Ska du inte vakna någongång?

Det känns lite som om det är någon som säger "ska du inte vakna snart?" i mitt huvud. Jag stog och packade ner lite grejer i mina så kallade flyttlådor innan, men det känns inte som om jag ska flytta. Det känns inte heller som om jag ska börja plugga, det känns mer som om hjärnan vill intala mig att "men vi struntar väl i allt detta och bara låter allt vara". Det är så att jag och min hjärna inte alltid drar jämt och tyvärr så vinner hjärnan de flesta matcher som vi diskuterar. Men inte denna. Jag vill så mycket och jag ser så mycket fram imot allt, men allt är bara lite överväldigande och jag fattar inte riktigt. Det kommer jag nog inte göra på ett tag heller, men när jag väl gör det så tvivlar jag inte sekund på att jag kommer stortrivas. Jag är lite feg när det gäller att utmana mig själv och jag ogillar saker som jag inte kan planera eller kontrollera. Men kastas jag ut så klara jag det galant och jag börjar fundera på varför jag inte gjorde det tidigare...

Så nästa fredag så bär det av med flyttlass till Borås och min alldelles första nya lägenhet. Åhhh jag längtar!

Semisonic - Chemistry


 


En musikaktig rubrik

Här är några av mina absoluta favoritlåtar just in this moment:

3 Doors Down - Runaway


Natasha Bedingfield - Soulmate


Veronica Maggio - 17 år



Sorry för de tråkiga stillbilderna men det fanns ingen video till dessa. Men låtarna är underbara :D

CiaO

Cykeltjuvar

Igår var det en bra dag, tills jag kom hem och skulle cykla till träningen. Min cykel är snodd, ja min systers med...De var alltså låsta och inlåsta i ett cykel hus och ändå så blev de stulna. Jag blir så arg på folk, varför kan man inte bara låta andras saker vara och dessa var ju inte ens synliga för allmänheten...Det måste ju nästan planerats och dessutom så kan man inte få upp dörren till cykelhuset utan husnycklen....skumt hela grejen...För ett tag sedan så blev även min pojkväns och min andra systers cykel stulna. Vad är det för fel på er cykeltjuvar?!!!! (och ni andra tjuvar där ute som känner er skyldiga)

Jag kom in!

Antagen är jag! Ja, ni hörde rätt, jag är numera en blivande student vid Högkolan i Borås. IiiiHH nu är det verklighet, jag kan verkligen inte fatta det. Visseligen så anade jag det, men nu är det bekräftat, så GRATTIS till mig! Nu är det alltså endast tre veckor kvar att arbta, sen startar mitt nya liv, som jag längtat efter så länge, som jag nu också hoppas på blir som jag har föreställt mig....men ett steg till avklarat. NU blir nästa att åka och se på lägenheten, det ska bli spännande, min första alldelles egna lägenhet...ja, vi får väl se....ser fram imot framtiden!

Lycklig!

Några timmar kvar, tror jag... Det står olika, vart man än tittar, när man ska få sitt besked om Högskolan. På Studera står det mellan den 10-15 juli, på HB-sida står det att det ska skickas ut den 11 juli men samtidigt så står det under vecka 29. Förvirrande! Men man kan ju hoppas på imorgon så att väntan är över och kommer det inte imon, ja då kommer väl det nån dag senare.




Jag är lycklig! Det var som jag och min pappa pratade, man får nästan inte säga att man är glad över att leva med den personen man gör, för råkar man göra det, bara en aning för mycket, så är det ju något fel och folk börjar tro att du döljer något. Men jag är världens gladaste tjej, över att få vara tillsammans med min mest underbara pojkvän. Han gör mig lycklig, pirrig (fast det har gått två år) och fantastiskt glad, för att få vara hans. Ville bara nämna det...

Träna=Kul - Träningsvärk=Mindre kul

Träningsvärk är jobbigt! Var på ett pass igår som heter Body Comat, man slår en massa, rättare sagt en hel timme, till rambo musik. Fruktansvärt roligt och det blir deffinitivt samma pass nästa måndag. Jag har för närvarande träningsvärk på de mest konstiga ställen, inte så underligt kanske i o m att jag inte tränat, över huvudtaget på minst 7 år. Men just för att det känns så kanske det tog iallafall...Så nästa träning blir torsdag och fredag, ska bli skoj. Var nere på stan innan för att försöka hitta lite träningskläder, kan bara säga "hur i ****** kan allt vara så dyrt?" det är ju galna priser, men det är väl märkerna som kostar antar jag. Men ska man liskom köpa hela paketet: Sport BH, byxor, linne (som gärna får andas) så går hela kalaset, som billigast, på cirka 600 spänn. Och då har jag redan skor. MAn blir ju alldelles matt, så det slutade med att ingenting blev köpt...

CiaO

Glad!

Idag har tränat! Tro det eller ej, men sanning är det! Jag är såå glad, det var så kul. Min kära vän Erika drog med mig dit (jag skulle gått dit innan men tyckte att jag inte hade råd, men idag gjorde jag ett spontant försök att vara hälsosam) och det är jag tacksam för. NU vet jag ju vad jag ska göra på eftermiddagarna efter jobbet ;) nej, nu får vi sluta med att vara helt "hyperexalterad"...men kul var det.

Om en hour ska jag mösta upp min träningskompanion och gå och se Sex and the city-filmen ska bli väldans mysigt, den slutar dock vid tolv och lilla jag ska upp vid sex imon för att börja jobba sju, kommer bli en lång dag imon. Men sen på kvällen så drar jag upp till Göteborg och till min älskade pojkvän. Har inte varit i GBG på en månad ungefär och jag saknar det.

Måste göra mig iordning nu.

CaiO

Mind trick

En vecka kvar tills jag får veta om jag blivit antagen. Isåfall ungefär 4veckor tills jag slutar jobba och ungefär lika länge tills jag får tillgång till lägenheten. Spännande! Är så förväntansfull.

Lyssna och njut:


Var det två år sedan vi var på konserten nu? Han är ju så underbar och det var så bra. Tycker att han kan ge ut en ny skiva nu så att man har något mysigt att lyssna på...

CiaO

I did it!

Här är en underbar låt! Kan verkligen rekommendera Sara Barellies album, mysigt!


 



Jag som hela tiden har undrat hur man gör så har jag redan räknat ut 99% själv, utan att veta om det. I rutan där man redigerar HTLM-koden, den var för liten så jag hittade inte knappen "uppdatera". Löjligt enkelt. För er som inte redan vet och för er som sitter där och undrar gå in på:
http://www.designadinblogg.se/2007/october/lagga-in-filmklipp-pa-bloggen-youtube.html

Lycka till!

Müsli

Nu är jag hemma efter en låååånnnggg dag. Det mest spännande som hänt idag var väl att "snygg-Björn" från Äntligen hemma besökte oss. Ganska trevligt med en celebrity i butiken då och då ;)



Det näst mest spännande är att jag kanske ska åka och köpa ett skrivbord och det som är bäst ikväll är att det är "Big shots" - serien som startade förra veckan och som handlar om fyra killar och deras kärleksliv typ. Som ett Sex and the city fast med killar.

Måste bara visa vad jag fann i morse i min Mülsi, när jag skulle äta frukost....




....Thiss.....




...små hjärtan. Gulligt va? För övrigt var den dock rätt smaklös och lättfilen som gjorde den sällskap är inte vidare populär...

RSS 2.0