Slutsålda biljetter

Denna dagen har även den gått snabbt. Peircingen mår bra och jag gillar den verkligen, men det kommer ta ett tag att vänja sig, man har ju ändå fått två nya pricka i ansiktet. Love it!

Idag har vi varit en runda på stan, jag skulle försöka hitta något fint till fredag..men det fanns inget...men en super söt t-shirt på MONKI blev det iallafall. Sedan mötte vi upp en kompis och bara virrade vi runt i stan tills vi blev sjukt hungriga och åkte hem. Till förvåning blev det pizza på menyn och nu är vi proppmäta och funderar på vad vi ska göra ikväll. Vi hade velat se "Män som hatar kvinnor" men alla biljetter är slut...skule köpt tidigare...populär film..

Vad ska ni hitta på denna lördag?

Piercing nr two

Dagen har verkligen gått jättesnabbt. Mötte upp Malin vid halv 12 och gick mot studion, kan nog säga att jag var förvånatsvärt lugn under hela tiden. Vi togs imot av en jättetrevlig kille ( mycket trevligare bemötande än i Halmstad på onämt ställe) och hela piercing-processen var över på några få minuter. Det kändes lite mer än i läppen, som genom en lax ungefär, haha, sorry internt. Det var så att när jag tog i läppen så beskrev jag det som att sticka en gaffel genom en sillbit, (konsistensen) och då när det kändes mer i ögonbrynet, som var tjockare, så blev det mer som genom en lax.

Jag är supernöjd, blev jättebra och inte så "mycket" som man lite hade föreställt sig.  Ihh, i'm happy! Fast det är många som tycker att jag är galen..

 

 

Snart så...

Om 1.5 timme ungefär så ska jag åka in till stan och möta upp Malin, sedan blir det till att pierca mig..galet! Är inte så nervös ändå, mer över hur det kommer se ut efteråt och om man kommer passa i det, men allt är en vanesak med, det var det med läppen iallafall...

Slappis kväll

Nu är jag i Göteborg. Kom på en sak när jag stog och väntade på vagnen, det är rätt faschinerande att se folks aniskts uttryck när de står och studerar tiderna på tavlan (när spårvagnarna ska komma). Man kan verkligen se hur hjärnan arbetar och vissa gör väldigt skojjiga miner..ja, har man inget annat för sig så kan man ju faktiskt få roa sig med att glo.

Försökte hitta piercingstudion med, men hittade den inte...typiskt, får väl åka in lite tidigare imon istället.

Kvällen ska ägnas åt Cosmopolitan, "Du blir vad du äter", "Lyxfällan" och så ska jag äta pressbyråns kycklingsallad (älskar den).


 Vad ska ni göra?

To many things

I'm up. Igårkväll när jag skulle sova så var peircingen det ända som fanns i huvudet. Jag tror det kan bli rikigt coolt, men jag kommer ju vara nära att spy precis innan av nervositet. Så blir man ju nojjig om bokningen fungerade osv, får nog ringa dit idag och dubbelkolla.

Så idag åker jag till Göteborg, again. Har åkt dit mycket nu på sistonde, men det är mysigt! Ska kolla unt lite efter en klänning till sittingennästa vecka med, vad ska man ha på sig om det är maffia.tema?

Igår var det ju det första faddermötet, det verkade bra, men jag känner lite att jag inte rikigt vet vad jag drar mig in i, men det blir säkert massa bra. Man känner ju inte alla nu och man vet inte riktigt vad som väntar och sånt.

Oj, kanske blev lite osammanhängande, men det blir så när man har alla tankarna på olika håll..


Tid bokad

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag...

....jo, sitter och försöker boka tid till peircing, men det går segt, typiskt när man har bestämt sig. Haha, men märkte vad som gick segt nu..trodde att jag skulle få ett bekräftelse sms, men det var ju jag som skulle bekräfta...Ibland fungerar inte hjärnan som den ska. Ihhhh, har bokat nu ju, spännande! För jag tänker lite såhär..jag har tänkt på det sedan i juni, när jag tog i läppen och bir det inte bra, då tar jag ut den. Jag hoppas bara att jag kan göra den, för jag har nämnligen som ett litet ärr där jag vill ha den, men borde nog inte vara några problem och isåfall får man väl vinkla den eller nått. Tror inte det är många som trodde att jag skule ha två peircingar i ansiktet "Men Emelie är ju så oskyldig och så sätter hon en i läppen", kommer bli super coooolt!



Bild på när jag precis hade tagit den i läppen!

Sjunger du i duschen?!

Haha, har ni sett den reklamen, där man kan vinna pengar om man sjunger i duschen? Kul ide det där!

Ha knåpat lite, såhär skulle jag se ut:



Oj, syntes lite dåligt, blev visst lite ljust...

I don't know..

Hemma från skola och en runda på bokrean, hittade inget dock eller jo, det gorde jag kanske. Men i den takten jag läser böcker så var det nog vist av mig att avstå att lägga pengar på det. Dagen har varit bra och vi har faktiskt kommit igång med projektet i programmeringen, Go Us!

Käns lite tråkigt för jag har inga nya bilder att lägga upp..borde fotografera mera!


Ahh, jag är i valet och kvalet, shall I? Inte många tider kvar...



Happy day

Moooooorning! Idag är jag verkligen upp i tid, men det är superskönt (när man väl orkat sig ur sängen) att bara kunna softa lite innan man måste ta tag i allt. Idag blir det plugg i skolan och sedan hoppas jag på BokRea med Malin i eftermiddag. Brukar inte köpa mycket på den rean, men jag måste ha en bok om socialpsykologi (kan finnas) och så vill jag ha Kinsellas " En shopoholics..." -pockets. Kanske man ska se vad Twilight serien kostar med, alla pratar ju så gott om de, hmm..får se.

Känner mig ganska pepp och glad idag, får hoppas att det håller i sig, så det inte blir ett totalt downfall när jag kliver ut i snön..



Ska jag våga?

Snowflake

Det är inte bra att ha internet uppehåll, man kommer ju av sig i bloggandet..men jag ska försöka ta mig tillbaka nu. Idag har det varit en ganska lugn dag,mötte upp Malin vid bussen på Göteborg station och tog bussen till Borås imorse, sjukt härligt med sällskap till skolan. Där hade vi en ganska intressant föreläsning eller diskussioner iallafall, sedan blev det hemgång. Och tro mig det var inte kul att kånka hem aall packning uppför backen, hem till mig. Men vad gör man inte för att få sova hos sin pojkvän?!

Hörde innan att personen ovanför mig spelade jazz, typ cello eller nått..inte varje dag man hör det i ett studenthus.

Någon som kollar på Merlin serien? Kanske är det ett barnprogram, kanske är det inte för 22års fyllda studenter, men I like! Riddare, drakar, magi och häxor, sådär mysigt overkligt.


I get it

Nu var helgen slut...om nån timme ska jag ta vagnen till stationen sen blir det buss till Borås och sedan föreläsning med den virrigaste läraren ever.

Denna veckan får vi pengar, så otroligt härligt! Vad ska man göra i veckan då? Har faddermöte på onsdag och sedan måste jag fixa ett pass. Hade helt glömt av att mitt hade gått ut och jag behöver ju det om jag nu ska åka till London, en liten miss där, men det fixar jag.

I'm alive

Är nu i Göteborg, skulle ha åkt till Borås idag, men vi åkte senare än tänkt och vem orkar stressa?! Istället blir det bussen direkt till skolan imon. Helgen har varit mysig, men vad tomt det kan vara utan internet, har varit nätlös i två dar och det kändes. Har varit något rastlös och innan, en timme innan jag skulle åka då hittar jag ett Schack-spel på datorn, typiskt. Dock vann datorn hela tiden och vi som säger att datorer är dumma. (BAJS- inläggsord av barnslig pojkvän)

NU ska jag käka tårta och kolla Gossip Girl!

Morning Starshine

Ojojoj, vad trött jag är men är det konstigt?! Det var spring i och musik i huset från klockan 17 till 02 då musiken slutade, men har på något konstigt vänster har jag ändå sovit ganska bra. Idag börjar jag 11-12, har en timmes seminarium, sen ska jag hem och packa och sedan bär det av till Halmstad. Ska bli massa mysigt, dock är den hemmaboende systern iväg, men oj, vad jag ska mysa med hundarna. Ska ju även få se den nya lägenheten, ska bli spännande!


See you soon!

SignePR

Jag är seg och trött i huvudet. De har hus fest här i buggnaden och mysik strömmar från alla håll..skäl till annan lägenhet...JA!

Ska tips er om en sak. Jag trillade förbi en blogg för nån dag sedan som introducerade SIGNE PR, om ni registrerar er i deras register så har ni chans att få unika erbjudanden och kan eventuellt få testa produkter från olika leverantörer. De vill att fler anmäler säg så gör det du med: signepr.se

Nu ska jag plugga massa, kul...istället för att festa...plugghäst!


Vill flytta

Skulle ha gått upp för en timme sedan, men jag sov istället. Visst, jag ska inte vara i skolan förens 11.30, men jag hade tänkt plugga lite innan. Men när man drömmer om att man får enhelt underbar röd klänning, då kan man ju nte bara ge upp den, genom att vakna.

Idag är det egentligen husfest, som var tänk att jag skulle gå på, men jag har inga pengar, jag har ingen ork eller lust och så har jag skola imon. Ingen bra kombo! Och jag måste pluga idag med, för imorgon åker jag till Halmstad. Mina föräldrar har flyttat och deras dator har pajat, så jag kommer vara dator och nätlös hela helgen.

Åh, jag låg och drömtänkte igårkväll, till när jag flyttar till en riktig lägenhet. Alltså visst är detta bekvämt som jag har det nu i min studentlägenhet i en korridor, men det känns inte som en lägenhet, Utan mer som ett rum som är till för att bo tillfälligt i, det är det ju i och för sig också och andra är säkert helt nöjda med det, men jag vill ha mitt eget. Men jag får bo här ett tag till, ska utnyttja mina fria månader under somaren och då måste man bo här i ett år, så mitten av nästa höst kanske...

Några störande saker med lägenheten:
  • Jag kan inte steka i två stekpannor samtidigt, eller ha den stora stekpannan och den stora kastrullen samtidigt, för utrymmet mellan plattor, vridreglage och väggä r för trångt.
  • Min stora stekpanna (vanlig size) får inte plats i det tänkta grytskåpet, det är för smalt.
  • Jag har ingen fläkt över spisplattorna så jag måste ha fönstret öppet för att det inte ska stinka os i lägenheten.
  • Jag hör den personens, som bor över mig, dens mobil vibbrera


Annars är den helt okej...



Crazy sisters

Jag idag och senare:

  • Gjort korvstoganoff med ris, men på nått konstigt väster, så råkade jag lägga i en deceliter för mycket ris, så de blev halvklara och jag brände riset för fösta gången! Därefter luktade det popkorn..vet inte hur den kopplingen är till ris..
  • Har följt nyheterna super dåligt och fick reda på att en man blvit mördad bara en gata bort ifrån där jag bor.
  • Pluggat lite, med betonging lite! Har översatt en 16 sidor lång engelsk text i Google Translate, läst den och fattar ändå ingenting.
  • Ska om 1.5 timme inta soffan med en stor kopp te och kolla på Greys Anantomy som har premär idag och efter det blir det Dirty Sexy Money, som för övrigt slutade jättespännande förra veckan.


Min carzy syster som är i London nu och träffar min andra crazy syster! Så avundsjuk!

Beautiful awekening

Skulle egentligen gått upp för nån timma sedan (just för att jag skulle göra lite nytta innan skolan) men jag snoozade tusen gånger istället och sov.

Någon som såg den dokumentären om mammorna som födde hemma igår? Jag såg en som satt i en vattenpool och så fick man se hur barnet kom ut, helt otroligt egentligen, jag var helt fast.

Jag hade velat läsa mer böcker. Men jag är för oengagerad, jag börjar på en (jag kan inte räkna hur många jag har "börjat med, men sen struntat i) men läser aldrig klart den. de få böcker jag har tagit mig igenom är chic-lit böcker som "en shoppoholics bekännelser", För det är så rofyllt att läsa en bok på något sätt..Det är ju Bokrea nästa vecka oh som min kompis Malin så hade jag också velat utöka, min boksamling och då med chic-lit pocket.

Uh, seg! Blir att jobba hemmifrån idag iallafall..




VG to Me

Sitter här och kränger Marabou..det förtjänar jag. För att jag fick VG på det enorma arbetet man har suttit i tusentals dygn och gjort! Min grupp fick alltså ingen komplettering, inte Godkänt, utan Väl Godkänt!! Så ofantligt skönt, kan inte beskrivas med ord. Fick också reda på idag att den tentan jag klarade, som jag skrev om tidigare, det var 42% som inte godkänt, det är en ganska rejäl andel...

Mycket pågång nu and I like! Ska troligtvis bli bloggare på högskolans webbplats och jag ska bli fadder för de nya studenterna till hösten 09, första mötet är redan nästa vecka, lite nervös men det kan bli spännande!

En helt annan sak. Såg att H.E.A.T gick vidare till final i Melodifestivalen, de var ett av förbanden till Edguy som vi var och såg, lite sjukt,trodde jag inte liksom. Men Grattis till dem!


Dreams will be movie

Varför kan man inte spela in drömmar? Att man bara kan placera en manick på huvudet under natten, så spelar den in alla konstiga drömmar man har. Tänk vilka filmmanus det hade kunnat bli! Får nog klura på det där. Jag kommer bli rik!!

Föresten fick reda på en tenta igår, en som jag var väldigt osäker på, en som jag absolut inte ville göra om...men det behöver jag inte för jag klarade den! Så otroligt skönt! Grattis till MIG!

Idag blir det skola och lite plugg efteråt, sen har jag inga gigantiska planer alls. Ska nog försöka ta det lite lungt och förbättre min förkylning lite mer (trodde att den typ var över, bortsett från näsan, men inatt kl 03.00 fick jag en hostattack, vilket var inget kul alls). The Mentalist har premiär idag på tv3 kl 21 och Shear Gineus en timme innan kl 20, det ska jag nog kika in på iallafall.



Ha en fin dag!

Vilken bloggare är du?

Hemkommen för nån timme sedan och nu ska jag strax laga mat, köttfärssås blir det nog. Jag skulle ju så duktigt eller nödvändigt köpa toapapper idag på vägen hem, tror ni inte att jag glömde det?! Men Malin är en ängel, fick en rulle av henne. Dagen har varit okej, skulle haft två timmars föreläsning, men det blev bara 40 minuter och sedan lite projektsjobb. Men det känns så bra, på något sätt, när man kommer hem från skolan för då har man iallafall gjort något av dagen, trots att det kanske bara varade i 40 minuter.

En liten fråga: Vilken bloggare är du?
  • En som går in på en blogg och endast kollar in bilderna?
  • En som går in på en blogg och skummar igenom texten (för du orkar inte läsa allt) och dras till bilderna?
  • En som går in på en blogg men klickar tillbaka om det inte finns bilder?
  • En som går in på en blogg och faktiskt läser texten och kommenterar den?
  • En som går in på en blogg och endast kollar på bilderna och kommenterar de?

Fattiga student

Jag är sååå fattig! Har en toarulle nu som det är ett varv kvra på, måste köpa...Jag sitter här och dricker mitt morgonte utan mjölk, inge vidare gott alls...Mitt bröd är det bara katerna kvar av, måste inhandlas...måste nog handla i eftermiddag.

Lite snorig är jag fortfarande men jag är piggare och det känns super skönt! Har två timmars föreläsning idag, känns rätt lagom, orkar inte med mer. Men handla är nog ett måste ikväll.

Uh, massa som går runt i huvudet nu, känns som om det är en del pågång och så har jag alla arbeten i skolan att göra och ta tag i.

Ha en fin dag!



Old pic, vill ha vår nu!!

Helg i bilder

Nu är jag hemma i Borås igen, lite skönt men ändå super trist, man har ju alltid det så otroligt mysigt i Göteborg. Tänkte visa helgen i lite bilder:

Huvudrätten igårserverades med...


...vin som egentligen inte var så fantastiskt, men det luktade gott


Sen blev det efterrätt...

 

...blåbärspaj



Var massa gott! Har med andra ord haft en väldigt mysig helg, tråkigt dock att jag varit sjuk, det var nu på slutet jag piggnade till, är alltid så...retligt. Får hålla tummarna för att fortsätter att bli bättre nu! För det finns ju inget tråkigare än att vara sjuk..

Valkyria

Morgon! Igår var vi och såg filmen Valkyria, när i kom dit (i lagom tid, en kvart innan) så var det självklart milslång kö till biljettautomaterna. Jag förstår inte varför de inte skaffar fler och konstigt nog så är det alltid en som aldrig fungerar. Det ska ju vara såå mycket smidigare och gå snabbare när man köper biljetterna på nätet, sure...Filmen var bra men jag  trodde att den skulle vara lite mer liksom, men varför klaga, bio isig är ju hur mysigt som helst!

Till frukost blev det scones som älsklingen bakade för första gången och för detta blev jag massa glad, så nu är jag mätt och belåten och ska nu sätta igång och plugga lite.

Alla Hjärtans Dag

Mysigt värre! Dock så är jag fortfarande sjuk, men jag håller hoppet uppe. Förtillfället så lagar jag och älsklingen värsta avancerade måltiden och senare blir det bio. Vi valde Valkyria, kanske inte den mest romantiska filmen, men om man ska hålla pojkvännen vaken under filmen så ska man nog undvika romantiska kärleks-filmer (och detta kan jag faktiskt stå ut med) även om det kanske skulle vara mer passande.

Menyn består av följande:

Huvudrätt
  • Helstekt fläskfile med honung, chili och vitlök. Detta serveras med rostade rotfrukter och kall vitlökssås
Efterrätt
  • Blåbärspaj med vaniljsås'
Dricka
  • Mousserande Jordgubbsvin

Åh, nu blev jag hungrig!

ha en mysig dag allihopa!

Sjukling a la Grande!

Alltså jag kan inte riktigt beskriva hur dåligt jag mår..jag har inte sovit något på hela natten, det känns som om mina trumhinnor snart ska sprängas, mitt svalg ömmar, jag hostar och jag nyser enormt mycket. Jag är helt slut! Jag hatar det, för när jag väl får något så håller det i sig i evigheter. Jag hoppas det går över lite mer tills imon iallafall, annars orkar jag väl inte ens gå på bio...det suger!

Bafucin om och rädda mig!

KärleksBOOMB


Prooooosit

Idag har jag snutit upp en hel toarulle...

Jag som ska på afterwork imon, hoppas jag blir bättre under natten..



Prosit

My life would suck without you

Jag är inte helt kry. Men jag ha mina teorier. Jag har inte feber och jag har inte känt att jag har haft det, min näsa är sådär halvt jobbig och halsen...ja, halsen därimot är lite torrhostig, känns lite svullen och är lite röd. Det känns lite som att det är det "viruset" jag fick i början av förra terminen (som iofs var början till lunginflammation) som jag hade i flera veckor och fick gå på medicin för. Efter att jag hade haft det då så återkom det några veckor senare och nu känns det såhär, jag tror aldrig det riktigt försvann...Felet jag gjorde då var att jag festade lite i början och gick till skolan ändå och det var nog det som förvärrade det, så nu vet jag inte riktig vad jag ska göra idag..Men jag är nog helt smittfri iallafall, jag tror inte detta är något sånt som mina kompisar har haft.

Såg ni Top Model igår? Var det rätt att McKey vann? Ja, det var det nog. Hon hade ju ett speciellt och unikt utseende, men jag började ändå gilla Sam. Men till Grattis till McKey!





Merlin

Nu har jag (igår + idag) sett de fyra första avsnitten av Merlin. Det är en brittisk serie sm börjat sändas på svt1 runt 18-ish. Den handlar som är en kille som heter Merlin och han bär på massa magi, som han inte vet var den kommer ifrån, Men i staden Camelot så har kungen förbjudit allt som har med trollkonst att göra och den som utövar magi, döms till döden. Den är väl ganska barnslig serien, den innehåller häxor, riddare och drakar, men jag gillar den. Lite ätt fantasi sådär som är underhållande och lätttittat!



Vem tror ni vinner Top Model ikväll?

Model

Känner mig så liten, typ som när man bodde hemma och nästan var gråtfärdig för man mådde inte bra och pappa sa att "gå och lägg dig igen". Jag är inte så liten längre och ibland tänker man på hur okompliceat det mesta var då, men nu har man inte tid för att vara liten, nu måste man ta ansvar och gör man inte en sak så blir det oftast knsekvenser direkt. Men ja, jag mår inte helt prima och känner mig lite ynklig. Ett skäl till att jag är uppe så tidigt, är att man mår alltid sämst på morgonen, så jag tänkte att det kanske går över, för till skolan ska jag.

Någon som såg Top Model igår? Söta Marjorie åkte ut. Jag gillade henne hon var liksom inte som någon av de andra tjejerna eller nån av de andra säsongerna heller tror jag. Synd bara att hon blev "för" nervös, fanns ju het klart en charm med nervositeten och osäkerheten...men den tog nog över lite väl mycket.





Sam (som fortfarande är med i Top Model) har så sjukt snygg frisyr! Jag är helt fast!

Little

Idag har jag varit ynklig, haft ont i halsen, ätit micran lax och läst ut min chiclit-pocket. Imorgon blir det skolan och lite plugg, måste verklgen sätta igång nu!



Längtar till helgen...






Du var solskenet

Buhu, känner hur förkylningen smyger sig på, vaknade flera gånger i natt av typ andnöd för att halsen kändes som sandpapper. Bara det inte blir värre..Idag är det hemmajobb som gäller, plugg och vilande. Fick igår reda på ett arbete vi ska göra under några veckor, som innebär att vi får ett tema som vi själva får välja syftet på och sedan ska vi göra en dokumentation och powerpoint presentation..men...vi får endast komminivera via mail. Kan bli intressant, kallas co-design, när man skapar något tillsammans. Fick en bra grupp så det är nog no problemas.

Föresten, världen är så liten ibland (det vet nog de flesta)! Träffade en tjej på inflyttningsfesten som var jättetrevlig och som jag blev vän med på Facebook (Hallå, annars är man ju inte vänner på riktigt om det inte är genom ansiktsboken liksom). såg at vi hade två gemensamma vänner..hon känner min lillasysters-ex, sjuka grejer. I och för sig så är det ju i Borås-trakten, men ändå.



Hur mycket sommar utstrålar han inte?!

Sunshine..

Såhär tidigt har jag inte varit upp på evigheter känns det som. Men bakiskänslan är gone och nu äter jag mackor med varm choklad.  Idag går jag i skolan från 9-16, seegt! Åhh, jag har blivit förslappad, jag vill bara ha helg, jag vill bara ha mys.



God Morgon!

Love tv

Jag är så seg! Vilken tur att man har tv och internet, vad hade man gjort utan det?! Nu kollar jag på Gossip Girl och senare kommer The break-up på tv3, sen är ju så bra (har för mig detta iallafall).

 

Bakis med stort B

Sitter här och är lite smått bakis eller mer än smått kanske. Igår slash natt, var det inflyttningsfest och massa party, usch känns som det var mycket typ. Men kul var det och mycket dricka dracks, lite väl mycket..känns i kroppen idag. När jag gick hem så var det två killar vid en busskur som bara "åh, följa med hem?" " jag bara nej, jag tror inte det", sen försökte en av killarna bära upp mig. Vad tänker killar med?! Idioter! Men han bar aldrig upp mig och jag gick bara lungt därifrån, men ändå.

Outfiten från igår:



Så idag blir det lugna puckar, Gossip Girl börjar idag med weeii!

Ikon bloglovin

Nu har jag skaffat mig en superfin ikon under länkar:


Så börja nu följa min blogg:)

Älskade Ixus

Vaken. Gillar inte min hals, den gör ont, typiskt. Men jag är stark, jag överlever. I natt har jag sovit och drömt väldigt intensivt, ni vet när det känns som händelse efter händelse kommer..man får liksom inte riktigt slappna av.

Jag är så fruktansvärt sugen på att börja fotografera. Har ju läst foto på gymnasiet och jag hat gått en kurs med photoshop, så jag kan ju lite hur man redigerar med. För när jag kollar runt på andras bloggar, åhh jag vill, vill,vill..ja, det är så kul att fotografera iallafall. Men har ingen riktig systemkamera och jag kommer nog inte ha råd med en den närmaste framtiden, men jag får låna min fina pojkvänns kamera litegrann iallafall. Eller så kanske man skulle satsa att använda sin lila Canon och göra häftiga effekter istället? Hmm, detta tas att funderas på.

Detta är faktiskt en av mina mest betydelsefulla och älskade prylar:

CANON IXUS 75


Älskar den! Har haft två innan denna, men i äldre versioner. Den ena sprack displayen på och det var för dyrt att lösa ut den efter lagning. Den andra "tappade" jag bort på en midsommarafton, detta grämer mig fortfarande för att så full var jag inte och jag använde den, så hur den försvann är fortfarande en gåta! (kan ju säga att Pappa inte var så himla glad, hehe) Och detta är nu min tredje, denna har jag faktiskt köpt sjäv och jag skaffade direkt försäkring på den när jag köpte den, hade nämnligen inte de på de andra.

Party är det ikväll, weeeiii!

Natti

Jag vill ha imon nu! Är redan party:) Men får nog försöka varva ner nu, så jag kan sova iväg timmarna.

Natti

DIOR

Jag är med och tävlar om massor av smink från DIOR, vem vill inte vinna det liksom?! Var med du med, klicka HÄR


Save me

Edguy - Save me



Trista slaskiga väder

Har nu varit en trevlig runda på Knalleland med Malin och hennes pojkvän, vi har fikat och handlat. Det är så skönt att komma ut lite, annars sitter man ju bara här och ugglar och blir grymt rastlös. Är taggad för imon iallafall, då är det party party och jag har nog även bestämt vad jag ska ha på mig. Weeii ska bli så kul!

Något som inte är så kul är det här:



Och det är verkligen så tråkigt som faktiskt bilden visar!

Overslept

Försov mig. Detta händer så sällan så jag kan nästan räkna det på en hand, typiskt, men tur att det inte var något obligatoriskt. Annars är jag på bra humör och det hoppas jag jag förblir resten av dagen också. Skulle egentligen gått inom systemet påvägen hem, men jag "kom" ju aldrig ner och om man kollar ut på det otroligt fantastiska slaskvädret, så gör jag nog det imon istället.

Imorgon om en vecka är det Alla Hjärtans Dag, jag och älsklingen ska nog laga trerätters och gå på bio. Känner inte att det behöver vara så avancerat eller komplicerat, bara man har det mysigt.


Vad ska ni hitta på till Alla Hjärtans dagen?

B-Day

Min dag har varit bra, personer har ringt och grattat och så. Vissa har inte gjort det än vilket jag tycker är lite konstigt..men de får igen på sina egna födelsedagar då. Min fina pojkvän var här en stund med och lagade mat till mig, som blev väldigt uppskattat, massa mys. Fick detta av min syster precis:

Jag må hon leva jag må hon leva jag må hon leva uti hudrade år, ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva uti hundrade årrrrr

: ett fyrfaldigt leve Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra Hurraaaaaa!!

Haha Grattis älskade syster på 22 årsdagen. Tyvärr måste jag meddela att jag kan inte komma på kalaset pga. snökaos i London. Men jag önskar dig all lycka i framtiden och en bra karriär innom yrkesbranchen.

Länge leve Emelie Andersson!!

Mvh
/Petra Andersson (din nuvarande lillasyster)


Haha, hon är ju knäpp:)

Kvällen blir lugn förhoppningsvis med te och tv ("du blir vad du äter" har säsongstart idag weeii). Ska ju ha gjort lite uppgifter i programmeringen tills morgondagens seminarium, men jag fattar nada, så får väl se hur det blir..

Birthday 22

Birthday, b-b-biiirthdaayy, it's my BIRTHDAY! Japp, 22 år blir jag idag och hur känns då detta? Känns inte något särskilt faktiskt, kommer bli en lugn dag och en lugn kväll, ska upp ganska tidigt imon nämnligen..Något som måste göras idag iallafall är att plugga. Jag som hade bestämt mig för att verkligen gå in för programmeringen och nu slöar jag, får skärpa mig!

Åh längtar till lördag, då är det parteeeyy!





One day to tomorrow

Innehållsrik dag? Nope, inte mycket faktiskt, visst är det skönt att kunna sova länge och sådär, men man blir ju så grymt förslappad. Men jag lagar mat nu iallafall, det är ju allt något.

Har märkt att man ofta säger att man har mycket att göra men att det kanske inte alltid verkar så. Försöker planera in en liten resa nu och har kanske fått ihop det, men det har varit mycket fram och tillbaka. ska bli massa kul. Förklarar mer när det är helt bestämt.



Mycket babyhår?! Nähe!

My Escape

Har sovit till en halvtimme sedan, skönt! Men jag har som vanligt drömt en massa skumma grejer. Denna dag ska bestå i att leta runt lite efter sommarjobb, plugga programmering, handla och slöa. Vanligtvis hade jag suttit och lyssnat på Veronica Maggio eller John Mayer, istället så sitter jag och lyssnar på musik där de skriker sig halv hesa and I love it! Okej, de är inte så hårt så de är hesa hela tiden, för det hade varit dåligt men här är det halvt-om-halvt.

Sonic Syndicate- My Escape



Love this song!

Vår nytt

Jag har kommit på att det är ganska avkopplande att läsa böcker...inte för att jag skulle vara den som först upptäckte detta, men jag ville bara stärka det. Jag har nämnligen aldrig de ron i kroppen att verkligen sätta mig och läsa eller kolla på film, bara sådär, jo föresten om jag är hemma hos någon annan med någon annan men inte annars så.

Ett skäl till att älska våren
: Mindre kläder och nya fräsha vår färger
Ett annat skäl till att hata våren: Den j*vliga allergin, som återkommer varenda år.

Men jag hittade nåfra söta tröjor på ONLY.se:

 

 

Tötttig

Uhu, är helt slööö i hela kroppen. Men ska ta mig en kopp te snart med en macka och sedan ska jag (för en gångsskull) läsa lite i min chic'lit bok och sen blir det Top Model för hela slanten. Jag är ledig imon, ja ledig och ledig det beror ju på hur man tolkar det, ska försöka sova länge för jag fick ju inte så mycket sömn i natt.

Detta fick jag av fina Malin våningen under:


Som Grattis i Förskott, blev massa glad, så fint!



Konsert: Edguy

Nu har jag nog vaknat lite. Konserten igår var jättebra! Visst att jag inte lyssnat på dem (iallafall två av banden) så där mycket, så att jag kunde sjunga med i låtarna, men det var bra ändå, så synd dock att man kommer igång på slutet, hmm brukar alltid vara så. Några tankar jag hade under konserten:
  • Alla flickvänner är tydligen alltid pyttesmå jämfört med sina pojkvänner
  • Folk (även killar) använder mycket hårartiklar, iallafall så att jag nös mig igenom konserten
  • Får inte folk mjölksyra i armarna när de troget håller upp armen för att göra "rock-tecknet" genom en flera timmars lång konsert?!
  • Folk med långt hår har tydligen rätten att headbanga så att deras hår piskas i ens ansikte
  • Hur känns det för en artist att se hela publiken sjunga med i ens låtar och bara jubla över att de spelar?
  • Man borde gå på konsert oftare!
Ja, massa kul var det iallafall, gjorde dock felet att ta på mig högklackat med tanke på att bli längre. Jag blev längre säkert nån cm över 1.60, men fötterna var inte glada när konserten slutade vid tolv, de var ganska ömma av att bara stå i 4 timmar i sträck.

Hemma vid 00.30, somnade vid 2 eller 3 och sedan var det dags att gå upp igen vid 7 för att ta bussen till Borås. Så jag har vait lite död idag, men det artar sig nu.

Ministry Of Saints


Morniiiiing

Morron! Ihh, idag är det konsert, ska bli otroligt kul. Sitter nu och äter uppärmda scones och ska snart ut och ta mig en promenad i det underbara vädret, sen ska jag duscha och sedan blir det bara till att vänta på älsklingen. Blir inte så mycket bloggande när man är här i Göteborg har jag märkt..Men jag har haft en väldigt mysig helg och jag hade önskat hade man hade kunnat ha sådana här helger oftare.

Någon som såg "The Holiday" på tv igår? Jag hade inte sett den innan...Vilken otroligt mysig film! Romantiska kärlekskomedier brukar vara lite sådär ibland, men denna var bara genom mysig, me like!

Edguy


Scones

Sovmorgon idag igen, hehe men kan man göra annat när man är hemma hos älsklingen?! Slog till med lite lyx nu på morgonen och bakade scones, vad man borde göra det mer, eller baka överhuvudtaget. Idag måste jag ta tag i lite plugg, såg även att det är ett "Pussycat dolls- maraton" på tv3, tills kl 17, rätt nice kombo.


RSS 2.0