Brain

Wohooo, tentan av klarad! Hur detgick, vet jag inte riktigt men jag skrev och skrev och skrev, så några poäng blir det nog allt. Är trött och ikväll blir det vara slappigheter med tv, men har inget godis, orkar man gå till Coop? Om jag gör detidag så slipper jag imon i och för sig...Måste ju ha lite gottigt, nu när jag inte har något att göra och är ledig för en gångskull:) Har köpt kurslitteratur idag med, 700 spänn var detja och mer kommer väl. Har bland annat köpt en kognitiv psykologi-bok, där vi ska studera hur hjärnan fungerar, ska bli massa spännande faktiskt.En lite kul bild, men det är ju inte detta vi ska studera såklart...Hade nog inte gått att studera killars hjärnor, de är allt för komplicerade.

Knock krasch boom

Känner jag mig redo för tentan? Vet inte än, just förtilfället är jag bara ruskgt trött. Skulle ju vara utvilad idag hade jag tänkt, men i och för sig så är man väl alltid trött på morgonen och sedan så hade jag två nattgäster som ville hälsa på.  I Borås så är det mycket vanligt at man super på en torsadag, så då vatt det ju utgång för vissa...Halv tre i natt hör jag hu det knackar på dörren ch hu det ringer på telefonen (hade en känsla av detta innan jag la mig, att det skulle bli så så jag hade varit smart att låst dörren)Jag klär på mig och där står mina grannar...Så när de sen gått iväg så hade jag ju bara två timmar att sova kvar, så nu är jag massa tröttig!

Hoppas den går bra...wish me luck!


Explosion

Guuud vad trött jag är, ja mer kunskap får jag inte in i min lilla hjärna, nu är det stopp (ska dock pressa lite till). Grannarna ska ut, men själv får man sitta här med papper över öronen, men imon är det över iallafall, skönt!! Nästa vecka börjar nya kurser, nformationsbeteende-människa/ dator och systemering, ska bli ganska kul faktiskt. Men med de kurserna innebär det två (tror jag) gigantiska projektarbeten som sträcker sig till januari. Vecka 3, blir ingen kul vecka kan jag lova....Vecka 4 skulle jag med grannar och Malin åkt upp till Åre, men det finns inga pengar till det, inte lätt att vara fattig student...men vi finner nog andra skojsiga saker att göra, tro mig.

Får väl försöka implementera lite mer plugg nu tror jag och äta på mina flera dagar gamla cocos bollar;)

Känner mig lite som dessa sötnosarna:

 


Lost

Jag är uppe innan "Vakna med the Voice", händer inte ofta ska ni veta..usch, känner mig helt slut idag. Igår var det miljonvis av minuter som jag la ner på att skriva och läsa, så när jag skulle lägga mig var jag helt upp varv, Men sen intog jag sängen vid 23.34 snåret och gick in i dvala, helt slut! Så känner mig lite squashi i hjärnan och undrar hur man ens kommer orka morgondagen. Jag känner mig lite osocial för tillfället och alla mina tankar är nu endast riktade mot tentan, sen efter den så ska jag ta itu med omvärlen. Ni som inte vet, så är detta min första tenta och alla ni som har läst ett längre tid på högskolan vet att i början så gör man typ allt för att klara av det, köper alla böcker och pluggar som en dåre, så döm mig inte....Ha en bra dag allihopa, detska ja försöka ha :)Sugababes - Too lost in you

Bruise

Jag har varit mega flitig idag, pluggat i12 timmar, det ni, känns bra faktikst och imon blir det ännu mer. Sa igår att jag hade snälla grannar och jag säger det igen, blev nämnligen bjuden på mat idag med:) Nu har jag iallafall haft paus och kollat bonde söker fru, vilka människor det finns...

Vill bara visa:Ser nu blåmärket?! Så mycket har jag skrivit idag...

Pratade med min syster innan, är lite avundsjuk på henne, hon åker nämnligen till London idag, tänk vad kul liksom! Aja, får väl börja igen och plugga lite till. Ha en bra kväll!

You've got me feelin´

Hur ska jag få in allt i mitt lilla huvud?! Känns som man har ganska bra koll, men man kommer ju långt ifrån ihåg allt och man vet ju, men att kunna beskriva det är en annan sak. Får väl se hur min första tenta går...Rätt soft att plugga hemma idag iallafall, ingen stress men panik över att få in och förstå allt.  Nu ska jag fortsätta plugga...


PluGG

Åhhh, jag har såå himlans mycket att göra! Känns som jag inte hinner med allt, nu är det tre dar kvar till tentan, så det blir stenhård pluggning nu. Var nere några timmar i skolan och gick igenom lite, så nu har jag sutit hela dan och skrivit på en sammanfattning så jag ska förstå bättre. Blev även bjuden på mat vilken var vädigt nice, mitt i pluggandet...Imorgon så blir det till att isolera sig från omvärlden och bara fokusera på massa IT relaterade begrepp.

     
   God natt!

Heart

Det förvirrar huvudet när det nu är ljust när man vaknar, man tror man är jättesen, men icke...Redovisningen gick jättebra igår och jag var inte ens nervös, vi jättebra respons med, kändes skitbra. Nu är det bara tentan kvar, jag känner nu att paniken börjar krypa fram, har inte haft den känslan innan... Malin och jag ska plugga stenhårt idag iallafall, systemteori står på schemat, ouppidooo!

Igår diskuterades det massor igen, men igår kändes annorlunda. Jag känner mig lättad och glad liksom och det kan låta konstigt, men jag fick höra det jag ville höra, en liten enkel mening, men den gjorde mig jättelad. Längtar...

(Svar Zara systern + åpetra: Jag vet inte när jag kommer hem nästa gång, nångång i november tror jag :D Och jag gllade faktiskt bara den bilden, är inte riktigt nöjd med layouten än men den får duga sålänge...Petra jag tycker du ska skaffa en blogg, så jag kan hålla koll på dig och vännerna i London, hade varit jättekul!)

Lilla Gullifjun

Redovisning idag, tror det ska gå bra men man är inte helt hundra på vad man ska säga och då blir man ju genast nervös Men vi ska nog klara av det, vi ska egentligen bara berätta om Titanic....

När jag skulle gå och lägga mig igår, så började jag se på kanal5 där Jamie Oliver hade ett program om hur kycklingar/höns behandlas, från födsel till slakt. Jag blev helt fast...Han visade i studion hur höns som lever inomhus trängs i burar (det visste man, men att de var så många?!) Jamie visade även att man kunde se på "den köpta" kycklingen om den hade fått brännskador från att ha trängts i burar med avföring, han till och med dödade en kyckling (ingen liten gul, utan en vuxen) inför publik...Ja, jag blev helt fast, var bara tvungen att se klart. Jag ska absolut kolla mer på vad för kyckling jag köper hedanefter.


Tankspridd

Känner mig tankspridd...sådär att det snurrar, men känner inte att det behöver vara dåligt. Har varit en skön helg, jag inte gjort överdrivet mycket alls och jag borde gjort mer, men känner mig ganska nöjd ändå. Känner mig ändå lite i obalans, men tror det beror på att det är mycket i skolan och jag är längtig i hela kroppen. jag hoppas jag bara är längtig för rätt orsak. Har tänkt mycket på mig själv under dessa veckorna och jag kan inte förstå varför jag inte bara kan vara nöjd, det stör mig. Allt är bra egentligen men mitt huvud förvillar mig...

"I know the distance is a factor
But I stretch as often as I can
My goal's to reach your hands any day now
Please don't blame me for trying"
-Maria mena-I miss you love-


     

    

Awake

Har ställt tillbaka klockan? Hade ingen aning om att det var nu, fick reda på det igår genom en väns blogg och tur är väl det, tänk så hade jag inte ändrat klockan och kommit försent till redovisningen imon, det hade ju inte varit så käckt (internt Haha). Idag ska det pluggas tenta och redovisning, fick ett ryck innan, efter att jag precis gått upp, jag började städa och plocka, men jag antar att man gärna gör allt annat, även omedvetet,när man ska pugga.

Det ska ätas cocosbollar med, måste erkänna att det blev lite väl mycket scker i, så det knastarar typ när man ätar dem, men de är jättegoda iallafall!

Godbitar

Jag har hunnit med en massa idag, men jag har inte böjat plugga än, men ska seriöst göra det efter detta inlägg...Promenerade ner till stan innan och hittade några godbitar inne på Gina Tricot:


BTW: Är inte min hängare den coolaste?!

Har också gett mig på att laga Laxgryta med annanassalsa, från den Hemköpreklmen som gå på tv: http://www.hemkop.se/showdoc.asp?docid=501&channelitemid=447787 Den hade en ganska speciellsmak, men den var jättegod och för er som tvekar på salsan (jag tyckte det var en konstig kombination först) så känner man inte av den så värst mycket. Prova!


Nu ska jag ta tag i mig själv och försöka börja plugga och när det blir paus, så ska jag göra cocosbollar, gott va?

Remember when it rains

Det är så skönt att det är lördag, planer för idag:
  • Gå ner till stan och besöka trevliga butker med rea-skltar
  • Kanske göra cocosbollar eller bullar
  • Plugga på redovisning och tenta
Sjukt vad mycket man kommer på att man vill göra, när man vet att man borde göra annat, exempelvis till tentan. Jag funderar ju t o m på att dammsuga...Lite shopping får rätta till de där felplaceade hjärncellerna! Känns som det kan bli en bra dag ändå.

Åh, igår så skickade min pappa MMS på mina gamla jobbarkompisar, där de så fint posade, jag saknar faktiskt dem. För när man jobbar så, på ett relativt litet företag så blir man ju en slags familj. Alla har olika roller, alla har åsikter om alla och man kommer bra överrens med många och vissa inte alls, någon ska alltd veta bäst, någon tar inte plats alls...Så jag saknar väl inte jobbet så,men människorna och den känslan när man kommer till butiken inann den har öppnat (fråga mig inte varför) och den rutinen man hade. För nu har man ju knappt några rutiner alls, alltid olika uppgifter och olika scheman.

Måste bara tilägga att isbjörnen är nog ett av de sötaste sjuren ever.


Blabb blubb

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu så här på morgonen, men det är ju lite av min rutin så...Känner mig lite off, känns som jag har massa tankar i huvudet och jag blir bara förvirrad av dem. Samtidigt så ska man tänka på redovisningen och tentan på fredag,det är mycket på en gång. Har kommit på att om man har på sig klänning, så mår man bättre eller jag gör det, Man känner sig lite finare, så en klänning kan kompensera en del, borde köpa fler och kjolar. Men det är inte så lätt att hitta "vanliga" klänningar, utan det är oftast fest isåfall. Men jag ska leta...

Igår gjorde jag iallafall min soppa (Olofs soppa) och den blev massa god,man känner sig inte lite huslig när man står och kokar soppa liksom. Ska nog baka bullar i helgen,det blir ju aldrig av att man gör sånt, så det kanske blir av. Bullar och tentapugg!


ONT

Jag har ooooont i magen! Hatar magvärk och jag har inte en såndär lugn och mild värk, nejnej man måste ju ta i ordentligt om man ändå ska ha det, suger....Risken med den är att jag kanske inte kan följa med ut imon, det hade varit sjukt tråkigt men risken är stor att jag istället ligger ihopkurad i min säng. Ska ner till skolan vid elva och plugga till seminariet, sen ska jag nog gå hem och göra soppa, kanske kolla på Love actually, den är så mysig! Men det finns en risk för att jag blir för kelsjuk då och det kan bli jobbigt, i och med att jag inte ska träffa pojken förrens flera veckor. Ja, får väl se om jag klarar av det....

Imorgon är det löning, skönt! Gick förbi Gina tricot igår och de har så mycket fint och det såg ut som de hade rea, kan bli farligt :D Har ni kollat in webbshopen? Sjukt snygga grejer och de ä inte dyrt heller, risken med Gina är dock att det är många som bär samma plagg. Gina Tricot här i Borås är som HM i Halmstad, alla handlar där.

Ha en bäst dag, ska "försöka" att ha det med...Bye

Buller

Det åskar, jättemycket! Hatar verkligen åskar, tycker det är ganska läskigt faktiskt, men är det vanligt att det gör det i slutet av oktober? Känns inte vettigt, åhh inte gilla alls....


Nu kommer egnet iallafall, så kanske det är över nu...

Dumma mig

Klockan är nu 7.58, jag är trött och känner mig sjuk (som jag alltid gör nu förtiden, känns det som iallafall) En fårga: varför damsugar man 7.15 på morgonen? Följdfråga: Varför håller man fortfarande på? Det kan i och för sig vara fastighetsfolk som städar men jag menar ändå! Det gör inte mig gladare, det gör inte heller regnet som jag måste traska ner i sen och dessutom är det mindre kul att inse att man vait korkad. Skulle ta fram mjölken och upptäcker en stor vattenpöl i kylen och tempen står på +10, nämen då ser jag att dörren till frysen inte är helt stängd. Jag är så otroligt smart! Så nu får jag väl chansa vad jag kan äta och vad som möjligtvis kan göra mig ännu sjukare. Dumma dumma Emelie...

Idag ska krafterna ägnas åt en artikel om Titanic och analysera den, sen ska jag också (som gör mig ännu gladare *ironi*) tvätta, vill inte men måste, högen med kläder har underligt nog blivit liteväl hög...

Nu borde jag iallafall ta tag i mig själv, så Bye Bye

Somedays I'm a super...

Vaknade vid fem idag, pågrund av min hosta som aldrig vill överge mig, men jag la mig igen, efter en dos spray och hostmedicin. Så den där timmen som jag sov efteråt, var underbar! Så nu sitter jag här, som vanligt, med min macka och mitt te, Lyxade också tll morgonen med ett glas färskpressad apelsinjuice, massa mumma.

Annars så ska dagen tillbringas i skolan med föreläsning och gupparbete, som vanligt...Jag är ju faktiskt ute i god tid idag, behöver inte gå förrens om en timme. Jag är en person som verkligen hatar att komma försent, jag skippar hellre det jag är sen till än att komma senare. Men sen jag flyttat hit ochbörjat skolan så känns det som jag alltid stressar ner till skolan, innan var jag liksom alltid flera 1000 år i tid, vad har hänt?! Vet nte,men jag hinner alltid. Nu ska jag i och för sig vl inte säga så för dåkommer jag väl försent idag bara för det...

Christina Aguilera - Keeps getting betterGod Morgon!

Choco

Storhandlat på Coop och sjukt nöjd över mina kassar...berättade i ett tidigare inlägg att jag inte inhandlat en enda grönsak sen jag flyttade hit. Nu bestod nästan mina kassar endast av den varan! Måste verkligen äta bättre och mer, så grönsaker kan vara rätt väg. Ska, i veckan, ge mig på att göra Olofs goda soppa (som ännu inte har ett fantasifulltnamn), men jag kommer ju alrig klara av att göra den lika god, självklart.

Nu ska jag sätta mig och slappa vid tvn och frossa i mina nyinköpta Choco Pops :D

Glöm inte Tila Tequila ikväll!

If I were..

Rastlös, rastlös, rastlös var namnet!! Vet inte vad jag ska göra och då har jag ändå saker jag egentlgen likaväl kan plugga på, men jag har gjort felet att varva ner nu så nu måste man ju pumpa igång sig själv igen. Jag borde börja träna med...egentligen...jag sitter vid datorn nästan dygnet runt så det hade kanske inte varit en jättedålig ide, men orka!!

If I were a Boy


Hatar telefonförsäljare!!

Jag vet inte vad det är som håller på att hända men min stackars mobil, men den bombaderas bokstavligen av mobilförsäljare. Jag blir galen!! Nu ringde det ett 09nr och jag orkade bara inte svara så mamma tog det. Det var någon som påstod att jag köpt en video och hade fått uppgifter på detta, så mamma skäller ut denna personen, för det hade jag ju inte. Nu i efterhand vet jag att det var radiotjänst som troligen syfteade på boxern, men varför säger de video då??!! Men nu har jag anmält tv-innehav iallafall, råkningen kommer om 10 dar, härligt! Men video?! Fattar noll!

Så ni övriga försäljare, sluta ta er tiden att ringa mig, jag kommer ändå inte svara!!

Open window

Sitter i Halmstad och gör ingenting och är sjukligt rastlös! Jag är lite orolig också, för mitt fönster som kan stå vidöppet i Borås, det är ju inte så att det inte har regnat konstant heller, hoppas att vi stängde det, annars blir det inte kul när jag kommer hem på måndag...

Någon som sett filmen Secret window? Såg den igår, det är verkligen en skum film...

Trött på att tänka

Hemma i Halmstad och det är faktiskt lite mysigt, men det hade varit bättre om jag gjort det jag faktiskt har att göra, nämnligen att skriva klart rapporten, istället för att slöa. Men ska skriva lite till sen räcker det för idag!

Jag fattar inte varför jag ska analysera allt, känner mig lite tjatig...men egentligen så är det bara för att jag vill att allt ska fungera så bäst som möjligt och jag vill inte grubbla över saker. I och för sig så kanske det är jag som ska ändra mig, men jag tycker ändå någonstans att jag har rätt, ja vi får ju se vad som händer. Jag tror och vill att det ska bli så bra som det kan bli, inget är perfekt det vet jag men ändå. Blir så trött på att jag tänker så mycket, men antaglige så är det bara en period som jag kommit in i...flyttat, börjat högskolan, plugg-är mitt liv numera, träffat folk och allt sånt...Allt kommer lösa sig.

Mörkrädd

Jag kom på att jag har inte haft en enda färsk grönsak i min lägenhet någongång (wokgrönsaker räknas inte, den påsen har legat här länge..) under min vistelse här. Det är kanske därför jag blir sjuk och aldrig blir frisk igen...

Jag är inte mörkrädd, men jag har fortfarande på tvn (oftast) är jag somnar (tycker tysnaden är lite läskig liksom), Igår så stängde jag den och så började jag drömma mardrömar och det var så verkligt. Ni vet hur det är, man vill så gärna vakna men det går inte få upp ögonen. Iallafall, jag var i min lägenhet, i min säng, min tv var avstäng och jag får för mig att någon är i lägenheten, för jag skymtar det i nån icke-existerande spegel. Jag försöker väcka mig själv genom at nypa mig, men jag är så trött att jag inte orkar röra händerna, så jag försöker bita mig i armen istället. Sedan kommer något mellan stadie, där jag inte vet var jag är eller om jag är vaken, sen vaknar jag, sätter på tv och har på den til jag vaknar nu på morgonen. Jag vet, skumt...

Idag går jag tlll 12, egentligen så skulle vi bara haft en halvtimmes skola idag, men de tyckte väl att det var för lite så de släger in en tre timmars föreläsning med, med en föreläsare som få står ut med. Okej, nu börjar man vänja sig vid tonläget, jag vill inte!! Sen ska jag hem och få skrivkramp, igen. Har typ hälften kvar nu, så det känns helt okej, själva delen i kursen tycker jag faktiskt inte är så ointressant, men boken gör ju allt till döden..


Look at meee

SKRIVKRAMP! Nja, kanske inte ritkigt då, men har bara skrivit och klickat på tangenter idag känns det som. På torsdag bli det hemresa till Halmstad iallafall, syrran from London kommer hem, ska bli kul att ses! Lite avundsjuk faktiskt, vill också åka iväg, men nu har jag ju faktiskt ställt till det för mig själv och satt mig på en utbildning. Men jag är glad ändå ska ni veta, idag har varit en ganska positiv dag, fastän att jag inte gjort mycket alls. Jag är förtillfället nöjd med hur jag har det och är ganska positiv ändå fast jag klagar över mina rapporter. Men 2000 ord to goo, sen är jag klar och ska bara slappa i Hamstad och gå i affärer och mysa...men inga pengar har jag....men jag ska försöka mysa iallafall

Muuussiiiccoooooooooo:Panic at the Disco- ManeaterAndra good songs:

Kate Nash - Foundations  http://www.youtube.com/watch?v=w9XA5Xb-ALk (hur söt är hon inte?)
John Mayer - Comfortable http://www.youtube.com/watch?v=YX5ZAF21IDc&feature=related (sjukt fin)
Paramore- Emergency      http://www.youtube.com/watch?v=mgJ8BZi3vTA&feature=related

Så är det när man är ensam

Jag har kommit på att en av de mest tråkigaste sakerna att göra, när man har egen lägenhet och då bor ensam, det är att slänga soporna...

...disken brukar också växa och.......blommorna har inte sålång livslängd...


....när man bor själv. Men jag trivs ändå, har börjat komma in i en rutin nu. Har bott här ungefär två månader nu och det änns som så mycket längre! Jag har liksom studerat på högskolan i två månader, det knns som evigheter ju.

Idag blir det rapportskrivning, imorgon har jag nån föreläsning och klassmöte (vad nu det ska vara bra för), på torsdag så ska jag kanske åka till Halmstad. Systern från London kommer hem (eller det är sagt så iallafall, men vem vet) och då skulle jag göra det med. Kan vara skönt att komma hem lite när man inte behöver tänka på någon skoluppgift sådär direkt, utan bara vara och mysa med älsklingarna såklat.

Nu ska jag fatta överstryckningspennan och sätta igång...Bye  Bye

Frisk....NO

Mår sådär, halsen vill inte som jag vill och vi har en redovisning idag som vi inte har en aning om vad vi ska framföra på (tror ingen riktigt vet), känns nödvändigt att ha den då?! Men frågan är om man stannar hemma, om man måste göra om den då, känns ju lite sådär isåfall, förra workshpen var ju inte så extremt lyckad, när jag satt i skolan med feber, så jag vet inte...Får väl krypa till skolan iallafall antar jag...

Nostalgisk!

Sitter här och kollar igenom massa gamla bilder och lyssnar på "då-tids" musik från gymnasietiden. Det finns så många låtar som har ett minne,en känsla, så det är helt sjukt. Har också funnit en hel del massa gamla videos som jag trodde var försvunna, mycket från gymnasiet (måste visa dessa sen Hannah).  Men har nog varit lite allmänt nostalgisk idag....
Bjuder på dessa:

       

Annars har det inte hänt mycket idag, det har iallafall spenderats fem timmar på skolan på en datorstol (kan vara känsligt, det där med dator ch data), helt sjukt, man borde bli fyrkantig.

(MITT HÅR- KOM TLLBAKA)


something More

Idag har varit en underbar "vakna" - morgon, men vilka konstiga drömmar jag har haft, mycket som försegår i huvudet...Så nu har jag ätit frukost och lyxat till det med en "mud-mask".Om nån timme ska jag möta Malin vid skolan så vi får klart den där meningslsa rapporten.

Igårkväll kollades det fotboll, (som inte var intressant någonstans, men mina grannar var väl insatta) efter det så stekte vi pannkakor (jag, fanns vissa som smög iväg) och åt dem med glass och kollade scrubs. Massa nice!

Nu ska jag göra mig fin så jag kan traska ner till skolan i, faktisk, det fina vädret, Bye ByeAmy Mcdonald - wish for something more

Ouiet

Plugg,plugg och plugg, det är min grej nu för tiden. Ikväll är det lungt, inget party, men är lite sugen ändå....Idag har jag inte gjort mycket alls, mest suttit här med den j*vla rapporten, men på måndag är det över eller ja nästa är ju en till fredag med så, men sen. Har inte såhemskt mycket att förtälja idag, så bjuder på en låt:

Maskinen feat. Lazee, ADL & Timbuktu - Be QuietGöra ingenting

Igår var det galet, men sjukt kul! Började med att jag och Malin drog på förfest, där vi drack en massa och sedan åkte vi in till staden (på lite olika sätt), vi gick till Swing som var sådär kul, var inte alls mycket folk. Sedan kom min granne ner och joinade oss på dansgolvet, som vi sedan också lämnade för efterfest . Efter efterfesten gick vi hem, men otroliga skavsår på fötterna (tack, Malin som så snällt bra mig på ryggen en liten bit). När vi kom hem så mötte vi två grannar och det vankades efter-efterfest, med makaroner och köttbullar, även massa blåmärken på kroppen. Så partyt slutade vid fem på morgonen och vi vakande ett, då var det dax att dra sig ner till skolan och plugga. Där satt vi till halv åtta och sedan bev det hemgång och kycklingrulle....så det var gårdagen, natten, morgonen och min dag. Nu ska jag bara göra ingenting....

Blubb-blubb

Guuuud vad duktiga jag och Malin har varit idag, varit i skolan från 9-18 fastän vi slutade 12. Nu ska det slappas och ätas pan pizza och imorgon är jag ledig, okej jag har massa saker att göra men jag kan sooova länge. Men nu ska jag se på tv i min soffa, som inte hör till vanligheterna, brukar se på tv från datorn, vaddå nördigt?!


Godmorgon, visst är det en tidig morgon?!!

Har stigit upp, men jag vill sooovvvaa! Men i och för sig får jag väl skylla mig själv som inte la mig i tid (men det gör jag ju aldrig ändå ). Fick inte gjort så mycket som jag vllle med plugget igår, men är nöjd ändå och idag är det bara att fortsätta. Ni som läser min blogg kanske tycker att jag låter bitter över skolan eller något...det är jag absolut inte ,jag tycker det är riktigt kul, det är bara lite väl maffigt imellanåt, man hinner liksom inte med allt som man vill hinna med. Och ja, det blir mycket pluggprat, men se ni det är faktiskt mitt liv och min vardag nu så stå ut!

Igår (som i tidigare "inte full-inte-påverkad-men lätt,lätt lulliga-blogg") kollades det "i ditt aniskte" i allrumet, första gången jag gör det och det var massa trevligt och Magnus Betner, ja man kan väl inte säga annat att han äger. Greenpeace, sjukt kul och nästa vecka är det ju MUF, måste ju verkligen ses.

Dagens (mest obetydellsefulla) problem (egentligen): Jag har inte tillräckligt med mjölk i teet så jag bränner mig på tungan.

i ditt ansikte

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig ar kollat på "i ditt ansikte" ute i allrummet och druckit öl, det känns, helt sjukt...men trevligt. Ska sova nu men måste bara visa denna:
Helt underbar!
God natt!

Happy

Vill sooooova! Det skumt att man sover bäst när man precis vaknar och bara kan somna om direkt, det borde vara lag på att man ska sova vidae då, när de tillfällerna dyker upp. Kanske vanligt för andra, men inte alltid för mig. Det tar lite tid för mig att vänja mig vid att sova i lägenheten. Innan så rullade greys anantomy hela natten, nu har jag på tvn tills jagblir så trött att jag inte bryr mig och då stänger jag av den. Ibland men bara ibland så stänger jag av den tidigare, men det har väl skett sådär tre gånger på massa dar.

Jag känner mig lycklig! Jag tror att jag får lite väl mycket grubbeltid över när jag sitter här i Borås, ni vet analyserar allt, sådär som bara tjejer kan. Men jag är så glad och lycklig över att du är min och att vi faktiskt blev ihoparade av våra närmaste vänner.(Hannah) Nu har det gått nästan 2,5 år and I'm so happy,soo happy, sooo happy... Haha, nu fick ni lite av de dära äckligt lyckliga känslan, men det är så sällan man berättar om den jue.

Idag blir det plugg och åter plugg, men jag tror nog att jag ska överleva!

My Love

Nu har jag nått upp till mitt mål för dagen, har skrivit 500 ord på rapporten, ouuppiidooo, men får väl skriva lite till...Känner mig dötrist som sitter hemma på en fredag men känns lite nödvändigt. Kanske plugghäst varning, men hellre det en kväll än en stressig kväll med panik. Sitter och kollar Idol samtidigt, är inte idol-juryn snällare i år? eller är artisterna bättre?

Har inte så mycket att säga om dagen som gått, haft föreläsning om hur folk fungerar i en grupp och hur man ska leda en rupp bättre typ. Morgondagen vet jag inte riktigt än hur den ser ut...men det märker vi..

En liten låt såhär på fredagskvällen:Billie Vision and teh dancers - My Love 

Min hjärna sprängs

Är nyduschad och sitter här med en känsla av förvirring. Så otroligt mycket att tänka på, frafar som ligger på sjukhus, skolan med alla dessa arbeten och massa massa annat. Igårkväll skulle jag pluggat men hade ingen motivation alls och sedan blev det diskussion som varade tills ja var tvungen att sova. Kom man fram till någon vettig lösning då? Nej, inte egentligen, men det kändes bra att prata, även om vi gjort det så många gånger förut. Allt löser dig.

Idag är det lab och vi får väl se hur den går,  har ingen aning om vad och hur man ska göra, vet uppgifterna men det är ett program vi aldrig använt förut och enligt läraren så ska vi inte få någon hjälp alls heller.

Vet inte vad jag ska göra i helgen, kanske en plugghelg hade varit bra. Inte särskilt kul men det hade vrait bra att avklara lite. Får väl fundera på det...bara för att vi var lediga måndag och tisdag så ä denna veckan helt kaos, redan torsdag liksom, snart helg.

Känner mig lite dämpad,lite såhär........... så jag får nog ta tag i mig nu och peppa mig lite för en låååång skoldag.

CiaO

Pappkassar går sönder i regn

Slutade vid tolv idag, efter att ha haft vår första It & affärsnytta-föreläsning, verkar sådär. Så himla mycket att ta in bara, så nu ska det labbas och rapportskrivas. Detta ska vara inne om en och en halv vecka, det ska självklart redovisas med..... Bitter? Nej, inte egentligen, det är rätt kul faktiskt, men det blir så mycket på en gång, man hinner ju knappt andas! Efter skolan så var det hem, med otroliga skavsår av mina nya skor och sedan iväg och handla. Självklart pisseregnade det när jag skulle gå hem, så jag blev dygnsur och kassen gick sönder. Ha iallafall varit massa duktig nu, ha lagat mat och gjort matlådor :D

Nu ska jag nog sppa lite, kanske börjaså smått med rapporten, vi får se, inget ansträngande iallafall!

CiaO

RSS 2.0