You might make a dollar

Nu laddar jag min kamera och mp3, sen blir det att bestämma sig för vad man ska ha med sig för kläder...men innan allt detta så ska jag äta up mina pannkakor. Jag har haft förvånadsvärt lätt att gå upp på morgonen i flera dar, vad kan detta bero på? Kanske träningen eler att jag har börjat med att ha öppna persiener så ljuset kommer in..?

Iallafall så åker jag till Göteborg vid 11, det ska bli kul att titta på Cotegen, men bara denna helvetiska allergi hade försvunnit! Får se hur uppinningsrika de har varit i år, det är ju ändå 100års-jubeleum...


Det är fördelen med kort hår...du får en frisyr bara av att sova på den...Crazy!


JAg ger dig inte min morgon

Nu äter jag pannkakor och glor på Skipper, sen vidare till Grey's...very nice att bara glo på tv efter ett träningspass. Imorgon bär det av till Göteborg, där det ska ses på Cotege, grillas och festas. Bra min allergi släpper!


A little bit dead

Idag mår jag sådär, var mer död än levande när jag vaknade...men bara för att allt skull bråka lite mer til mig så tog mina näsdroppar slut, alltså blev det dags att vandra till stan. Där inhandlades droppar och tabletter till dyra pengar och nu hoppas jag bara att de hjälper! Så idag ska det tas lugnt, funderas ut vad jag ska laga för mat, försöka plugga lite och sen blir det afro. Undrar hur det kommer kännas, förgårs träningsvärk har nämligen landat idag...


My look for the day

Snurrar flaskan

Jag somnade helt utslagen igår, totalt slut...men det var verkligen otroligt lätt att gå upp nu på morgonen. Kan det ha med att man börjat träna kanske? Eller att jag vaknade med andnöd tackvare den täppta näsan? För allergisk är jag, jag hoppas bara att det går ner lite tills på torsdag...

Det regnade igår..helt skumt, det var ju så fint väder hela dan och även efter vi tränat. men en timme senare så ösregnade det. Men jag är ju inte förvånad det är ju ändå Borås vi snackar om och dessutom en dag med regn kan accepteras utav mig pågrund av att regnet sköljer bort en stor del irriterande pollenkorn. Tummen upp!


Varför kan allt inte redan vara utslaget och grönt för?!

Make it right

Helt slut!! Det var nog det jobbigaste träningspasset ever....

Dagen har annars varit lugn, har suttit i skolan och försökt göra lite nytta, försökt var ordet...borde skriva lite nu med, men är seriöst helt slut! Imorgon blir det ännu en dag i skolan, ska även ha handledar träff...en viktig punkt för morgondagens agenda är också att köpa allergi näsdroppar!

 

Before and after

I know...

Nu har jag precis följt min älskling till bussen, det är så mysigt när han kommer och hälsar på. Nu tar det inte heller så lång tid tills vi ses igen, blir nämligen Cotege och valborgsfest på Chalmers på torsdag.

För närvarande så håller jag på att vänja mig vid min nya frisyr. Stor förändring, men I like it och det är lite skumt att det inte känns så konstigt att ha klippt av 20-25 cm.



Om en timme ska man vara i skolan iallafall och då blir det projektarbetesplugg i stora lass och sen ikväll blir det träning. Have a nice day!!

Pics

Lite partybilder sen igår:









Nej, nu blir det att vänta på att älsklingen ska komma...

New Haircut

Igår var det verkligen fullt upp. Jag var och klippte mig...nu är jag korthårig, det känns coolt men det tar ju alltid lite tid att vänja sig vid. Men nu har jag iallafall hittat min frisör i Borås, känns skönt!





Ja, såhär ser det ut, lite väl kort i nacken kanske, men när det växt nån cm så kommer det vara perfekt. Jag har dock ingen bra bild framifrån än men det kommer. Var på inflyttningsfest igår med, kom inte så mycket folk, men det var massa trevligt iallafall. Sen var det lite utgång och nu sitter jag hr och har ont i huvudet, att man aldrig lär sig, hehe.

With yoooou

Börjar bli lite nervös inför frisören, men jag tror jag vet hur jag ska göra...anledningen till att jag velar och tjatar är att mitt hår betyder en hel del för mig och en dålig hårdag kan också få mig själv på sämsta humöret. Men jag tror jag vet hur jag ska ha det, men ska först känna av stämningen där och se vem som ska klippa mig, så bestämer jag mig där.

Igår så var jag och Malin i Kanlleland och shoppade lite, man måste ju unna sig när man väl har pengar. Blev ettpar jeans för mig från Gina Tricot:





Inte så bra bilder, men 99:- iallafall, inte illa! Blev även helt tokkär i ett par skor inne på Skopunkten, som jag inte köpte de men överväger detta starkt! Men den är otroligt mycket snyggare på kan jag intyga..


3 BUCKLE PLATEAU från Skopunkten.com

Money money

En dos av pollen, ja tack...känns som det har slagit till lite mer nu, buhu..synd om mig!

Dagens planer består i att ha föreläsning mellan 9-12, sedan kanske lite plugg med ett av projektarbeterna och hämta ut min tenta. Jag ska också gå en runda på stan (har ju fått pengar idag, weeeii) och köpa dricka tills festen imon.Ska bli massa skoj, ser fram imot det!!


God morgon!

This little girl

Gick upp tidigt, promenerade i solen till Coop, handlade min frukost och nu är jag mätt å glad. Jag har föreläsnng vid 13-16 och sen blir det nog lite plugg ikväll.

Afron igår var superkul som vanligt, stackars Malin bara som hade ont iknät. Vi viftade och skakade rumpan, och det har lämnat sina spår idag..

Det gick ju sådär på min programmeringstenta, men jag fick reda på den andra igår (tordde att jag skulle få underkänt) och jag fick VG gooo me!


I could say

Allergisk i hals, gom, näsa och ögon..men nu har jag tagit alla medicin jag kan ta, så vi får hopas det blir bättre. Igårkväll var det yogadax, denna gången gjorde jag mer och ansträngde mig mer, men jag var minde trött än förra gången, hur går det ihop?!

Igår fick jag även reda på att jag inte klarade programmeringstentan...tror att jag var 3 poäng från godkänt, det känns ganska surt faktiskt...

Iallafall dagens planer: Ha föreläsning mellan 9-12, sedan vet jag inte om vi ska jobba kvar lite och börja på ena projektarbetet. Det blir afropowerdance kl 17, ska bli kul! Tror även att det blir ett pass av denna varianten på fredag. Sedan blir det Greys och tv som avslutning på dagen.

Några saker jag borde göra: Gå till min studierektor, fylla i papper om att bli mentor (om jag nu ska göra det), köpa min resterande kursbok och bestäma mig för hur jag ska göra med håret på lördag.


I miss my bebis

Goood Day it was

Igår hade jag en väldigt bekväm och skön dag. Jag började med att gå på ett möte och sedan (istället för att jobba) så satte jag mig med mig grupp i solen och där satt vi sedan hela förmiddagen. Klockan 13.00 blev det dags för föreläsning med en väldigt skum bild på en varelse som vi trodde föreställde något helt annat annat...På rasten blev det ännu mer ut och sitta i solen. På kvällen, istället för att plugga och träna, så åkte jag till Malin och drack vin, åt cheesecake och spelade Guitar Hero. En mycket lyckad dag helt enkelt!




På lördag ska klippa mig, ska man våga go short??!

Here them screaming your name

Igår så smakade jag den "nya" glassen Nogger mint, supergod! Kommer bli många av den sorten i sommar. Sen har jag kommit på en genialisk plan för att få längre naglar, jag har nämnligen målat de svarta. Jag var och köpte svat nagellack igår (och jag har inget borttagningsmedel) och tänkte att om jag river på naglarna så kommer det se förjävligt ut, så jag hoppas att detta fungerar. har provat många saker innan, så vi får se.





Annars så är det återigen vardag och en späckad vecka väntar. Nu vid 10 så har jag handledningsmöte, sen blir det plugg i skolan, efter lunch blir det föreläsning och ikväll vid19 så blir det träning.

Very nice Bag

Jag är med och tävlar om denna supercoola väskan!

Var med DU också:D

3-year-day

Igår var en härlig dag. Vi började med att åka till Ikea, där vi kolla runt lite och åt cheesecake. Sedan tog vi det lungt, provade på att göra potatissallad och till det blev det serverat fläskfile i ugn och till det drack vi rödvin. På kvällen blev det bion "Slumdog millionaire"" lite annorlunda, men den var verkligen sevärd. Den handlar om en kille som vinner pengar i Vem vill bli miljonär och så måste han berätta om hur han vet svaren...se den!

Denn kommande veckan så har jag föreläsningar varje dag, det är lite segt...men jag ska försöka träna så mycket jag kan och så får man ju vänta på samtalet om man får jobbet eller inte. Det jag funderar mest kring det nu är, hur länge det sträcker sig. Är det bara nu, nu och sommaren eller obestämt?!



Nu ska jag få i mig lite frukost och om några timmar blir det att resa tillbaka till Borås.

BTW så är det vår 3-årsdag idag, I'm sooo happy!!

Spinning around

Solen skiner och jag är glad. Glad för att jag är hos min fina pojkvän, glad för att jag kanske får jobb, glad för att det snart är sommar..ja massa saker. Nu när man vet att man möjligtsvis får jobb, så börjar man planera i huvudet hur man ska få ledigt till min systers student eller när jag ska vara fadder...Det som är bra är att om jag inte får det, så klarar jag mig ändå, det är ingenting som hänger på det. Jag har pengar nu och jag har pengar till sommaren och egentligen så vill jag tillbringa min sommar i Halmstad, men får jag jobbet så vill jag ju självklart ha det! Men blir det jobbigt om jag får jobba i Borås i sommar och älsklingen i Falkenberg. Men oj, vad jag spann iväg nu, inte bra..får se helt enkelt.

Idag blir det lite firande av 3-årsdagen, även om den inte är förens imon. Blir nog lite kött, hemmagjord potatissallad och sedan kanske bio.


Mabey work

Weeeii, sökte ett jobb igår och de ringde idag! Skulle höra av sig nästa vecka om det blev aktuellt. Kan bli nice!! Men vet inte vad det är för företag än, men det lär jag ju märka om jag får det:)

Moorning

Uppppppe tidigt! Det var nån vecka sedan iallfall, men idag var jag tvungen att gå upp..ska till skolan och sen ska jag till Göteborg. Fanns dock lite störmoment under mitt uppvaknande, nämnligen en j*la lövblåsare! Ni som läst min blogg från början vet att jag är inget stort fan av dessa varelser, visst de gör bara sitt jobb, men halv sex på morgonen?

Jag funderar på att ta en kopp te till...varför inte. Annars är jag in good mood, längtar till eftermiddagen och efter älsklingen. Något som gör mig mindre glad är mitt hår, måste göra nått med det snart.


Tycker ni om den nya designen föresten?

Ny look

Ny design, vad tycks? Jag bli ju aldrig nöjd...men jag är inte helt hundra på färgerna än, men vi får se, kanske behåller jag denna ett tag denna gången. har nämnligen solen rätt i i skärmen nu så jag ser inte riktigt.

Med brist på saker att göra, här kommer en väldigt snabbt ihopsatt outfit:


Topp och shorts från Gina Tricot
Väska och skor från H.M

Frisörtips??

Ingen bra start på dagen. För det första så är jag helt seg i hela kroppen efter träningen igår, så jag kan knappt böja mig. För det andra så vaknade jag aldelles för sent, skämms på mig och för det tredje så när jag skulle öppna fönstret och känna hur varmt det var, så blev jag getingstucken! Så det blir nog ingen föreläsning idag utan ett besök hos fabror doktorn istället. Kanske inte verkar så farligt att bli stucken, men jag är nämnligen jättekänslig för myggbett och då när det är getingar så får man akta sig. Säkert ingen fara men man vill ju vara på den säkra sidan.

En helt annan sak, jag är nästan helt säker på att jag ska klippa mig nu, men mitt problem ligger i vem jag ska klippa mig hos. Egentligen vill jag ha min frisör i Halmstad men kan inte åka dit och jag har klippt mig på ett ställe här i Borås, men då blev jag inte nöjd alls, så sen fick min frisör i Halmstad fixa till oredan. Så jag vet inte var jag ska gå, någonstans i Göteborg kanske? Några tips?


Old pic

We are only human

Jag är helt slut i kroppen, men oj vad kul det var! Mycket armar i luften och mycket skaka rumpan. Känner redan av träningsvärken, så det kommer nog slå till rejält imon.

I helgen så har jag och Olof 3 år, helt underbart och det känns verkligen som tiden bara rinner iväg. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det kommer garanterat bli massa mys!


Love yooou!

Up and jump

Ont i magen!! Men oj vad jag ska träna, hoppa runt och studsa. Afropowerdance förklaras som yoga fast dance, ska bli kul och man ska ju faktiskt röra på sig när man har värk har jag hört, hoppas det hjälper. Efter att jag tränat ska jag hem och slappa, titta på room service, Greys och drika te. Men det är sol ute nu, så det kan bli en trevlig promenad ner till gymmet iallafall. Påtal om det, kom på att jag gick mer än 8km igår! Då hade det varit kul att ha en stegräknare och se hur många steg det blir, den jag hade har jag dock gett till älsklingen, men det hade varit kul att se, nästan en mil ju.


En helt meningslös bild, men bättre än ingen

Situationen är så sjuk

Värk, värk och åter värk, det gillar jag inte alls och detta delvis pågrund av att jag har varit lat.

Bodybalancen igår var verkligen något som jag skulle vilja fortsätta med, det är ungefär som yoga fast rörelserna går snabbare. Superkul! (tråkigt dock att det troligen inte kommer fortsätta med det) Det blir träning även idag iform av Afropowerdance, låter spännande eller hur?

Så denna dagen kommer gå ut på att promenera till Coop och köpa tråkigheter, laga mat, möjligtsvis plugga, blogga på studentbloggen, köpa värkpiller och träna.


Powersmootie efter träningen igår

Snart träning

Imorse var det verkligen underbart väder och under promenaden hem från skolan luktade det sommarregn, lite mysigt faktiskt. Det har varit en lång dag idag och det var nästan så att jag somnade på sista föreläsningen, men snart är det iväg igen då jag ska träna. Ska bli skönt, borde träna mer. Man känner det nu när man börjat träna lite, att man nästan längtar efter det, konstigt men sant.


Don't try so hard

Morgon, morgon! Det var längesedan jag var upp såhär tidigt, är lite tröttig och jag vet att det kommer bli en lång dag, så det gäller att inte slappa. Vill att det ska vara den 14 maj istället så att vi slutar och får sommar, känner att jag verkligen vill ha det nu. Jag kollar på schemat och den visar inte många veckor, dock ser jag att de har lagt en redovisning och en tenta på samma tid och dag, hur har de tänkt där?!

Jag har gått och blivit lite kär i Sebastian Karlssons (från IDOL) första skiva, hittade den hemma i Halmstad och snodde med mig den hit upp. Här är en låt, men inte från den skivan utan från den nyaste.




Home and tired

Nu är jag trött efter en hel dags resande och gående. Jag kom tilbaka till Borås vid tvåtiden och sen åkte jag direkt med Malin till hennes lägenhet och där åt vi och snackade skit. Sen var det hemmåt igen och då kom jag på att praktiskt taget allt i min kyl hade gått ut, så nästa stopp Coop. Väl hemma var klockan redan halv åtta och sen dess har jag inte gjort mycket alls, förutom kollat på sista avsnittet av Merlin.

Nu när jag blev uppkrd så fick jag äntligen hem mina fina muggar ch skålar som jag fick i julas och lite annat krimskrams. Jag fick även med mig en blender, så nu kan jag göra smooties, lycka!



Imorgon är det skola igen, lång dag 9-16 och sen på kvällen blir det träning i form av BodyBalance, kul!!

Promenad

Ännu en fin varm och solig dag, härligt! Sitter just nu och väntar på att älsklingen ska komma från Falkenberg, för att vi sedan ska ha lite påskmiddag, mysigt!

Idag har jag även hunnit med att besöka min fina farfar och promenerat med honom och pappa nere vid nissan. Det var väldigt fint och ibland så saknar jag bara att bo här i Halmstad, men jag kommer nog få min dos i sommar iallafall.


Jag och den hemkommna London-systern

Tv+ te = precis vad jag vill en påskafton

Åhh vad jag njuter av att befinna mig i min föräldras lägenhet, jag hade kunnat göra mycket för att ha en sån lägenhet själv. Bara att ha ett riktigt kök och balkong ut direkt från lägenheten är underbara små grejer!

Just nu sitter jag och lyssnar på Colbie Calliat på Sportify...super mysig tjej! Nu ska jag göra iordning mitt te och sätta mig och kolla på "The wedding date" på tv.

Mysig påskafton på er!!

Sommarkänsla

Sitter och lyssnar på Jason Mraz, sjukt go musik och man blir fylld med sommar känslor. Har ni inte hört honom innan så gör det! Men med säkerhet så har ni hört "I'm yours"...

Påskafton för min del, blir av det lugna tempot då jag ska vara lite hundvakt. Så det blir en sillsam kväll med Robinson istället. Men imon blir det lite påskmat och älsklingen kommer, så det ska bli mysigt!



Bruten

Åhhh det kliar i mitt öga!!

Än sålänge, har jag tagit det ganska lungt, jag har varit ute och gått en liten runda och sedan har jag varit på stan med min syster. Mycket trevligt!

När jag gick upp imorse (inatt jag jag verkligen drömt det sjukaste drömmarna) kollade jag ut genom fönstret och vad ser jag om inte att flaggstången utanför är bruten i två delar. Det är alltså någon igårkväll eller i natt som har haft det roligt..men hur de har lyckats, det är ett mysterium. Hur knäcker man en flaggstång?!



Och som ni ser så är själva flaggan bortblåst en bit...idioter!

Veligheter

Jag kan då aldrig bestäma mig...innan så vill jag ha kort hår och bara för ett litet tag sedan beslutade jag mig för att spara till riktigt långt som jag ha velat ha väldigt länge och nu vill jag ha kort igen. Det jag känner är att om jag inte klipper kort nu, så kommer det bli allt svårare sen när jag bara får längre och längre. Det som händer med mig när jag har långt hår, är att jag blir som besatt nästan...det ska ligga på ett visst sätt osv. Dessutom så blir det gärna att man sätter upp det, vilket jag har tröttnat på att göra och skälet till att jag gör det är ju att jag inte orkar fixa till det. Ond cirkel helt enkelt. Sammanfattningsvis: Jag drömmer om långt hår men jag orkar inte ha det.

Jag tröttnar så fort och vill ha förändring direkt, det är felet.



Sockersug till tusen

Nu känner jag att mitt sötsug börja komma. Har inte ätit en enda godisbit på tre dar, fast igår åt jag en kaka och idag har jag tagit en bit 75% mörk chokladbit. Men inte mer. Kanske tycker ni att det ät ganska naturligt, men jag är verkligen ett godismonster och det ska jag försöka tona ner, så det är ganska duktigt av mig att inte ha ätit godis på tre dar, applåd till mig!

Tanken är att jag ska försöka dra ner på sockerintaget, just för att jag får i mig så ofantliga mängder av det. Men att sluta helt kommer nog inte fungera just nu, men tappa ner på det ska jag. Är nämnligen dödligt sugen på våfflor, så ikväll ska jag belöna mig lite.


Right round

Alltså, jag har träningsvärk på utsidan av fötterna! När händer det liksom? Kan det kanske vara att jag tränade yoga barfota...Konstigt ställe iallafall. Ryggen börjar iallafall släppa och jag längtar nästan tills nästa pass. Något som jag skulle behöva är lite snygga träningskläder.

 

Rosa topp 179:-
Grönt linne 399:-

   

SportBH 249:-
Byxa 399:-
ALLT är från Stadium


Mätt i magen

Nu är jag mätt! Gjorde squash lassange, just för att undvika pastan, den blev jättegod!

Typsikt, det är inget Greys anatomy idag utan Ishockey istället, jättekul verkligen...Men "Du blir vad du äter" ska jag kolla in klockan 20.00 iallafall. Kanske ska man ta en powernapp?!


Ska ni kolla?

Stop this train

Igår kväll var det yoga-premiär för min del och det var sjukt jobbigt. Skumt att man svettades lika mycket under BodyCombaten (när man hoppar, sparkar, boxar) som på ett yogapass. Det trodde jag inte, att det skulle vara så fysiskt jobbigt men det var kul och annorlunda, så det blir nästa vecka med!

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, får nog bli en runda till coop iallafall, måste ut och gå!


Yooga

Yhss, vad jag har segat idag, men snart om två timmar så ska jag ner och träna Yoga. Ska bli intressant och se om det är som man föreställer sig. Det där med matbloggen, så vet jag inte riktigt hur jag ska göra än, men här kommer ett litet tips iallafall:

ÄGGRÖRA

 

Blanda kokt ägg med majonäs och gurka, klart!

Take it if you want it

Allergisk, allergisk, allergisk! Och ja, jag får tjata och gnälla för jag har det. När jag var mindre så förstog inte många det här med pollen och att det faktiskt kan vara jobbigt, utan det var lite löjligt att man gnällde över det "för så jobbigt" kan det ju inte vara...men då säger jag att den som vill får gärna ta över den..gratis!



Bild på mitt onda öga

I know that the heart of life is good

Min rygg värker och i armarna, men det är ganska nice att man känner av träningen. Det som är mindre kul såhär på orgonen är att jag i natt nästan har kliat sönder mitt ena öga, not so nice!

Jag funderar på att starta en mat-tips-blogg. Inte för att bli stor och populär utan att hålla reda på mina egna recept och även dela med mig av dem. Hur låter det? jag har lagt in en hel del mat bilder på sistonde och det beror lite på att jag är i lite brist i vardagsbilder, borde ta med kameran mer. Men äta gör man varje dag så då blir det väldigt lätt att en bild på måltiden slinker in. Så frågan är om jag ska trycka in recepten i denna bloggen eller jag ska göra en separat?


Tränat

Nu har jag tränat och tro mig vad jag har svettats, men kul var det. Blev lite löpband och cykel innan passet med och oj vad jobbigt det var?! Var är kondisen liksom...Får se hur mycket träningsvärk jag får imon med, kan nog bli en del, men då känner man ju iallafall av det. Förutom inväntat ont i kroppen, så blir det Yoga imon, kan bli intressant för det har jag aldrig testat på tidigare, spännande!

Nej, nu ska jag inte göra mycket mer idag, är typ död...

CiaO

Home

I'm in Borås. Jag har precis ätit upp min "första" nyttiga måltid, ska nämnligen försöka dra ner lite på socker och sånt onödigt. Idag ska jag också köra mitt första träningspass sedan augusti förra året. Det blir Body Combat,  så nu ska det boxas och sparkas!



Förövrigt så skiner solen och jag är allergisk, mina ögon har börjat bli att jobbigare och jag håller tummarna för att det inte ska bli värre. Även en annan sak, säsong 6 av The Hlls börjar idag!! Very nice!

Damn you look good

Ska om nån timme dra hem till Borås. Jag skulle kanske åkt till Gekås idag med älsklingen och hans kompisar, men jag avstog så de fick en grabbtrip istället. Helgen har varit mysig, Var ett tag sedan jag var i Göteborg en hel helg, vi har gått på bio, varit i stan, ätit våfflor och promenerat i solen, sådär lagom.

Denna veckan så har jag bara en föreläsning och det är imorgon, resten av dagarna är inte direkt planerade men jag ska troligtvis sätta igång med lite träning. Jo, torsdagen kanske det vankas födelsedagsfest och på fredag så åker jag till Halmstad. Längtar litegrann faktiskt!


Hemmabakat bröd och "mjölkdrink" a la Olof

Söndag again

Igår sependerades en del av dan i den otroligt sköna solen, man bara njöt och på kvällen blev det bio, Watchmen. Jag kan nog säga att den är en av de bästa filmer jag har sett på länge. Den handlar om lite superhlältar, rädda jorden-snack, coola filmvinklar och märkbara låtval. Gå och se den! Filmen är 2 timmar och 40 minuter så du får myclet film för pengarna!


Ut med er

Idag blir det att gå ut med sina sunglasses och njuta av solen, kanske ska man till och med köpa vårens första mjukglass?

Dock känner jag mig allergisk och svullen i ögonen, tråkigt, men om typ två månader så är det över...jag överlever alltid. Vet inte riktigt vad som händer annars idag här i Göteborg, blir nog en liten tur in till stan, älsklingen ska kanske ge blod och sen blir det väl mys till kvällen.

Ha en fin dag i soooolen!

Sol till moln

Förmiddagen  var mestadels allergisk för min del, men nu har jag köpt mediciner iallafall! Timmarna efter 13 spenderades i Malin lägenhet där jag återigen målade element och så drog jag ner tapeter, som vi också insåg (lite sent) var min dolda talang..Men då var jag tvungen att åka, för att hinna med bussen till Göteborg. Bussen var dock jättesen, men jag slapp betala för resan iallafall, go västtrafik.

Idag har verkligen solen varit framme, folk har gått i shorts och det kändes verkligen som sommarvärme, superhärligt verkligen. Men tråkigt nog så när jag kom till Göteborg så var det grått och isigt...


Prosit

Godmorgon godmorgon! Vet inte riktigt hur jag mår idag, lite täppt, jättetrött, tung i kroppen, nyser hela tiden och lite sånt smått och gott. Massa mys...eller inte!! I eftermiddag blir det nog att jag hjälper till lite mer med Malins lägenhet och sen ikväll så åker jag till älsklingen.



En annan sak. Min percing i ögonbrynet. Jag älsklar verkligen den (och den i läppen förstås), den har dock inte fått så mycket uppmärksamhet som jag trodde att det skulle bli. Det är ju inte precis somnär jag tog i läppen och under den tiden jobbade jag heltid. Det var ganska många där som hade synpunkter kan jag säga. "Men vad är det för spik du har i läppen", "Har skrotet rostat än", "Men Emelie du somär så liten och oskyldig.." I och för sig är det ganska skönt, för jag trodde att många skulle påpeka den och sånt, men jag får väl se det som att de accepterar den.


Bang

Satt och kollade på "The Big Bang Theory" innan, så ofantligt kul serie. Den handlar om ett gäng nördar och deras konversationer typ. Man kan ju inte annat än älska Sheldon (en av karaktärerna) i serien.



Annars har kvällen varit väldigt slapp och jag har varit otroligt rastlös..hur ska jag klara mig när fina Malin flyttar från huset?!

Try not to lose my head

Sitter här och näsan kliar, så imorgon blir det jag som shoppar på apoteket, ögondroppar och nässpray står på listan. Jag har verkligen inte gjort mycket nytta idag...jag har läst lite i min kursbok, promenerat till Coop och köpt en godispåse och mineralvatten, men godiset är redan slut, vet inte riktigt hur det gick till.

Helgen kommer troligtvis tillbringas i Göteborg och jag hoppas på sol sol sol, så man kan promenera, fika ute och sånt annat mys. Nästa helg är det påsk, men det är inget som jag firar så, det var väl mer när man var liten och fick påskägg med godis och 20 lappar i och oj, vad man blev glad då...men har blivit stor nu...tyvärr.. Men en trip till Halmstad blir det allt, vet inte tid och datum än bara.

 


Pollen is in the house

Idag är näsan täppt, jag nyser och mina ögon kliar, it's on!! Det som skrämmer mig lite är att pollen kommit väldigt sent i år, och jag hoppas att den inte kommer för mycket pangboom nu när det blir fint, för då blir det inte kul...

Så idag händer nog inte mycket, ska ta det lungt, bli mindre allergisk, kanske läsa om projektledning och möjligtvis skicka iväg mina byxor som inte passade.

Sitter och kolla på "Vakns med the voice" som jag gör varje morgon. Igår skulle de försöka dra ett aprilskämt där de sa att Jakob hade blivit uppsagd (för en specell incident, som faktiskt hände), jag trodde aldrig på det dock och se idag är han fortfarande i rutan.



Blev ni lurade igår?

Julen skulle ha varit ute

Såg en jättesnygg sak innan...



....skäms Emelie, det var längesedan det var jul. Skälet till att jag har kvar den är att det blir så tomt annars, jag har en annan lampa som jag egentligen ska ha där men den sladden räcker inte tll uttaget, så jag kan inte använda den. Det är skälet. Jag vill nämnligen ha vår och sommar som alla ni andra.

I vann

Idag har jag och Malin varit flitiga. Vi har täckt golv, målat element, dörrkarmar och sedan tog vi en välförtjänt pizza i stan.

 
Soo nice poser


Malin jobbar för fullt


La pizzor

Jag vann också tävlingen med det fin fina armbandet!! Såå glad!

 

Say when

Morgon! Jag har sovit så otroligt gott och jag har på något sätt lyckats sätta på tvn under natten, skumt...Nu sitter jag och äter panncakes med alldeles för mycket sylt och socker, men det är så de ska ätas, hehe. Idag är jag ledig och ska därför följa med Malin till nya lägenheten och hjäpa henne där, ska bli massa mysigt!


Åhhh, de har lagt ut nya albumet av The Fray på Sportify nu, LOVE!! De är så ortoligt härliga!

RSS 2.0