Madness

Skippade mötet idag, gick hem med en ica kasse med massor som jag egentligen inte behövde, lagade mat och nu sitter jag här. Snart börjar IDOL efter det efterlängtade Greys anatomy och så avslutas kvällen med True Blood. Jag älskar tv!

Btw, jag skulle lätt kunna börja betala för Sportify..bara för att slippa höra Basshunters reklam.


Running out of days

Jag gillar hösten! Det blir lite kallare och man kan mysa mer eller det kan man i och för sig hela året och man vill, men jag gillar hösten för alla ljus, mössor, filtar..me like alot helt enkelt. Har sovit sådär och nu är det snart frukost. Ska sitta i skolan och jobba på ett arbete, så är det även festföreningsmöte, men jag funderar på att skippa det idag och istället gå hem och plugga C#. Den kommer närmare och närmare och snart är det lördag.


Missed me?

Jag har varit och är inne i pluggdjunglen nu, har massvis att göra! Igår och i förgår har vi duktigt suttit med en sammanfattning som redovisades idag. Igår satt vi med den i 12 timmar! Inte klokt egentligen, men vi gjorde lite annat med, som att färga Malins hår och baka kladdkakemuffins, för någon motivation får man ju skaffa sig. Så nu är jag hemma, har tit och dammsugat, det är reeent!

Nu blir det till att plugga. Och vet ni vad som börjar ikväll??? The Hills och The City! Lyckan är enorm!


Skrivkramp

Igårkväll blev det massa skrivande på en sammanfattning av ett kapitel om mjukvarutestning, idag är det också massa skrivande på detta. Har väl inte riktigt kommit igång än och nu sår Malin och lagar mat, i mitt kök, hur trevligt är inte det. Men sen så, dåblir det att trycka tangenter på riktigt!


Såhär såg det ut igår,efter "några" timmars skrivande

Prosit

Jag mår urk! Snorar, ont i halsen, hes...Jag vill bara bli frisk och klara tentan...jag måste klara tentan!

Igår var det en bakisdag och eftermiddagen även en liten bit av kvällen spenderades i Malins soffa med egengjord pizza och Nettocola.


Plupp is Gone

Nu var det gjort! Och nu är det lite svårt att ånga sig för min del då jag tappade min sista kula..Känns lite konstigt, någonting fattas liksom. Men den i ögonbrynet består! Och vem vet, kanske i framtiden dyker det upp mer plupp, man kan aldrig vara för säker.


Att ta ett beslut

Har funderat, funderat och funderat..jag ska nog ta ut min kära läpppeircing. Jag älskar den, men den är något jobbig! Har haft en ganska för lång stav innan och tog mod till mig och bytte till en kortare, som satt skitbra. Men det var inte lite jobbigt att byta den med mina (nu)långa naglar. Världens sämsta var att jag "tappade" den första dagen på introduktionen. Yes, med några öl i kroppen försökte jag få i min vanliga långa stav och fick inte igenom den, drför gjorde jag ett nytt hål. Men det sgs ju att den ska kunna växa igen supersnabb, vilket r ett problem när jag ska till tandläkaren nästa månad och måste ta ut den...Vill jag ha en igen sen igen, in the future, så är det ju faktiskt bara att göra en ny.


TeAddicted

Jag tror jag är te-beroende, hela dagen blir alltid något fel när jag inte får min kopp morgonte. Så nu har jag ett stadigt grepp om min temugg. Hade tänkt göra lite nytta innan skolan idag, men jag hinner nog inte med hälften ens, så blir det när man snoozar i en timme. Igår var det verkligen en emelie-tv-kväll, det visades IDOL, Greys Anatomy (i dubbelavsnitt) + True Blood, dock så såg jag Greys i stället för True Blood, då det påbörjas en ny säsong nästa vecka, weeeiii! Och True Blood kommer ses på SVTPlay ikväll.

Så vill jag passa på att meddela att även min boyfriend skaffat blogg (vem trodde att detta någonsin skulle hända?) Tänkte att jag lägger upp hans länk "LeBlouge", så kan ni ju ta en titt om ni har lust. Redan i de tre inläggen som skrivits så, förstår du snabbt att det kommer troligtvis bli en riktig killblogg. Om hur det är att vara kille, MMA, tv-spel osv. Men Enligt mig tycker jag vi behöver fler killbloggar,eller?


Pink pudel

Är på jakt efter lite roliga tygmärken att sätta på min overall och nu har jag beställt ett, kommer anlända om några dar, weeii!


Shoes

Sitter och dreglar över skor på Skopunkten. Tänkte att jag skulle kika in där på fredag när pengarana kommer, det tycker jag verkligen att jag är vrd. Jag har inte shoppat något på en hel månad om inte mer, och då menar jag inget alls, abstinens! Men är man fattig student så får man ta till vara de små chanserna som finns att una sig något. Nja, så farligt kanske det inte är, men denna månaden har det inte funnits mycket utrymme.


Hög Stövel från Skopunkten.com' Hög Stövel från Skopunkten.com

Pumps från Skopunkten.com


Tryck F5

Ny design! Kan nog med gott samvete säga att denna är nog den som jag blivit nöjdast med av alla olika jag haft, så förhoppningsvis hänger den med ett tag. (Och mamma om du inte kan se den nya designen, tryck F5 i den översta raden på tangentbordet). Nu borde jag ta och stta mig i soffan och plugga, iallafall om en stund...


Have some toast

Uhh, varför kan jga bara inte bli frisk helt?? Kanske för att jag inte tar det så lungt som jag borde göra för att få ur mig alla onda baciller. Men idag blir det att vara hemma, har bara en föreläsning..så jag hoppar den och skriver på diverse skolgrejer hemma istället.


Aha Aha

Sitter och försöker få till en nice partylista på sportify, man blir något partysugen! Men både fredag och lördag blir det parteyy så då kommer jag få min dos. Dagen har gått snabbt, länat in en lab i databasteknik och varit på förelsning, har ven cuklat ner och upp till och från skolan...det kan jag sga var gaanska svettigt. Min kondition r inte som den "brukar", kanske skulle man ta och köpa sig ett gymkort?


Sovit gott?

Jag har sovit riktigt gott! Nu blir det frukost och sen dusch, sedan ska jag CYKLA till skolan, ska bli intresant och se hur det går, nerförsbacke hela vägen, men en ganska motig back hem. Vissta jag var vldigt van vid min exbacke men denna är dubbelt så lång. Borde nog ta mössa på mig när jag cyklar ner, r ju faktiskt ändå oktober snart.

Hörde ett ganska starkt bankande ljud utanför och gick ut på balknongen. det finns ett fågelhus nedanfr där ljudet kom ifrån, måste varit en hacksptt, men jag hade velat se den!

Dags för att börja sina morgonrutiner.

En aning till att bli bakis

Igår var det lite party, med massa tjejsnack och dricka. Mycket trevligt! Känner att kroppen börja känna sig en aning bakis nu, får nog ta bota den med lite bullar och senare Subway. Så dagen kommer bli lugn och kanske borde man börja plugga lite.

Hur snygg är inte tröjan?

Soon parteeyy

Då var det att börja göra sig iordning för part-ey. Min andra hälft som är på besök ska dock stanna hemma och bli frisk! Så det blir förfest för mig men ingen utgång, men ska bli riktigt nice ändå!

Sötnosen imorse

Krya-på-dig-kväll

Det blev hemma för mig idag, no partey...som jag egentligen var väldigt sugen på, men det kommer massvis av andra gånger. Så kvällen har spenderats och spenderas med att glo på tv och tröst äta kanelbullar. Ska nog återgå till det nu.

Hmm

Uhhh vad jag har hostat inatt, måste verkligen kolla upp det egentligen. Ikväll är det party och jag vill verkligen festa men vet inte om jag ska vara förnuftig och strunta i det. r så rädd för att bli sjuk på riktigt, som det blev förra året då jag var så här och festade ändå och det slutade med lunginflamation. (alltså jag har samma symtomer som jag hade efter introduktionen förra året). Men jag viiiiill, får se hur jag gör.

Nu måste jag ta och kl på mig ska avra vid skolan kl11.


Hur ska jag göra?

Sunshine

Morgon morgon! Jag kunde andas när jag vaknade, vilken lycka, kanske börjar man bli frisk? sitter och njuter av min smootie nu och snart är det dags att hoppa in i badkaret. Ha en fin dag allihopa!

You belong with meee

Haft en supermysig eftermiddag med Malin, har bakat en massa kanelbullar, även kallat bakterapi och det verkar fungerat väldigt bra. är så shoppingsugen! Jag skärmshoppar hela tiden och jag vill bara ha en massa saker. Vill ha boots/kängor med nitar, en ny jacka, jeans och bastoppar. Har hur mycket tröjor som helst men bas är de knappast. Om en månad -1dag då ni, åhh jag är lite nervös men det kommer bli så bra! Vill inte riktigt avsöja vad som ska hända, få bli en liten suprise.

Här är en supersöt låt!


Blinka lilla stjärna

Igårkväll var jag hos Malin och bowlade, spelade pingis och körde mariokart, alltså Wiii! Det är så sjukt kul, kanske borde man skaffa sig en andra spelconsol.

När jag gick hem så ser jag att det är stjärnklart, några stjärnaor här och där tänker ni..men inte alls. Jag har aldrig sett så mycket stjärnor innan på samma gång. Jag är en sån som blir helt till mig om det är stjrnklart och igår, jag var helt amazed, så otroligt, obeskrivligt vackert. Försökte urskilja lite stjärnbilder, Lilla Bjrönen såg jag deffinitivt, sen var det nån annan med som jag inte riktigt fick koll på. Men alltså där var säkert ett tjugotal bilder just då på himmlen och min fakta om stjärnbilder är inte så stor som jag hade velat att den skulle vara. Och det bästa, ett stjärnfall, jag såg ett stjärnfall! Tyvärr så såg jag baa en liten del av fallen då mitt hus var i vägen men det kan inte ha varit något annat. Så Cooooolt!


3DD in my heart

Sitter och sjunger högljutt med i 3 doors downs låtar, åhhh vad ja älskar de! Ett av mina absoluta favoritband. Har hållt i dem sedan gymnasiet och äger alla deras skivor. Har ven varit på en konsert med de i Stockholm, men du som jag var tog jag ju inte med någon kamera, så stog jag typ en meter från scenen...ja, en sån sak som jag alltid kommer ångra!

Hmm, nu hittar jag massa låtar av de på youtube som jag inte ens fanns och de finns inte med på någon av skivorna och de ska inte släppa en nya snart, vad jag vet...


Knocks you down

Yo! Guuud vad jag är seg på att blogga, men det blir ju så imellaåt och jag vet faktiskt inte varför man ber om ursäkt..man skriver ju för sig själv i första hand. Varit i skolan sedan kl 10 och faktiskt (för en gångsskull) så fick vi en hel del gjort med våran databas. Så det har jag gjort idag och ven varit på hanledning och ätit pannkaor i solen, inte fel alls! Men imorgon får jag nog ta med en matlåda, men vad ska man orka laga? Kanske klyftpotatis med lax, låter inte helt fel eller hur?


Soon back home

Snart ska jag ta vagnen till centralen, längtar lite efter min lägenhet faktiskt. Inglorious Bastards (som vi var och såg igår) var sjukt bra, Quentin vet hur man gör film. Den var väldigt speciell och det fanns mycket av "råa" scener, men I liked it.

I övrigt så mår jag lite bättre faktiskt, dock så sov jag sjukt dåligt i natt, men har haft mindre hosta idag. Goo Me!

Massvis av bio

Host hoooooost! Sitter och snörvlar som bara den, men det underliga är att jag är pigg under dagen...när jag är som mest död är precis när man vaknar, sedan kommer det en släng på kvällen med. Hoppas att ger med sig så jag slipper besöka doktorn.

Just nu befinner jag mig i Göteborg och en tacopaj tillagas. Var och handlade ingridienser för en stund sedan och när jag hade betalat så upptäckte jag att jag betalat 40 spänn, för två avokados! Dagens miss helt klart!

Om några timmar blir det bio, (suprise suprise) Inglorious bastards. Ska bli kul, har hört bara bra om den filmen. Några andra bra filmer att se fram imot: Flickan som lekte med elden 18/9, (den tredje filemen som jag inte kommer ihåg vad den heter 27/11, Beck - som hade premiär precis...och om man ska se långt in i framtiden: The hobbit 2011 och Pirates of the carribien4 2011.

I wanna dance with somebody

Nu får jag klaga och gnälla lite. Jag är sjuk! Jag har hosta och är täppt, har lock för öronen och tungt att andas, dessutom har jag några envisa visdomständer som vill fram, it hurts!

Idag ska jag till skolan vid kl 10 och jobba på arbete och det ska jag även göra efter lunch, sedan bär det av till Göteborg, mysigt värre!


Utskällning och database

Min morgon började med att min granne under kom och skllde på mig för att jag stngde balkongdörren för hårt. (skaffa ett liv tanten) Men sen mailade jag min handlggare som ringde upp mig och visste precis vem det var och sa att hon klagar på allt och alla i huset, särskilt nyinflyttade. Så "stör" hon mig igen så är det bara att säga till så ta de hand om henne mohahah. Annars kom jag precis hem från skolan, en ganska soft dag, fick sådär mycket gjort.

Nu ska jag ta och göra mig en äggamacka, see yaa!

This is my curse

Vet inte varför eller hur, men nu blev jag på jättebra humör. Kanske var det för att fastighetsskötaren hade sett "skadan" vid balkongen och att jag nu känner mig lugnare. Det var iallafall inte synen på min mobilräkning, fy den blr inte billig altså! Men det har att göra med att jag har köpt massa bussbiljetter via mobilen...tur att jag införskaffade mig ett busskort.

Jag måste verkligen göra iordning i mna gadrober (där det bara står väskor på hög) och ävenmin bokhylla. Annars är allt upplockat. Åh, den är så fin, min lägenhet. Jag trivs redan superbra! Får väl ta och lgga upp lite bilder senare med alla möbler och sånt.

Så sjukt bra, kanske ska man följa med och se In Flames i december (eller när det var) bara för att få se förbandet... och nej, de skriker inte hela tiden. Det är det jag gillar, en liten blandning, särskilt när man hör vad han sjunger.


Vaken fast ändå inte

I'm sick! Allt det jag har är typ samma symptom som jag hade förra året vid exakt samma tid och då var det nästan lugninflamation. I och för sig så hade det gått rätt långt innan jag gick till doktorn då, så detta är ett förstadie som jag ska bli av med NU!

Uppe tidigt idag och det är verkligen inte så att jag vill det egentligen, hade gärna haft en lång sovmorgon, men just för att allt inte fixades i lägenheten av hyresvärden igår så sa jag att om de ville kunde de komma idag igen. De har inte svarat på det, men det är inte s kul att ligga dreglandes på kudden om de går in med huvudnycklen. Så nu sitter jag snörvlandes här och dricker mitt gröna hlsosamma te och ter macka med "den skrattande kon".


Rödnette och en jävla eftermiddag

Vilken eftermiddag!! Jag har blivit övertalad att köpa en brandsälckare för 3700 spnn som jag sedan ångrade (konstigt!) Så han rev kontraktet och tog med sig den 6kgs tunga brandsläckaren igen. Sen har jag upptäckt att det finns vatten ovanför min balkongdörr, det droppar vatten, vad är chansen liksom???!! Dessutom har jag nnu en gång tapat min kula till läpppeircingen, så nu har jag endast kvar en rosa, deta av tre stycken. Jag är så sjukt trött på den nu! Den åker nog ut inom en snar framtid. Satte ju in en kortare stav för ett tag sedan, som jag var så glad för, men den "svalde jag" så då gav jag nästan upp!

Jag är även rödhårig nu och det känns superbra!


Förtyld

Det är en bra morgon. Att vakna upp i min nya lägenhet, att lyssna till Norah Jones så att man vaknar, ha en ny nyans i håret, veta att man har ett proppfyllt kylskåp med mat och variation till frukost. Allt detta är underbart förutom en liten ytterst detalj, jag är dunder förkyld!! Inte så konstigt kanske, men det är sååå tråkigt. Hade tänkt cykla idag, men det får bli buss till skolan då det regnar med.

I fredags var det avslutningsdag. Vi var ute på almenäs och lekte lekar, men det regnade och blåste storm så det blev mindre kul. Åkte hem vid 14 och väntade in mamma pch pappa som kom från Halmstad. Sedan flyttade vi och fick en hel del flytthjälp. Efter det förfestade jag i krridoren med grannarna och vid 22 åte vi ner till kåren. Drack, dansade och snackade en massa, kl 02 var det dags. Dags att bli invigd i festföreningen, detta innebär att mitt ute i regnet blev vi dränkta i öl och jag kan säga att upp och ner vända ölbrurkar i byxorna inte är speciellt nice egentligen. Men kul var det!!



Helt slut!

Är såå trött! Och jag börjar bli förkyld, kanske inte så konstigt egentligen...Orkar inte skriva mer nu, men imorgon kommer nog bilder.

Natt!

Tolvfte och även sista dagen

Morgon! Är uppe väldiiiigt tidigt idag. Har duschat, kännt att det stank bränt i korridoren och stängt av ugnen (någon smart person har gjort kyckling mitt i natten) och packat ner lite mer. Kommer sen att göra mig iordnong och stänga av mitt kylskåp för avfrostning. Sen ta mina gula pants och min pastasallad och vandra ner till skolan för en heldag ute i almenäs som avslutningsdag på introduktionen. Nu lyssnar jag på underbara John Mayer och längtar tills imorgon.

Dessutom kommer det bli lite mindre uppdatering de nrmaste dagaran då jag inte vet nr jag får mitt internet, men var inte oroliga, så fort sladden är i datorn, then i'm back!


Elfte dagen

Uppe med tuppen? Nja, "hann" inte till föreläsningen ändå, så nu tvättar jag istället. Och idag mår jag mycket bättre än de tidigare dagarna,igår var jag helt död men idag relativt pigg. Är lte synd att jag har missat det mesta eller nstan allt denna veckan med alla aktiviteter, men imon är det avslutningsdagen så då SKa man bara vara där! Ska ner till en workshop kl13 och sedan ska jag hem och packa ihop lite, för att sedan köra lite grejer till min nya fina lägenhet. Jag håller tummarna för att min frys-dörr ska vara okej nu, känns som ett måste att den ska kunna gå att stänga eller hur?

Tionde dagen (mellaninlägg)

Hemma nu eller för en stund sedan. Hade en förläsning i databasteknik och SQL, men kände verkligen att huvudet inte alls var närvarande. Såhär kul hade vi:


Kanske inte så begripligt för er, men det är SQL-kod med en liten twist, så lite skoj var det.

Tionde dagen

Uh, känner mig stressad. Inte bara för att jag sitter med dygnblöt hår och måste gå om en halvtimme, utan med flytten med. Men det är bara att bita ihop. Har förelsning nu kl9-12, sedan blir det hem en snabbis och byta om till serverings dresscoden och senare ikväll att jobba på finsittningen. ska bli kul, men känner mig inte riktigt i form, men jag ska och jag måste!

Hinner inte skriva mer nu, God Morgon allihopa!

Nya lägenheten

I förmiddags var det att vandra till fastighetskontoret och hämta ut mina nycklar. Sedan tog jag bussen till min nya fina lägenhet!

Jag har redan några grannar..

Badrum

Hall

Kök

Vardagsrum


"Sovalkov"

Och min fina balkong!

 

Mycket nöjd måste jag säga! Det nda som var, är att dörren till frysen inte går att stänga, men det får de fixa tills fredag. Åhhh, jag vill ha lördag nu!


RSS 2.0