Just another day

Igår blev inte riktigt som planerat, men otroligt kul hade vi. Började med att vi pluggade i skolan som mest resulterade en bild på en anka med "landskap" gjord i paint. Lite senare på eftermiddagen var vi på "lära känna" träff för faddrana. Vi beställde pizza och lekte en sjukt kul dricklek och självklart fick jag i mig måååånga klunkar. Sedan promenerade vi hem till Veronika för att försöka få skrivet lite på vårat arbete men det gick sådär med öl i kroppen kan jag säga, istället drog vi på förfest och utgång. Mycket nice och inte alls så hemskt bakis idag, goo me! Men jag tog inte ett enda kort....

Only for a day

Morgon!! Åhh jag har sovit gott och drömt sött. Har handlat mycket om gamla kompisar och hundar, weird ja! De säger ju att om man kommer ihåg sona drömmar när man vaknar så ät det ett tydligt tecken på att man är stressad. Men jag minns ju alltid mina...

Om 45 minuter ska jag promenera ner to the school, så dags att klä på sig.


Trött? JAA!

Fin dag

Hemma. Mycket trevlig dag och har faktiskt skrivit en del, känns bra! Ska försöka att sitta och skriva lite nu ikväll med, när man ändå har ångan upp liksom. Måste laga mat snart med, min mager skriker efter något gott, blir kanske korvgryta.

Åh, snackade med min syrra igår, har nog inte ratat med henne på typ en månad, väldigt mysigt! Längtar tills man har gjort klart allt i skolan nu och får ta det lugnt i Halmstad. Kommer väl dock bli ganska uttråkad efter några veckor men ska försöka sysselsätta mig med lite rogrammering så att jag klarar den tentan till hösten. (Hur nördigt lät inte det??!) Har inte hänt så mycket annat som jag för tillfället kan dela med mig av faktiskt...

Kevin

Charlie

Ska mysa massa med mina fina voffsingar i sommar, weeeii!

Come back my little pony

Låg och tänkte lite på när jag gick på dagis (det hette ju faktiskt så när jag var liten och inte förskola). Jag vet inte varför jag tänkte på det, men kom ihåg när jag skulle följa med min bästis hem och leka och min syster ibland skulle följa med och hur jobbigt jag tyckte det var. Nu inser jag att det var ganska taskigt att inte låta henne vara med oss, men så är det att bli vuxen. Så började jag tänka på vad jag lekte med då och det var My Little Pony. Jag har aldrig varit en sån som lekte med dockor eller Barbie, utan det var hästarna som gällde. Hade flera stycken, men jag har svårt att minnas hur alla såg ut och var de egentligen tog vägen. Vet ialafall en som var ljusblå med rosa man, den åt Kevin (vår ena hund) sönder när han var valp. Vet att de helt lötsligt skulle sluta tillverka fler ponys och sedan några år senare så kom någon fejk-kopia. My little ponys är coola helt enkelt och alla har en speciell egenskap, därav märket på höften. Oj, vad nostalgisk jag blev nu!

Här är en bit av ett avsnitt som jag faktiskt mins från när jag var liten:


Lekte ni med My little pony?

Modern?

Solen skiner, det är så härligt! Bli otroligt glad av solen, i och för sig har det varit lite regn idag med, men nu lyser den iallafall. Dagen har bestått av att flummat, druckit kaffe, skrivit en inledning och åkt till Malin på en snabbvisit, där jag åt kakor. Jo, vi lämnade in ett arbete igår och hade en redovisning, till vår förvåning så fick vi tillbaka resultatet idag. Kom som en chock, när har lärarna varit snabba innan? Vi fick iallafall VG som också var en lite chock, men åhh vad vi är bra!

Nitarmband, nitar på skor och på lite allt möjligt är väl en lten trend nu eller har varit? Har inte så stor koll. Iallafall så hittade jag ett här hemma idag. Jag skulle nog gissa att det är typ 10 år gamalt, minns att min syster hade ett likadant fast med blått band. Ibland är man modern bara att man är omedveten om det.


What do you know

Skönt med lite sovmorgon eller jag hade ju kunnat sova lie till men, men är ändå lite bra att vara upp i tid, så kan man slappa sig igenom alla morgon rutiner.

Igår när jag var på handlade, så när jag skulle betala står det en rätt kraftig man framför mig. Han börjar lägga upp tre 1.5 liters loka, ett grovbröd och en förpackning Proviva, hmm tänkte jag han vill nog ändra sina vanor och då slänger han upp minst fem färdigrätter på bandet. Han ville nog inte förändra sig ändå... Jag åt en del färdigrätter när jag jobbade heltid och det kan väl vara gott ibland, men egen lagad mat går lätt före och blir desutom billigare i längden. Goo riktig mat!

Nu får jag nog börja göra mig iordning.



God morgon!

New stuff

Måste visa vad jag köpte indag, är ju ändå den bästa dagen på månaden då man får pengar och kan börja leva igen.

 

 

Nu ser brillorna lite väl stora ut på bliderna, men supercoola och billiga, fanns i rosa med, vill ha! Och sen sötaste diademet.

I hope you don't mind

Uhhh dålig blogguppdatering...men nej, jag har massa annat att tänka på vill skriva, skriva, skriva, men får skriva, skriva och skriva på mina skolgrejer istället.

Dagen har bestått i redovisning och inlämning av arbete och sedan handla lite ansiktskrämer och sånt, sedan handla föda. Av all stress så är inte min hy den bästa, men nu har jag inhandlat, nån kräm som ska bekämpa rådnader, en kräm som man har under sin dagliga kräm som har massa antioxidanter i sig och en kräm så ska motverka massa. I hope it work, blir så ledsen i ögat när min hy inte är som den ska.

När jag var på bio i helgen så medverkade Ewan Mcgregor i filmen och jag fick sånt sug efter Moulin Rouge och nu till min lycka hittade jag alla låtarna på sportify. Fantastisk film!



Hittade den underbara slutscenen men den bliv sedan helt plötligt dubbad, så det blev denna...Hahah det var denna med hörde jag nu i slutet...

Ny energidryck

Tycker att det har och är rätt mycket snack nuförtiden om Redbull. Själv har jag aldrig druckit den så, tror faktiskt att jag bara har smakat nångång. Illafall så hittade jag denna i Metro "Drank" som ska vara en motsatt dryck till energidrycken...Tror vi på detta?


Bild från Metro.se

True or false

Bion igår var jättebra, så se den!!

Jag vet att jag och Malin har diskuterat om hurvida man ska skriva blogginlägg med eller utan bilder och att det oftast är tråkigare utan, men jag har verkligen inga bilder att lägga upp nu. Idag blir det nog lite mer titt på hemtentan, skriva ner stödord till redoisningen, kanske stan, kanske Ikea...

Vi får se, ha en finfin dag!!

Bio tonight

Japp, jag har fortfarande inte gjort något vettigt, men ikväll blir det bio iallafall, Änglar och Demoner, very nice!!


Ta det lugnt med mig

Jag gör inget vettigt. Sitter och slöar, borde gå in i duschen, borde kolla mer på vad jag ska säga på redovisning på måndag, borde kolla mer på hemtentan, men jag fattar ju inte den beräkningsgrejen...

Fick förövrigt ett mail från en tjej som kanske är blivande student på systemvetarutbildningen, mycket kul!


Slappigheter

Är i Göteborg och tar det lugnt, skönt...men har också börjat kolla på hemtentan, den kanske inte är så svår ändå. Men de beräkningar man ska göra fattar jag inte.. Nu börjar jag verkligen längta till Halmstad och "lov" på riktigt!

Herr och fru macka

Sovit gott och har drömmt massa sjuka drömmar som vanligt. Tur att Malin ringde annars hade jag nog legat kvar i sängen än. Om en timme ska jag gå till skola och då blir det att göra klart ett arbete förhoppningsvis iallafall, redovisningen är ju på måndag. Ahhh, är så stressad över allt, särskilt hemtentan! Senare ikväll blir det aktiviteter så att vi ska lära känna de andra faddrana på vår instution, ska bli kul.

Måste sätta fart nu, jobbigt att jag gjorde en för tjock smootie, går långsamt att dricka..


En klar many to go..

Åh jag vill ju så gärna uppdatera mera! Men har så mycket för mig nu, det kommer nog bli oftare i sommar så jag inte har någonting alls för mig. Har iallafall skrivit färdigt min del av ett arbete vi gör, känns superskönt. så nu har jag bara ett till arbete, en hemtenta, en vanlig tenta, två redovisningar kvar att avklara, lite sådär lagom eller NOT!

Så nu blir det housewifes och smooties..

Sleeping

Lite väl dålig uppdatering känner jag, sorry för det, men har så otroligt mycket att göra och tänka på nu. Känns lite som att snart så kommer huvudet sprängas så akta er...nej, riktigt så farligt är det inte, bara lite mycket på en gång.

Behöver egentlgen inte berätta att hela dagen igår bestod av plugg...fick lite gjort iallafall. Senare så följde jag med Malin på lägenehetsvisning, tycker hon ska flytta hit nu!!! Men jag har nog aldrig sett en sån gammal spis, ugnsluckor utan glas?! Och sedan en sån där liten spak på sidan av toaletten när man spolar?! Dessa saker kan man ju rynka näsan imot men på något vis var den ganska charmig, men ska man köpa en lägenhet så måste det klicka och det gjorde det nog inte med denna. Keep on looking!

Ska gå om en timme ungefär, inte hemma förrens senast 18, lång dag!


Någon mer som längtar efter sommaren?

Är inte klar alls, sitter blöt i håret och äter frukost...och jag ska gå om en 40 minuter. Idag ska det skrivas och sammanställas intervjuer, gå på hanledningsmöte (som vi inte har bokat nån tid till) och skriva ännu lite mer. Jag vill bara vara klar nu, längtar lite till Halmstad faktiskt!


Old pic (i brist av fantasi sähär på morgonen)

Jag är inte normal

Trött, trött, trött...men tänkte lägga upp lite bilder sen igår..









Jag kan inte se normal ut, så är det bara..och varför vill min lugg alltid skapa en ful bena mitt i?!

Yesterday

Igår var det fest och då menar jag FEST! Trodde först att vi skulle bli jättemånga, men vissa var tråkiga och bangade ur...Sjukt kul blev det iallafall med, dricka, eurovision, skratt, posebilder och en biten tunga. Men lägger upp lite bilder från igår senare.

Här kommer lite bilder från i fredags:


Look at the namnskylten, väldigt bussines...


Fina Malin leker växeltelefonist

Jag har nu, efter att ha ägt min mobil i några månader, märkt att den har en sjukt bra kamera, muchoo good!

Artikel om vad som händer dina konton

Föresten har ni läst denna artiklen i Metro "Nätet som rensar nätet efter din död" ?? Det är en ny tjänst har skapats pågrund av att det diverse konton ligger kvar på nätet och aldrig kan bli nerstängda om en person redan har avlidit. Men nu ska du själv kunna bestämma hur det blir när du dör...

Morgonpigg?

Morgon! Just nu befinner jag mig Malins soffa med datorn i knät och macka i handen. Är ganska trött, men jag måste åka hem nu på förmiddagen flr att hinna städa, handla, laga mat (grunda) och välja ut outfit för partyt ikväll.  Malin frågade hur länge jag brukade sova på helgen...och det är så att när jag bestämmer att jag ska sova ut så vaknar jag alltid pigg vid 9 och då kan man ju lika gärna gå upp och sparka igång dagen eller hur?

Har lite bilder från gårdagen men de ligger på mobilen så de dår jag lägga upp när jag är hemma...

Lugnt före partykväll

Idag har jag varit i Göteborg och intervjuat, mycket Intessant! Det är så kul att komma ut och se med egna ögon vad man faktiskt kan bli och göra i framtiden. Intervjuerna blev jättebra och nu blir det att skriva ihop allt och reflektera. En bra dag helt enkelt. Så nu sitter jag hos Malin och ska ha en myskväll med Greys och skitsnack. Imorgon blir det party, melodifestival och dricka, mycket skoj!!


Status: Away

Idag är det seriöst tidigt, det blev så för att jag om några timmar ska befinna mig i Göteborg där jag och min grupp ska agera journalister till ett arbete som vi gör. Kan bli kul, men är trött! Bloggade inte så mycket igår, var i skolan hela dagen och skrev, snackade en hel del skit och drack latte...det blir bara sånna dagar ibland. Nu ska jag äta min frukost.


Vill inte, vill sova

Fy, idag är jag verkligen så trött så att jag vet inte vad. Vaknade upp ur en dröm där jag slogs med någon, jag ville egentligen inte slåss men den här andra personen hade väl nått imot mig eller nått....Ska iallafall redan gå till skolan om en timme, men vill soova! Men det är bara att bita ihop...


Morning!

Flumm med duva

Uuh, lång dag, men inte tråkig för det. Vi har väl fått en del gjort, men hade hoppats på lite mer, men ska nog ta och göra lite nu med. Istället har vi flummat och kollat på videos som:


Bästa reklamen på tv nu!

Ska snart laga mat och göra matlåda tills imon...

Vakna

Nu blev det helt stopp, vad skriver man egentligen i ett morgoninlägg?! Det är lite klurigt ibland just för att ingenting har hänt, förutom att man har sovit och kanske drömt massa konstiga drömmar...

Kollar på Vakna med The Voice nu, de ringer en ica-gubbe och säger att de är kända och han fattar ingenting om vem de är, pinsamt men sjukt kul. Detta program slås på varje morgon och de hittar alltid på någon knasighet, mycket bra morgonunderhållning.




Glass och tv är en mycket fin combo

Hemma again. Haft en mysig eftermiddag med Malin, men något plugg blev det dock inte. Ska försöka skriva lite nu istället samtidigt som jag ska äta glass och kolla housewifes. Imorgon är det dags för hanledning, ser inte fram imot att gå upp tidigt...


See ya!

Drömmar om dator

Sitter hemma hos Malin nu, ska plugga men har inte riktigt kommit in i det än...blir ju lätt skitsnack istället, vilken jag inte alls har något imot. Använder hennes pojkväns dator, vad jag också vill ha en sån! En HP Pavilion, min är ju så fruktansvärt seg och så får den för sig att helt utan förvarning starta om sig och söka igenom diskar, vilket jag inte uppskattar. Men jag blir väl rik någongång och då blir det även tillhörande "riktiga" högtalare. För i o m att man använder Sportify flitigt så vill man gärna ha bra ljud. Keep on dreaming!


Bild från Netonnet

GratisBio

Klar! Med tvätten alltså, mycket plugga kvar. Sitter och äter nu för att om cirka en 30 min gå upp till bussen för att besöka Malin.

Föresten så har jag lagt till en GratisBio.se banner lite längre ner, varsegoda att klicka! (Om ni känner för det sålart!)


Tvätt

Försöker plugga, det går men motivationen finns inte riktigt där...men hade varit så skönt att ha klart en hel del tills ikväll. Samtidigt som jag är fruktansvärt effektiv så tvättar jag, inte världens roligaste pauser att hänga upp tvätt. Men oj, vad jag får mer kläder att välja på sen!


Smile

Först gick inte tvättmaskinen igång, då blev jag nästan förbannad den ska ju "starta" kl 8, 8.30 började den fungera och nu önskar jag bara att allt bara fungerar. Sovit gott har jag iallafall, vaknade i natt av att tvn fortfarande var på...det visades Ally Mcbeal och jag blev så sugen på att kolla, men jag somnade snabbt igen. Jag älskade den serien, men nu minns jag den knappt, jag borde köpa boxen!

Nu blir det frukost!



Lek med maten mera!!

Gillar inte dig Boxer

Varför vill inte min boxer fungera?? Eller den fungerar alla kanaler utan den jag vill se på nämligen ev3 och kanal5, blir tokig! Snart blir det sängen iallafall...Natti!

Plugg, utbildning, plugg, plugg

Hemma från utbildningen, är så taggad för fadderiet! Kanske blir det även medlemskap i festföreningen, mycket spännande. Idag har jag nog faktiskt varit ganska effektiv och ska fortsätta snart, mycket som ska skrivas. Annars har det inte hänt så mycket spänannde...Imorgon blir det plugg hemma illafall och jag ska äntligen tvätta, skumt att längta efter något sådant, men det är kris i min gadrob. Nej, nu får jag allt sätt mig in i att skriva om olika ledaroller.


En cykel....

Jag har ont i magen, vill inte! Har för mycket att göra nu och det sämsta är att jag inte har några värktabletter hemma och släpper inte detta så kan jag inte gå på fadderutbildningen ikväll...vill ju bara krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet och sova hela dagen.

 

Igår när jag väntade på bussen så vandrade det runt en vilsen duva inne på centralen. Tänkte bara på de sköna reklamerna som Comviq har med duvan, sjukt bra. Det är nog någon av de bästa jag sett på länge! Alla kanske inte uppskattar de men jag tycker det är roligt och så sjukt ironiskt, därför blir de bra helt enkelt.

Jag bor i väskan

Snart är det dags att packa väskan igen för att ta bussen, ibland känns det verkligen som om jag lever nedpackad i en väska som alltid ska åka någonstans, men så är det. Idag ska jag försöka skriva ännu lite mer på projektarbeterna och sen måste jag ta min cykel till coop och handla. Usch, vad man måste vara duktig och flitig hela tiden...


Filmmys

Idag har det slappats rejält, men ändå så har jag faktiskt fått lite skrivet..alltså så har jag pluggat. Nu snart ska jag se på Davincikoden, har lite glömt av hur den var, men jag ska se Änglar och demoner nu på bio snart så kan ju vara en god ide att friska upp minnet. Igår såg jag även på Mr and Mrs Smith, har inte sett den innan men den var sjukt bra. Mycket film det har blivit på få timmar men I like, händer så sällan.


Läxa

Mooorning! Trött som bara den och jag vet att jag måste plugga och skriva massvis idag...uhh vill inte! Men måste göras, kanske bra att skriva så mycket som möjligt så att jag kan starta på hemtentan sedan, som jag verkligen inte ser fram imot. Var är min diciplin?! Måste vara här någonstans....Känns en aning stressande att det inte är många veckor kvar alls till somaren. Får äta frukost nu och sen sätta igång.


Jag vill ju...

Pratar med fina vännen Malin och om hur man är rädd för att bli delaktig i saker eller jag iallafall. Nu ska jag vara fadder till hösten och det har jag varit sugen på sen jag började högskolan. Men en anledningen till att jag faktiskt ska vara det var för att jag blev uppskriven på listan utan veta om det och nu är jag jätteglad över det. Funderar ju även på att bli mentor för ett barn i höst, men de papprena har jag inte heller skrivit på, men det kommer jag göra. Jag tror jag även vill vara med i festföreningen för min instutition och det har jag också tänkt på sen jag började...blir lite trött på på mig själv. Jag kan och vill så mycket, men vågar inte alltid..det SKA det bli ändring på, jag LOVAR!

Så nu fick jag ut lite....




Rena kläder = zero

Här drar man sig upp på morgonen för att duktigt tvätta (som jag sa igår såär det snart panik). Jag går upp och till tvättstugan bärandes på min tunga tvättkorg och då se jag det....tvätt kvar i maskinen och en lapp ovanpå "Tvättmaskinen har gått sönder, jag fårinte ut min tvätt", så otroligt typiskt!! Jag är sur för att jag inte få mina kläder rena men samtidigt så glad för att det inte är mina blöta kläder som ligger där...

Denna dag ska ägnas åt städning och plugg, känner lite stress över alla de sidor jag ska få ihop om bloggandet och communitysnacket...

Sanningen om diskberg

Känns som om man har varit igång hela dagen och det börja kännas nu, kanske säng och Seinfeld....ska upp tidigt imon och tvätta redan kl 8, men det känns helt okej har ju inga kläder och nödvändigheter kvar snart, so I got to do what I have to do.



För er som vill se och undrar, såhär kan det se ut (om man är lat som jag) i en students kök. Jag var så duktig med att diska när jag flyttade, men som många redan vet så håller inte diskdiciplinen länge. Fy skäms på mig!

My world is bigger than me

Hemma. Har haft en föreläsning av Capgemini där de talade om ledarskap och massa annat runt om, sådär intressant men vem vet kanske en dag så jobbar man som konsult i dyra kläder just där. Min sysselsättning under föreläsninngen var iallafall att dricka latte, äta daim, kladda på papper och givetvis lyssna med ett halvt öra.



Vad man ska hitta på nu är en gåta eller så vet jag vad jag kommer göra, nämligen ingenting.

Struts here i come

Jag har nog börjat få en morgonrutin i kroppen, nämligen att vakna kl 6 varje morgon. Det finns några hypoteser...antingen så har jag haft denna rutinen hela tiden fast att jag innan har haf tpersienerna neddragna och inte märkt av det. Eller så är det helt enkelt för att jag får ljus i ansiktet när jag vaknar och slutligen kan det kanske vara så att den efterlängtade rutinen att "gå lätt upp ur sängen" äntligen har kommit. Dålig tajmingdock..får ju "sommarlov" om en månad.

Känner mig förövrigt lite krasslig idag, kanske är det fortfarande pollen...blir en lång dag iallafall med plugg och föreläsning.



Varför inte en bild på en struts, jag vet andra som slänger in bilder på strutsar som inte alls liknar en struts men det gör min iallafall. (Hehe)

Jag tycker det är kul...

...att i den boken jag läser står det beskrivet var @-symbolen kommer ifrån. De beskriver även vad en e-post är för något och varför man använder smileys i konversationer.



1. Glad, road
2. Mycket glad!
3. Flörtig eller ironisk
4. Sur eller nedstämd, ledsen
5. Mittimellan, varken eller

"Smileys är små sammansatta symboler från tangentbordet"

"En smiley är vriden 90 grader åtvänster och kommer direkt efter en mening när man vill förmedla en känsla"


Jag tänkte bara dela med mig av detta just för att det finns så mycket missförstånd i värden...

Dags att skriva

Inget morgoninlägg, dåligt av mig...

Igår kväll var det utbildningskväll för att bli fadder till hösten, ska bli kul! Känner lite vad-har-jag-gett-mig-in-på syndrom men taggad är jag. Funderar ju även på det där med att vara mentor för ett barn till hösten...ansökningen ska ju vara inne snart, mycket pågång men I like!

Idag har vi försökt att vara effektiva men det misslyckas alltid, undrar varför??!! Men tänkte laga lite mat nu och sedan sätta mig att skriva. Jag gillar att skriva,speciellt när det är ett imråde som man verkligen är intresserad av, men jag hatar att börja...



Old pic

Kopia

Sitter i skolan nu och väntar på att utbildningen ska börja...

Hanledningsmötet gick bra och vi kan nog ganska säkert konstatera att vår handledare är slående lik "Stryker" i Wolvarine, lite skrämmande faktiskt.

What I did was...

En ganska härlig morgon och en lång dag som väntar. Idag har vi nämnligen så kallad "Milstolpe 1" i projektledningskursen, som är som ett möte där man bockar av saker man har gjort. Sen blir det lite plugg imellan för att sedan ha fadderutbildning mellan 17-21. Får väl hoppas att min allergi håller sig sådär någolunda i bakgrunden så jag orkar heeeela långa dagen.



Bild på en trött Emelie från igår

Jag är bara glad att fötterna bär

Tror att jag snart ska börja gör mig iordning och ta bussen lite tidigare till Borås. Älsklingen har nämligen redan left the buildning på grund av kandidatarbete och att jag ska sitta här ensam till 15 känns lite onödigt. Jag borde också börja plugga lite, ska ju analysera hur bloggar fungerar som en community, ska bli otroligt intressant.

Igår var vi och såg "Wolvarine" alltså en film om hur Logans förflutna såg ut innan han blev en X-Men. JAg tyckte den var helt okej, men själva X-Men filmerna är klart bättre.


Lööööv

Idag har det bara slappats, promenerats en bit, köpts glass och pizza....ikväll vankas det bio. Vi gör det rätt ofta, går på bio alltså, men det så mysig och man ska unna sig mysighter imellanåt.

Nu ska jag äta jordgubbar:)

Think

Nu är jag uppe och snart blir det frukost, mums! Jag vet inte riktigt vad denna dagen ska ta vägen, kanske bio och då kanske Wolvarine (om det stavas så). Började se på första X-Men igår, men jag har sett den så många gånger...jag har sett andra och tredje med, men de har jag knappt nått minne av.

En annan fråga eller EN fråga...vad tycker ni ärligt om designen? Jag gillar den för att den är lite "kom och ät glass" liksom, men det finns ändå något som saknas, stör mig, fel färg och så vidare. JAg skriver inlägg varje dag och då känns det som man ska ha en design som är 100%. Så jag säger inte att jag inte gillar den, utan jag vill höra hur ni uppfattar den:D




Det var i och för sig kallare väder på denna bilden än vad det nu är i verkligheten

Dagen efter valborg

Igår var det ju som sagt valborg och kotege här i Göteborg. Lite dåligt av mig så tog jag inte en endaste bild av paraden...Så gårdagen gick i ett och det var knappt så att man hann sätta sig ner. Men täppt näsa så blev det först grillning med chorizo och öl, vidare så blev det parad-tittande, vandrandes tillbaks blev det förfest och ännu mer drickande och slutligen var det kalas på Chalmers. Mycket trevligt! Mindre trevligt var det när vi kom hem och under natten då min allergi sa till mig på skarpen...

Så idag blir det att ta igen sig lite och äta gott...


Vad gjorde ni på Valborg??

RSS 2.0