsägning av lägenheten...DONE! Annars har jag varit en liten runda på stan och köpt fyra glas och två ljuslyktor, de kommer passa superbra till de gardinerna som beställdes i förmiddags. Har även varit på en snabbfika hos systern, mycket mysigt.

morgon sunshines

Nu får jag massa vuxenpoäng, sitter nämligen och kollar in gardiner, handdukar och andra grejer i Ellos höstkatalog. Det är ju massa rea med på sånt stuff och jag ska flytta..ganska bra match faktiskt. Idag ska jag ta det lugnt, har fått nån skum hosta och är allergisk. Stackars mig.



I'm yours

I'm hooome! Igår var jag i Varberg och besökte fästningen, mycket trevligt men otroligt varmt (har värsta fina bränann nu). Vi gjorde en hel del skoj, som att äta vildsvinskebab, kolla in riddarspel, säga "Hej" till både Bockstensmannen och ismannen, äta glass och lite bågskytte (med en mycket märkligt måltavla).

 
 
 

...Nu är det inte sol ute längre, lite regn skadar ju inte men nån åska vill jag inte veta av bara!

Varberg...

Sitter här just nu med ett svullet öga (j*vla allergi) och en väldigt öm överarm. Men jag är ganska glad för det, ska ta tåget kl 11 till Falkenberg för att sedan dra vidare till Varberg och fästningen. Var ett ganska bra tag sedan sist man hälsade på bockstensmannen, så det ska bli nice, en riktig så kallad skolutflykt egentligen.

Var helt slut igår, jag tror att det kan vara att jag har tänkt på så otroligt mycket saker och nu när allt är överstökat, så släppte allt. Nu är det bara lite uppsägning som sks bekräftas och en omtenta som ska övas på. Hade varit nice att klara den hemtentan jag gjorde med... Okej, det kanske är lite saker kvar ändå.



I'm on my way

Rosa is the shit

Trött i kroppen! Nu blir det tvdags...

Btw. Försökte hitta ett billigt mintgrönt nagellack idag, men det verkar ju som om inget märke har något i nyansen grön överhuvudtaget. så det blev ett pastellrosa och ett svart.


I'm coming up

Nu är det gjort eller rättare sagt för några timmar sedan. Skönt att ha det gjort! Det ömmar och känns lite underligt, men man vänjer sig antar jag, ska ju ha den i tre år så...om någon undrar så är det en p-stav jag har satt in.



Filmen igår var väldigt bra, så coola robotar och tänk att ha en bil som bumlebee, det hade jag velat ha. Jag är helt imponerad över hur de animerar när allt från vanliga bilar till stora lastbildar ska veckla ut sig till stoora robotar. Kvällen blir lugn och imon åker jag till Varberg.

it's time

Snart är det dags och emlakrämen är på, om nån timma ska jag troligtsvis ha minskat min månads-magvärk med många, många procent. Jag fick även hem mitt kontrakt idag, weeii, väldigt spännande! Hat ett litet yttepytte problenm bara, jag vet inte var jag ska skriva under någonstans....


Jag har slitit ut så många skor i staden där ingen längre bor...

Glassvagnen på torget i Halmstad, den är nått extra den. Vi var där för en stund sedan och åt, så började jag fundera på hur många bägare och stuta man inte har krängt i sig därifrån under min livstid. Går inte att räkna helt enkelt.

Ikväll blir det bio, "Transformers 2", jag tyckte om första och tycker att det är en aning coolt när stora lastbilar förvandlas till coola robotar, men det är kanske bara jag.


I'm moving out

Weeeii! Jag ska flytta! Efter lite krångel och knåp så är kontraktet påväg till mig. Var en hel del bilåkande igår och på kvällen var det dags för visning och jag föll direkt, väldigt fin och väldigt lagom för lilla mig. Efter det gjorde vi en snabbvisit hos Malin och berättade att vi kommer bo jättenära varandra inom en snar framtid. Tänk er, ett riktigt kök med ett fönster i inkluderat då med fläkt och ugn ( har nämligen bara två kokplattor nu) och dessutom en balkong! Min nuvarande lägenhet är fin, men denna lägenheten är en lite uppgradering kan man säga.


Nuvarande lägenheten precis efter att vi fått in möblerna i augusti förra året

I wish that...

Morgon med massa grus i ögonen! Solen skiner även idag och jag har sovit väldigt gott, trots mycket och detta fallet mycket konstiga drömmar.

Det är lite skumt. Jag kommenterade ett inlägg igår eller om det var i förrgår, där det skrevs att korta naglar var det senaste och gärrna då med en cool sommarfärg och i detta fallet visade Chanel upp mintgröna naglar. Jag tycker det är kul med naglar och såklart färger, men sanningen är att jag har bara haft "målar vänliga" naglar i 1-2 månader. Innan dess så har jag alltid rivit och bitit på dem. Så detta är första gången i livet som jag har långa naglar eller iallfall så det blir den såkallade "fransk manikyr"- liknande. Och nu blir det inne med korta...typiskt. Men jag har iallafall snygga naglar nu och river eller biter inte överhuvudtaget på de längre. Goo mee! Så vill du ha ett tips när det gäller att sluta med sånna tramserier så gå till affären och köp ett svart nagellack och införskaffa INTE remover. Detta funkade för mig, så försök du med.


RSS 2.0