Glass in the sool

Har precis sett ett avsnitt av "mannen som kan tala med hunder", nämligen Cesar, mycket bra program för oss som älskar vovvar. Nu ska det iallafall ätas pytt alldelles strax. Så även denna soliga dag har gått supersnabbt och kvällen blir nog lugn kan jag tänka. Ser fram imot imon och visning, skall hämta lite post och sånt med...lite utflykt iallafall.


Systrana ska inom några minuter kränga i sig en varsin glass och skratta så jag börjar gråta.

En runda på stan

Visning bokad till imon, weeiii! Har en bra känsla inför denna lägenheten och jag hoppas att jag inte kommer bli besviken...Kom hem från en liten tur till apoteket och snart ska jag in till stan igen och käka glass på torget.

 

Fjortisbilder!!!

on my mind

Idag har dagen verkligen gått snabbt, kanske för att jag har haft en hel del för mig och haft massor att tänka på. Det är nämligen (troligtvis) flytt pågång (igen). Mycket spännande! Brukar vanligtvis vara trött nu, men känner att jag har för mycket i huvudet, det går helt enkelt inte att vara trött. Imorgon vet jag vad jag ska göra iallafall, jag ska gå och glo i timmar inne på Lagerhouse.

Someone like me

I'm alive!! Jag överlevde och på fredag sätter jag in staven i armen. Idag har jag även fått bekräftelse över min intresseanmälan för en viss lägenhet och som gått så långt som till visning. Har inte varit där än och har inte bestämt dag, men har snackat med alla inblandade och hittills känns det superbra. Så nu är jag lättad att undersökningen är över och att jag faktiskt, kanske, möjligtsvis har skaffat mig en ny lägenhet. Weeeeii, me happy!


Btw. Så är detta är jättebra sätt att se hur mycket lotion man har kvar i flaskan.

I'm sorry

Morgon alla som nästan är vakna! Vet inte varför jag är uppe nu faktiskt, hade kunnat sova några timmar till men hjärnan sa att "nu ska du upp" så då är det bara att lyda. Har en hel del saker som jag går runt och tänker på förtillfället, men jag får en av sakerna avklarad idag iallafall, ska bli skönt, men är något nervös. Vill bara ha det over and done with!

Sitter och lyssnar på All Ends, ett mycket bra band! Jag vill på konsert igen, älskar den känslan man får. Påtal om konsert, visste ni att Xibit skall komma till Halmstad?? Till lilla, lilla Halmstad, lite oväntat faktiskt!


one.. two...

Snart blir det jordgubbar! Jag kan inte ens räkna hur många jag har ätit denna sommaren hitills och sommaren har ju precis börjat nästan. Gott är det iallfall och innehåller vitaminer, så jag klagar inte över att "behöva" äta de. Känns som om dagen har gått väldigt snabbt och om cirkus 20 minuter blir det film. Imorn har jag lite ärenden för mig och ett av de ser jag inte fram imot alls, men måste göras, har ju skjutit upp det ett tag kan man ju säga.




you never know

Varit och handlat, då följde det med en tattotidning. Är den första som jag köpt men måste säga att det finns ganska bra inspiration i den. Vill ju så gärna ha en nuuu! Men det är ju så svårt att veta exakt vad man ska göra, om det ska vara färg eller svart/vitt och främst var man ska placera den.


Inside

Mina påsar under ögonen är inte att leka med alltså, men det är inte lätt när ögonen kliar så man blir galen. Sen sover man med de svullna ögonen och när man vaknar får man en sån där snygg look..Not! Så trots den fina sommarvärmen och att många andra packar sina väskor inför stranden, så ska jag hålla mig inne. Just för att vila från all allergi. Jag hatar allergi.


Trött med stort Ö

Är superduper seeg! Vet inte om det är all mat jag har ätit idag, värmen eller om det är den jobbiga allergin...Igår och idag har verkligen bestått i slapphetens tecken. Har äitit massa jordgubbar och kollat på So You Think You Can Dance (sjukt bra program, mycket nice! Snart blir det mer mat för min del, nämligen lite paj-ätande och sedan ska jag sitta nedsjunken i soffan och ha godisskålen i knät.


Update

Sitter här i Falkenberg och är precis inkommen från en promenad i solen, men det blåste massor. Känns lite sjukt att det är så varmt och att det blåser samtidigt. Nu blir det bara slapperier och lite senare ska jag kolla på minnesdokumentären om Michael Jackson.

See ya

I'm running around

Jag har bränt mig!! Fattar inte hur och varför just där, har nu ett väldigt snygg område på ryggen som är rött nu iallafall, don't like at all! Detta förstörde lite min morgon...

Igår köpte vi baguetter från ett ställe som heter "Hello" här i stan och då fick jag en en sån riktig känsla att man verkligen befann sig i Halmstad. Vi köpte baguetter (och där har jag ätit väldigt många baguetter under min gymnasietid) och intill så ligger Halmstads enda skivaffär som spelar Gyllene Tider på full volym. Även nu när jag promenerade genom stan så känner man en välbekant lukt som jag aldrig har gillat, men som ändå kanske också kännetecknar Halmstad lite nämligen doften av bryggeriet.

Nu ska jag försöka förtränga min bränna och göra mig fin för att om några timmar bege mig mot central stationen.

Black or white

Nu när föräldrana drog till jobben så hann de berätta att Michael Jackson är död...detta var alltså det allra första jag fick reagera över denna morgon. Tycker det känns helt overkligt! Jag har inget album av honom elller har aldrig lyssnat så på hans musik..men man kan ju nynna ganska duktigt på de kändaste låtarna och man har ju en hel del vetskap om hans historia. Så någonstans i kroppen är jag en aning berörd, han var ju ändå så otroligt stor, en riktig legend. Han har ju, trots alla skriverier och en del skandaler, tillfört våran värld med otroliga låtar och moonwalken, den är mycket viktig att tillägga...Man kan ju tycka att han såg otroligt självsäker ut när han uppträdde och dansade, men jag såg en gång en dokumentär när de intervjuade honom och ville att han skulle visa några moves och han blev jätteobekväm och otroligt blyg, han hade nog många slags olika sidor av ett och samma honom.


Helt overkligt...

Dags att softa

Har precis åkt hiss. Det blir verkligen en knepig känsla när någon kommer in i hissen och ska några vångingar upp ovanför ens egna vånging. Jag hälsade glatt när personen kom in, men sen blev det tyst och konstigt, men jag överlevde som tur var. Nu efter den goda pizzan så blir det soffan och CSI Miami. Undrar hur många gånger Horatio skall ta av och på sina sunglasses idag tro?? Spänningen är olidlig...



Mjau vs. woff

Jag tror nästan, nästan till 100% faktiskt, att...



...Kevin har varit en katt i sitt tidigare liv. Han har ett utseende som hund, men jag tror att han har fått en liten släng av kattgener med. Denna stolen är hans tron kan man nog säga, här ligger och sitter han för jämnan. Man måste ju ha koll på läget.

Kaffeglans

När vi var i stan innan så fick jag ett litet kit som bestod av tre läppglans, en minimascara och tillhörande borttagnings remover, super smidigt! Gillade mixen av färgerna med, lite apricot, rosa och röd, very niceish.



Jag har också insett en sak, jag tror jag har börjat bli kaffeberonde. Har aldrig känt av någon kick eller tillpiggnande innan (som man kan få av kaffe då). Men för nån dag sedan hade jag sjukt ont i huvudet och senare kom jag på att jag inte hade druckit kaffe på hela dan...och jag var superseg innan...en kaffe...pigg och glad kexchoklad liksom. Jag som inte vill ner i koffeinträsket.

I just don't know what to do with my self

Var uppe riktigt tidigt idag (kändes det som iallafall) och promenerade in till stan med min mor. Hittade lite smått och gått, bland annat ett par leopard leggins, har verkligen letat efter ett par...Och nu har jag precis avklarat att klä tre pajformar med deg, inte den roligaste sysslan men vad gör man inte för att hjälpa till?! Det ska nämligen annordnas Herrafton här hemma imon kväll (då jag ska rymma till falkenberg).

Annars har det inte hänt så mycket, känner mig ganska seg i övrigt....och det blev inget med lägenheten, just för att den inte hade mer till ett kök än vad jag har nu. Men hur enh vanlig lägenhet kan vara utan fläkt och ugn fattar jag inte, men dte var ju säkert därför den var så billig. Bara att leta vidare.



You up to noo good

Mycket i huvudet idag, med bankärenden, bokning till undersökning, broshyrer och lägenheter. Fick nämligen reda på att jag redan nu kan leta om jag vill, vilket jag inte visste...lite synd annars hade jag gjort det tidigare. Har iallafall gjort en intresseanmälan på en som är mitt i stan i Borås. Den blir inte mycket billigare än den jag har nu, men någon kvadratmeter större, troligen ett någolunda minikök och så är den sjukt nära skolan. Såg även nu att den ligger på samma gata som utestället vi brukar gå till...


Gullefjun

Sitter och kollar på Animal Planet (underbar kanal för övrigt) där djurpoliserna omhändetog färgade kycklingar...alltså lila, blå, röda, gröna, orangea och gula kycklingar. Supersöta men totalt sjukt! Förstår inte riktigt hur de färgar de dock och varför färga dem??!! Fattar inte....sjuka männsikor!



Jag känner mig duktig

Uh, nu har jag gjort något jätteläskigt, nämligen beställt tid hos en viss doktor. Så inom en snar framtid så är (hoppas jag på) min magvärk gone för tre år framåt. Åhh jag kommer vara så nervös!!! Jag har även besökt banken, men de kunde inte hjälpa mig med det jag ville, så det mystiska som händer på mitt konto fortsätter. Och så har jag solat, jag vet att det är sol och fint ute, I know, men mina ben måste få en extra knuff...Så lite kreativ har jag ändå varit.

Dream

God natt gott folk! Hoppas alla eller de flesta iallafalll har fått njuta av solen idag, ska ju bli lika fint imon.

Natti

Tv-kväll

Hemma igen. Har varit en sväng och käkat på den italienska glassbaren, mums!! Om en timme börjar "Allsång på Skansen" och sedan följer "Morden i midsomer" ,en riktig sommar-tv-kväll helt enkelt. En tanke kring sist nämda programmet...hur många invånare har den lilla byn, tycker att hälften dör i varje avsnitt.



Carry on

Sitter under parasollet på balkongen med mindatorn i knät.  Denna minidatorn  är nog mitt största impulsköp ever...kan nog  helt ärligt säga att jag ite har använt en så ofta. Den glöms liksom bort jämfört med min vanliga laptop, lite synd Men är så glad att jag har den nu när min andra inte vill samarbeta.

Blev förflyttning inåt nu med palcering framför tv och "doktorn kan komma". Såg på det mycket när jag var mindre, nu känns det rätt gamalt faktiskt....undrar om "sunset beach" någonsin koommer sändas iden?....

Hahah kul att jag skulle googla fram en bild och så kommer jag upp på andra sidan...skippar bilden.

Vadå flummigt inlägg??

God förmiddag

En aning trött, har ont i huvudet (som anatagligen beror på all sol i anisktet igår) och så är mitt ena öga svullet...Jag brukar inte känna av allergin nu på sommaren, men det är väl mitt straff för att jag bara hade en vecka av plågan nu i vår. Nu ska jag iallafall äta frukost och sedan duscha- Får se vad som händer idag...


Blommor likes water

Jag är världens dåligaste på att vattna blommor och att snacka med de (som man ska för deras hälsa). Jag har växter som  fortfarande lever men jag kan inte minnas senaste gången de  fick vatten. Detta är ett bra exempel iallafall, på vad lite vatten kan göra.


 

I think we have a...

Har suttit ute på balkongen och bara njutit nu, hur härlig är inte solen liksom?? Så är ni inne, så ut med er och det med basta! Just nu förtillfället så är det faktiskt inte mycket som slår att sitta med solen i anisktet, läsa en chiclite och lyssna på sjukt bra musik. Just nu spelas det Paramore i vardagsrummet, åhh vad jag hade velat se dem live!!!


Hel var det ja..

Jag är seeg! Var och solade i förmiddags men det tog inte alls typ, sen blev det en runda på stan med systern där jag bland annat köpte rouge. Inte så värst intressant inköp kanske, men skälet till att jag köpte ny var att min tidigare var tappad i golvet och sönder och vad ser jag nu...



...den nya är inte hel den heller...dumt det kan bli!

Just give me a call

Solen skiner!! Först vaknade jag på väldigt fel sida, då jag tyckte att de som i regel är uppe före mig smällde i dörrar och väsnades aldelles i onödan för mycket, dessutom snarkade ena hunden i min säng...men just för att jag har tänkt att gå och sola är jag uppe i tid och nu när jag satte mig i köket och solen lyser in, med en moln fri himmel så blev jag väldigt mycket gladare.



Så godmorgon!!

Here comes the summersun

En aning rastlös är jag allt, till och med lite för rastlös i kroppen för att titta på filmen. Föresten så har jag nog en cosmo som bara ligger och väntar på mig, sätta sig på balkongen kanske är en mysig ide...

Med brist på fantasi så kan jag visa dagens middag, nämligen denna läckra...

 

 

...bakelse. Ja, ibland får man faktiskt lyxa till det!

Be my rock'n roll queen

Hemma igen. Har precis ätit, så mätt och belåten är jag med. Jag hann köpa ett par skor, nu när vi var ute och körde, very nice. Tråkigt nog så bröt jag två naglar under sko-provandet, livet är hårt...och sedan blev det jordgubbar och glass hos kusinerna. Nu blir det att softa lite (som jag är extremt bra på) och kolla på Die Hard 4.



Jag funderar lite...

Det finns några saker som stör mig, gällande skrivandet av kommentarer...

  • Det är när man klipper in en och samma kommentar till flera bloggar, varför inte skriva något personligt till varje istället?
  • Det är när folk kommenterar bloggar och skriver typ "kika in på min blogg" vilket jag INTE tycker är fel, men sen copy pastar de in sin bloggaddress hundra gånger i kommentaren, varför?
  • Jag kan förstå att man vill ha många prenumeranter på sin egna blogg genom Bloglovin, men man ska väl prenumerera på en blogg för att man gillar den och inte för att man bara ska få ett högt antal prenumeranter? Tex "ska vi prenumerera på varandras bloggar, lägg en kommentar i min blogg när du har lagt till mig så lägger jag till dig sen" Jag förstår inte...

Någon som håller med?


 


Klagomål ivägskickad

Morgon, morgon bloggvärlden! Har precis fått prognoser att man nog kan sola sina bleka ben på balkongen idag, weeii...och att det skulle bli över 20 grader i London idag, där min syster är med sin pojkvän förtillfället (det gör ju inte mig alls mer avundsjuk..). Mina planer för dagen är inte så storslagna, dert blir att göra sig iordning, kanske åka med på en liten biltur med farfar och sen åka till mina kusiner och checka in deras nya katt. Men det är iallafall mer planer än inga alls.



Jag har också just nu, precis, skickat iväg ett klagomål om biljettincidenten för 4 dar sedan...

Somwere over the rainboooow

Nu börjar det släppa lite, skönt! Sitter med en cocacola-flaska med varmt vatten tryckt mot magen, kanske låter lite weird, men det fungerar. Nu är det sol i Halmstad igen, superhärligt, kanske man skulle gått ut och promenerat en stund...nee, orkar inte, ska slöa vidare nu och kolla Thomb Raider 2 om en timme, har sett första flera gånger men aldrig tvåan om jag minns rätt.

Igår var det som sagt inte det ultimata midsommar vädret, men av det som var uppkom denna:



Underbara rehnbåge

You said move on

Min mage huuuurts! Och inga panodil finns inom bekvämt avstånd....det bästa är att jag faktiskt har all rätt i världen att gnälla, det absolut sämta är att det ska göra så förbannat ont. Men jag får väl se det som tur iallafall, att jag slapp värken under helgen. Så nu ska jag försöka fokusera på webbshopar och kläder, komma på andra tankar....


Peace out!

090620

Det är så otroligt mörkt i himlen utanför nu, bara det inte börjar åska...jag hatar åska, jag tycker det är något läskigt faktiskt.

Idag blir det lugnt, antagligen kommer tv:n vara min bästa vän och soffan såklart. Känns litegrann som söndag men det gör det väl på alla röda dagar som är efterhängande en "stor" helgdag. Det som är tråkigt med dessa röda dagar (som känns som söndagar fastän det är lördag) är att alla affärer är stängda...fast hade man jobbat i en affär så hade jag med velat vara ledig efter midsommarafton, vilket i-landsproblem....


Scorpioner vs hästar

Små grodorna, små grodorna är lustiga att se....sjungit nått idag? Det har inte jag gjort än, men vem vet kanske ikväll. Förtillfället är jag ganska seg, kanske inte så konstigt efter att ha krängt i mig massvis med jordgubbar med glass, varför inte börja med deserten liksom..Det är ju alltid den man längtar efter ändå när man har lyxen att faktiskt äta efterätt efter huvudrätten eller hur?



Kom att tänka på en sak (som jag alltid gör och detta fallet när jag satt i bilen) lekte ni någonsin, som på bilden, när man skulle vara scorpioner och hästar när ni var små? Jag gick nog på lekis när vi gjorde det en period, någon som känner igen det?

Glad midsommar!

Föresten så måste jag ju gratulera min farfar idag på 89års-dagen, CONGRATZ till dig!! Vi var ock hälsade på honom innan, det blev lite blommor och korsordstidningar, men väldigt uppskattat. Snart blir det lite sill och potatis i fina Halmstad, vilket midsommarväder och vilken värme (sjukt ironiskt) inte mycket som slår detta. Vad ska ni andra hitta på idag?



Sommarlovsmorgon

Midsommarafton!! Känns knappt som det dock, inte när det är mulet, halft regnigt och inte över 20 grader...Men lite får det ju firas iallafall.

Funderade för någon dag sedan på om "sommarlovsmorgon" fortfarande går, någon som vet? Jag kollade mycket på det när jag var mindre, "Tippen" är ju ett klassiskt exempel. Någon sommar handlade det som en medeltidsby, vad hette den? Kommer inte ihåg, men jag vet att det var s- nånting. Det är synd om det inte sänds längre, jag gillade det som barn, alla små serierna som "Gustav", "Den-där-serien-när-det-var-några-ungdomar-som-transpoteras-genom-en-spegel, det fanns massor men jag har glömt av de mesta. Lite tråkigt faktiskt..En teori jag hörde är att det nuförtiden finns fler kanaler och därav mer barnkanaler, men ändå!



Lite onödighter är inhandlade

Nu är jag i Halmstad igen. Igår blev det en utflykt til Gekås, där det shoppades ytters lite...tråkigt nog...och idag har jag varit en runda förbi Varberg och kollat i affärer, mycket trevligt. Jag köpte bland annat en tröja, designad av N.E.R.D för ADIS-kampanjen som H.M har, älskar den redan, dock i killmodell, men vad gör väl det?!

(BTW så skulle inlägget under egentligen publicerats igår, men det fick bli nu istället)

Mindre glad

När jag skulle boka biljett i går, såg det ut såhär:

 


Jag ska alltså betala 5 spänn för att INTE kunna boka om min biljett, vad är det liksom! Vad tänkte de där? Visst jag fattar också (och hoppas) att det är ett fel och att det egentligen ska stå "resan kan ombokas för 5kr", men tänk hur många småslantar SJ får in pågrund av detta...och visst 5kr är ju inte mycket egentligen, men varför skulle jag vilja betala extra till SJ, när det redan är svindyrt och dessutom inte få nått för det?!

Dont' know

Är det massa problem med att publicera inlägg? Eller är det bara mig det krånglar för....

?

Test test fungerar det??!!


Play like repeat

Beslutsångest! Eller det kanske är att ta i men jag funderar på att gå och sola, hade varit så nice att få lite bränna (särskilt på benen) men någonstans tar det fortfarande imot att "fusksola". Gjorde det för första gångerna i mitt liv förra året innan jag piercade läppen, sen vågade jag inte pga baciller och onda små bakterier. Vet inte, jag vill...det är ju också så tråkigt att gå ditt själv.

Nu när man är hemma hos sina föräldrar så blir det att man lyssnar väldigt mycket på radio, just för att det fungerar som sällskap för hundarna. Det sämsta man upptäcker då är att låtar man redan har lyssnat sönder (för att de har varit så grymma) spelas som nyheter nu...som 17 år med Veronica Maggio, superbralåt, men man tröttnar på en dag om den spelas 1000 gånger på en dag via radiohögtalarna. Det är ju en helt annan sak om man själv väljer att lyssna på en låt på repeat oändligt många gånger, eller hur?


Close your eyes

Idag har väl inte varit den mest kreativa dan, men jag är sjukt nöjd över min nya design iallafall. Jag önskar alla god  natt, så  läses och skrives vi imon!

CiaO

Tv-kväll

Har precis kollat på "Paris Hiltons new BFF", vet inte alls vad jag tycker om det eller vad jag tycker om Paris...Tänk att ha folk som söker sig till ditt program för att få bli din bästa vän, att ha ett helt gäng olika individer som du kan välja och vraka imellan. Ganska sjukt ändå.

 

Happy again

Innan blev jag lite förbannad över att priserna är så fruktansvärt svindyra  om man vill åka tåg med SJ. Skälet till att jag kollade tågen är för att jag ska åka till Falkenberg imon (för jag ska till Gekås weeii), kostar 52 spänn för 17 minuter! Och ska du ha sittplats så lägg till 30 spänn, inte klokt! Om man istället skulle vilja ta de "trevliga" länsbussarna kostar det 71 spänn. Ja, åk kollektivt - ja men sänk priserna då! Men det som gjorde mig superglad nu var att jag fick en väldigt bra update, åhh ska bli så kul!

Har föresten glömt att säga att jag var och såg "Terminator Salvation" i lördags och ja, jag tyckte väldigt mycket om den. Mycket spännande, massor av robotar och en otroligt mycket skjutande, vem kan inte gilla det?! Kan ju också tillägga att jag med fem andra tjejer satt i salongen och sedan var det fullsatt med killar...är inte dömmande, ni missar nått tjejer!



Trixande

Oj, vad jag har pysslat i flera timmar nu, jag älskar photoshop! Mycket nöjd med den nya designen, enkel men väldigt mycket jag. Såhär har min "jobbsituation" sett ut idag:




Very nice, varför bara använda en när man har fyra i lägenheten liksom?! Så nu är frågan, vad ska man göra nu?

Dags att vakna

Härlig morgon! Har sovit jättegott och nu sitter jag ensam i lägenheten, dricker mitt te, lyssnar på den musik jag älskar och kollar bloggar. Vad resten av dagen kommer ge vet jag inte än, ser ganska molnigt ut så någon sol på balkong blir det nog inte. Kanske man ska ta tag i den nya designen som jag vill göra till bloggen. Lite tråkigt bara att jag får sitta och göra det på min segdator som inte vill koppla upp sig till nätet och sen föra över den till denna. Denna har nämnligen inget photoshop...



Godmorgon!!

Natt-Time

Snart time för bed. Imorgoon vill jag har mer soool, så att  jag bara kan sitta och njuta på balkongen och kanske läsa nyaste nummret av SOLO. Föresten, har ni smakat den nya Maraboun "sommar"? jag fick leta runt som en galning efter den, men tilslut fann jag den på Maxi. Det är Marabou med jordgubbar i, väldigt god tyckte jag, dock är det nog en smak man tröttnar på i längden, men smaka om ni nte har gjort det. Den finns endast i Limeted Edition!




Old

Hittade de här när jag la in bilder från mammas mobil på datorn:



Detta är den enda bilden fån min student som finns på mig (om inte någan annan har det). Tycker nog att jag har förändrats en hel del sen dess och jag tycke rinte alls att det är någon nackdel.



Detta är också en väldigt gammal bild, har ingen aning ifrån när den tagits. Det är kul att kolla in äldre bilder, speciellt om man inte visste att de existerade.

we walk..

Ännu mer shoppande har det blivit idag, I like, finns så mycket fint där ute. Förutom en runda på stan med systern så har jag suttit i solen på balkongen, hur härligt är det inte?!



Det är ganska nice att inte ha något att göra faktiskt, att med gott samvete gå upp när man vill, sitta i solen hur länge man känner för. Visst om några veckor kanske jag säger motsatsen då jag blivit totalt rastlös på att göra precis vad jag vill. Men tills dess njuter jag!

Where are you?

mOORGON!! Var är sommarvärmen egentligen? Mycket snack om att det allt ska bli varmare överllag, just för växthuseffekten och så, men jag har inte sett en skymt av sommaren. Den varmaste dagen jag har upplevt detta året var när jag och Veronika satt utanför skolan och blev brända, men detta var ju några veckor sedan...

Jag drömde att jag var gravid, eller jag trodde det för att en kompis hade sagt till mig att jag var det. Låter lite underligt men det var nog bara för att jag förtillfället läser en bok som heter "Gravidchock" och huvudkaraktären får reda på det just på det sättet. Men sen kom jag på i drömmen att jag inte var det och att jag och min ena syrra gick matcher med folk och jag vann...I know, varför ska man drömma normalt?!





Charlie sitter och håller mig sällskap, han är otroligt kelsjuk, står här och gnyr..tokig är han!


Sis-Student

Åh i fredags var det ju som sagt syrrans student. Värdergudarna tyckte nog inte att min omvända regndans var tillräcklig för det regnade som bara den och de stackars studenterna blev väldigt blöta. Men de var glada ändå! Under en student (här i Halmstad iallafall) så väntar man en massa för att just få se sin släkting eller vän springa ut från skolan och även gå igenom stan. Sedan ska man vanligtvis virra runt i en stor park med tusentals människor bara för att få tag den man firar. Efter allt väntande i regnet gick vi hem och åt de supergoda pajerna som vi (jag och pappa) hade lagat dan innan, de var väldigt uppskattade måste jag tillägga. Det blev en lyckad dag!


Grattis syrran!!!




Duuu tar studenten

Jag kan nog inte beskriva hur mycket det har regnat i natt och därmed smattrat på fönsterbläcken så att man nästan blev galen. Nu har det ätits frukost iallafall och systern har åkt iväg på champangefrukost, här hemma blir det att göra sig klar och förbereda det sista. Innan vi åker till skolan och ser på att hon springer ut, så ska jag in till stan och skicka iväg en av klänningarna som jag beställde och handla lite.


Nu blir du vuxen sötnosen!


GRATTIS alla nu som tar studenten!
Ni tar studenten, ni tar studenten, föööör niii tar studeeenteen, fyfan vad ni ee bra!!

Weeeii

Jag klarade infbet tentan!!!!!! Fick ju en rejäl chock, had eju knappt övat, bara seriöst 10 minuter. Jag som inte ens kunde någonting om den gubben som tentan var om...Nu blev jag riktigt glad!

Pajbak

Idag hyar jag stekt 2kg köttfärs och klippt skinka. Kanske inte de vanligaste vardagssysslorna, men arbetet var till de pajer som ska serveras på syrrans student imon, det blir en ost/skink och en taco. Annars har jag gått en runda på stan (idag med jaa) och handlat lite smått och gått, alla rea börjar ju nu så jag har bestämt mig för att det är tillåtet att shoppa lite, som en inverstering. Just för att jag vet hur lite man kan unna sig på ett csn-lån.





Imorgon blir det att dansa lite extra omvänd regndans då de har lovat storm och gratulera alla som tar studenten, weeeii..CONGRATZ i förväg!

Förberedelser

Jag har nog en inre klocka som väcker mig varje morgon vid tio och jag tror alltid att jag vaknar tidigt då klockan i mitt rum alltid står på nio, måste ändra den klockan. Idag skiner solen lite iallfall, där långt bakom molnen, hoppas på värme och att det är strålande sol imon! Jag skulle behövt gå och sola med, skillnaden mellan mina armar och ben är otrolig, måste jämnas ut. Men det är nog väldigt många studenttjejer som tänker samma tanke idag, så kanske skulle man satsa på senare ikväll eller i morgonbitti.

Mycket att förbereda idag, ska göras pajer, jag ska in till stan en snabbis, kanske sola, danska omvända regndansen...ja det är en del helt enkelt.



Var det säsongavslutning?!

Såg Greys nu och hur spännande är det inte nu?? Båda kan ju inte dö eller? Hörde ju inte i slutet om det var säsongsavslutning eller inte..Föresten, är det någon mer som har tänkt på att Christina aldrig har varit så känslomässig och lett så mycket som har gjort i de senaste avnitten som i de tidigare säsongerna? Kanske bara jag som är lite väl insatt...


Sweet dreams!

Slow down

Idag har det regnat och inte lite heller. Man borde kanske tycka att jag ska ha blivit van nu efter att ha bott i Borås snart ett år men nej! Jag tycker fortfarande det är lika tråkigt och trist. Bara det inte regnar på fredag (som de iofs lovar så snällt) på syrrans student. Det blir jobbigt och tråkigt för henne att åka i vagnen om hon blir blöt och dessutom sjukt jobbigt för oss som ska stå och kolla in när de går genom stan. Jag som ska ha långklänning och allt...men som jag lovade lillsyrran så ska jag försöka sätta ihop lite moves till en omvänd regndans och hoppas på att det fungerar.


Me like

Oj, vilken cool webcam den här datorn har! Kommer nog tas många snapshots här under sommaren. Snart ska jag gå och göra mig iordning, ska ner en liten stund på stan. Och möjligtvis så blir jag ett par sor rikare, weei!





God morgon sunshines!

Jippi

Weeeii, skattepengarna har kommit! Och jag som redan har hittat ett par skor, vilken tur.

Dumma dator som inte vill ladda upp en bild på de men de får visas senare...


Vad ska ni göra för skattepengarna?

Hard candy with a suprise center

Godmorgon!! Trodde att klockan var mer, men här sitter jag och äter frukost och är pigg o glad. Kanske för att jag har kollat in min internetbank och sett att skattepengarna kommer imon, inte fel alls.

Vädret är fint här i Halmstad och kanske kan det bli lite balkong och bloggning senare idag. Blir nog dock från minidatorn då, min andra laptop krånglade massa igår och ville inte ansluta sig till det trådlösa nätet, men inte är jag förvånad. Den gör ju allt för att jag ska bli allt närmare och närmare att kasta den i golvet. Men nej, pooositiva tankar! För jag är glad, jag gillar att vara här nere och ha två hundar som stalkar en och att mina pengar kommer imon, jag kan börja leva igen.


Black

Nehe, det blev inte riktigt än och jag har verkligen ingenting att göra så det får bli ett inlägg till. Är lite hungrig men hinner inte ta något, får ta nr vi kommit dit istället.

Funderar på att färga håret igen, de senaste gångerna jag har gjort det så har det gått ur direkt, vill ha det mörkare och är otroligt sugen på att göra det svart. Frågan är om man ska göra det nu för det hade varit kul att ha det till syrrans student, men åandra sidan så är det knappt löntdå det kommer blekas direkt. Dilemma det här!








Har nämligen haft det innan, för flera år sedan...utan peircingar med.

Gone

Snart drar jag och då kommer uppdateringarna ske från Strawtown ett tag framöver.

Promenad

Dags att gå upp. Har lite som ska göras idag, packa, packa och ännu mer packning. Ska bli så mysigt att åka "hem" idag och oj vad mina voffsingar ska få kramar och pussar. så nu blir det lite frukost och sen blir det att göra sig iordning.

Igår vad en mycket trevligt kväll!. Vid nio så hade jag en "aning" tråkigt så jag gick ut och promenerade med Veronica och snackade en massa, sen blev det hem till henne där det blev ännu mer snack och tre koppar kaffe. Vid ett-tiden var det tid att gå hem och kaffet satte sina spår, somnade ng inte förrens vid tre eller nått, men det var så värt det, Ska deffinitivt göras om!

 


do the dance

Uh, idag har jag tvättat i massor och städat, varför gör man det inte oftare?? Kanske för att det är tråkigt, men tänk vad mindre man skulle behöva göra vid varje tillfälle då! Men man kan inte alltid vara smart. Håller på att packa för fullt nu iallafall. Jag har märkt att jag har rätt mycket kläder...men jag använder typ inte ens hälften, en rensning sedan kanske..

Skumaste! satt ute på balkongen innan, för att det blev så otroligt varmt i lägenheten, då ser jag två rådjur springandes på gatan..helt sjukt vad kan de ha kommit ifrån??


Städtant

Jag känner mig riktigt duktig, har precis satt igång tredje maskinen och dammsugat ordentligt. Det är inte ofta centraldammsugaren får besöka min lilla lya, men idag var det dags. Funderar på att göra ännu en ny desig till bloggen så det kanske man kan sysselsätta sig med idag. Började även kolla på "A double shot with the ijji twins" igår, jag älskar när program går att streama.


Back to work...

you're sooo beautiful

Uppe tidigt, ja måste man tvätta så måste man. Störande dock att de ska sätta igång vattnet 8 och att de inte gör det förrens tjugo minuter efter, men allt kan väl inte bara vara påklockslaget. Idag ska det bli storstädning och packning, vad ska man ha med sig hem egentligen? Blir väl kläder och datorer typ...märk "datorer" ja man får ju hålla upp måttet när man läser It.

Ska bli mysigt att komma till Halmstad, till min fina lilla stad, mina finaste hundar och familj. Det jag känner lite nu är ångest, nej kanske inte så men vad jag ska göra under en hel sommar...? Nu ska jag inte vara negativ och det är jag egentligen inte, men man har ju haft så mycket att göra under en lång tid och att inte ha något som ska vara inne vid ett visst datum, är en liten skum känsla, men såklart så är det skönt! Jag har dessutom mycket att se fram imot till hösten, att vara fadder två veckor, att finaste Malin flyttar hit (vill nu!!), att jag ska..(hemlis) och att jag troligen ska söka en riktig lägenhet..kommer bli en väldigt bra höst.

Det ekar i mitt kylskåp så jag var tvungen att handla igår så jag kan överleva iallall de här två dagarna och då blev det så lyxigt som en färdig baguette till frukost idag. När har en student råd med det annars?!


I wanna be free...

Idag skulle jag egentligen kollat på match men blir tyärr inte av, det var osäkert om jag skulle få se något och sen måste jag hem i tid känner jag, men jag förväntar mig massa updates sen iallafall. Känns lite weird att inte ha någon skola att tänka på men den riktiga sommarkänslan har inte riktigt infunnit sig än, det gör den väl antagligen när jag anländer till Halmstad.

Nu favorti artist: Lenka! Känns lite som en blandning av Kate Nash och någon annan sing and songwriter.


Jag har äntligen lov!!!

Igår var det presentation som gick bra men jag glömde säga ett helt stycke, men ingen märkte det så det var helt okej, det var verkligen skönt att få den överstökad. Sedan blev det att gå hem och skriva på den "otroligt roliga hemtentan" satt till två inatt och slet, men den blev klar och för några minuter sedan blev den inskickad. Så nu är jag glad! Nu har jag sommarlov! Känns skitskumt att man inte kommer att träffa folket i klassen på länge eller iallafall så ofta som det har varit nu och framförallt att jag inte kommer ha något att göra...det var typ två år sedan jag "fick sommarlov" och där imellan jobbade jag ju, så det är en liten konstig känsla i magen. Men jag är lättad och jag hoppas bara på att våra arbeten får bra betyg och att jag klarar hemtentan!



Snyggare bränna än denna har man väl sett men den syns inte lika tydligt som den gör på bilden nu... Föresten så har mina klänningar anlänt till Halmstad! Weeiii!

Some say..

Så nu är lite mer planerat iallafall, känns ganska bra inför presentationen imon och jag har nu kommit igång med hemtentan på riktigt, känns kanon! Måste verkligen diska men vill inte och jag måste skriva mer men det ska jag, vill bara sitta och mysa framför Greys...men är ju några timmar kvar.

I-landsproblem: Nu när man väl ha fått långa naglar så är det rätt knepigt att ha touchskärm på mobilen och det kan vara lite jobigt att få till rätt bokstäver på tangentbordet. Hmm, men jag står ut!




I'm a little neeerdiie

Weeii, två sycken! Jag är pågång, men oj vad jag flyr imellåt, som nu. Jag har funderat på en sak, hur man definerar en nörd egentligen...räknas det att man sitter vi datorn mer än vad man sover? Att man så fort man går in i skolans bibliotek nynnar på starwars- melodin med ens kompisar? Att man funderar på vad kommandot hette i C#-språk som gör så att man endast kan söka på det exakta namnet annars hittar inte sökmotorn det man letar efter och hur sportify hade varit bättre om man hade kunnat söka på delar av en låt? Att man blir helt till sig när nya tekniska prylar lanseras? Hmm, jag tror nog jag är en liten nörd ändå, kan ju tilläggas att jag läser till systemutvecklare med...


Tenta done

Så tentan avklarad. Vet inte alls hur det gick och jag har inga förväntningar alls, men det känns sjukt bra att ha försökt iallafall. Ja, snarare gått dit och ordbajsat lite, fastän du inte har en aning om vad frågorna handlar om för du har pluggat för lite. Men den är gjord iallall, så nu blir det presentation imon och hemtenta plugg idag.

Såg sista av avsnittet (dubbelavsnitt) av The Hills igår eller det är inte sista men det är det sista med Lauren. Gillar verkligen den serien, sååå mycket drama och att man kan streama den är super!



Nej, nu ska jag sätta igång..

Tenta

Uppe tidigt, vill egentligen inte sitta här nu, vill tillbaka till sängen och drömma...men har man tenta kl.9 och man inte har pluggat så effektivt så får man skylla sig själv. Idag blir det alltså att sitta i en sal i några timmar och tömma hjärnan på information, sen jobba på en presentation tills imon och sen hem och skriva hemtentan. Nu ska jag gå och göra mig iordning för att sedan sätta mig och repetera. wish me luck!


Några steg framåt och flera tillbaka

En halv sida skriven, jag vet ungefär vad jag ska skriva men det går lååångsamt framåt, men det går nånstans iallafall. Blir nog inget solande på balkongen idag, det är molnigt i lilla Borås, supertrist! Men kanske bar ändå så mina fina bonnaränder lägger sig lite. Får nog bli lite solarie i Halmstad när jag kommer dit, måste vara fin på min lillasysters student nästa fredag. Mina klänningar kommer nästa vecka och likaså skattepengar, sweet! Blir nog upphämtad nästa måndag, längtar lite faktiskt..innan dess skall skolaarbete avklaras och en rejl städning av lägeheten, dessutom packning. Vad ska man ha med sig egentligen??!

Fråga: Det är inget bra att ha fläkten i nacken konstant när man sitter vid datorn va? Vaknade med seriös nacksmärta...

Sunburn

Yess, i'm up! Fast det har jag varit sedan 8, skulle tvättat men tänkte att det nog var smartare att göra det på söndag precis innan man åker till Strawtown. Min bränna har lagt sig lite nu iallafall men ena sidan är märkbart rödare, ska försöka jämna ut den idag. Skulle skrivit mer på hemtentan igår än vad jag gjorde..blev typ ett stycke men idag ska det bli mer, det måste bli mer, vill bli klar!!

Igår var jag inne och snokade i H&M webbshop och blev helt fast i tre klänningar, som jag sedan också fick beställt:)

 



Inte helt fel va??!!

Sol sol sol, love it!!

Oj, nu var det ett tag sedan jag skrev känns det som, men alla som bloggar vet att ibland blir inspirationen noll, men nu är jag på det igen! Dagen har verkligen varit jättebra, har skickat in ett arbete till, så nu är det två tentor och en redovisning kvar. Först blev blev arbetet klart, sen blev det fika i solen men mina fina giirls, efter en stund gick vi in och försökte påbörja en presentation men solen hade överlägset vår uppmärksamhet. Så det blev att gå ut i solen igen och det var väl tänkt att vi bara skulle sitta där ett litet tag men det blev två timmar istället, mycket mysigt! Vi var helt tagna av att hur solen gav färg...


Ser ni brännan?

RSS 2.0