Morgon!

Sitter och kollar på serien "Heja Björn", jag kan knappt se på den.. man tycker ju så synd om stackars Björn som ständigt blir överkörd.

Snart ska vi åka och kolla in möbler (och julsaker). Kan inte riktigt förstå att det faktiskt är november imon, snart kommer den "riktiga" snön, inhandlandet av julklappar, Kalle Anka...nja, kanske inte. Först blir det julpyntstittande på IKEA.



Call my name

Jag lever. Halloweensittningen i förgår var ruskigt kul och jag träffade även en kompis som pluggar i Jönköping. Det var jättemysigt att se henne (efter tre års uppehåll). I helgen ska jag vara i Göteborg och bara ta det lungt och inte ens ägna en tanke åt saker som egentligen måste göras.

Bjuder på en nice låt:


Varför kan man inte snabbspola timmarna?

Jag försöker verkligen plugga men gör allt annat istället. Nu sitter jag i soffan med laptopen i knät, jag har förberett packningen för imon, kollar på The Hills och borde äta nått snart igen. Funderar på soppa på påse, har aldrig riktigt testat det, men verkar smidigt.

Webbkamera är sjukt underskattat när man har tråkigt.



Helt borta

Mamma ringde och väckte mig för en stund sedan och när jag vaknade blev jag så osäker på om det var tenta idag och var jag egentligen befann mig. Antar att man har sovit ganska bra då och djupt, för tentadax är det inte förrens imon. Är verkligen supertrött! Men jag blir nog hel igen efter frukosten.

Idag ska jag ner till skolan och fixa och trixa med mina kurser så jag har nått att läsa de kommande veckorna, sen blir det hem och plugga och packa inför imon.

Miss me tattoosistah!

Up's and doooown's

Som sagt var det upp tidigt, hade därefter en supermysig frukost med Malin. Sen drog jag ner till skolan för att få lite plugg gjort och det gick sådär...så jag traskade till stan istället och shoppade kläder till den Halloweensittning jag ska på i Jönköping på onsdag. Tror jag har hittat min outfit faktiskt och vad ska jag vara? Jo, ett troll. Varför? Det kändes bara som en bra figur att klä ut sig till med många variationer.

För en stund sedan fick jag också reda på min (superjobbiga och superviktiga) tenta, som visade sig vara ett
IG, en halv poäng mer än förra gången. SKIT! Men jag var någonstans beredd på det men det kändes ju helt okej när jag gjorde den, det är väl det som gnager mest.

Men glad är jag ändå, för att jag haft min pojkvän här, jag fick hämta ut mina beställda H&Mkläder, jag ska festa på onsdag och dessutom ha helhelg i Göteborg.


Tidig morgon

Uppe tidigt idag, min andra hälft var tvungen att ta en buss kl 8. Men det är ganska skönt att vara vaken redan nu, då kanske man verkligen kan komma igång med plugget.



Snart blir det frukost med Malin iallafall. GodMorgon!

Lite shopping i en regnig stad

Nu slappas det. För nån timme sedan kom vi hem från knalleland, han med en ascool t-shirt och jag med ett par byxor med leopardmönster. Som vanligt är det grådaskigt väder i Borås som är sjukt trist, men med ännu mer skäl till mys. Ikväll bjuds det på Fajitas och kanske kan jag övertala älsklingen att kolla på "Love actually"...men bara kanske.


Kanske är det dags att börja träna

Sitter och kollar på MADE på Mtv, där är det en teaterkille som ska bli "made" till en boxare. Uhh, vad mycket träning det verkar innebära, både med kondition och styrka. Min boyfriend tränar MMA och i den sporten verkar man göra allt möjligt, allt ifrån boxas, brottas, sparkas...Det är en gala, The Zone, om nån vecka i Göteborg då flera ska gå marcher i just MMA och jag ska nog med och kolla. Kolla på vuxna killar som svettas och slåss i en ring, kan bli väldigt intressant och om inte annat en upplevelse i sig. Allt detta får mig att tänka på att jag verkligen också skulle försöka komma igång med någonting. Att bli anfådd i trappor är väl ett dåligt tecken?!

Kanske man skulle prova tidiga morgonpromenader och kanske införskaffa ett sådant här kit:


Från Intersport

Snart blir det ännu mörkare

Snart är det dags att gå över till Malin som har tv400 (jag har inte den lyxen) för att kolla på BloggAwards.

Idag har jag inte alls gjort så mycket som jag borde gjort och så känns det som det är ofta.

Föresten glöm inte vrida tillbaka klockan idag! Hade inte den blekaste att det var i natt, tur att Facebook och dess kommentarer räddar en.


Shoooes

Så sitter man här igen. Måste verkligen sätta igång och plugga snart, älsklingen kommer imorgon och då ska jag bara mysa och tänka på allt annat än att jag har en viktig tenta på onsdag.

Tänkte visa mina senaste skoinköp, som jag glömt att lägga upp.



Alla är från Skopunkten, I just looove them! Och hur glad blir man inte av att kunna köpa tre par skor utav priset på ett och ett halvt par skor?!

Kryptonite

Sitter och kollar in IDOL nu och de sjöng "Here without you". Undrar hur många gånger jag har lyssnat på den...
3 doors down är ett av mina absoluta favoritband. Och hade jag ställt upp så hade jag med lätthet valt "kryptonite" istället för den andra.




jag älskar chic-lit

Jag har alltid velat läsa, men har aldrig haft orken att verkligen ta mig igenom böckerna. Men i somras hände det, då öpnades mina ögon för - Pocketen! Vet inte hur många jag läste ut...men läsning är något jag fortsatt med, perfekt innan man ska drömma söta drömmar.



Detta är bara ett urval som jag har uppradade i bokhyllan.

Stella & Sebastian
av Jenny Leeb
En mysig bok om ett par som träffats tidigt i ungdomen och har hållt ihop, de går skilda vägar och fortsätter vara bästa vänner. Jag gillade verkligen denna boken då jag tror att denna relation detta paret har, kan avspeglas i mångas "förhållanden".

Bedragen av Katerina Janouch
Spänannde bok och lite mer drama än en chiclit. Efter halva boken var det svårt att sluta läsa, så resterande halvan sträckläste jag. Den handlar om en vanlig familj, då plötsligt en dag det kommer en kille och säger att han är son till pappan i familjen, detta leter till mycket intriger..

Gravidchock och Otrogen på öppen gata av Belinda Olsson
Detta ska vara en triliogi egentligen och jag väntar spänd på tredje boken. Denna handlar om en en tjej som är mitt upp i karriären och blir gravid när hon minst vill det. Man får följa henne och hennes pojkvän genom allt som har med gravidhormoner och barnafödande att göra, samtidigt som hon fortsätter med karriären.


morgon eller middag kanske eftermiddag

Lövblåsare. De är några som jag verkligen inte klarar av, tänk vilket jobb egentligen..går runt och blåsa bort löv och göra alla i dess omgivning irriterade. Jag hade kunnat ha ett sånt jobb, lätt, bara för att irritera folk. Motsägelsefull? Ja, jag gillar inte de, men tänk att ha makt över folks humör..

Dagen ska ägnas åt att plugga begrepp som redundans, indexering, tupler, attribut och relationsmodeller.


Morgonruffs har guld i mun..

Motivation tack!

Uhh, känner mig utpumad av någon anledning. Men jag brukar piggna till nu framåt kvällen så då kanske det också medför lite pluggmotivation. Jag har iallafall tvättat idag, känns riktigt bra (förutom att jag alltid ska ha otur..maskinen gick sönder och mina kläder blev fast i maskinen).



Något omotiverad hehe...

En tur på Knalleland

Hemma. Åkte ner till skolan för att snacka med vår studievägledare, men var han där? Nej, klart inte. Måste verkligen prata med honom innan de nya kurserna börjar v.45. Så det blev en sväng inom Veronika och sen gick vi till Knalleland. Köte en supermysig jullykta för ynka 10 kr, vem kan säga nej till det??!!

Så dagens me like går idag till:



Min utsikt (alltså inte det stora röda huset utan "berget" bakom), de nya chipsen "sourcreme &bearnise" och min nya fina lykta.

1:a tenta Done!

Nu var den ena tentan gjord och det känns sådär med den. Kände mig inte alls motiverad eller att jag hade koncentrationen. Så jag räknar starkt med ett IG men det stör mig inte så mycket, bara göra om och plugga bättre!

 

Nu blir det te hos Malin:)




Städrush

Nu är det diskat, städat och iordningplockat. Har hört nånstans att man ska göra sig av med alla distraherande vardagssysslor innan man kan sätta igång och plugga. Undrar om det hjälper? Men något ligger i det, det är sjukt störande med massvis av disk som tar upp hela diskbänken, men nu är det gone, så komsi komsi tentamotivationen..


Blir gaaaalen!

Min tatuering börjar fälla små trevliga ruvor nu och med läketid kommer outhärdligt kliande! Smärta kan jag ta men detta...Flera gånger i natt har jag vaknat av att den kliar, men det är ett BIG nono det är det som gör det till en pina. Ni vet när man har ett ställe som kliar supermycket och så kommer du inte åt att klia (jag når i och för sig), man blir ju insane! Men men man får bara ta det

Idag blir det tentaplugg inför imon, kul....


Bråkerier

Idag har jag bråkat och återigen bråkat med min så kära dator. Ett tag var jag så nära att bara kasta ner den för balkongen..Istället för att det skulle hända, gick jag hem till Malin och pluggade lite. Har tänkt att avinstallera allt vad office-paket heter och använda OpenOffice istället. Tror det är det som segar och det är oftast de programmen som gör mig galen.

Igår var jag på kalas, riktigt trevligt med massvis av fnitter och mat i mängder, fick till och med en "doggybag" med hem. Som nu har gjort mig mätt och belåten.

Imorse provade jag några kryddbullar eller snarare "krydder boller" som jag köpt på netto. När jag senare lste på innehållet var den ända kryddan kaddemumma. Varför döpa det till kryddbullar då? Och smakade de ens det...no they didn't!


MysMorgon

Hur skönt är det inte med sovmorgon? Kommer inte ihåg sist när jag vaknar utan att ha ställt klockan. Så nu sitter jag och njuter, dricker te och äter pannkakor, med John Mayer på hög volym. Ska ta och tentaplugga lite idag och sen i eftermiddag blir det 25års kalas.

Igår snöade det! Helt stört...tycker det känns lite tidigt med snö i mitten av oktober, men det kanske bara är jag.


Snowdrop

Nu har jag tagit hand om min nyblivna kompis, är lite trix att tvätta den men det funkar jättebra. Hoppas bara på att Helosanen hinner torka innan jag ska iväg. Det hann den nämligen inte riktigt går och det blev ett avtryck på insidan av koftan. Är mindre trevligt om den ska fastna i kläder och hålla på.

Vädret är är endast grått och det snöregnar ser jag nu. Är det bara jag som tycker det känns en aning tidigt med snö?

Nu blir det att bli tipptopp!


hyllbygge

Idag har jag inte gjort allt för mycket nytta, känner mig lite lost faktiskt, särskilt gällande skolan. Mitt mesta effektivaste "arbete" var något som jag gjorde aldelles precis, jag satte ihop en skohylla. Märkte dock att skohyllan egentligen inte är tillräcklig, borde ha en trevångingshylla har nämligen dubbelt så många inknökade i gadroben.



Sunrise

I loooove my tattoo! Kan inte riktigt fatta att jag verkligen har gjort den, men det har jag och jag är såå glad! Det är sjukt hur snabbt det har blivit höst, i förgår snöade det tydligen här i Borås och ett stort träd utanför med massvis med löv har knappt några kvar. Det är mycket kallare här upp än i Halmstad, knns ndå inte som om Borås ligger så långt upp i landet.

Men nu ska jag ta hand om tattoon och bli redo för skola.

Ha en fin dag!!

Min första tattoo

Åhh idag gjordes den och som vi har väntat! Jag och finaste Hannah har gjort en vänskaps tatuering och denna har vi väntat på i 10 månader! Hannah gjorde sin först, sen var det min tur. Hon har lite mer efarenhet då hon har några stycken och jag har varit med henne två gånger innan och denna tillsammans. Kanske var det den långa väntan som gjorde så att nervositeten la sig lite. Så detta var min första och det kommer inte bli den sista då jag redan planerar nästa.

Gjorde det ont? Jaaa, det gjorde det! Jag yttrade mig imellnåt men mest gav jag nog ifrån mig konstiga miner. Men allt var så värt det och jag är supernöjd! Vi har alltså gjort en exakt likadan tatuering men hon har sin på underarmen och jag mellan skuldebladen. Och texten "Puss Love" har en lite historia bakom sig, kort sagt så är det verkligen en fras som vi använder mellan oss.






Denna fina bild fick jag av Hannah med idag, hur gulligt som helst! Den är från vår studentbal och hon kontaktade företaget som stog alla mingelbilder, så letade de fram den. Hur sött är inte det?!

Clarity

Kom hem till Halmstad imorse. Gick upp vid kl 5 och försökte komma in på bloggen, som var helt omöjligt! Men jag läste sen något om att någon/några som har hand om .se sajter och de hade gjort något fel så ingen normal .se sida fungerade inte, hur lyckas man med det? Sen tog jag bussen till Göteborg kl 7 och sen vidare till Halmstad. Cirkus 3 timmar buss, med tre olika bussar jag jag färdats idag, suck. Har bra softat tills nu och hälsat på min systers kattunge Luna.

Lite bilder från dagen:



 



Förklaring till näst sista bilden, det är min sko. En av mina nya par som jag bara älskar, den har hela tiden låtit lite annorlunda än den andra och idag såg jag att hela "klacken" ramlat av! Hur lyckas jag?


En klipphistoria

Så nu var den efterlängtade klippningen done. Brukar aldrig säga att jag är nöjd direkt för jag måste vänja mig lite först, men bra blev det! Och det är så skönt att ha rensat ut flera dussin hårstån, även frisören sa att jag hade mycket hår.

Nu när jag har lite tid över kan jag visa mina frisyrer detta året hittills (det är en del olika varianter)

Januari 2009 Före klippning


Efter klippning


April 2009 Före klippning och efter klippning


Juli 2009 Klippning utan före bild


Oktober (NU) 2009 Före klippning och efter klippning


Ja, det var min hårhstoria:)

Kusin vitamin

Varför har jag fortfarande ont i halsen?? Skumt, för hade ont på samma ställe förra veckan, sen försvann det nr jag var i Göteborg men när bussen rullade in i Borås kom det tillbaka. Men jag har hllt i mig massvis av c-vitamin nu på morgonen så jag hoppas den tar hand om "viruset".

Idag ska det pluggas, klippas, städas och packas. Längtar! Till Halmstad, familjen, hundarna, att få träffa älskade Hannah och den fina tatueringen som ska göras på onsdag. Är faktiskt inte så nervös ändå, men jag vet att när jag varit med Hannah innan så har nog mitt hjrta slagit nstan lika hårt som hennes, trots att jag inte har gjort någon utan bara kollat på. Spännande!


Morgonen startar med c-vitamin och Facebook.

frisyr funderingar

Så var biljetten köpt till hemresan på tisdag, längtar faktiskt riktigt mycket tills att komma hem, trots att det bara blir en dag. Blir att åka supertidigt på morgonen så jag kan vara i Halmstad lite längre.

Imon blir det skolarbete i skolan och på eftermiddagen blir klippning. Ska bli riktigt skönt då mitt hår har en tendens att bli tjockt och tungt. Vill ha något snarlikt av dessa:


Lite kortare längder i överhåret och så en lugg av nått slag.

Mobilladdare på äventyr

Hemma igen! Tydligen har fastighetsskötaren varit på besök, skönt att läckan ovanför balkong dörren is gone! Hade även fått min första elräkning och ja jag blev gatt överaskad, trodde den skulle var på såå mcket mer. När jag satt på bussen hem kom jag på att jag glömt min mobilladdare i Göteborg, not so good...men som tur är hade Veronika en över. Så nu är jag lugn igen.


Luxor

Vaknade för en stund sedan och idag ska jag åka tillbaka till Borås, men inte förrens några timmar. Var ju och såg "Flickan som lekte med elden" igår och den var bra, tycker nog ändå att "Män som hatar kvinnor" var snäppet bättre, men är det inte oftast så, att första filmen nästan alltid är bättre? Känns som det. Jag har inte läst någon av böckerna så jag har ingen aning om vad som ska hända i den tredje filmen, menden ska självfallet också spanas in!

Jag och Olof har blivit något besatta av ett arcade spel på xbox360, nämligen Luxor. Är lite i stil som Bubble Shooter som jag bara älskar. Ni som inte känner till något av det så är det kulor/bollar i olika färger som ska bilda en grupp och som då förstörs. Mycket intilligens befriande.






Strax dax för bio

Ännu en gång var man mätt i magen. Nu vankas det kaffe och bulle som efterfika eller jag ska dricka te, jag är ju mer av en teaddict än en kaffeberoende. Om någon timma ska vi göra oss iordning för bio "Flickan som lekte med elden". Jag tyckte den första var sjukt bra (Män som hatar kvinnor) så jag hoppas att förväntningarna av denna andra filmen är som man tänkt sig, sjukt bra den med!


Bad hair day

Idag skulle egentligen min syster komma till Göteborg, men hon "glömde" ringa mig och säga att hon inte kommer...vi ses ju iallafall nästa ecka då jag ska hem till Halmstad och *trumvirrvel* ...tatueras! Ohyess, men vad det blir får ni se nästa vecka.

För en stund sedan kom vi hem från en runda på stan och jag fick en mycket efterlängtad mössa av min allra finaste:


En "Bad Hair Day"-mössa, weeii:) Favoriten i höst!


Tacos plus IDOL

En lugn och skön dag har jag haft. Nu har vi precis krängt i oss massvis av tacos och nu är jag så mätt att jag nog kommer spricka. Om en timme blir det idol..vet inte vem som är min favorit ännu, men det finns en kille som sjöng förra fredagen:


..han tycker jag var bra, gillar iallafall hur han sjunger denna låten sen får man se hur duktiga eller pinsamt dåliga alla är ikväll. Have a good night!

Matriella ting

De stoppade verkligen mitt i en låt med reklam, dumma Sportify. Sitter som vanligt och trånar efter saker jag vill ha, den ena saken är en grej jag velat ha väldigt länge och den andra saken behöver jag nog väldigt snart.

Jag vill ha en Systemkamera. Jag gick foto på gymnasiet som i och för sig är massa år sedan, känns det som, men nu börjar jag bli riktigt sugen på att fota igen. Eller egentligen ha möjligheten till att kunna fota bra om man vill det. Har ju en liten Canon IXUS (min tredje) som fungerar alldeles utmärkt och det är en av de saker jag äger som jag inte hade kunnat vara utan.


Kommer från Elgiganten

Och den andra önskan är en ny dator. Jag vill ju hemskt gärna ha en Hp Pavillion, som denna över och med det übersnygga mönstret hade jag inte tackat nej.

Sensation Marabou

Sitter och lyssnar och sjunger med till John Mayers acustiska låtar på Sportify på hög volym och bara njuter. Är i Göteborg nu och min andra hälft är och tränar. Var och kollade igår var hans nya lägenhet ligger och jag säger bara, vilken utsikt det är därifrån, helt otroligt!

När vi var och handlade igår fann jag denna i hopp om att hitta den nya Marabouen "vinter"...


Den känns väldigt fräsch på nått vis, men mycket marabou-smak har den inte. Men jag gillade den faktiskt, man blir dock rätt mätt bara på några bitar.

Free fallin

Nu närmar det sig avfärd mot skolan. Tog lite bilder på den nya röda färgen..



Lite nice musik med


Early morning

Motsatsen till igår så är jag uppe riktigt tidigt idag, känns skönt på nått sätt, man coolar ner sig innan an har börjat komma igång med dagen. Gårkvällen spenderades med min exgranne, då vi drack vin och kollade Bonde söker fru, Greys och True blood. Mycket trevligt!

Om några timmar åker jag till skolan för arbete och efter det åker jag till Göteborg. Längtar, var längesedan nu!


Softis dag

Stressig morgon! Vaknade 7.50 och vi skulle ses 8.30 för att förberdeda en redovisning som vi skulle ha 9. Längesedan jag stressade så! Annars har det varit en ganska soft dag. Varit en runda på stan, kkat kinamat och min klipptid blev instlld, men nu blev det måndag istllet så det kan jag leva med.

Veronika målade en fin bild på vår trötta lärare


Och lite behövlig mat


Mys är ordet

Mätt imagen, uppkrupen i soffan med en filt och tända ljus på bordet. Ibland är det bara mysigt och jag blir kär i min lägenhet mer och mer. Vilken tur jag hade egentligen! Området kanske inte har det bästa ryktet men just där jag bor är det lungt, nära till torhet där jag har sett att de har små amatör loppisar ibland. Jag trivs helt eneklt.


Powernap och smink

Har precis vaknat upp från en skön lite sovstund i soffan. Detta händer väldigt sällan, men är så behövligt imellanåt. Idag har det inte hänt alltför mycket, men jag har soterat mitt smink och mina assecoarer. Man har verkligen mer än vad man tror när man kollar efter. Efter flytten så har jag liksom inte haft orken men idag gjordes lite.


Även om jag har en hel del (har en tendens att hitta små söta saker som jag sen nästan aldrig använder) så vill jag ha lite nytt smink. Hittade en superbra sida, som jag ska köpa lite borstar ifrån och mitt efterlängtade gröna nagellack.


Kommer härifrån

Sen vill jag även ha lite saker från Make Up Store


Den första är en slags "skugga" som man använder istället för ögonbrynspenna och den andra är en conceler med olika färger som täcker olika områden.


Not fair

Jag vill ha ännu mer skor! För jag har nämligen hittat två godingar:


Ni hittar de här

Skulle köpa en hårfärg igår, ska färga det rött ännu en gång, inte för att det inte är rött nu men det har blekts en hel del och imon ska jag klippas så då kan man ju inte bli halvfin i håret med en ny frisyr med en halvtaskig färg.

Och varför inte matcha med ett schysst nagellack..


Har reklam en stopp-knapp?

Jag förstår mig inte på reklamen på tv, både idag och igårkväll, det visas ett program i 5 minuter och sen paus, programet börjar, paus...Detta är ju inte ett nytt irriterande störningsmoment..men man kommer väl aldrig egentligen acceptera det. Hur fungerar det om man har en sån tvbox där man "kan se programen när man vill", kan man spola förbi reklamen då?


soon time to work again

Skönt att få sova ut lite idag! Nu blir det till att fixa frukost, jag längtar efter min kopp te som faktiskt är mitt bästa på morgonen. Om några timmar ska jag ner till skolan (på en söndag) och skriva på ett arbete som ska vara klart imon. Det känns som om det är sjukt mycet i skolan hela tiden, men för det mesta så är det bara otroligt kul. Ingen ro och ingen vila.


It's done!

Nu är den gjord!! Vet inte hur det känns egentligen och hur det gick, men det får jag reda på om två veckor...hoppas hoppas hoppas!

Kvällen vet jag inte hur den blir, känner mig helt slut nu! Nu ska jag slappa rejält, men inget godis har jag...och det regnar ute...livet är hårt.


It's the "day"

Vaken, pigg och kry? Nejdå, varför skulle jag ha sån tur. Jag är inte dödssjukt men en svullen hals är inget att hurra för. Jag som hade planerat kvällen med kårpub, men ännu en gång så tvekar jag att gå, jag vill bara bli helt frisk! Idag är det också tentadag. Det känns som det finns en möjlighet att jag kan klara den, men får ha med sig boken med hur mycket anteckningar som helst också. Men jag kan säga för er som tror att "men då är det ju skitenkelt" Noo noo, it's not! Regn och grått är det ute med, vilken toppendag att se fram imot!

Lekte lite med inställningarna på kameran igår, som alltid är lika intressant. Vet inte varför jag inte har gjort det tidigare, har ju ändå haft den i några år.



Samma plats, samma ögonblick...utan blixt

Fokus

Pepp, pep, pepp, peppning! Undrar hur det går imon?? Men det känns ändå helt okej, jag är bara en aning nervös. Många kanske undrar varför jag är det, det är ju bara en tenta. Det är så att klarar jag inte denna tentan så rubbas lite min kursföljd i utbildningen och några kurser är tvugna att skjutas fram, därför hoppas jag verkligen för imon. Men skulle det gå åt h*vete så känner jag ändå att jag har gjort mitt bästa. Och det är inte många tentor man känner det inför.

Tagna med Malins nya systemkamera, åhh vad jag vill ha en. Har lite av fotningsabstinens!

Nöjd för det ytterst lilla

Godmorgon! 2:e oktober och redan svinkallt ute, i och för sig så gillar jag det, men man är inte riktigt beredd på kylan än. Och om man fryser nu hur kommer det vara i vinter då? Och vet ni vad jag precis märkte, hyresvärden har äntligen satt på värmen och nu fungerrar mina element!!! Man ska vara glad för det lilla!




Ännu denna gång: Beslutsångest

I eftermiddag har jag inte gjort annat än att vara effektiv. Jag och Veronika har skrivit massvis av C# algoritmer och skrivit post-its, kanske har man en chans på lördag ändå.

Nu har jag tankar på mitt hår igen, de dyker ju upp då och då. Valet är att klippa sig en aning kortare igen eller spara på det och klippa ytterst lite. Vem vill inte ha svallande långt hår, men hur praktiskt och lätthanterat är det egentligen? Visst, man får ju lägga er en hel tid på att vara sitt finaste jag, men orkar jag detta är frågan. Inte att känna mig som mitt finaste jag utan att ha orken till att vänta månader för att få den svallande kaluffsen? Eller ska jag gå den enkla vägen och ha en lätt och bekväm frisyr eller varför inte ett mellanting, som denna (fast i en mörk nyans:


Oktober is in the air

Regn igårkväll, härligt morgonväder idag. Nu är det höst på riktigt, ska nog unna mig en mössa någon dag längre fram. Gina tricot har supersöta för 79kr. Annars blir det plugg, plugg och massvis av plugg idag. Men jag går till skolan med ett leende på läpparna, inte för skolans skull, men jag har en sjukt härlig känsla i magen!


RSS 2.0