Du var solskenet

Buhu, känner hur förkylningen smyger sig på, vaknade flera gånger i natt av typ andnöd för att halsen kändes som sandpapper. Bara det inte blir värre..Idag är det hemmajobb som gäller, plugg och vilande. Fick igår reda på ett arbete vi ska göra under några veckor, som innebär att vi får ett tema som vi själva får välja syftet på och sedan ska vi göra en dokumentation och powerpoint presentation..men...vi får endast komminivera via mail. Kan bli intressant, kallas co-design, när man skapar något tillsammans. Fick en bra grupp så det är nog no problemas.

Föresten, världen är så liten ibland (det vet nog de flesta)! Träffade en tjej på inflyttningsfesten som var jättetrevlig och som jag blev vän med på Facebook (Hallå, annars är man ju inte vänner på riktigt om det inte är genom ansiktsboken liksom). såg at vi hade två gemensamma vänner..hon känner min lillasysters-ex, sjuka grejer. I och för sig så är det ju i Borås-trakten, men ändå.



Hur mycket sommar utstrålar han inte?!

Kommentarer
Postat av: Hannah

SV; Japp, superbra ju! :D

2009-02-10 @ 12:33:52
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Sandra Tjulin

hna utstrålar mkt :)



åååh, kolla så sött! : http://sandratjulins.blogg.se/2009/february/the-notebook-mtv-best-kiss-award.html#comment

2009-02-10 @ 18:39:41
Postat av: Hannah

JAG VAR EEEENSAAAAAM! Och du var alldeles runt hörnet, i kvarteret. Men det är du inte längre! :( men åååh håkansommar <3! PUSS LOVE

2009-02-10 @ 19:35:04

BloggaSnyggt.se Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0